Havet

Snart kommer min kära syster och hämtar mig, idag väntar en heldag vid havet! Tanken var att jag skulle bättra på brännan igår med men eftersom jag istället fick sitta på sjukhuset typ hela dagen så sket det sig totalt =/ 
Ingen träning på TIO (??!!) dagar heller, hur ska detta gå? Usch vad segt! Men men, bara till att lyda farbror doktor och se glad ut :P
Nä, dags att leta fram bikinin, vi ska tydligen åka om tio min!


....

Jaha, då var allt över. Var skolavslutning idag och det var ju inte bara en tår som rann längs kinden så att säga. Har aldrig förut tyckt att skolavslutningar vart så jobbiga, snarare tvärtom! Men usch, är helt deppig nu, sjukt konstig känsla att inte åka tillbaka på söndag, vad fan ska jag nu göra?!
Kan ju utan tvekan säga att det här året har vart ett av de bästa i hela mitt liv, alla nya människor man träffat och alla minnen som vi samlat på oss.. Det finns några personer som jag aldrig kommer att glömma och jag kommer göra allt för att hålla kontakten med dem!
Jaja, vi ska iaf äta på Åkanten lite senare ett gäng, och tur är ju det för annars hade jag fortfarande stått på Hjälmared och storbölat!



Nästan hela klassen + några hälsocoacher..




E, E, U, J, A och  L - Ni är bäst! ♥


Bekännelse

Japp, jag erkänner, jag läser Kissies blogg ibland. Man får säga vad man vill om henne men att locka läsare, det kan hon! Oerhört provocerande och självgod, precis det som behövs för att locka läsare och tjäna pengar på sin blogg? Som några av er vet så saknar jag mitt långa hår väldigt mycket, hade löshår i ca 1½ år tror jag? Det kostade väldigt mycket, det var inte heller billigt att gå och sy om det var tredje månad.. Eftersom jag numera är student så svider det lite väl mycket i plånboken att sy in det igen (1500 kr) men då gav faktiskt Kissie mig en idé.. CLIPS!! Varför har jag inte tänkt på det innan?? Så efter att jag läst ett inlägg i hennes blogg ang. extensions så kom jag underfund med att det måste jag ju självklart prova :P Så efter jobbet i fredags så traskade jag in på Safari hair eller va fan det heter i Gbg och köpte nio st clips. Kan säga att det tog sin tid att sy dit skiten, var inte en svordom som kom flyganades under kvällen så att säga...
Men nu har kag mitt långa håt igen, dock slipper jag sova med det vilket är väldigt skönt!


     September -08                                                                                          Maj -09
 Kommer nog bli långt ett tag nu.. :)



Jobbar..

Yes idag jobbar jag hos min kära mor.. Är verkligen inte på humör, känner mig lite som Ansi och Mona i Mia och Klara. Alla runt omkring mig är bara idioter, när det ringer har jag ingen lust att svara sådär övertrevligt utan det är mer lockande att bara säga "o va fan vill du nu då?!" Men det gör jag ju självklart inte, lite hyfs har jag allt ;)
Jobbar till 14 idag tror jag. Efter det ska jag inhandla lite grejer i stan innan jag åker hem.. Sen blir det förhoppningsvis träning, känner att axlarna är redo för en hård omgång!



Ansi och Mona, de kan det där med service och charm..



Packa

Jaha, då var det dags att börja rensa ut rummet här på skolan.. Usch, känns inte alls ku! Har packat ner alla lakan, handdukar och kläder jag inte använder så slipper det bli så mycket sista dagen att ta med sig hem.
Nästa vecka väntar dock bara roliga saker! Först är det ju redovisning för projektarbetet där flera poliser kommer och lyssnar, nice nice. Efter det drar ett gäng in och kör fem-kamp och laserdome i Gbg. På tisdag är det studiebesök hos hundförarna och rytteriet!  Jag och Emma var ju och intervjuade en hundförare i Borås i början av läsåret med ska bli kul att få komma till Jonsered också =) Rytteriet ska inte bli tråkigt det heller, polishästarna är ju utan tvekan några av det finaste hästarna tycker jag personligen :)


Polishästen Utter, tror han är rätt så svårslagen?? ;)




Gnällröven

Ja idag är jag gnällig. Har haft ont i huvudet sen igår, usch! Sen blev jag bitter när jag tränade igår. Har under de senaste två veckorna haft ont i underarmen när jag kör framför allt biceps. Har nu blivit värre, strålar genom hela underarmen när jag kör?? :S Fattar inte vad det kan vara, har ju vilat en del från förra veckan men kände igår att det inte blivit så mycket bättre.. Blev armar igår, triceps gick fint men när jag kom till biceps gick det fan inte.. Gjorde verkligen skitont så det var bara att ge sig :(



Men men, idag är det internat-träff och efter det så blir det antagligen film med goa Emelie mfl!  Blir antagligen ingen träning ikväll men vill ju nu passa på att träffa alla så mycket som möjligt innan vi slutar..



