No no..

Usch det här var inge bra, har jätteont i halsen idag, känns som att jag har ett rivgärn i halsen :( Började lite lätt redan igår men idag är det ingen lek.. Kanske inte så jätteintelligent av mig att fräsa av ett hårt och svettigt ryggpass igår? Men det var nog värt det får jag säga, energi så det visslade omdet och kontakt så det hettte duga! Men idag blir det nog tyvärr vila, känner inte för att komma till Sthlm på tors och må/se ut som skit... Förhoppningsvis så kan jag köra imorron igen, men det märker vi då! 



                                                              




Monday

Eller ja, det är ju faktiskt tisdag snart ;) Kom hem igår, det har vart en mycket bra helg i Kungshamn/Smögen och Grebbestad :) Väldigt trevligt med en tradionell midsommar, har vart lite dåligt med det se senaste åren!
Men nu jobbar jag bara tre dagar till, på torsdag åker jag till Sthlm efter jobbet för R´s examen :) Sen är det bara fem stackars dagar kvar till semester! Som jag längtar.. Blir dock lite klent med träning under semestern, men tydligen så ska det finnas ett gym i Kungshamn som absolut kommer besökas.. Sen kom jag på att powerwalk blandat med armhävningar och situps är nog ganska så underskattat.. Säger inte att jag kommer göra det varje dag men de dagar man mår hyfsat bra och inte har intagit allt för mycket alkohol kvällen innan så ska det nog gå bra? Har pratat med Linn om detta och hon är på, dock så var hon inte så imponerad av idén med armgävningar och situps ;) Men jag ska nog med henne på det med!

Väntar btw på att folk ska lägga upp bilder från helgen på facebook men der går lite segt har jag märkt. Kanske inte ska säga något iofs med tanke på att jag själv aldrig tar några bilder.. Om jag någon gång skulle få med mig kameran så glömmer jag ändå av att den är med och alltså så blir det inga bilder :P




Nice!

Nu är det ca en timma kvar tills jag slutar, gött! Sen blir det till att kasta sig på första bästa vagn till centralen där jag kommer möta upp Erik, behöver inte ta mig ut till stigs center, rätt gött att slippa det med all packning :)

Så nu blir det ett par dagar som kommer fyllas med onyttigheter men så blir det ibland, framför allt på sommaren ;)

Men benpasset gick väldigt bra igår, var bra mycket piggare än förra veckan! Dock så kände jag av knät liite grann men valde att ignorera det.. Såg istället till att hela tiden skjuta ifrån med hälen, och då känner man ju inte av det så mycket. Men jag känner inte av knät någonting idag iaf, det ända jag känner är en härlig träningsvärk i ben och rumpa :D

Nä, dags att städa lite här innan jag slutar!  
Ha trevlig midsommar!


                                      


  


Snart så!

Guud vad jag vill att denna vecka ska ta slut nu, eller ja, arbetsvecka kanske man ska säga.. Jobbar till kl 18 idag och imorron så slutar jag kl 15 =) Då blir det till att pallra sig till systemet, sen ta någon buss till stigs center där jag sen kommer åka med Erik till Kungshamn/Smögen :) Och sen på fredag så åker vi ett gäng till Grebbestad :) Ska bli riktigt nice, har ju firat midsommar i Halmstad ett par år nu men förra året så kände man verkligen att det var sista gången... Så denna midsommar ser jag verkligen fram emot!
På lördag så åker vi tillbaka till smögen och sen blir det väl en liten utgång där på kvällen.. :)

Men innan all onyttig mat och dryck åker ner så ska jag först fräsa av ett riktigt hårt benpass ikväll! Känner mig taggad, har sovit många timmar inatt och har laddat upp bra med mat idag! ;) Så det är bara att hoppas på att det blir mer drag i detta benpasset än var det var i förra veckan.. :P

Men gårdagens pass gick kanon, fin kontakt och en ökning i militärpressen :)



                                                                  



Tick tack...

Just nu så önskar jag att man kunde få in fler timmar på ett dygn! Har en del att fixa inför midsommar, sen nästa helg (åker till Sthlm på torsdag nästa vecka) och det är en del grejer som måste fixas där med.. Och sen så är det sista arbetsveckan innan semester, drar till smögen på fredagen och kommer vara där i lite mer än två veckor. När ska man få tid till att tvätta, packa, fixa naglarna och handla alla sista sakerna? Är ju ingen ledig helg kvar..
Jaja, det löser sig nog..

