Jobb

Japp det blir jobb hela veckan för min del, fyra dagar här hos mamma och sen på torsdag är det Alingsås som gäller. Var ju i Angered förra veckan och demade ut lite produkter från AXA och faan vad TRÅKIGT det var!! Fick ju dessutom stå i mejeri-avdelningen och det var ju jättesvalt och skönt i ca 30 min... Sen blev mina händer allt blåare och fötterna var också iskalla, usch! Men men, ser som tur var inte ut att bli så jättemycket jobb därifrån och det hänger ju inte jag inte läpp över direkt...  På tal om kyla, ser ut som att det strålande vädret är på väg bort? Iaf när jag kollar ut genom fönstret här i Majorna.. Det är iofs fortfarande väldigt varmt men solen skiner inte riktigt lika mycket som den gjort den senaste veckan... Det  blir jag inte heller så ledsen över, finns det något värre än att jobba när det är strålande solsken?!

Nä, nu ska jag jobba i 10 min till sen är det dags för lunch :)
Puss på er! ♥



Men va faan..!!

Åhh vad lack jag blir!! Skulle ju egentligen demat ut produkter från AXA idag på Maxi i Alingsås men så blev det icke.. Klantrövarna från AXA har glömt att beställa dit varor så jag har inget att dema ut helt enkelt :P Så jävla störande bara, när man har gått upp extra tidigt för att käka frulle, duschat och sen sminkat sig och fixat håret.. Sen precis när jag skulle gå till tåget så ringer de och säger att allt är inställt idag! Jaja, jag får la tvätta av mig sminket och sola lite idag istället! Sen ska J flyga ur boet snart och ska idag kolla två lägenheter, alltid kul att följa med och kolla :) Blir dock väldigt sugen på att också köpa mig en! Men men, det kommer :)

Var btw på intervju på Addici igår, och jag fick jobbet :D Är iofs bara behovsanställd och börjar inte försen till hösten men ändå ;) Får se till att visa framfötterna så man får mycket jobb haha =)
Nä, nu ska jag slänga av mig sminket och gå ut och sola lite..






En helg utöver det vanliga..

Kom hem från Halmstad igår, blev en lyckad midsommar som vanligt! Ska även försöka ragga upp lite bilder och slänga upp här på bloggen. Men ändå gött att komma hem igår.. Det blev först en lång dusch, sen var det bowling som gällde med J, Petter och hans flickvän Linda. Måste erkänna att jag är nog fan sämst i världen på bowling, jag lyckas pricka den där jävla pissrännan som jag kallar det nästan varje gång! Men det är skit samma, jag bjuder på det ;) Det var iaf mycket trevligt! Efter det bar det av hem till mig för en kväll med lite chips och film, det blev "Flyga drake", har hört mycket bra om den men jag blev faktiskt lite besviken. Aja så kan det gå ibland!



Mörbultad

Ja man kan säga att det känns som att jag har blivit släpad efter ett ånglok ungefär.. Min kropp fattar nog ingenting, först vila i ca 2-3 (!!!) veckor, sedan helt plötsligt är det träning som gäller igen, och inga mjäkpass här inte.. Nu har jag träningsvärk i princip hela kroppen, och jag tror bestämt att det blir vila imorgon!



Jobb

Jahopp, då jobbar jag hos mamma idag.. Började iofs inte försen 14 idag så det är ju inte så många timmar.. Slutar klockan 18, och idag åker jag direkt till gymet efter jag slutat. Ska ta och köpa sushi vid 17-tiden så man har lite att gå på sen under träningen.. Träningsvärken har ju även kommit sakta med säkert under dagen och det blir bara värre och värre! ;) Men gött är det iaf, nu känner man återigen att det blev ett bra pass igår ;)
Fick btw ett trevligt samtal idag igen (det har dock ingenting att göra med gårdagens samtal) och jag har nu fått mig ett litet extra-jobb =) Jag ska stå i olika matbutiker och dema ut och sälja olika produkter från AXA. Det är mest mellanmål som gäller och nästa vecka blir det Alingsås en dag och sen Angered en dag :) Visst, det kommer inte vara så många dagar i veckan och lönen kanske inte är den bästa, men det är ett jobb som är gött att ha tills man får något annat :)



En jävligt glad Caroline!

