Fredag

Fredag och idag var sista träningspasset avklarat.. Kroppen är helt mör nu så det ska bli skönt med lite vila! Passet med Björn gick iallfall mycket bra igår, blev axlar, vader och mage :) kan säga att mina vader har inte vart nån lek idag!
Idag blev det bröst och mage och för en gångs skulle så tyckte jag det var riktigt skoj att köra bröst, det är ju inte en favorit annars...
Och nu är även Johan tillbaka på gymmet :D Så nu är allt i sin ordning igen ;) Och jag börjar på måndag.. Känns drygt men ändå helt ok, gött att komma tillbaka till alla rutiner igen. Tycker iofs att denna veckan har funkat väldigt bra med träning och mat, men damn vad rastlös och uttråkade man hade blivit om man inte haft nått jobb?! Nä, så lite skönt är det allt att komma tillbaka :) 


                                              
                                                         Favoriterna på gymmet =)




Inspiration

Idag säger jag bara: aj aj aj!! Blev ju ben igår och det käns idag minst sagt. Det brukar alltid bli värre framåt eftermiddagen men det tog emot redan imorse när jag gick upp ur sängen.. Så jag vill ju inte veta hur det kommer kännas senare idag :P Men det är gött, då vet man att man tränat lagom hårt iaf :)
Idag blir det ett pass med Björn, ska bli fint att ge axlarna och magen en rejäl omgång =)

Sen kanske det blir en till dejt med Emelie? Var ute hos henne igår, vi tog en lång promenix med de små terroristerna (Lego, Ninjo och Lava) sen satte vi oss vid en liten sjö i skogen och bara pratade i typ.. 1 timma? Alltid skönt att få prata av sig lite :)

När jag kom hem igår så var jag självklart inte trött för fem öre så jag slökollade lite TV samtidigt som jag bläddrade igenom de bloggar jag dagligen följer. Såg att Petra skrivit lite om Heidi Vonka Koi och jag undrar bara hur snygg man kan bli egentligen? 


                                              

Jag har vart inne och kikat på hennes blogg tidigare och man bli ju minst sagt taggad för träning när man ser hennes bilder.. :) The perfect body om du frågar mig!




Spontanbio :)

Det blev en spontanbio med Emelie igår, very nice! Vi såg Inception och den var väldigt bra men även väldigt speciell.. Som vi sa igår, man ska inte se den på bakfyllan, man måste änna hänga med och tänka hela tiden ;)
Blir en dejt med Emelie ikväll med, väntar bara på att hon ska ringa så åker jag sen :)

Annars så har dagen vart lugn.. Vaknade vid 9 tror jag, masade omkring lite och åt en lång och stor frukost, sen traskade jag ner till gymmet och gav benen en härlig omgång :)
Imorgon blir det förhoppningsvis ett axelpass med Björn, får ringa sen eller imorgon och se hur det blir..

Sen är det ju MM sports brännboll i helgen! Ska inte vara med och spela men jag kommer garanterat vara där ändå, ska även försöka fixa hundvakt så man kan gå på buffén sen på kvällen med :) 



                                                        



Armar

Tisdag idag och det är ju inte lite varmt ute! Vart ju helt genomsvettig innan jag ens kommit in på gymmet ju :P
Men det var helt ok inne på gymmet, trodde det skulle vara mycker varmare så det var ju skönt :)
Blev armar idag och det gick fint, dock så var kontakten bättre i triceps. Blev ett väldigt långt pass idag men det kanske beror på att söta Jasmine jobbade? :) Alltid lika kul när hon eller Johan jobbar =) Johan kommer tydligen tillbaka nu på fredag så snart är allt som vanligt på gymmet igen :D Och snart börjar även jag jobba, det är mindre kul kanske.. :P 


                                                             


Har btw en grym träningsvärk från gårdagens pass, känner att både ryggen om magen fick jobba hårt :)
Ska nog spendera resten av dagen med att tvätta lite och sen åka o handla mat, behöver fylla på både kyl, frys och skafferi :)



                                                             



Klara färdiga gå..

