Projektarbete

Äntligen är vi snart klara med det där jääävla projektarbetet!! Idag satt jag, Ulrika, Alex och David ett x antal timmar och krigade med resultat och diskussioner. Blir till att sitta en stund imorron med, men förhoppningsvis hinner vi klart då! :)
Var ritkigt seg i huvudet förut men självklart blev det ändå en sväng till gymmet ;) Det var axlar och biceps som gällde idag, gick finfint med axlarna, men hann inte med biceps ordentligt =/ Men men, får ta igen det på lördag :)



Segt!

Idag blev det rygg och triceps på gymmet.. Gick helt ok men har börjat få ont i halsen! =/ Kände mig inte helt 100, var jättetjock i halsen o kände mig nästan febrig ett tag där :S funderade på att bara köra klart rygg och sedan skippa triceps men tänkte att det är la lika bra att köra igenom dom också om det mot all förmodan inte blir någon träning imorron haha :P
Känns lite bättre nu efter mat och dusch iaf :) Ska lägga mig tidigt ikväll (dvs inte efter 01.00) och hoppas på att allt känns tip top imorron :) För feber och ont i halsen? Nä, sån skit har vi inte tid med ;)



Vilken kväll

Oj vilken kväll det blev i lördags, mycket lyckat! Igår var jag dock näst intill medvetslös hela dagen, mådde inte riktigt ok :P Men det var det värt, Emelie pallrade sig också in vilket var ett mycket bra initiativ! Det började med lite mat och rosé hos Emma och efter så var det Berså som gällde. Blev även en del rosé där med men är det vår/sommar så är det ;) Idag börjar jag bli människa igen iaf! Ska snart ner och äta och efter det blir det träning! Tror bestämt att det är dags för bröst, vader och mage att få jobba lite idag.. Blir nog fint :)




Snart..

... Ska jag gå och lägga mig, brukar inte vara så här trött vid denna tiden men det ska bli gymt skönt att somna i tid :)
Blev ett bra pass idag, hoppas jag hinner med ett pass imorron med?
Imorron blir det även morgonpromenad, börjar kl 10.30 så jag slår på stort och går till maxi och tillbaka. 70 min med andra ord, fan va gött.
Nä, nu ska jag äta upp min kesella och sen krypa ner under täcket, godnatt! ♥



Underbart!

Känns verkligen som sommar idag!! Var ute och gick med Emelie nu och det var hur skönt väder som helst! Det ska tydligen bli kanonväder i helgen med, riktigt nice eftersom det blir en liten utgång på lördag :)
Ikväll blir det träning iaf, axlar och biceps, nice! =)
Nä, dags för mat nu, puss!







Kesella och plugg

Yes nu är det allt dags att börja plugga inför morgondagen prov va? Men eftersom vi tjötat om det där folkhemmet på tok för länge nu då känns det som att lite borde satt sig.. Sitter även och trycker mig lite kesella med funlight och denna gång är det wildberries som fick sätta smaken, grymt gott!
Nu ikväll var Linn här en sväng och hälsade på, mycket trevligt! Blev inte så många timmar dock, men vi hann tjöta en liten stund iaf :)
Det blev träning efter lunch idag, rätt skönt ibland att träna så tidigt då det inte är så mycket folk där! Framförallt idag när jag skulle köra ben och hade lite bråttom, Jimmy var snäll och lånade ut sin bil men han behövde den 14.45 igen. Men jag hann med allt, det var inga köer till någon maskin så det var bara att köra på :)

Nä, dags att plugga lite, puss på er! ♥



Känns bättre nu :)

Japp, nu är jag på mycket bättre humör! Är fortfarande lite småbitter på mig själv men det är inget jag kan göra åt saken nu! Får tänka positivt, nästa gång kommer jag klara det (kommer iaf vrida upp tempot lite, var ju uppenbarligen lite för slö idag) Sån nu är det bara positiva tankar som gäller! ;)
Så gött när man kommer in på gymmet ändå, släpper all jävla skit och får fly bort för en timma. Passet gick btw väldigt bra, blev rygg och triceps!

Nä, dags att sova. Eller försöka iaf :) Godnatt ♥




Då var man ute...

Helvetes jävla faan! Ursäkta mitt språk men är lite bitter för att jag kuggade på den där jävla svenskan idag! Förra sökningen behövde man 27 rätt för att bli godkänd, denna gången har dom höjt till 31. Det var 5 frågon jag inte hann svara på (eller aa, 2 egentligen med det var "5 frågor i 2") Jag fick 28 rätt = fetkuggad.
Men eftersom jag fyller år idag så ska jag fira med ett valfritt pass ikväll, och det blir axlar och rygg. Så efter det kommer jag nog vara glad igen! 


