Måndag- igen!

Fan var det inte måndag precis?! Jaja, tiden går fort när man har roligt! ;)
Idag blir det till att åka till Majornas, ska vara med Maria lite nu på jobbet innan hon slutar :) Det har tydligen kommit lite nya grejer att lära sig så då är det ju bar att vara uppdaterad innan man börjar :)
Sen blir det raka vägen till Provoice, och jag ska inleda denna arbetsdag med att säga upp mig, fy fan va gött! Ska bli riktigt nice att får ett jobb med normala arbetstider, hatar att jobba kväll! Dessutom tycker jag det är mycket goare att träna på kvällen än morgonen, fråga mig inte varför :P

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till det nya jobbet! ;)
Puss på er! ♥


Två dagar kvar btw..






Middag med tjejerna :)

Japp ikväll blir det middag på Allegro med tjejerna, Johanna drar ju till sälen nästa vecka så nu är det dags för en liten avskedsmiddag :( Men det ska blir trevligt, alltid kul att träffa alla tjejerna!
Sen på måndag ska jag säga upp mig från Provoice (wohoo!) min kära mor ringde mig igår och frågade om jag ville jobba heltid hos henne i ett år framöver, Maria som sitter i repan i vanliga fall ska vara mammaledig nämligen :) Och det var ju inte så mycket att fundera över, ska bli så himla skönt att slippa Provoice för all framtid nu :D


Btw, 5 dagar kvar nu :S

Monday

Hmm brukar ju inte vara så stort fan av måndagar men idag har det vart en helt ok dag!
Började dagen med att ta en morgonpromenix med Nikita, hon har nu börjat bete sig som en hund istället för en jävla terrorist så det var trevligt. När det var dags för promenad nr två tyckte hon inte det var lika roligt längre, regnet bara öste ner och hon kollade på mig som om jag vore helt jävla dum i huvudet (med all förståelse) så jag var snäll och väntade tills det lugnat ner sig lite :)

Ella var tillbaka på jobbet efter att ha vart sjuk en hel vecka, så nu fick man äntligen fick man garva igen på jobbet :) Sålde helt ok idag, över coachens mål och precis upp till mitt mål :)

Sen måste jag även säga att jag har världens bästa mamma. 9 dagar kvar..



                                                              




Surprise!

Den här var ni allt med med på, att jag skulle skriva ett inlägg nu bara sådär ;) Får säga att jag blev rätt chockad när jag såg att det fortfarande finns några som besöker min blogg, eloge till er! ;)
Men nu fick jag mig ett ryck och vill helt enkelt bara skriva av mig lite :)
Allt rullar väl på som vanligt i mitt liv, jobb och träning (tjoho?) har under den senaste tiden kommit underfund med att jag saknar lite som det var förr.. Då man träffade sina vänner varje helg och allt var frid och fröjd. Men nu har allt förändrats lite, några har börjat plugga och har häcken upp med studier. Johanna den jäveln drar till sälen i fem månader (!!!!) om knappt två veckor. Kul för henne, trist för oss andra :P Men men det går ju faktiskt bussar upp till sälem med jämna mellanrum så vi ska nog överleva.

Det är en grej som jag verkligen stör mig på nu förtiden. Jag är inne på en del träningsbloggar ("vanliga" bloggar med iofs) och fan vad människor är elaka ibland, eller ja mer och mer nu tycker jag faktiskt. Människor kan slänga ur sig både det ena och det andra här på nätet där de är helt annonyma men jag tror inte riktigt att de skulle stå på sig IRL? Nu tar de flesta tjejer inte åt sig, det fattar ju att det bara är avundsjuka pundskaft som mår dåligt över sig själv och sin kropp och måste därför klanka ner på de som ser 100 ggr bättre ut än en själv. Det finns ju en bok som heter "konsten att vara snäll" men jag börjar helt ärligt tro att det finns en bok som heter "konsten att vara elak" med. Förstår inte riktigt poängen, har man inget snällt att säga så kan man la för fan vara hålla käften?


Nä nu är det dags att sluta skriva innan jag börjar låta som en riktig gnällkärring ;)
Puss på er!


RSS 2.0