Tisdag

Idag är det alltså exakt en vecka kvar till Egypten! Ska bli så jävla gött verkligen, bara sola, äta och ta det lugnt :) Om jag inte minns helt fel så har de även gym på hotellet men är osäker.. Jaja, har de det så blir det några pass där med =) Snackade med Björn i helgen, tänkte att nästa lördag hade det passat utmärkt för ett pass och skitsnack m.m men icke. Ser ut att bli typ två veckor efter att jag kommit hem, att det ska vara så svårt? :( Hade jag fortfarande gått på Hjälmared hade det inte vart något problem direkt, där sågs man ju på gymmet varje kväll haha =)

Men men, ikväll blir det en dejt med gymmet, antingen blir det bröst, vader och mage eller armar och mage.. Pumpade axlarna igår och det känns gött idag, framförallt i baksida axlar! Men bröst var det ett jävla bra tag sedan jag körde så det kanske är något att satsa på ikväll? ;)


   

    


Nu ska det ätas och byggas :)

Har nu kommit in i rutinerna vad det gäller träningen igen vilket är väldigt skönt! Nu ska jag bara rätta till kosten lite med. Kommer nu äta allt som kommer i min väg (okej, kanske överdrev lite där). Men ska gå på bulken rejält iaf. Äta bra och mycket samt dra ner cardio till noll. Cardio kommer jag börja köra den dagen jag går på en diet! Sen kommer jag behöva köra det någon gång ibland för att klara fystesterna till PH men eftersom jag har en grundkondition i bakfickan så är det bara onödigt att ställa sig på bandet 3-4 ggr/veckan.. (ÄN så länge;))
Nu är det banne mig dags att börja lägga på sig mer muskler, vilket aldrig kommer ske om jag äter så som jag gör nu och tränar för mycket kondition!

Träningen denna vecka har gått väldigt bra, bättre än förra veckan. Idag är det vilodag som gäller men imorron står ben på schemat! Ben är ju enligt mig det tråkigaste att köra men jag måste ju trots allt svarva till dem med :P


  
    





Seg..

.. Det är vad jag är idag! Lite smått ont i huvudet och bara allmänt seg! Men men, hoppas på att vakna till lagom innan gymmet sen ;)


Helgen var iaf lyckad, det blev som vanligt väldigt lyckat på förfesten men mindre lyckat när vi kom ut.. Det var väldigt mycket yngre människor där vi var och det är ju inte alltid så kul kanske.. Nä, vi sa att det är fan värt att vänta till våren o gå ut istället. Då alla uteserveringar är öppna och det är mycket goare väder.


Snackade även med Johanna i söndags som är i Sälen och slirar i fem månader. Usch vad jag saknar henne, kanske ska ta och komma hem lite tidigare gullet? ;)
Igår blev det vila från träningen, direkt efter jobbet så åkte jag och Jimmy och hälsade på hans bror Ricky på sjukhuset, sen efter det så var det bio, Snabba cash som gällde! Och jag som inte har läst boken tyckte filmen var sjukt bra! Sen är ju Joel Kinnaman som spelar JW inte ful i denna film heller :P Haha bara för att man har pojkvän så betyder det inte att alla andra helt plötsligt blir fula ;)


  



Utgång ikväll!

Minns kanppt när jag var ute senast, men ikväll är det på med klackarna och skaka rumpan lite som gäller! Det ska bli riktigt trevligt, synd bara att Johanna inte är hemma och kan följa med :(
Men först ska jag till gymmet och avklara veckans sista pass, blir axlar och mage idag. Tycker det är mycket goare att köra axlar här i Lerum (eller i gbg centrum) för de har en axelmaskin som jag gillar skarpt men finns inte i Gårda.. Så då får man helt enkelt ta tillfället i akt och passa på! ;)
Ska nog även ta mig en tripp till solarieöarna när jag ändå är där :)