Men men, tisdag idag! Dagen har vart helt ok än så länge men jag undrar bara vart solen tog vägen? Var ju jättefint väder förut och nu är det alldeles mulet :( Jaja, förhoppningsvis så är det lite svalare på gymmet sen då :)
Rygg och bicepspasset gick fint igår men jag kände att bensinen började ta slut när jag gick på biccarna, ryggen stal all energi :P
Men idag laddar jag för axlar och triceps, ser jag fram emot väldigt mycket eftersom axlar är ett av favoritpassen.. :)


                                                                  



Besvikelse..

Imorse så vaknade jag av mig själv ganska så tidigt, jag tänkte; Faan vad gött att det bara är söndag, ingen stress, bara träning på schemat idag.. Jag kurade ihop mig under täcket och det kändes riktigt bra att bara kunna somna om igen.. Men efter ca 40 sek så går det så kallade Auswitch-alarmet (som Linn så fint kallar det) igång och jag inser snabbt att det är måndag, inte söndag... Usch säger jag bara! Men det var bara att masa sig upp...

Men nått som inte blev en besvikelse var bröst och magpasset med Björn igår, säger bara en sak idag.. SMÄRTA! Körde en liten ny variant som Reino hade introducerat honom för. Vi började med uppvärming några set, sen så kör man tungt 12 rep, vila 10 sek, kör 3 rep, vila 10 sek och sen 3 rep igen. Kan säga att man blev rätt så trött av det! :D Så det blev det på varje övning, och alla övningar utfördes i smithmaskinen!
Sen var det även väldigt trevligt med ett besök på Hälso, det är verkligen något speciellt med det gymmet! :)
Så vi ska försöka bränna av nått mer pass innan jag förvinner iväg på semester, och jag har självklart inget emot att ta mig till Alingsås :)

Idag blir det dock Life i Lerum igen, men det är ju inte så illa pinkat det heller ;) Blir rygg och biceps idag, mage kan jag glömma att köra idag för den fick sitt igår känner jag :)
Sen blir det även lite omplanering i schemat igen, men jag tar det efter semestern. Nu kommer det bli lite tight med tid för träning de kommande veckorna så nu ska jag bara fösöka få in alla muskelgrupper på 3-4 dagar..

 


Ska det vara så svårt?

Gaah jag blir galen! Var inne i stan + allum förut och letade i varenda skobutik efter ett par off white låga, fina skor till balen.. Men det fanns inte nånstans?! Köpte ett par igår men de var för höga, inte så fint när klänningen blir för kort ;) Och någon väska hittade jag inte heller, fattar inte att det ska vara så svårt att hitta?
Så det blev inga grejer till balen :( Däremot så gick jag in på H&M, handlar nästan aldrig där, tycker alltid att det är sån oordning och jämt så mycket folk. Men idag kom jag allt ut med en påse :D Det blev en kavaj, kjol och en söt blus, är mycket nöjd ;) Sen fick jag även med mig två par skor hem, inget balmaterial men de kommer passa fint i sommar.. :)


                


Så det blev inte en helt värdelös dag på stan, fick köpt lite iaf :)

Träningen gick btw väldigt bra igår, körde axlar och triceps á la superset, snacka om att man fick upp flåset! Riktigt nice att träna lite senare en fredag, inte alls mycket folk då :)
Imorgon blir det träning i Alingsås på Hälso, tjohoo :D Var ett tag sen jag körde där nu, senast var nog med Linda i typ.. Februari? 


                                    





Fredag

Se där ja, man lyckades överleva denna vecka med! ;) Ca 30 min kvar tills jag slutar, gött äre =)
Idag har det vart ovanligt mycket att göra för att vara en fredag, eller ja, telefonen har ringt konstant! Märks att det är sommarlov, alla vill köra nu.. Men det är liite fullbokat nu om man säger så! Sen har jag även konstaterat att det finns väldigt konstiga människor här i världen.. Idag var det tredje gången som någon ringde och spelade upp en låt i luren?! Första gången så var det lämnat på telefonsvararen runt kl 23 en onsdag? Herre gud, vissa människor borde skaffa sig en hobby...