 

Bröst!

Oj det var ett tag sedan jag körde det nu kände jag idag! Men det gick iaf väldigt bra, låg fortfarande på samma vikter iaf ;) Sen svarvade jag till vaderna lite med, blir nog att jag kör vader två ggr/veckan nu ett tag. Magen fick jobba lite idag med, även den kommer få jobba lite extra hårt nu innan sommaren ;)



Redovisning i Borås avklarad!

Äntligen är skiten avklarad! Gick även bättre än väntat, hade ju inte pluggat alltför mycket så jag är nöjd :)
Nu ska jag ta och tvätta lite, som vanligt så är det någon som glömt att plocka ur sin maskin men det skiter jag i, slänger bara in kläderna i torktumlaren istället.. Sen ikväll blir det ju självklart träning med, och ikväll väntar ett pass med bröst, vader och mage, yay!
Sen blir det till att ladda inför svenskprovet imorron.. Gaah måste klara det, om jag inte gör det så är det bara att vänta tills nästa sökning, 6 månader med andra ord...




Rastlös

Blev en promenad förut, tog ca 70 min att gå till maxi och tillbaka :) Ska försöka börja med morgonpromenader nu, men jag tror jag börjar med att gå runt sjön innan frukost, att börja med 70 min känns lite maffigt :P
Men nu sitter jag iaf här, rastlös igen och vet inte vad jag ska hitta på? Har både ätit och pluggat lite sen jag kom tillbaka och har verkligen skittråkigt för tillfället. Funderar stark på att gå runt sjön och se hur lång tid det tar exakt? Kan ju vara bra att veta så man kommer i tid till lektionen?
Hmm får fundera en stund till men vad fan ska man annars göra ikväll?!



Myskväll med Emma

Blev det igår :) Kom dit ganska sent men det är alltid trevligt att få lite kvalitetstid med Emma ;)
Idag blir det till att läsa på samhällen, vi har redovisning imorron på Borås högskola men det ska nog gå fint! Sen har jag tänkt att gå en promenad, till maxi och tillbaka blir nog lagom. Får bara hitta någon som kan den så kallade gångvägen, är kanske inte så jättesmart att gå "vägen-vägen" så att säga?
Sen var det någonting mer jag skulle göra idag men har helt glömt bort det. Störande!







Ben

Idag var det dags för benen att få sig en rejäl omgång! Det var ett väldigt bra pass men blev väldigt seg i slutet! Men jag körde iaf igeom hela och avslutade med att gå på bandet i en timma, riktigt skönt :)
Då är frågan vad man ska göra ikväll? Är sugen på att hitta på något men vet inte vad..?


Torsdag

Äntligen fredag imorron!! Denna vecka har inte vart mycket att hänga i granen, förutom träningen som gått väldigt bra det senaste! Idag var det axlar och biceps som fick spö, även magen fick sig en omgång.. Imorron blir det tyvärr inget pass, hinner nog inte :( Istället bjuds det på after work (after school för min del höhö) med gullegrisarna, mycket trevligt! Ska dock försöka sätta en gräns på antal glas vin, så kanske jag kan ta ett pass på lördag? :)
Just det ja, har sökt till en kurs nu i höst, kriminologi, 6 månader på Göteborgs universitet! Anton har sökt samma kurs och det hade ju vart kul att bli klasskamrater igen ;) Så nu hoppas jag att vi båda kommer in =)




.








Där ser man..

Jag har alltid trott det bara är vi tjejer som analyserar allt vad killar säger, som kan vrida och vända på allt vad fanskapen säger, missuppfattar minsta lilla och ibland bara känna oss så jävla maktlösa och misslyckade. Men icke!
Jag har en god vän av det manliga könet, som jag egentligen inte brukar snacka överdrivet mycket med men nu på senaste har han haft lite tankar och funderingar över en viss dam han träffar. Han är väl vad de flesta tror den självsäkra typen som dessutom har skönheten på sin sida, kan nog charma sig till det mesta och uppfattas aldrig som osäker.. Men skenet bedrar, även denna charmknutt kan tveka på sig själv och bli fullständigt galen på det som kallas kärlek!
Jag menar självklart inte att alla killar är kallblodiga svin som aldrig haft känslor för någon, asolut inte. Men blev faktiskt (positivt) överraskad när jag märkte att (vissa) killar analyserar minst lika mycket som oss tjejer..
Men självklart kommer det alltid finnas kvar en jävla massa svin som skiter fullständigt i om dom sårar någon, både killar och tjejer!




Jag vill...

