Söndag

Usch vad denna helgen gick snabbt :( Var ju som sagt hos Linn igår och det var väldigt trevligt :) Mötte upp henne i stan och innan vi åkte till henne så gick vi till Change, jag blev ju lite besviken på Korsetten men på Change hittade jag lite grejer ;) På de stället vet de ju verkligen vad service är och det resulterade med att jag kom ut med två nya bh:ar iaf =) Där tänker jag garanterat fortsätta handla, grym personal och bra grejer =)


Sen var det mot Öckerö som gällde, och under kvällen blev det god middag, Beck, lite godis och väldigt mycket snack på det såklart :)

Idag har jag inte fått så mycket gjort, köpte mig en dator med mamma i förmiddags och sen var jag hos Jimmy en sväng.. 


                                      


Men men, imorron är det måndag igen vilket innebär jobb och träning! Vet dock inte vilken muskelgrupp som kommer åka på stryk, får se vad jag känner för :)

Nä, nu ska jag bädda ner mig med några avsnitt av vänner + lite popcorn och cola :)
Puss på er! ♥


Blev liite shopping iaf :)

Dagen blev inte riktigt som planerat, jag hittade mina två linnen på budo & fitness men byxorna hade de inte i butik :( Så jag ska in och beställa det nu tänkte jag :) Blev även en sån smartshake som alla tjötar om, så jag kände att en sån måste man ju ha ;)
Korsetten blev lite av en besvikelse, de hade inte alls mycket inne och de hade inte så många storlekar heller.. Såg en jättesöt men det kostade 1200 spänn, jag lägger inte så mycket på en BH!! Så jag kom ut tomhänt därifrån.. Sen på mediamarkt såg jag en dator som vekade käck, kör på HP denna gången med. Men fick ändå lite beslutsångest, kanska lika bra att åka runt och kolla lite på onoff, siba m.m? Så jag åker nog in med mamma imorron istället :)



    
 Eftersom linnet är lika snyggt i båda färger så är det ju lika bra att köpa båda? :)




Snart ska jag bege mig mot stan igen, det blir en filmkväll med Linn på Öckerö, var längesen jag var där nu så det ska bli trevligt!
           


                          


Nä dags att dra sig ner mot tåget, ha en trevlig lördag! ♥




Rygg och mage!

Yes det var ryggen och magen som fick stryk igår, gick finfint :) Blev som sagt ett pass i Alingsås, dock inte på Hälsostudion utan på Sportlife, väldigt stort och fräscht gym får jag säga! Har även bokat in två pass med Linda, ett på Sportlife och ett på Hälso, när är inte bestämt än, men förhoppningvis nästa vecka kanske? :)


Idag vet jag inte vad det blir på gymmet, får se lite vad jag känner för och har "kvar" så att säga :)
Imorron blir det en dag med min kära syster, först en tripp till budo & fitness som har 20% på hela sortimentet! Ska inte handla överdrivet mycket, men det är två linnen och ett par byxor som ska inhandlas iaf ;) Sen blir det en sväng till korsetten för att inskaffa lite nya underkläder, har aldrig ens vart inne i den butiken så det ska bli spännande ;) Och sist men inte minst så ska vi till mediamarkt, min dator blev ju tyvärr misshandlad till döds för ett tag sen så jag måste hitta en ersättare... Har jag flyt så finns samma modell kanske kvar, den var ju inte så gammal trots allt :)



         
     På jobbet och "roar" mig..



Ny dag nya möjligheter..

Redan torsdag idag, oj vad tiden går! Blev inget gym igår, blev istället en långpromenad med music och mycket funderingar.. Blev kanske inte så mycket klokare på den promenixen men det där med att "sova på saken" är kanske inte så dumt uttryck ändå..

Men men, idag bär det av till Alingsås efter jobbet för ett ryggpass med Björn, ser dock att det snöar en del nu men jag hoppas verkligen att tågen går som de ska..




       



Vill bara hem

Idag är ingen bra dag, vill bara hem.. Blir ingen träning med Björn ikväll, tar det imorron istället.
Funderar på om jag ska dra ett pass på gymmet eller ta mig en riktig långpromenad idag istället. Men i detta jävla skitväder så är det inte så lockande kanske?
Hur som helst så vill jag bara vara för mig själv, rensa tankarna lite. Och då passar iofs gymmet ganska bra, man glömmer alla problem för en liten stund :)



Lite ben kanske?