Men men, snart är det helg och i eftermiddag blir det träning, axlar och triceps! Och lite mage på det med.. :)

Blev för övrigt en skön promenix igår, 90 min :) Sen på hemvägen så hoppade jag in på gymmet och solade lite. Sen även lite obligatoriskt tjöt med Johan, alltid trevligt =)
Men innan jag tränar ikväll så ska jag snurra runt lite i stan och fixa lite smågrejer.. Väska och skor till balen, samt lite pärlor eller liknande att ha i håret.. Sen måste jag också köpa en bikini, hoppas inte det är alltför utplockat bara? Sen även någon kavajliknande historia att ha till R's examensdag om det nu skulle blir lite kyligt med bara klänning.. Hoppas verkligen det är fint väder den helgen!



Torsdag

Torsdag idag och oj vad trött jag är! Men inatt fick jag iallafall ganska många timmar sömn, tror  jag somnade runt 24 nångång. Och benpasset igår gick väl inte till historian direkt.. Var trött och seg, hade laddat bra med käk hela dagen men änså så kände jag mig bara seg och svag.. Känner dock träningsvärken komma smygande så helt värdelöst var det inte iallafall =) Men idag blir det nog vilodag. Tänkte ta en långpromenad när jag kommer hem från jobbet och sen kanske jag ska hoppa in i solariet en snabbis på vägen tillbaka?
Imorron blir det iallafall axlar och triceps, tjoho! =) Det är även rätt sjukt att jag fortfarande har lite träningsvärk kvar i biccarna sen måndagspasset, visst det gick ju väldigt bra men SÅ bra?! :D Sen noterade jag även att rygg och biceps var en väldigt bra kombo.. =)

Men idag räcker det med en långpromenad och lite situps! Är ju helt överlycklig nu när jag ständigt har bra musik i iphonen, R fixade spotify till min dator i helgen (fråga mig inte varför jag inte gjort det tidigare) och sen så graderade jag upp mig lite så jag även kan lyssna i mobilen med, helt genialiskt ju :D Så nu är det bara bra musik som strömmar ur hörlurarna =)


                                                             



Onsdag

Oj vad seg jag var när jag vaknade imorse.. Skulle egentligen fixat lunch innan jag drog till jobbet men orkade helt enkelt inte.. Så idag blev det sushi till lunch MUMS! Det var ett tag sen jag åt det nu så det satt riktigt fint! ;) Jag var för lat för att fixa lunchen imorse men en stadig frukost blev det iallafall, så nu har jag kostmässigt taggat bra inför benpasset ikväll! :)
Så nu sitter jag här och slurpar på en proteindrink och funderar på vad jag ska göra.. Har vart ganska lugnt idag, det är inte så många inne och pluggar heller nu när det är så fint väder..
Nä dags att sysselsätta sig med något, ringa stora holm och fjäska till sig lite extratider kanske?



Jaja..

Då var bröst och vadpasset avklarat för denna veckan då.. Är som jag nämnt innan långt ifrån favoritpasset men det gick ändå fint.. Tror dock det kommer vara mer fart och fläkt i morgondagens pass, då ska benen få sitt :)

Ska snart försöka sova men vi får väl se hur det går. Är för det första inte ett dugg trött och för det andra så stör jag mig på vissa saker just nu, vilket också leder till att jag inte kan sova. Och jag stör mig inte lite heller.


Puss hej.



Tisdag

Tisdag idag och sommaren är på besök igen! Undra hur länge den stannar denna gången?
Det har rullat på fint idag iaf, nu är det är ju mindre än 3 timmar kvar tills jag slutar ;)
Rygg och biecpspasset gick minst sagt fint igår. Svettigt som attan men det är väl inget minus direkt. Har sån sjuk träningsvärk idag, framför allt i ryggen! Men hade jag inte haft det idag så hade jag vart sjukt besviken!
Hoppas jag kan få till samma energitryck på dagens pass med, bröst, vader och mage är det som gäller idag. Körde lite mage igår med men eftersom jag inte har någon direkt träningsvärk så kan den lika gärna få jobba lite idag med ;)



                                                   




Ny vecka, nya utmaningar :)

Måndag igen då, yey?! Nja, känns väl lite småsegt sådär men är la synd o klaga med kanske? Helgen var iaf übermysig, dock så gick den alladels för fort (som den iofs alltid gör när jag är med älskligen)
Men det blev lugnt iaf, var hemma i fredags och åt middag med mamma o Mats + Therese och Tommie.. Nice nice :) Sen i lördags brummade vi ut till Linn och Kristofer som bor på Öckerö, blev lite tjöt och två filmer, en rätt så dålig och en jävligt bra. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad nån hette..