Komma in på polishögskolan nu nu nu!! Var ju på studiebesök på PHS i Växjö idag och man blev ju inte mindre sugen på att börja efter vi vart där så att säga.. Verkar verkligen hur bra som helst, väldigt bra upplägg + att de verkar ha en grym gemenskap! Man var ju lite lätt avundsjuk på alla som går där nu, gaah!
Men men, det är bara att ge sig fan på att komma in, måste fixa svenskan nästa tisdag! Visst, jag räknar inte med att komma in försen jag är runt 24-26 men det hade ju vart kul om man gick hela vägen till pliktverket?

Nä, ska ta en sväng och se vad alla andra gör, får panik av att bara sitta här och göra absolut ingenting!



En dag ska jag faan i mig komma in!!



Dags att sova snart..

Ja snart är det dags att krypa ner under täcket och sova.. Imorgon väntar ju en dag på polishögskolan i Växjö vilket ska bli väldigt kul! 7.45 går bilarna här från Hjälmared och då gäller det ju att vara redo.. Jag är ju tyvärr inte känd för att vara den snabbaste hästen i stallet vad det gäller att göra sig klar så att säga. Så 06.00 ställer vi klockan på men skulle bli grymt imponerad av mig själv om jag släpade mig upp ur den perfekt tempererade sängen så tidigt.. Kanske får komma på något nytt ställe att gömma klockan på? Något förslag någon..?
Nä shit vad jag svamlar, godnatt på er! ♥



Påsk

Glad påsk på er alla i efterskott :P Hoppas er helg var bra, min var väldigt bra iaf!
Var väldigt kul att träffa jönköpingspojkarna igen, iofs var det bara två med som vi hängde mycket med i somras men ändå :P Blev park lane i vanlig ordning, mycket trevligt :)
Igår var ju även Sweden Grand Prix i Varberg, lite drygt att dom la det på påskdagen, för hade jag inte mått så jävla kasst igår hade man ju släpat sig dit!
Jaja, så är det med det. Ska idag tillbaka till skolan men först blir det lite plugg här hemma i Lerum och sen hem till kusinen som fyller 18 idag..

Puss på er!



Fredag

Idag har det vart en väldigt lugn dag, började dagen med att åka till allum med min kära mor och kollade lite olika saker, bla en fin klänning som mamma köpte till min syster i födelsedagspresent + en fin vår/sommarsjal till mig :) Tanken var också att vi skulle hitta ett par skor till mig men jag var inte alls på humör för att kolla o prova massa skor så vi hoppade det helt enkelt.
Vid fem-tiden så åkte jag, min syster Therese och hennes boyfriend Tommie (en väldigt rolig prick det där) hem till pappa där det bjöds på middag och lite sköna presenter. Även väldigt kul att träffa båra fastrar Anette och Susanne, det är ju inte varje dag man träffar dom! :)

Nu är et nog dags att sova för min del, är grymt seg och imorron väntar en kväll där både klänning och rosé välkomnas på nytt!

Godnatt på er! ♥







Axlar och biceps!

Ajjemen nu har axlarna och biceps fått sitt! Gick riktigt fint, känner inte av axeln någonting längre vilket är väldigt skönt :)
Efter att jag fått i mig mat förut så blev jag rastlös igen, satt och velade fram och tillbaka om jag skulle ta mig en promenad och till slut blev det så! Hela 90 minuter, kändes gött när jag kom hem igen :) Börjar få lite lätt press på mig nu efter jag snackat med R, han är vad jag förstår det som redan i toppform och jag har inte ens börjat köra extra cardio än?! Sen blev jag ju minst lika impad på hans kostupplägg, erbjöd honom att bli min personliga kock utan lön men fick inte något direkt svar, skumt.




Ja du R, om du skulle ha denna form nu så ligger jag liite efter..




Hade jag bara haft möjligheten...

...Så hade jag för tillfället flytt långt, långt härifrån!
Gaah, förstår mig inte på mig själv ibland..




En helt vanlig onsdag - nästan

Nja, det är la inte riktigt en vanlig onsdag. Är hemma i Lerum, Linn är här och ingen träning idag.. Och vad har vi gjort för vettigt då? Ingenting! Haha men det är skönt ibland också, men imorron väntar ett hårt axelpass =)
Vet inte vad vi ska göra idag riktigt men nått  får vi allt hitta på :)



Jag o Linn ska åka rib-båt, sommaren 2007




Vilket jävla pass!!

Tjeeena, vilket dunderpass jag fick till idag! =) Var lite osäker på vad jag skulle köra men när jag traskade in på gymmet  så kände jag att det var en perfekt dag för rygg och tricpes, vilket det också blev! Grym kontakt, dock ingen överdriven ökning men det störde mig inte alls :) Hade energi som en duracellkanin så fick in 3 magövningar med!
Blir inget gym imorgon, Linn kommer hit runt ett-tiden och sover nog här med.. Funderar dock på att ge mig ut på en morgonpromenad och bränna lite fett, sommaren är ju trots allt snart här?