 

Vill inte sluta

Oj vad dåligt med träning det vart denna vecka! Har vart borta varje kväll förutom i måndags.. Blir iaf träning imorron och på lördag, bättre än inget :)
ikväll var det middag hemma hos Ulrika, jag och Emma åkte dit kl 17 och stannde till runt 22.30. Mycket trevligt måste jag säga, men nu går hon inte säker i två veckor framöver ;) Sjukt gött att slippa skolmaten och få lite RIKTIGT GOD mat, har vart dåligt med det denna vecka!
Imorron blir det sista fredagen då vi har vanliga lektioner. Nästa vecka går vi bara till onsdag och veckan efter så slutar vi.. På högstadiet och gymnasiet började man ju räkna ner dagarna efter jul-lovet hur många dagar det var kvar till friheten men nu är det verkligen inte så! Vill inte sluta, trivs bra och vi har ju oftast jävligt kul :D Usch, ska faktiskt bli riktigt tråkigt att säga hej då till alla.. Eller aa.. nästan alla då. Men men, hoppas på att komma iväg till USA nu i höst och det kommer nog inte heller bli så tråkigt..

Btw, skrev ju härom dagen att jag skulle på intervju i onsdags. Blev icke så, fick reda på att jag inte skulle ha någon tillgång till bil i sommar och det tar åt helvete för lång tid att ta sig ut (ca 2,5 timmar!) och det funkar ju inte.. Så nu hoppas jag på ett annat jobb som har kommit upp på tapeten men vi får se.

Nä, dags att sova, imorron väntar en morgonpromenix till maxi och tillbaka ;)



TRÖTT

Ja ikväll kommer jag inte vara särskilt svårvaggad säger jag bara.. Igår var det klassdag, väldigt trevligt måste jag säga! Kom sedan hem runt 22-tiden så någon träning blev det ju iofs inte =/
Idag blev det nog den roligaste svenskalektionen på länge! Vi skulle ha argumenterande tal, vi fick förbereda oss i 4 min och skulle prata i 1-2 min. Vi blev även tilldelade en lapp där Anne hade valt ett ämne åt oss. Jag fick "Alla polisapiranter ska få åka till NYCPD på praktik i tre månader" Och jag drog nog på rätt bra tror jag :D Var sjukt kul, tycker iofs att det är en väldigt bra idé så att hitta argument var inte så jättesvårt kanske (sen överdrev jag väldigt mycket men det är en annan femma ;))
Nu ikväll blev det bowling med Emma, Emelie, Maria, Linda, Jimmy, Anton, Paul och Jacob (tror inte jag glömde någon där nu va?) Riktigt kul var det. var i samma lag som Emelie och Jimmy. Emelie var (förlåt honey) kanske ingen stjärna på bowling så henne lyckades jag slå. Var väldigt jämnt mellan mig och Jimmy ett tag med sen blev jag på tok för självgod och han slog mig med hästlängder den jäveln.. :P Men men, värdig vinnare var han iaf ;)
Efter det blev det film, "Dodgeball" haha sjukt rolig film ju :D
Vi försökte även få ihop tid och plats för vår klassfest men tydligen så behövs det ytterligare några kloka huvuden för att komma fram till något bra.

Nä, nu har jag skrivit mer än vad flera av er orkar läsa så nu blir det till att krypa ner under täcket för några timmars sömn :)
Godnatt! ♥



Jobbintervju och USA

Fick ett mail idag om att jag är välkommen på intervju nu på onsdag.. Hoppas att jag får jobbet och att jag har bil i sommar!  Om jag inte har bil blir det ett jävla meck att ta sig dit, kollade på västtrafiks hemsida och det tar ju inte bara en timma så att säga...

Sen har jag funderat fram och tillbaka nu ett tag om jag vill åka som aupair till USA eller inte.. Har nu kommit fram till att jag vill åka och håller på för fullt med min ansökan, vill komma iväg i september! Hoppas det går vägen, det ända som drar ut på tiden nu är min sista barn-referens. Har lämnat papprena till Christina på gymmet i Lerum men vi sa att vi fyller i dom tillsammans nästa onsdag, ingen kommer ihåg när och hur länge jag jobbade så vi får helt enkelt slå våra kloka huvuden ihop och klura ut det nästa vecka.. Annars är det inte mycket kvar förutom fotocollaget.. Tänkte försöka ta lite bilder i helgen med bryydarna, och inga jävla partybilder denna gången.. Har ju som sagt var (och tragiskt nog) nästan bara bilder på oss där vi står med en drink i ena handen o cigg i andra..