Det blev bröst, vader och mage igår, gick finfint :) Känns idag att jag inte kört bröst på evigheter kan jag meddela :P

Idag ska jag nog ge mig på benen, är trött på mitt kvä nu. Är nästan sugen på att smörja in skiten med tigerbalsam eller liknande och sen bara köra! Sen att det kanske bara blir värre då orkar jag inte bry mig om just nu :P

                      


Imorron blir det eventuellt ett pass med Björn, inte säkert men vi får hoppas :) I sådana fall blir det axlar, vilket passar mig utmärkt då jag behöver lite inspiration till lite nya övningar :)




Seg!

Usch fattar inte vad det är med mig, har suttit här på jobbet och gäspat hela dagen? Men det är klart, vem blir pigg av att se all denna jävla snö hela tiden?! Fick åka med mamma till jobbet idag, kom ner till redbergsplatsen och då står det att det är 28 minuter kvar tills trean kommer? Inte okej! Men eftersom mor min hade en lucka så kunde hon hämta mig :)

Sitter och funderar på vad jag ska köra idag, känner nog för bröst och vader tror jag? 



    

Plogat?

Hmm om jag fattat saken rätt så är arbetslösheten ganska så hög, varför inte sätta in lite fler plognissar då? Gick inte att gå på gångbanan idag, var ju typ 50 cm snö om inte mer :S
Men men, jag krigade mig ner till gymmet och kände mig mer än uppvärmd när jag kom in :P
Gymmet gick fint, passade på att köra axlar eftersom jag tycker det är mycket bättre på Lerum när det kommer till axelträning ;)

Skulle ju tränat med Björn igår men det blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Jag skulle ta tåget som gick 14.35 men det var ca en timma försenat (!!) Blir ju iofs inte förvånad, det är ju trots allt västtrafik vi snackar om och deras måtto måste ju vara "Ju senare desto bättre" eller nått..
Men men, kom in till Alingsås iaf, dock så stänger ju gymmet kl 17 så någon träning hann vi tyärr inte med. Det blev istället en fika med lite skvaller och allmänt skitsnack :) Sen pratade vi lite kort om framtida mål och det känns bra får jag säga! Vi ska ta och ses någon gång snart igen och då blir det ett riktigt träningspass samt ett heelt nytt kostupplägg... Ska bli spännande att se vad det ger för resultat ;)



    




Mot gymmet =)

Sådär ja, då var gröten, äggen och proteindrinken i magen, nu börjar vandringen mot gymmet här i Lerum! =)




          







        

Kan inte sova..

Kände mig rätt trött förut, trodde jag skulle somna utan några som helst problem men icke :)
Ikväll var ju planerna att jag skulle ta mig en fika med Anna men det blev inte så, hon kände sig inge vidare så vi får ta det en annan dag :) kanske tur ändå, tveksamt om tågen går som vanligt ikväll?
Usch denna snön sabbar verkligen allt, man blir ju bara sur och grinig när man går utanför dörren och slirar omkring som en idiot.. Men men, snart är det mars, och då får det allt ta och hända lite! :)

Imorgon är planerna att jag ska till Alingsås, om det blir träning med Björn vet jag inte säkert än, vi får se :) Men på kvällen ska jag iaf träffa nästan hela eliten från förra året, några stjäror som fattas men det får gå ändå!
Nä, om man ska ta och kolla lite vänner och försöka sova kanske?


      

       
        Jag med min überseriösa min ;)





Snart helg ju! :)

Oj vad tiden går fort när man har roligt ;) Eller aa, denna vecka kanske inte har gått överdrivet fort men ska bli gött med helg snart iaf :)

Igår var det som sagt ryggen som fick stryk, gick mycket bra :) Är nu inne i en go kurva där jag ökar i vikter med jämna mellanrum så det känns ju mer än bra! Idag bli det nog ben, men tror jag får skippa framsida tyvärr. Kan iofs prova med lätta vikter och många rep så kanske det går bra?
På lördag ska jag antagligen köra ett pass med Björn, ska bli väldigt kul, har ju inte setts sen Hjälmareds-tiden så det kommer nog bli lite skitsnack om allt/många möjliga efter passet ;) Nä men känner att det är dags att lägga upp lite mål nu, har funderat och klurat på det själv ett tag nu så vi får se vad han säger... :)



  

                   


Jaja!

