Axlar och semla

Blev ett rätt bra pass, var bara lite gnäll från axeln men det gick ändå helt ok! Efter träningen tog vi en sväng till Maxi, skulle egentligen bara köpa mjölk men väl inne i butiken kom jag på att jag var GRYMT sugen på semla! Kunde inte motstå frestelsen och köpte inte en, utan två st. Men det var iofs bara för att ma bara kunde köpa två-pack. Nu sitter jag här, nöjd och belåten och väntar på att John Blund ska ta mig med storm. Han verkar dock ha glömt av mig så jag får väl sitta här i min ensamhet och bara vänta på att bli så där astrött. Segt.



Brist på fantasi

Det är vad jag har idag. Så rubriken passar väldigt bra för tillfället ;)
Torsdag idag alltså, trevligt. Snart helg (igen?!) och det är ju inte så så tråkigt. Vad ska Caroline göra denna helgen då? Antagligen så blir det en lugn hemmakväll på fredag efter ett pass på gymmet. På lördag ska jag hem till min kära vän Åsa som har fått sig en lägenhet i stora Göteborg. Nu är det bara jag kvar i Lerum, undra när jag kommer flyga ur boet? Återstår och se, först ska jag ju skaffa mig ett jobb efter skolan, kan ju vara en bra början.
Blev ett lyckat benpass igår, ökade i benpress och det känns idag kan jag även meddela. ;) Ikväll blir det axlar, vader och mage. Får se vad min axel säger om det, den var ju inte så överdrivet nöj med mig när jag körde bröst sist..





Höjden av lathet

Tror jag och min kära granne Emma är extremt lata. Vi bor 4 meter ifrån varandra. Förr i tiden så satt vi och vrålade till varandra när vi ville något. Idag kom jag underfund med att det var väldigt jobbigt att sträcka sig till högtalaren för att först sänka musiken, och sen förmedla det jag ville. Kom då på att msn ställer ju upp i ur och skur. Så nu sitter vi här, 4 meter ifrån varandra, dörrarna på vid gavel och skriver till varandar på msn. Hur ska detta sluta?
Är btw väldigt uttråkad för tillfället. Kanske märks? Skrev klart mitt personliga brev igår och skickade in skiten till båtjäveln. Får väl se om jag duger för dom? Att duga eller inte duga, det är nog den största frågan för tillfället.

Ikväll ska jag pressa min ben till max på gymmet, oj vad dom ska få jobba. Som jag brukar säga till Emma; Shit vad SNYGG jag kommer bli till sommaren! (observera att du ibland får ta mig med en skopa salt)

Hörs sen era snygga jävlar, ciao




Ni är min ursäkt

Sitter här och försöker komma på en bra avslutning på min personliga brev. Måste säga att jag är totalt värdelös på att skriva personligt brev om mig själv. Ringde och trakasserade Linn precis, gör som sagt vad som helst för att slippa skriva klart skiten. Jag känner att detta inlägget också är en billig ursäkt för att slippa, men det stuntar jag i, har suttit och filosoferat på tok för länge nu och är allt värd en liten paus (öh eller inte).
Träningen gick btw rätt bra idag, lite mindre folk än igår och bara det gjorde mig väldigt glad. Har börjat fundera på det här med koffeintabletter, tror faktiskt att dom blandar i socker istället för koffein. Kände mig lite halvseg idag och tog två st Caffeine Alert, där det tydligen ska vara 200 mg coffein/tablett men idag när jag tog två så kände jag inte av ett skit. Och jag dricker ju inte ens kaffe? Hm. Får helt enkelt prova 3 imorron?
Nä, nu ska jag sluta tråka ut er med mitt skitsnack och få lite vettigt gjort istället.
KRAM



   Sockerpiller?