Japp, idag är jag hur glad som helst! Först fick jag ett väldigt positivt samtal, men jag ska inte ropa hej försen jag kommit över bäcken så jag nämner inte så mycket mer om det nu! Sen var det ben som gällde på gymet idag.. Var lite lätt orolig hur det skulle gå eftersom det var ca 1½ månad sedan jag körde ben sist! :O Men det gick kanon måste jag säga! Sen hände något mycket märkligt, jag tog PB i benpress (??) Fattar inte riktigt hur det gick till, trodde jag skulle ha tappat hur mycket som helst? Och inte fuskade jag heller, no no jag körde lika djupt som vanligt! Jaja, skit samma hur det gick till, glad som fan är jag iaf!! =)
Nä dags att skutta in i duschen nu, puss på er!





Söndag

Det blev inte ritkigt som jag tänkt mig idag!  Tanken var att jag skulle träna axlar och vader men så blev det icke. Mamma kom hem med bilen kl 14.30 ungefär och gymet stänger 15 idag.. Tycker personligen att de kan ha öppet lite längre än till 15 på helgerna men men...
Fick världens sug efter våfflor förut, så istället för gym så blev det våfflor haha :P Nä, ska faktiskt ut o gå snart, blir min vanliga runda på ca 90 min, så två våfflor gör nog inte allt för mycket ;)






Gjorde ett till försök..

...På gymet i Stenkullen idag ;) Tanken vara att jag skulle köra ben men var inte alls sugen på det så det blev armar istället :) Blev positivt överraskad, trodde jag hade tappat en del med tanke på att det var väldigt längesedan jag körde armar men icke.. Låg kvar på samma vikter så jag är ändå nöjd :) Imorgon väntar ett pass för axlar och vader tror jag.. Känner mig fortfarande rätt vilsen där inne men det går framåt iaf :)






En svensk sommardag

Ja det är ju inte direkt så att man tappar hakan när man kollar ut genom fönstret, tycker det här vädret känns väldigt bekant? Men det spelar faktiskt ingen roll för min del,  jag jobbar hos mamma och då kan det ju lika gärna spöregna hela dagen lång :P
Ikväll blir det nog lugnt iaf, J kommer hit efter jag slutat så tar vi och äter lunch någonstans, slutar kl 13.00 så det passar bra med lite mat då :)

Nä, om man ska ta och dammsuga lite här på jobbet kanske? Något måste man ju fördriva tiden med!




En förvirrad höna

Det var nog vad jag såg ut som idag! Tränade i Stenkullen, gick helt ok men jag saknar Hälso :( Men men, kommer nog bli bra...  Blev en promenad hem efter träningen och tog en liten omväg, tog 50 min ganska exakt, lagom med andra ord =) Blev rygg idag, tog det ganska lugnt, har ju inte tränat på ett ganska bra tag och sen kände jag mig bara allmänt vilsen så det var lite svårt att koncentrera sig! Imorgon blir det förhoppningsvis ben med Jessica, skönt att träna med någon så man slipper springa runt som ett fån :P
Nä, snart kommer J så nu är det dags att fixa till sig lite =)


Hell's Kitchen

Okej, en fördel med att ha slutat skolan är att man nu kan kolla TV när man vill igen. Ett program jag verkligen saknat är Hell's Kitchen, så jävla bra ju! Sitter även och fyller i ansökningar till olika bevakningsföretag, hoppas verkligen att vi får vårt omdöme från skolan imorgon så att jag kan skicka iväg skiten snart!
Idag blev det en liten promenad iaf, och imorgon är jag redo för träning igen ;) Ska nog åka till Stenkullens gym imorron med min syster och fixa med kortet, hade vart gött om man kunde köra ett pass redan imorgon!



Gordon Ramsey, charmtrollet själv ;)



JAG VILL!!