Blev ingen träning igår av lite olika anledningar, fick planera om lite och det blev en vilodag igår istället för idag :) Men jag tror inte det blir ben idag, knät blir bara värre o värre :S  Tänkte köpa mig nått bra liniment eller tigerbalsam och se om det bli bättre? Kan iofs köra baksida, ut och insida men tror jag hellre väntar och ser om det blir bättre senare i veckan :) Så idag är ju chansen rätt stor att det blir mitt absoluta favorit-pass, RYGG! :D

Får väl även klämma in lite mage också, rutorna kommer ju inte på posten tyvärr ;)




Hög på endorfiner?

Ja det var så jag kände igår iaf haha! Var som sagt en riktig surhagga igår men när jag väl kom in på gymmet släppte allt, rätt sjukt ändå, att ett gym kan göra en så glad? Passet var inte illa pinkat heller, blev armar och det gick mer än bra. Bra kontakt, en jävla pump och en liten ökning! På tal om ökning, jag har nu börjat gå upp i vikt igen (äntligen) men ändå har jag fått 2 kommentarer om att jag gått ner i vikt?! För de flesta tjejer är väl det jätteroligt att höra men jag blir bara sur. För nu ska det bulkas, inte dietas (vad knepigt dietas låter?) =)


Idag blir det nog ett nytt försök till ben, hoppas och tror att det bara är kylan som ställer till det lite, att det är lite stelt kanske? Men men, får köra många set med bensparken först utan någon direkt vikt så ska det nog gå fint? :)


         




PMS-kärring?

Idag känner jag mig bara allmänt irriterad. Vet inte varför men blir fly förbannad på minsta lilla som inte går som jag vill! Usch, vill bara sluta jobba nu men det är ju som tur var inte så långt kvar. Nått som gjort mig riktigt irriterad idag är att min Ipod är på vift, eller aa, på vift o vift men det är oklart vart den befinner sig. Hittade den inte i man jackficka imorse, inte heller i väskan så jag antog att den var kvar hemma i Lerum. Ringde min kära mor och bad henne snällt kolla på mitt nattduksbord om den låg där men det gjorde den ju självklart inte. Så nu får man plågas på vagnen med att höra allt tjöt man inte orkar med när man är på sånt humör som jag är på just nu!

Nä usch, hoppas att alla aggressioner kommer ur mig ikväll på gymmet haha :P Vet dock inte vad jag ska köra än, förut gick jag alltid stenhårt på planering men tycker nästan att det blir bättre när kör det jag känner för -så länge jag köra igenom alla muskelgrupper ;) Men det känns nästan som att det lutar åt armar ikväll.. Eller rygg ;)


     





Knähelvete

Jepp, precis så känner jag just nu, knähelvete. Kort och gott. Körde ju som sagt ben igår och var ju även jävligt taggad för det. Baksida, insida och utsida gick som en dans med sen när det var dags för utsida så tog det stopp. Började redan i bensparken, gjorde rätt ont men tänkte att det går över. Men icke de! Blev bara värre, benpress och hacklift kunde jag ju fetglömma. Känner inte att det är värt att gå till läkaren heller, jag har precis som väldigt många andra haft tidigare problem med knät men känner att läkaren gör en inte så mycket klokare? Jag är inte den som springer till läkaren för minsta lilla och gnäller, tvärtom snarare. Men det är ändå rätt komiskt, de få gånger jag vart där så har de aldrig vetat vad problmet är (om det inte är tex halsfluss, öroninflamation eller så). Därför känner man väl att det är skit samma, man känner ju sig lika unik varje gång man går därifrån?

