Suck..

Denna vecka har gått riktigt fort, redan lördag igen! Denna helgen kommer gå till att söka nytt jobb, börjar bli riktigt trött på Provoice. Är även jävligt trött på Daniel på Addici, som kanske några kommer ihåg så var jag på intervju där i somras (!) och han sa att han skulle anställa mig. Nu har det gått ett tag och allt har bara åkt fram och tillbaka (ska inte tråka ut er med att dra hela storyn här) men nu skiter jag i honom, det ända jag (och många andra) kan säga om honom är att han är ju inte som klippt och skuren för sitt chefsjobb direkt, snarare tvärtom, en av de sämsta cheferna genom tiderna!
Men men, nu ska vi inte vara bittra ;) Jag sitter och seglar runt på olika sidor och kolla efter jobb. Har hittat en del intressant men det är ju inte alltid så lätt att få det jobb man vill ha.. 
Skulle gärna vilja dra ner till gymmet och mosa mina ben men halsen är inte riktigt bra än tyvärr. Mycket bättre men inte helt bra.. Får se om det kan bli något pass imorron, hoppas på det! :)
Nä, nu ska jag fortsätta söka jobb här..
Puss på er! ♥

 


Härligt!

Har nu börjat jobba dag istället för eftermiddag/kväll, riktigt skönt! Kände att jag var tvungen att byta, allt blev bara så fel! Sålde absolut ingenting på front, visst det gick framåt på Glocalnet men ändå.. Vara bara allmänt grinig hela tiden och det är ju inge kul.. Men nu går det bra på front igen! Slog mitt rekord idag och krängde iväg 22 st, riktigt stolt ;)
Lite surt bara att jag gått och dragit på mig en riktig förkylning, började lite lätt med halsen igår och det har bara blivit värre :( Så det blir lite vila från gymmet tills jag är lite bättre igen!
Nä, nu är det dags för lite varm choklad, får hoppas att halsen blir lite bättre av det :P
Puss på er! ♥


Måndag

Jaha då var denna helgen över då. Är riktigt osugen på att jobba men men. Helgen var iaf riktigt lyckad. Blev ju väldigt lugnt i fredags och i lördags var det inflyttningsfest hos Emelie! Var väldigt lyckat, mycket trevligt att få träffa några från klassen med :) Framförallt Linda och Tolga, dem har man ju inte träffat sedan vi slutade! Men det ska det bli ändring på nu! Imorron är det dags för pliktverket för Lindas del, kommer hålla tummarna så hårt det bara går! Men som jag och några andra nämnt innan, om hon ryker denna gången så är det enbart pga av åldern!
Sitter nu och håller på med min ansökning till polishögskolan, ska bara finslipa det personliga brevet lite till så är jag klar sen.. Måste även hitta mitt högskoleprov hemma, glömde det när jag scannade in allt annat. Men det löser sig, har ju fram till december på mig att skicka in skiten!
Nä, ska ta och skriva klart brevet och sen börja ge bege mig till mitt oerhört roliga jobb...
Puss på er! ♥

 

 


Helg =)

Ja äntligen är helgen här =) Denna vecka har inte vart så mycket att hänga i granen så det är ju inte dumt med lite ledighet :) Igår gick det dock jävligt bra på jobbet, fattade inte vad som hände men på nått vänster så lyckades jag sälja mest av alla (?!) Hade nog mest med min inställning att göra, det var ett tag sedan jag var så tävlingsinriktad på jobbet! Så nu hoppas jag att det håller i sig nästa vecka med :)
Nu sitter jag iaf här med färg i håret, min utväxt var minst sagt gräslig! Efter jag sköljt ut färgen så är det dags att ta en tripp till solarieöarna, kan behövas! Sen blir det till att möta upp Jimmy i stan och inhandla en present till Emelie (inflyttningsfest idag ju :) ) Och efter det är det systemet nästa, och sen hem hit igen och äta samt göra sig iordning, rätt bokat idag med andra ord :)
Nä, dags att skölja ur färgen nu, puss på er! ♥




Äntligen..

..Så är det snart helg! Hata är ett starkt ord men jag hatar verkligen mitt jobb! Börjar förhoppningsvis lösa sig snart med andra jobb men jag vet mer om det nästa vecka :)
Denna helgen ser ut att bli riktigt bra iaf, imorron blir det lugnt, ska hem till Jimmy efter jobbet, han slutar iofs inte försen senare men men. På lördag är det inflyttningsfest hos Emelie! Har sett fram emot det ett tag nu så det ska bli riktigt nice :) Ska bli gött att glömma allt vad Front och Glocalnet heter för några timmar!
Nä, nu ska jag slänga ihop väskan för imorron och sen burra ner mig till CSI och varm choklad! :)
Puss på er! ♥

 


Träna, jobba, sova...

Ja mer än så blir det inte för mig under veckorna! Börjar jobba kl 13.45, alltså hinner jag träna innan. Sen är jag på jobbet ca 30 min tidigare för att hinna äta. Sen är det jobb fram till kl 21. Efter det så är det raka vägen hem till Jimmy (mycket goare att bo där än i Lerum när man jobbar i stan ;) ) sen äta lite, in i duschen och sen så brukar jag somna ganska så omgående. Inte alls så roligt faktiskt, hade hellre börjat 09.15 som jag gjorde innan och slutat 17.15. Känns som att hela dagen går bort bara för att jag börjar så sent och det är lite trist ändå. Men men, på tisdag ska jag på ytterligare en arbetsintervju och förhoppningsvis så får jag det jobbet.. Det är bara ett extrajobb men då slipper jag iaf att jobba heltid på Provoice! Visst det är ett helt okej jobb men det är riktigt dålig grundlön och det är inte så jättekul de dagar man inte får sålt så mycket!

Idag är det middag hos min kära far som gäller, ska blir trevligt. Innan dess ska jag försöka fixa till mitt personliga brev till polishögskolan, måste få iväg min ansökan snart känner jag! Men men, har iaf scannat in allt nu så det är skönt :)
Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen, jag ska även försöka bättra mig på att uppdatera här i bloggen ;) (allt för dig Emelie!!)
Puss på er! ♥



RSS 2.0