Nu är fröken Samuelsson bra taggad kan jag säga! Lyckan var total när jag kom in på gymmet förut :) Blev rygg och mage och det gick oväntat bra faktiskt. Visst, jag kände mig som en liten plufsig flodhäst efter två veckors semster men har ändå inte tappat så mycket. Kommer ändå köra en "mjukstart" denna veckan för några skador är det inte riktigt läge för nu. Och med mjukstart menar jag såklart inte 3 pass denna vecka och sen är jag nöjd, utan jag kommer inte köra vråltungt till en början. Men det känns bra, jag är taggad och ivrig!
Målet är uppsatt och nu gäller det att nå fram till det :)


                                        


Åkte även in till stan innan träningen idag och fixade nytt proteinpulver, så nu har jag så det räcker i ett litet tag till :) Fick även inhandlat ett nytt puder, det jag hade innan gick i tusen bitar när jag tappade det i golvet en kväll när vi var ute.. Jag är nog inte den ända tjej som tycker det är pisstråkigt att lägga pengar på smink?!

Men vad ska man hitta på nu då? Jag har tränat, ätit och duschat.. Skulle egentligen träffat Emelie idag men det blev lite omplanering så vi får ta det på onsdag istället.. :)



Hemma!

Jaha då var man hemma efter två underbara veckor i Smögen/Kungshamn.. Tiden har gått så sjukt fort, känns verkligen inte som att man vart borta i två veckor..
Det är väl lite blandade känslor med att komma hem igen. På ett sätt är det skönt för jag har saknat att träna ordentligt! Så det ska bli riktigt nice att bränna av ett riktigt monsterpass för ryggen och magen imorron =)
Men självklart är det tråkigt att vara hemma igen med.. Det är ju minst sagt ett klockrent gäng man umgås med där så det är ju ingen höjdare att lämna dom. Men det jag kommer sakna mest nu är att få somna brevid älskligen varje kväll, att från i två veckor ha haft hans axel/bröst som kudde till att få sova helt själv :(
Men men, nästa helg kommer han hit, då blir det massa mys :)


               


Lite random pics från iphonen, mer bilder kommer så fort Patrik lagt upp lite på FB ;)



Jag lever.. :)

Skriver ett väldigt snabbt och kort inlägg här ;) Har inte haft någon direkt tillgång till dator under den senaste tiden och sen har jag haft roligare saker för mig än att sitta och blogga ;)
Men nu sitter jag i dykarboden och väntar på att de små vita molnen ska försvinna.. Tiden här har gått löjligt fort, känns inte alls kul att åka hem på söndag :( En sak som dock är väldigt postitiv är att jag kommer igång med träningen som vanligt =) Men det är väl det ända som är positivt med att åka hem..

Nä, nu ska jag ut och joina de andra, puss på er!




SEMESTER!

Wihoo vad det känns bra :D Inte jobba på tre veckor, finner knappt ord för hur gött det kommer bli =)
Nu har jag packat allting, tanken var ju att åka nästan direkt efter jobbet men det blev lite omplanering i schemat :)
Så nu ska jag snart dra mig in mot stan och sen kommer älsklingen och plockar upp mig på centralen :)

Men ni får ha det så bra allihopa, tänkte ta med mig datorn men jag har inget mbb längre så det känns lite meningslöst då! Men jag kan ju försöka mig på att blogga från mobilen med iofs ;)

Jaja, ha det fint så är jag tillbaka om 3 veckor igen ;)


                           






Pain pain..

Jisses vad mina ben o rumpa gör ont idag! Blev med andra ord ett väldigt bra pass igår, me like :)  Men jag kan inte sluta störa mig på lekstugan som intar gymmet ibland, de för ett jävla liv och kör discobowling genom hela passet.. Iofs bryr jag mig kanske inte om hur de tränar men måste de vråla och hävda sig så mycket?
Haha börjar snart låta som Agda som är mellan 90 och döden märker jag :P Men jag tror jag är långt ifrån ensam att få panik på dom...
Men men! Idag är det torsdag och det är pissväder, det är varmt ute med det regnar ju även med... Jaja, bara det blir fint i helgen och resten av semestern så är jag nöjd ;)
Blir gymmet efter jobbet idag och sen är det hem och packa klart som gäller! Men jag började redan igår faktiskt, och tvätta började jag göra redan i måndags (!!) Herre gud, man kan ju nästan tro att jag gått och blivit vuxen..