Jaha

Redan måndag igen då, trevligt... Grymt mycket människor på gymmet idag, när ska alla som gett sina idiotiska nyårslöften ge upp?! Tog ju typ 15 min innan jag ens kom igång, innan de fick jag bara stå där som en jävla idiot o se dum ut. Nä Jag är inte bitter! Haha :P Gick helt okej idag, körde bröst och biceps.. Dock lite segt att min axel började strejka lite igen.. Inte lika mycket som sist då det inte gick att träna över huvud taget men det krasslar ju och knakar samt låser sig lite ibland. NTE okej! Men men nu känns den bra så det är nog ingen fara :)
Nä, nu ska jag skriva klart mitt personliga brev, men kan nog komma på tusen olika ursäkter för att slippa..


Fattar inte..

Hur man får till en snygg design till sin blogg?! Har vart inne på designadinblogg.se men den sidan gjorde mig inte så mycket klokare, är ju bara en jävla massa siffror och koder o skit?!
Någon som vill tjäna en slant på att göra en fräsch bloggdesign till mig? ;)


Segt..

Usch, jag gillar verkligen inte söndagar! Är tillbaka på skolan nu och har svintråkigt, så segt att sitta här själv tills Emma kommer hit..
Aja ny vecka imorron, och vad jag kan minnas så har vi inte så överdrivet mycket att göra denna vecka, gött :)
Helgen blev väldigt lugn, blev först ett träningspass i fredags och efter det var jag bara hemma och tog det lugnt..
Och gårdagen var ju minst sagt väldigt trevlig.. :)



Helg!

Yes redan helg och idag inledde jag den med en riktig sovmorgon, vaknade runt 13 så jag sov i ca 12 timmar, riktigt skönt! Idag blir det till att passa lilla Nikita (hunden) en stund och jag måste även färga håret.. Skulle nog gjort det för ca 4 veckor sedan men har inte riktigt blivit så.. Nu är utväxten på tok för lång och det här färga-håret.operationen blir det tråkigaste projektet för dagen. Ingen träning idag, dags för lite vila.. Torsdagspasset blev faktiskt det bästa på länge och igår gick det också bra, dock inte lika bra som i torsdags..



För pigg..

..För att sova! Är verkligen inte trött för fem öre. Grymt störande! Vad gör man så här dags på dygnet om man är pigg som en duracellkanin liksom? Tror inte det är så populärt att ringa nån för att tjöta lite, tror de flesta ligger och sover vid det här laget?
Hungrig är jag också. Känns dock lite drygt att masa sig upp för att brassa käk nu.
Gaah ge mig sömn!!!



Torsdag

Oj vad fort denna vecka gått, redan fredag imorron?! Bra dag än så länge, vi var på hälso idag hela klassen på hälsocoach-timman och jag körde cardio för första gången på typ tre månader :P Ingen överdriven förbränning, gick på bandet i ca 60 min men det var väldigt skönt faktiskt :) Ikväll blir det rygg och triceps weei =)








En glad Caroline..

..Japp idag har jag vart på topp hela dagen lång! Började ju med den skönaste redovisningen ever på svenskan haha! Efter det var ju tanken att jag skulle skriva min bokrapport en eftersom jag inte sett Batman - The dark knight så var jag ju bara tvungen att se den nu när jag hade chansen.. Synd bara att jag slocknade efter 15 min.. :P Men eftersom jag har energi för en hel armé för tillfället så kommer jag nog både skriva klart rapporten och se klart filmen ikväll, den du! ;)
Blev ju även en dejt med gymmet idag med, denna gången var det benpressen som åter igen fick sig en härlig vals. Gick helt ok, var inte alls lika mycket männiksor där som igår vilket var väldigt skönt :)
Hämtade även mitt efterlängatde paket från worldgym på vägen hem, så nu är det problemet ur världen med ;)







Bröst och biceps

Gick fint idag, med andra ord ingen Carro som nu är fly förbannad ;) Dock väldigt mkt människor idag, kändes som det tog evigheter att ta sig igenom passet pga av att alla maskiner m.m var upptagna konstant? Jaja bra gick det iaf och det är ju huvudsaken.. :)
Imorron har jag bara en lektion, efter det ska jag nog tillbringa dagen med att skriva klart min bokrapport och lite annat smått och gott.. Det är ju iofs alltid väldigt lockande att gå och lägga sig en liten stund till men imororn ska jag försöka hålla mig uppe..
Ska även försöka gå och lägga mig i tid ikväll så god natt på er!  ♥




Tisdag..