Jaja, nu har jag fått gnälla av mig lite iaf! ;)
Just nu sitter jag på jobbet faktiskt, slutade kl 13 men här sitter jag kvar och trycker i mig lite kesella. Ska fixa naglarna kl 16 och kände att det var ingen större idé att åka in till stan och snurra, visst Gbg är ju mysigt men inte så mysigt att man kan slira omkring i tre timmar utan att tröttna... Efter det så ska jag kila upp till Emma, och sen är väl tanken att vi ska möta upp Linn och hennes klass någonstans på afterwork. Blir dock en vit afterwork för mig, imorron väntar ju ett axelpass i Lerum =) 






Ladda ladda :)

Idag är jag för ovanlighetens skull sugen på att köra ben. Har nämnt det innan men det är verkligen det tråkigaste passet enligt mig! Igår var det som sagt ryggen och magen som spöades och det var ett väldigt lyckat pass får jag säga, bra kontakt och lite ökningar i vissa övningar! Det gillar vi, mer sånt tack :)


Men jag blev även lite sur igår efter jobbet. Jag har länge gått och funderat på att köpa mig en iphone och veckan innan vi drog till Egypten så tänkte jag att det var ju lika bra att köpa en då! Men icke de, då var den slut och skulle komma in samma vecka som jag var bortrest. Så jag fick helt enkelt vänta och igår studsade jag glatt in på tre och skulle köpa min jävla iPhone, men nänä. Då har de slutat helt med att sälja den i butik så man måste beställa den direkt från deras hemsida istället... Fan, snacka om i-landsproblem men för mig var det grymt störande! ;)


  

   Hmm ja, eftersom jag beställde den igår så kanske jag får den om typ 3 veckor eller nått?! :P




Back in town!

Jaha då var man tillbaka i kalla Sverige igen! Usch, kändes lagom drygt att åka från 25 grader och sol till -4!!
Men men, ingen idé att hänga läpp för det! Igår blev det ingen träning, men idag blir det ryggen och magen som ska få sitt, åt precis sushi till lunch så nu har jag en bra laddning med kolhydrater =) 
Känns bra att det är onsdag idag, för mig känns det som måndag bara för att jag vart ledig ett tag :) Så snart är det helg med, på fredag ska jag fixa naglarna efter jobbet, sen kanske träffa Linn? Sen ska även min lilla ögonsten Tissie flytta hem till Jimmy i helgen så tanken är väl att jag åker dit med henne på lördag (hon stormtrivs inte med Nikita där hemma så därför blir det bäst så :)) 

Nä nu ska jag fortsätta jobba här, bara 2½ timma kvar nu ju :)



Typiskt..

Oj oj, var ett tag sen jag uppdaterade nu! Det var häcken upp förra veckan, mycket att göra på jobbet osv! Men nu har jag iaf en liten stund över :)
Var i Alingsås i helgen för att kolla Desperate Housewives med Emelie men det blev inte riktigt som planerat! Vi kollade ca 3 avsnitt sen bestämde vi oss för att gå och äta lite på Åkanten.. Hade ju tagit några glas vin när vi kollade DH och sen på Åkanten så blev det mer.. :P Sen var vi inte så sugna på att dra tillbaka till Emelie och bänka oss framför TV:en igen så vi gick ut istället! Väldigt kul var det, jag som inte kommer från Alingsås känner ju inte igen så många och jag har bara vart på Hotellet en gång innan så jag klagade inte =) Dock så hände det en liten olycka med mitt visakort.. Skulle ta ut pengar för inträde men bankomaten kände inte riktigt för att ge tillbaka mitt kort sen (kanske lika bra det egentligen? :P) så det var ju lite smådrygt sådär.. Saken är ju en att egentligen skiter jag i vilket, bara jag får tillbaka det om några dagar men nu är det ju så att vi drar till Egypten imorron, hade vart gött att ha kortet med sig så så att säga.. Men icke, ringde banken och de sa att mitt kort var nu makulerat (why?) så det kommer skicka ett nytt idag.. Så jag får väl helt enkelt säga till mamma att jag måste sluta kl 17 idag så jag hinner till banken och ta ut pengar
!
Usch, varför är det alltid något som måste krångla?! Men men, hinner inte med någon träning idag tyvärr, ska som sagt först till banken och sen måste jag även packa. Jag är väl inte känd för att vara ute i god tid vad det gäller packning så jag får helt enkelt bita i det sura äpplet ikväll istället!



RSS 2.0