Snart så!

Sart så anländer våra goa jönköpingspojkar till vackra Göteborg, eller aa, på lördag men det är ju inte så långt kvar! =) Har inte träffat dem på 7 eller 8 månader, inte okej! Hade ju även vart kul om man fick träffat 08:orna med men man kan inte få allt här i världen.. Men midsommar, då jävlar är hela truppen samlad igen! ;)
Sitter just nu och letar jobb, finner inga ord som beskriver hur sjukt tråkigt det är! Ingen som har något tips?! Är ju tyvärr ganska kräsen vad det gäller jobb men det känns som att det inte är läge för att vara kräsen i dagens läge? Är btw lite lätt avundsjuk på Emelie som idag är på intervju på Hall anstalt, fatta vad grymt och jobba där?! Men nä nä, då sitter man här och är bitter för att man inte bor i Stockholm, jävla skit.

Nä, nu ska jag söka vidare, hittelön till den som hittar ett jobb till mig!


Städardag..

Kom hem från Johanna för ett tag sedan och ska snart börja städa.. Letar just nu ursäkter för att slippa och för tillfället så är Emelie mitt offer. Vi sitter och gnäller för att vissa rötägg vill att man skickar in bild i sin jobbansökan, vad ska det vara nödvändigt för? För det första så äger jag (tragiskt nog) bara partybilder, och det krävs ju inte många hjärnceller för att räkna ut att det är inte det smartaste att skicka iväg. Och sen om man ska försöka ta en anständig bild å sig själv så tar iaf jag runt 376 stycken men ser ändå ut som tusen svåra år på alla (inte bara på bild, jag vet ;)
Fan nu snackar vi riktiga problem här..



"...På fritiden gillar jag att kolla film och gå långa skogspromenader. Det är
btw jag som är i mitten på bilden." Jag är rätt säker eller vad säger ni?






Ett litet ryck i levern..

Åter igen var planen bara att ta två glas vin men gick som vanligt åt helvete. Först blev det ett par glas på Linné terassen och efter det så ropade Parkan efter oss, så det var bara att bege sig dit helt enkelt! En väldigt trevlig kväll blev det, så himla skönt nu när alla uteserveringar är öppna igen! Tycker det är ett bra tecken på vår, känns även som om man snart kan välkomna rosévinet igen?
Ikväll blir det iaf väldigt lugnt, ska hem till Johanna lite senare för lite film och skitsnack, alltid lika trevligt!
Är ju som sagt ledig denna vecka som kommer och ska ju då underhålla mig med att plugga och söka jobb, måste komma ikapp det jag ligger efter med i skolan så det här blir nog fint.. Ska också träna med min kära syster på stenkullens gym och sen även med Jessica, kanske blir där man kommer träna efter skolan slutat? Känns en aningen onödigt tyvärr att åka från Lerum till Alingsås 5 dagar i veckan för att träna?
Aja, det är två månader kvar till vi slutar, får ta det problemet då..
Nä, dags för dusch!




Snart sommar..





Pink och bokrapport

Det är precis vad jag sitter och roar mig med nu, lite smådrygt faktiskt. Är som tur var inte så trött och tur är ju det med tanke på att jag måste lämna in skiten imorron... Just nu så är det Pink som dönar ur högtalarna, har kommit underfund med att hennes senaste (?) album är väldigt bra!
I övrigt har denna vecka gått hysteriskt fort, fattar ingenting. Nästa vecka har vi lov en vecka och det ska bli riktigt gött, behövs verkligen nu kan man säga! Då ska jag sätta mig ner och söka (ännu mer) sommarjobb, börjar få lite ont i magen när jag tänker på sommaren, inte ett jobb i sikte..
Träningen har gått bra denna vecka, dock ser det ut som jag missar ett pass denna vecka, fett IG på den eller?
Men men, på lördag ska jag ut och rida med Johanna, ska bli sjukt kul! =)

Just det ja, min kära mor ringde mig idag och meddelade att jag fått brev från polisen, och nyfiken som hon är ville hon ju absolut öppna det och se vad som stod, vilket då hon självklart fick göra :) Det var ang svenskprovet och myndighetssamtal. Den 21 april ska jag dit och få svettas lite. Och den 21 april är ju inte vilken dag som helst, det är ju min födelsedag! :) Rätt surt om man kuggar på svenskan, blir ju en jävla födelsedag att minnas då...


RSS 2.0