Dagen började väl inte allt för bra, inledde det hela med att försova mig och missa datakunskapen. Braa där Caroline!  Men men ingen idé att gråta över spilld mjölk eller vad säger man? Sen gick mina solbrillor sönder. Sjukt störande med tanke på att jag bara måste ha de i en vecka till. Men vad kan en vecka göra? Det är ju knappr några UV-strålningar över huvud taget nu och det är ju bara en vecka kvar..? Aja får ringa kliniken och höra vad dom säger.. Sen fick jag mail från worldgym igår där dom sa att mtt paket var levererat, men icke då. Trodde ju såklart att jag skulle få det idag istället då men det kunde jag ju fetglömma, inget paket där inte! Sen är jag bara lite allmänt irriterad på vissa personer, eller aa, sjukt irriterad faktiskt.
Det ända som fattas nu är att dagens träningspass går åt helvete sen har ni en fly förbannad Caroline.







Om blickar kunde döda..

..Så hade jag vart död för länge sen! Det är en tjej på gymmet som uppenbarligen har något emot mig, lite komiskt med tanke på att hon inte har en aning om vem jag är? (och jag har inte den blekaste om vem fan hon är) Jag menar, jag har aldrig fått såna hatiska blickar ever haha! Men men det bästa man kan göra där är väl att vara snäppet bättre, att  le tillbaka ;) För tro det eller ej, men jag kan faktiskt vara ganska trevlig ibland :)
Bortsett från att vara rädd för att få en hantel i skallen så gick det ganska bra, det blev som sagt var axlar och vader. Passade även på att spöa skiten ur magen igen, den börjar ju nästan se vältränad ut nu ;)




Monday

Har slutat för dagen nu, skönt.. Engelskan gick la inte överdrivet bra, var ju inte min bästa prestation hittills så att säga.. Men men nu vet jag till nästa gång vad som gäller :P
Igår blev det ett bra pass med rygg och triceps och idag blir det axlar och vader, veeery nice.. ;)



Plugga

Usch, har inte pluggat alltför mycket till engelskan imorron, lite lätt panik nu! Hatar verkligen mig själv när jag gör så här, hur fan tänkter jag liksom?! Jaja, jag har bara mig själv att skylla och kommer få sitta uppe läääänge ikväll/natt..
Gårdagen var iaf väldigt trevlig, först blev det en liten shoppningtur med Linn, det blev ett par träning samt mysbyxor från Better Bodies och ibland gillar jag verkligen inte mina ben.. Medium är liiite för korta och large är lite för långa och rätt stora i övrigt.. Lite komiskt, har ett par i medium som är alldeles perfektai längden men den modellen jag köpte igår så var dom för korta.. Haha snacka om dagens i-landsproblem! ^^  Jaja skit samma, tanken är ju inte att jag ska bli mindre, så jag får helt enkelt bara se till att fylla ut dom ;) Sen blev det två basic boxarlinnen och ett till träningslinne :)
Sen mötte vi upp Emma och Johanna och kort därefter åkte i hem till Emma för en mycket trevlig kväll =)
Nä nu har jag tjatat på alltför mycket om absolut ingenting så nu är det dags att gräva ner mig i böckerna..
Kram på er! ♥




Snabba ryck :)

Hämtade mitt paket från gymgrossisten idag, här går det undan! :)
Ingen träning idag som sagt var.. Ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, ska bli rätt skönt faktiskt :)