Nu börjar det klia rejält i fingrarna må jag lova! Har ju träningsförbud i några dagar till men är så jävla sugen på att bara åka o köra ett stenhårt ryggpass! Känns som jag har tappat jättemycket, det blev ju inte så mycket träning sista veckan i skolan heller pga av att vi hittade på olika saker varenda kväll i princip..
Ska ta och snacka med min syster snart med. Hon har fryst sitt kort på gymmet men skulle höra med Lasse om inte jag kunde ta över det i sommar istället eftersom hon har tappat gnistan pch inte tränar så mycket nu under sommaren. Lite trist att inte träna på Hälso men det blir ju en bra bit att åka varje gång för att träna.. Men nu får jag ju istället träna med Jessica, vilket kommer bli väldigt roligt =)

Nu ska jag ta och städa lite, måste rensa ur min garderob och byrå om jag ska få plats med alla kläder jag tagit hem från skolan. Ikväll blir det bio med J, Terminator - Salvation! Tycker personligen att tvåan är en av de bästa filmerna som finns så det ska bli riktigt kul att se hur denna är =)


 




Fredag

Jahopp, fredag idag alltså. En vecka sedan vi lämnade Hjälmared.. Saknar fortfarande alla som fan men igår kom Emelie hit iaf =) Linn kom också hit med hennes lilla schäfer Knubbe och det blev ju inte Nikita direkt ledsen över ;)
Ska nog åka till Hjälmared idag, glömde ett par stövlar där och det kanske är bäst att hämta dem innan alla drar därifrån? Risken finns ju dock att det inte är så mycket stövlar kvar, skulle inte bli så förvånad om jag hittar dem sönderklippta i en liten hög... Det är två klasser som var kvar denna veckan för att de skulle ha något slut-tjofräs för deras massagekurs.. De är ju ett gäng i en klass som numera hatar mig och jag kan verkligen inte sluta störa mig på dem.. Det var en liten incident som hände förra veckan och det blev ett jävla liv på en del. Egentligen är det bara mellan mig och en till i det gänget (om ens det??!!) men istället för att bara skälla ut mig för kung och fosterland och säga vad hon tycker och tänker så vänder hon istället halva klassen mot mig. Moget va?
Tänkte snacka med personen i fråga med kände efter ett tag att är det denna nivån vi ska ligga på så är det fan skit samma. Är så jävla trött på människor som ligger kvar på lågstadienivån, fan är man förbannad på någon så säg det då?! Det som nästan blir lite komiskt här är att jag egentligen inte stör mig på just henne, utan de jag stör mig mer på är de runt omkring. De som inte har ett skit med saken att göra. Visst, de är väldigt nära vänner med henne men seriöst.. Tror faktiskt hon är vuxen nog att lösa det här själv? Men nä nä.. Då ska hennes vänner bilda någon jävla armé mot mig och J istället. Fruktansvärt moget måste jag säga.
Något som är ännu mer komiskt är att några av dem inte längre verka hata J, utan nu är det nog bara jag som är idioten här. Så det jag vill säga är väl VÄX UPP!! Kort och gott.

Sådär, då fick jag ur mig det med, alltid skönt att få skriva av sig lite :)




                                          Några kallar mig älskling, andra tycker att bitch och hagga passar bättre ;)
                                          

                                        


Jaha?!

Här har man gått och längtat efter sushi i 138 år och vad upptäcker man då? Jo att stället har bytt ägare! Var inte alls lika gott som det var förut ju :( Men men, fick ner 14 bitar och de var ju inte äckliga iaf.. :)

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 18, händer ju inte allt för mycket här just nu..
Nu när jag sitter här och har en massa dötid så kommer jag att tänka på klassen igen, faan vad jag saknar alla!! Har fortfarande inte riktigt fattat att vi har slutat för gott, känns bara som att vi har lov en vecka och börjar på måndag igen.. Så egentligen har vi polistimma nu, och för ca 5 veckor sedan satt vi och krigade för fullt med vårt projektarbete haha :)



Önskar att man kunde spola tillbaka tiden :(



Jobb

Yes jobbar hos mamma idag, Maria som jobbar i vanliga fall är gravid och mår tydligen jätteilla, stackarn! Så klockan 9.30 ringde hon och frågade om jag kunde hoppa in och självklart ställer man upp ;) Tur att J var hos mig och kunde köra mig in till stan, annars hade jag nog fortfarande vart på väg hit :P

Idag ska jag även äta min efterlängtade sushi till lunch, har utan att överdriva vart sugen på Mariaplans sushi i 6 månader nu! Så fort alla kommer in så ska jag kasta mig bort och köpa minst 16 bitar.. ;)


RSS 2.0