Nu åker Gud ut för en vecka

Yeah baby! Denna vecka har jag och Emma smedjan (huset som vi bor i här på skolan) för oss själva, biblarna är nämligen i Italien. Dom är säkert skitglada över det med de är nog inte lika glada som jag och Emma. Så detta har jag idag firat med att springa igenom hela huset med ett jävla random-vrål i bara underkläderna. Sedan drog jag fram skumpan som sprutades hej vilt och sprang ytterligare ett varv samtidigt som jag sjöng/vrålade The winner takes it all.




Okej där tog jag i lite kanske. Det jag egentligen gjorde var att nöjt gå fram till tvättmaskinen och dra på en tvätt (maskinen är aldrig ledig söndagar annars) sen har jag spelat lika hög musik som vanligt, dock med öppen dörr/dörrar denna gång.
Men story ett lockar ju helt klart.

Lördag

Vad ska man göra av denna lördagen tro? Ska snart gå ut och gå tänkte jag. Blir inget gym idag eller imorgon men lite powerwalk sitter ju aldrig fel? :)
Funderar även på att gå ner och sola faktiskt. Har inte solat solarium på typ.. 11-12 månader kanske? Och nu är ögonen har läkt så kanske man ska ta sig en tripp till solarieöarna? Måste dock ha dom där fula ögongrejerna på men det är la bara att gilla läget.. :P






Lugn helg

Denna helgen har jag inte någonting inplanerat vilket är väldigt skönt!
Axlarna fick som sagt var en omgång igår och det gick riktigt fint! Idag blev det lite av ett prio-pass, och det var ryggen som fick jobba lite igen ;)
Snart är det dags för mat här hemma, bra det för nu börjar jag bli sjukt hungrig! Och sen om ca 45 min kommer Linn också.. Blir till att åka och hyra en film och köpa lite onyttigheter.. :)







Däckpass

Det var svettigt, det var smutsigt och det var jävligt kul! Vi lyfte däck, släpade däck och en massa annat som hade med däck att göra ;) Helt klart underskattat! Och trots att vi kom in sist i mål så vann vårat lag! Innan vi körde så fick vi nämligen gissa vilken tid vi trodde vi skulle få, och vi gissade på 14.47 min. Vi kom in på 14.37 så därför vann vi :D



Sitter nu på mitt rum och ska snart gå ner till skolan för att plugga lite engelska.. Inte så jättekul kanske men det måste tyvärr göras..
Igår blev det ett jävligt bra pass för armarna, hoppas att det går lika fint ikväll när jag ska köra axlar och vader?






Alla är vi olika

Sådär ja, då var dagens första och sista lektion avklarad. Eftersom vi ska ha uppstasskrivning på fredag och då missar vår psykologi-lektion så hade vi psyokolgi nu idag istället för svenska. En lite ovanlig lektion, på både gott och ont.. Vi blev i slutet av lektionen indelade i grupper, och skulle köra lite olika typer av "rollspel". Skitkul tänkte jag. Men synd bara att man hamnar med världens största jävla pessimiströv. Kan aldrig bjuda på sig själv, hatar allt och alla som inte tycker som henne. Låt oss kalla henne Emma. Emma tycker att allt i skolan är svintråkigt. Emma vill inte vara med på något. Emma vill helst bara sitta och hålla käften samtidigt som alla ska behandla henne som någon jävla casanova. Emma är ta mig fan den med tråkigaste och mest pessimistiska människa jag någonsin träffat. Hur jävla roligt är det att bara se problem hela tiden och aldrig bjuda lite på sig själv?
"Det blir vad man gör det till"  Hmm, det är ett motto som några borde följa mer tycker jag ;)





Äntligen!

Äntligen är vårt projektarbete klart och inlämnat!! Så himla skönt verkligen, nu slipper man tänka på det för en vecka iaf ;)
Är sjukt trött nu, ska snart ner och äta middag och efter det blir det nog till att sova en 20-30 min innan träningen..
Det är rygg som står på schemat ikväll, måste ju vara ritkigt laddad då! =)






Datakunskap..

Fan vad den här lektionen suger! Är helt värdelös på datorer, eller ja iallafall de porgram vi jobbar med här.. Håller just nu på att göra en hemsida men det går ju sådär bra, är så jävla trött på skiten så snart slänger jag ut datafan genom fönstret och går upp o sover istället!!

Men annars är allt bra, ingen feber eller ont i halsen så nu är det bara att köra på med träningen.. ;)



RSS 2.0