Torsdag

Dagen har bara sprungit iväg, gött med fredag imorron :) Det blev ett bra pass på gymmet, det var bröst och biceps som fick jobba lite :) Sen var det ju även ett besök på kriminalvården, väldigt intressant måste jag säga! Det är nog värt att ta sig en närmare titt på..
Blir en lugn helg, ska shoppa lite på lördag med Linn, sen efter det blir det en trevlig träff med alla bryyydarna ;)
Blir två dagars vila från gymmet nu, ganska skönt faktiskt, har sån grym träningsvärk i benen och vaderna och är allmänt mör i kroppen!

Nä nu ska jag äta mitt kvällsmål och sen försöka sova..  Kram på er! ♥


Nattshopping och koffeintabletter

Igår var det verkligen helt omöjligt att somna, fattar inte varför.. Var hur pigg som helst och sista gången jag kollade på klockan var den lite efter tre, och inte somnade jag kort därfter... Men när jag vaknade imorse var jag ändå ganska pigg konstigt nog, men i förebyggande syfte så tog jag två koffeintabletter ;)
Fick shoppat lite igår, tanken var at jag bara skulle beställa nytt protein, men så blev det inte. Först gick jag lös på gymgrossisten och efter det var worldgym som stod på tur.. Jaja nu har jag iaf protein, casein, energidrycker och kläder m.m så det räcker ett tag :)
Ser ut att bli ett gympass för min del idag iallafall, vi ska tydligen köra gym på vårt "toppmoderna" gym här på skolan med typ 4 maskiner (på 25 pers....) och istället för att knö på det lilla skitgymmet väljer hag att följa med Emma till hälso, wiiie =) 


Ben bara ben..

Idag blev det ett pass om hette duga! Det var spaghettiben för hela slanten efteråt :) Dock lite störande att energin började ta slut efter typ halva passat, kan ju ha att göra med att vi fick nån äcklig jävla paj till middag idag, smakade verkligen faan! Till det serverades det kritvita frallor.. Hmm inte den bästa maten innan ett hårt benpass kanske? Men men tog mig igenom hela passet och ökade i benpress (vilket var innan energin började tryta :P ) Blev en stor portion med massor av kolhydrater nu när jag kom hem.. :) Imorron blir det inget gympass, tråkigt :( Blir istället ett pass på idrotten, vi ska tydligen ha teori på hälsocoach imorron.. Känns även att vaderna fick sitt igår, har lite lätt träningsvärk idag.. =)








Onsdag..

Gillar det nya schemat, har bara en lektion på onsdagar och har med andra ord slutat för dagen ;) Ska iofs sätta mig med Alexandra i datasalen sen och fixa några uppgifter som inte är klara än.. Sen blir det till att plugga engelska, nu jävlar ska fyran in.. ;)
Idag blir det ben på gymmet, tanken var väl att jag ska köra det imorron egentligen men nu blir det ju inget gym imorron.. Även gött att ta det idag då jag varken har hälsocoach eller idrott, kommer vara laddad till max sen! ;)




Lovely

Är personligen väldigt nöjd med dagens pass, körde axlar, vader och mage. Ökade i samtiga övningar i både axlar och vader, kom underfund med att jag vart lite mesig när det gäller vaderna, men idag fick dom vad dom tålde, mohaha! 
Idag hade vi ett så kallat omdömes-snack, och jag måste säga att jag var grymt irriterad när jag gick därifrån (orkar inte dra hela storyn) Snackade dock med Mikael efter det på lunchen och allt ser nu ut att vara i sin ordning. Måste däremot ge järnet nu fram till maj, tänker inte lämna denna skolan utan en fet fyra...