Men innan jag kastar mig på packningen så ska ryggen och biccarna få stryk! ;)
Och nu är det bara ca 4 timmar kvar tills jag slutar, wiho =)


                                                                



Onsdag

Onsdag idag och tiden rullar på bra tycker jag! :) Slutar om ca 2½ timma sen så har jag bara en och en halv arbetsdag kvar ;)

Blev axlar och tricpes på gymmet igår, kändes finfint att vara tillbaka :) Dock så blir det bara sammanlagt tre pass denna vecka, halsen var inte helt 100 i måndags och på fredag hinner jag inte med något pass, åker ju nästan direkt efter jobbet. Sen få vi se om det blir något pass i Kungshamn, om inte annat så får jag nöja mig med powerwalks och situps + armhävningar :) Vet inte vad som händer tredje veckan på semstern än, verkar som att alla jobbar här hemma så det kanse blir Kungshamn den helgen med? Jaja, jag kommer inte tänka allt för mycket på träningen under ledigheten iallafall, kommer istället köra igång på riktigt efter semestern, dvs v.31.. ;)

Men idag har jag laddat bra inför ett benpass.. Känner mig riktigt taggad så det ser jag fram emot.. :)



Nedräkning

Tisdag idag, wiho! Känns inte alltför tungt att masa sig till jobbet denna vecka för snart är det ju SEMESTER! :D På fredag är det sista arbetsdagen på tre veckor, som jag längtar! Slutar kl 13 och sen är det bara att vänta på darling som plockar upp mig i Gbg och sen bär det av mot Kungshamn! Har faktiskt redan börjat tvätta lite, kom på att det är ju rätt mycket som ska packas ner för två veckor så nu har jag banne mig börjat i tid ;)

Idag blir det även träning igen efter ett x antal dagars uppehåll! Känns som att jag kan börja nu igen, känner inte av halsen över huvud taget :) Sen går jag iofs fortfarande på penicillin men det är väl ingen fara om man inte har ont?
Nä, det blir nog fint tror jag, vet dock inte om det blir ett rygg eller axelpass än, får klura på det en liten stund till helt enkelt.. :)



Bildbomb :)

Ja nu har jag plockat en del bilder både från Rasmus mamma och syster Malin =) Dock så har ju inte Rasmus lagt upp bilderna från balen än så jag har bara en så länge :)

                       

                    
 
                    
     
                    

                    
      
                     

                    



                                            
                                                                                         ♥

               

               
    


Underbar helg.. :)

Ja denna helgen kommer man minnas länge, allt var verkligen hur bra som helst :)
Examen var ju på fredagen, varmt som attan var det men hellre det än spöregn och 13 grader.. Det var en fin cermoni med tal, musik och hela baletten. Sen efter det var det en mycket trevlig middag med älsklingen och hans familj, veery nice :) Efter det så pimplades det lite rosé med de andra från hans klass (plus flickvänner o kompisar och allt var det var) Halsen var väl inte helt bra men det blev ändå en ganska så sen kväll, tror vi var tillbaka på rummet runt 03-03:30 nångång. 
Balen i lördags var ju inte lite pampig, vet inte om jag vill kalla studentbalen för bal längre.. 


                            

Kommer fler bilder ikväll.. :)



Halsfluss...

Ja det är vad jag lyckats dra på mig, plus feber! Mådde verkligen skit igår, drog till jobbet iallafall för jag tänkte att det kanske blir bättre när man vaknat till lite.. Men icke de! Blev bara värre, kände bara hur febern blev högre och högre (jag bli oerhört klen när jag får feber :P ) så det var bara att åka till vårdcentralen och tjata till sig en tid och efter knappt en timma kom jag ut med penicillin och ipren :) Mår mycket bättre idag, sov först ett par timmar när jag kom hem igår och sen somnade jag ganska så tidigt med :)
Så nu ska jag försöka få i mig lite mer mat än igår, igår blev det totalt en halv kopp te på förmiddagen och på kvällen två rostade mackor och lite ben & jerry's glass, bra jobbat va? ;) Nej usch, idag ska jag få i mer bra mycket mer än så :)

Sen blir det till att packa, åker ju till Sthlm ikväll, 18:40 går tåget så jag har ju gott om tid på mig.. :) 



                                                           



RSS 2.0