Nä, dags att klä på sig lite, puss på er! ♥



Jävla skitpass

Usch vilket dåligt pass det blev igår! Hade knappt någon energi och vara bara allmänt seg (trots mina laddningar med kolhydrater och protein under dagen) Men men, man behöver väl ett riktigt skitpass ibland för att sedan uppskatta de som går bra ;)
Ikväll är det iaf dags för armarna att få stryk, hoppas det går bättre! :) 

   
   




Beslutsångest

Har sedan ett tag tillbaka funderat starkt på att köpa mig en iPhone men kan inte riktigt bestämma mig. Om jag köper en räcker det gott och väl med 8 GB, det är ju knappast så att jag kommer kolla på film i den :P Men som sagt, kan inte bestämma mig, men alla som har den säger ju att de är så sjukt nöjda med den? Hmm..

Men men, sitter nu på jobbet iaf, det är tack och lov inte lika mycket att göra idag som igår men däremot så går ju fan ingenting som jag vill idag! Usch usch, vill bara sluta nu och bege mig mot gymmet och mosa benen!!



MyDog

Hehe ja igår var jag faktiskt med Emelie på MyDog i stan, riktigt trevligt! Dagen höjdpunkt var väl att se polishundarnas uppvisning vilket var mycket bra. Vi kände väl igen det mesta från Hjälmared från besöken hos hundförarna men man tröttnar aldrig på dem =) I september är det SM för polisvovvarna och det är ju redan bestämt att vi ska gå på :) Sen såg jag en annan väldigt trevlig grej under dagen, säger inte allt för mycket nu, måste först vara säker på att min övertalningsförmåga fungerar som den ska! ;)


Nu är det dags för gymmet, axlar och vader ska nu få sitt! ;)
Puss på er! ♥



                                                                     
                                                               Schäfer, lätt den finaste hunden!



                                           
                                                  Nikita för ca ett år sedan, långhårig schäfer :)





Ge mig sommar!

Usch vad trött jag är på snön nu! Är alltid så, man uppskattar den snön ca 3 dagar sen vill man bara att skiten ska försvinna. Men nu är jag iaf på bättrningsvägen vad det gäller förkylningen, trodde bara jag skulle åka på hosta och snörvel men halsen började strejka rätt så redigt i tisdags kväll. Men nu börjar den kännas bättre, nu är jag bara allmänt snorig men det är ju lugnt iaf =)

Snart är det helg också, gött gött. Imorron ska jag fixa naglarna efter jobbet, brukar ha rätt långa och fina naglar naturligt men nu har alla börjat gå av en efter en.. Men men, imorron blir det ändring på det :) Efter det blir det till att åka hem till Lerum och köra ett redigt axelpass på gymmet =)


         





Usch!

Jag börjar känna mig sjuk, hostar och snörvlar hela tiden! Men så länge jag inte har ont i halsen så kan jag träna iaf, hoppas bara på att det inte bli värre :)

Idag har det vart en häcken-upp-dag här på jobbet. Telefonen har ringt konstant och inget har funkat som jag vill! Men men, nu är det bara ca 20 min kvar tills jag slutar vilket ska bli skönt! Sen är jag ledig imorgon med, vad ska man hitta på då tro? Funderar på att träna lite tidigare så har jag resten av dagen kvar med min darling :)

Nä, nu ska jag börja plocka ihop för dagen här.. Puss på er! ♥


Sicken helg :)

Det blev riktigt lyckat i år med i kungshamn får jag säga! Kristofer dokumenterade i princip allt som hände så jag ska be honom skicka över alla bilder någogn dag :)

Men nu är man tillbaka på jobbet igen, känns helt ok! Ikväll blir det ju även en dejt med gymmet och nu är det dags för ryggen få sitt ;) Hade nog den värsta träningsvärken någonsin i benen efter förra benpasset, vet inte hur många dagar det tog innan jag kunde börja gå normalt igen :P

Men det känns bra att allt är som vanligt igen, nu ska jag bara gå upp de kilona jag tappat!
Jag och älsklingen har även bokat vår resa nu, den 2 februari så smiter vi iväg till värmen i en vecka, finner knappt ord för hur gött det kommer bli!




RSS 2.0