Favoritpasset avklarat :)

Rygg och triceps har nu fått bra med stryk, gick riktigt bra idag! Sitter och funderar på hur resten av veckan blir ang träningen. På torsdag ska vi besöka fängelset i Borås vilket självklart är väldigt trevligt men pga säkerhetsskäl så får vi bara vara där mellan 20-22 = inget gymbesök på torsdag. Kan nog få ihop det ändå tror jag men det är segt när det dyker upp såna här lite smått oväntade saker som sabbar planerigen. Men man ska la inte klaga, finns ju dom som har det en aningen värre...


Skärpning!!

Ja nu blir det till att lägga in en högre växel, slappde till lite i slutet av förra terminen så nu blir det till att sätta full fart, framförallt i engelskan!



Mätt..

Tjena vad mätt jag är! Har precis tryckt i mig en stor portion wokat, med nudlar till och ryggbiff, ser ju ut som jag är i sjunde månaden nu :P Dagens träningspass var absolut värd sin taxiresa, gick väldigt bra idag! Det blev bröst, biceps och mage, var lite trögstartad till en början men sen vaknade jag till liv!! Fick i mig mat lite sent idag, tog bussen hem och var inte hemma försen typ 21.20 men så blir det ibland.. var ju inte så svårt att hitta till stationen sen, tog knappt 10 min, men hade jag tagit den vägen som jag tänkt från början hade det tagit betydligt längre tid :P






Störande!

Sitter här och kollar busstiderna fram och tillbaka till gymmet. Kan bara säga att busstiderna från Hjälmared SUGER! Går en buss kl 17.40 in till Alingsås, sen får jag gå till gymmet eftersom det inte verkar gå någon buss dit. Har ingen aning om hur lång tid det kan ta, 20 min? Finns säkert någon smidig genväg men när man inte är härifrån så är det nte alltid så lätt.. Sen stänger gymmet kl 20 idag, om jag då kommer till gymmet tidigast 18.30 så är det ju ganska lungt..  Men samtidigt så kanske det tar längre tid och jag HATAR att stressa när jag tränar! Är man dum i huvudet om man tar taxi till gymmet? Har hört att de kostar typ 130 spänn frå centrum och hit, så de går la på 150-160 kanske? Kan ju gå också men det tar ju minst 40 min så då är jag ju inte taggad till 100 när jag kommer fram.. Men va fan, i somras kunde jag utan problem slänga ut 500-1000 spänn på krogen för en stackars kväll men kan inte lägga 150 till taxi till gymmet? Nä, nu hör jag hur jävla dumt det låter! Taxi blir det!! ;)





Går uppåt..


..Och bra är ju det! Imorse när jag ställde mig på vågen visade den 58,8 gööött =) Snart är jag uppe i 60!










Uttråkad

Är alldeles för pigg för att sova, rastlös är jag med! Sitter i min säng och kollar gamla bilder samtidigt som Scream 2 rullar bakgrunden.
Har kommit på att jag vill göra en liten förändring med mitt hår.. Har tröttnat på det jag har nu.. Kanske ska sätta i löshår igen? Är ganska jobbigt att underhålla men jag vill ha långt hår igen! Hittade även bilder där jag var blond, det var tider det ;)

   
Blondie :)



Saknar!


Godaste glassen!!


Olagligt god säger jag bara, gillar du choklad och brownie så kommer du älska denna...





Lugn kväll..

..Blir det idag.. Var ute en sväng med Linn igår och tanken var ju att vi bara skulle dit en stund, hämta vip-kort och sen dra. Men det blir aldrig som man tänkt sig! Det blev riktigt trevligt, träffade Emelie som satt och pluggade körkortsteori de veckor jag jobbade i somras, kul kul!
Idag har allt vart lite småsegt, men har faktiskt lyckats plugga en del, känns bra! Ikväll blir det film för hela slanten, rör mig inte mer än nödvändigt ikväll och för en jävla gångs skull kan man väl få känna så också eller?!
Imorron blir det dock nya tag, ska försöka komma upp i tid och fixa avslutningen i mitt informativa tal, hade vart gött att ha det klart. Sen blir det att åka tillbaka till skolan, och sen ett hårt träningspass på det =)




Kanske inte den bästa bilden men det får ni ta...