Men nu sitter jag här igen! Jobbar till 18.00 sen blir det raka vägen till gymmet för rygg och biceps =) Blir nog lite mage också tror jag .. :) Ska blir intressant att köra med dragremmar idag med!




Fredag!

Äntligen fredag! Ca 30 min kvar tills jag slutar, känns bra =) har tillbringat nästan hela dagen med att städa och plocka lite här på jobbet så tiden har rullat på fint ;)
Sen blir det till att åka och möta upp älsklingen vid tåget och sen ta en tripp till budo & fitness :) Och ikväll blir det ganska så lugnt antar jag.. :)
Träningen har gått väldigt bra denna vecka, framför allt benpasset i onsdags! Känns bra idag med om man säger så! Igår var det bröst, biceps och mage och det var inte heller fy skam. Får nästan aldrig träningsvärk i magen men igår så fick den sig en riktig runda så idag är den inte att leka med! ;) 


                                                              



Nä, dags att plocka iordning det sista här, ha en trevlig helg! ♥



Torsdag

Torsdag idag och imorron är det äntligen fredag! Som jag längtar! ♥ Tiden har gått hyfsat fort idag med, me like.. :)
Har även idag lyckats få med mig träningsväskan till jobbet, börjar nu nästan komma in i det här nu ;)
Benpasset igår blev iaf ett av de bästa på länge! Det var rätt mycket folk när jag kom dit (var ju där redan vid 17.30) men det gick bra ändå. Dock så var ju skivstången självklart upptagen och "kölistan" var ju rätt lång den med.. Så det blev en liten annan ordning på allt igår, knäböjen hamnde i slutet på passet istället för som första övning. Men det gick fint får jag säga, trodde jag skulle vara helt död inför böjen men icke! Sen så var det en snäll man som erbjöd mig att låna hans bälte och oj vilken skillnad det var?! Har provat de som finns på gymmet innan men de är ju hur stora som helst. Så imorron blir det en tripp till budo & fitness! Måste även inhandla dragremmarna som inte blev köpta förra veckan samt lite nytt protein :)


                            

Så här lärde Jessica mig hur man gör riktiga knäböj, tycker det är ganska kul att se dom som precis kommer till gubbe nr 2... :) Inte konstigt att vissa på gymmet tar 130 pannor utan större problem! ;)



Onsdag :)

Onsdag idag och jag får säga att denna dagen har gått väldigt fort :) Har vart en bra dag med lagom mycket att göra :) Har även slutat regna nu ser jag, trevligt! Fick en väldigt fin present av en förbipasserande bil förut, han träffade en stooor vattenpöl helt perfekt för att skölja mig med en mindre modell av en tsunami, TACK! Hade jag bara haft en hand ledig så hade jag gett honom ett fint finger men med ett paraply i ena handen och en matkasse i andra så fick jag nöja mig med att vråla "IDIOT", visst han hörde det säkert inte men det känns ju mycket bättre.. :)
Jaja, så kan det gå! Nu är det bara en timma kvar tills jag slutar och sen bär det av mot gymmet direkt, tog med mig träningsväskan idag så slipper jag åka hem emellan.. :)
Blev ju axlar och triceps igår och det gick finfint, tränade med Niklas så det var kul att få köra lite andra övningar! Idag blir det ben och mage vilket jag är grymt taggad för.. :)





Snurrskalle

Hehe tror jag börjar bli lite trött i huvudet nu, inte många siffror rätt längre! Har vart en sån dag där det i ena sekunden är jättelugnt, sen säger det bara pang bom krasch så har man häcken upp helt plötsligt! Men jag har ändå fått ganska mycket gjort idag, tiden har med andra ord gått väldigt fort ;)

Såå.. Igår var det ryggen som fick jobba på gymmet, känns idag att det blev ett bra pass.
Ikväll blir det axlar och triceps! Sen från och med nästa vecka så ska jag ändra lite i upplägget, känner att det är dags för lite förändring nu! :) Men börjar lite lätt denna vecka eftersom jag måste knö in alla muskelgrupper på 4 dagar istället föt fem.. :)

Och nu är det knappt 4 dagar kvar till fredag, då får jag äntligen pussa på min älskling igen =) Igår så var det exakt en månad sen vi blev tillsammans, den ni! ;)







Eko...