You make my day!!

Ja idag har det allt var full rulle! Är så sjukt seg i kroppen nu så jag vet knappt vart jag ska ta vägen :P Det bjöds ju på tre pass idag som sagt var. Första passet var det afrikansk dans (öhh?) halva passet och sen core. Var ändå inte överdrivet jobbigt men sen efter det äntade ett pass med fotboll, hata är ett starkt ord men jag hatar verkligen fotboll (eller alla bollsporter iofs!) och bollrädd som man är så slutade det med att jag sprang runt som en påtänd iller och blev skitskraj så fort bollen närmade sig mig. Fuskade iofs lite i slutet, hängde med Emelie som har ett pajat knä upp på gymmet istället och låtsades vara aktiv där. Ni ska se de "gymmet" här på skolan, skulle tippa på att det är från typ 1800-talet eller nått ,benpress, va faan är det liksom?! :P
En riktig benpress finns däremot på hälso, och den hade jag riktigt kul med idag ;) Som ni kanske förstår då så körde jag ben idag, var absolut inte taggad innan vi åkte, men sen när jag väl klev in på gymmet så släppte segheten och alla konstiga funderingar försvann =) Blev ett riktigt bra pass, körde även lite vader när jag ändå var i farten med tanke på att jag inte vet om jag kan träna imorron eller först på söndag nästa gång.. Men som det ser ut nu så ska jag nog kunna klämma in ett pass imorron med:)

Nä nu anropar sängen samt min kära bok som väntar på att bli utläst.. Kram på er!

=)

Idag har jag vart väldigt glad hela dagen, vet faktiskt inte varför! Kan kanske bero på att gårdagens pass gick väldigt bra, har go träningsvärkt idag och var jätteladdad inför kvällens pass :) Det gick btw väldigt bra, blev ryggen och axlarna som fick sig en rejäl omgång! Dock var det väldigt mycket männiksor där idag, kom ju knappt fram?! Tippar på att det är ett x antal som har gett nått dumt nyårslöfte, tränar i typ 3 veckor och sen ger dom upp.. Vilket iofs är ganska skönt då man slipper stå där som ett jävla fån och vänta..
Imorgon blir det en lite tuffare dag, först har vi hälsocoach-timman och sen på eftermiddagen ett idrottspass.. Lite dumt att dom la schemat så men vad ska man göra? Så imorron blir det tre pass när man räknar med gymmet.. Vilket även innebär mycket mat! =)

Armar..

..Blev det idag och det kommer nog kännas imorron och på torsdag! Har inte kört det på ett tag nu och dessutom körde jag med Björn så det var ju inget slappt pass så att säga! Men der kändes väldigt bra, trodde jag hade tappat lite nu med tanke på att det var ett tag sen men icke! Tvärtom faktiskt, ökade i biceps så det är bra :) Fick även känna på en ny övning och det är ju bra så jag kan växla lite ibland!
Har nu tryckt i mig massa mat och ska snart börja med mitt informativa tal som jag egentligen ska ha imorron men det får jag skjuta upp en vecka, hoppas att Anne inte blir allt för sne...



Skolstart..

...Imorgon! Idag blir det till att packa.. Drog ju med mig det mesta hem när vi fick lov så det blir en del att ta med sig idag med..  Får se när min mamma kan köra mig till skolan, hoppas det bli ganska så tidigt så jag hinner träna.. Har jag riktigt tur så trollar jag fram skjuts tillbaka till skolan på gymmet :P har ju gått bra förr iaf :)
Ska även ta och handla på vägen sen, har ju ingen mat kvar på skolan nu! Får ta och skriva en liten lista, annars glömmer jag ju 60% som vanligt.. Ska ta och snoka runt lite på alla bloggar efter recept, behöver lite nya idéer till mat efter träning!
Nä, nu är det dags att aktivera sig! Hörs sen, kram!

Kallt!

Usch vad kallt det är nu, vaför kan det aldrig vara lagom? När jag kom hem förut så var min högra fot helt bortdomnad, inte kul! Men men sitter nu i sängen och är varm igen efter en väldigt varm dusch :)
Gårdagen var väldigt trevlig måste jag säga. Först åt vi god lasagne och sen gick vi direkt på pictionary, grymt kul! Synd bara att jag är pinsamt dålig på att rita så vi förlorade dock mot Kristofer och Linn.. Men eftersom man inte är en dålig förlorare var man lika glad för det ;) Provade även Guitar Hero för första gången och det var ju inte tråkigt det heller :)
Idag har väl inte allt gått som planerat, tänkte komma hem i tid så jag skulle hinna träna men det gick sådär.. Ska på ett sätt bli skönt att börja skolan igen nu på onsdag, då kommer man tillbaka i alla rutiner vad det gäller mat och träning, för nu jävlar ska det köras stenhårt! ;)

Carbonara..

..Tröttnar jag aldrig på! Har precis tryckt i mig en rejäl portion och är nu mätt och belåten ;) Blev inte så mycket plugg idag, känns som jag sov igen alla timmar jag missat de senaste dagarna. Slocknade vid 23-tiden igår och vaknade runt  ett idag typ. När jag då slog upp ögonen möttes jag av en förskräcklig syn- nämligen mitt rum som var långt ifrån städat. Så jag fick nått sånt där ryck som jag oftast bara får 1-3 ggr per år och började städa. Har tvättat tre tvättar, plockat iording allt, vikt ner rena kläder i byrån/garderoben, dammat, putsat fönster och spegeln, bytt lakan och sen som avslutning blev det en dans med dammsugaren. Vill inte skryta men faan vad duktig jag är haha ;)

Nä, dags att hoppa in i duschen så att man blir någorlunda fräsch till ikväll..
Kram!




Back in town!

Japp nu var man hemma igen efter fem sjuka dagar på Rösholmen.. (ligger mellan Smögen och Kungshamn) Oj oj säger jag bara, finner inte riktigt det rätta ordet som beskriver de här dagarna rättvist, men jag kan ju säga att detta var den bästa nyår hittills! Skulle egentligen åkt hem i torsdags för att jobba tre timmar på fredag.. Men eftersom jag har en snäll mamma som även är min chef på jobbet så slapp jag jobba och kunde istället stanna kvar till idag :) Det ända negativa med dessa dagar är väl att jag åkt på en jävla förkylning nu igen..  Jag som kände mig så duktig, tog på mig tjocka vinterjackan varje gång jag gick utanför dörren, även handskarna fick hänga med. Jag tror det är min och linns "20" minuterspromenad som var orsaken. Det var första kvällen och efter ett x antal glas vin bestämde jag och Linn mig för att ta ett varv runt ön och fly bort från från alla vilda diskussioner en stund. Satte oss ner i det så kallade lusthuset och pratade om allt mellan himmel och jord då Charlotta kommer ner och informerar oss om att vi vart borta i ca 1 ½ timma!Haha så visst överkroppen samt benen var jättevarma men däremot var mina fötter svinkalla, tror bestämt att det är det som är orsaken :P
Men men börjar nu bli bättre, är nu bara väldigt snorig och en aningen hes.. Har inte tränat på hundra år känns det som men på måndag kör jag igen.. Min axel är btw mycket bättre, så det ska nog inte vara några problem längre.. :)
Imorgon blir det till att plugga på förmiddagen och sen på kvällen bär det av till Kungsbacka eller Åsa närmare bestämt för en liten spelkväll.. Kan nog bli ganska trevligt tror jag.. :)

Nä nu ska jag kolla film och trycka i mig lite mer onyttigheter!

RSS 2.0