Haha det var ju inte för mycket folk på gymmet igår, var helt ensam nästan hela passet :D Funderade nästan på att bli den första tjej som tränat topless på gymmet.. Eller vad vet jag om det? Haha nänä, så kul ska vi inte ha det ;)


     
Tomt, tomt och åter tomt.. Hur gött som helst :D Finns dock en till "avdelning" men den var nog också helt tom..



                                                                     
                                                                     Men Jag var där :D


Sen i slutet av passet kom det dock en kille. Men han körde ben och jag axlar så vi var ju inte direkt ivägen för varandra... :)


Sen igår kväll så blev det en dejt med Emelie igen och vi såg det sista avsnittet av DH på säsong 5   :( säsong 6 kommer inte ut förren i september, mycket dåligt... Men vi sa det att vi kan ta min SATC-box och plöja igenom den först, det lär ju ta sin lilla tid.. :P

Nä, nu ska jag slänga på mig träningskläderna och sen dra mig ner till gymmet för att köra lite boobs, vader och mage :)




Lördag

Gomorron gomorron..

Lördag idag då, nice :) Blev en trevlig fredag igår, eller ja. Det gick fint på gynmmet, armarna fick bra med spö men jag var ändå liite seg. Passet tog lite längre tid än vanligt.. Sen var det stundenfirande. Efter det så åkte jag raka vägen till Emelie, var verkligen dags att ses nu igen! Sågs ju på påskafton senast =/ Blev några avsnitt av DH sen kom även Linda förbi en sväng med, alltid lika trevligt med en uppdate om vad som hänt det senaste ;)
Kom hem vid 3 igår och då var det redan ganska ljust ute, det gillar vi starkt.. :)

Sov väldigt länge idag, vaknade 12:30 (!!!) Var nog ganska trött tror jag :P Sen vaknade jag vid 5.30 nångång att jag var helt dyngsur, kändes som jag sprungit ett marathon eller nått. Inte så kul att somna om då så jag gick upp och duschade av mig lite snabbt samt bytte lakan och sen gick jag och la mig igen. Fattar inte varför, har hänt några nätter nu och sååå jävla varmt är det inte på mitt rum..? Lite drygt avbrott i sömnen om man säger så.. Jaja, det blir nog bra..

Nu är iaf frukosten/brunchen i magen och snart ska jag bege mig till gymmet, ska bara slurpa i mig det sista av proteindrinken sen så ska axlarna mosas :)







Ändrade planer!

Jaa min dag blir inte riktigt som jag planerat. Pratade med Emelie igår och vi kom fram till att det var ju ett bra tag sedan vi sågs nu. Så det blir en DH-kväll i Alingsås ikväll =) Hinner träna innan jag ska till kusinen, dock så har jag lite tidspress vilket jag hatar att ha när jag tränar. Men jag tror ändå jag hinner gott och väl :)

Benpasset gick finfint igår men jag får panik på värmen inne på gymmet! Ingen luft över huvud taget så man är ju inte bara slut i kroppen efteråt utan även i huvudet med.. Men idag är det dags för armar, de ska allt få sitt ;)









Torsdag

Snart helg igen då, nice nice :) Kommer bli en lugn helg, först till kusinens student imorron och sen resten av helgen kommer nog bara bestå av träning och slappa.. Ska även boka in Linn på lördag med tänkte jag. :) Men först så ska denna dagen ta slut! Har vart riktigt lugnt idag, tror det bara har vart 2 pers inne och pluggat teori idag, kanske inte så konstigt med detta kanonväder.. :) Längar som fan till semestern nu, ska bli såå gött med ett break på tre veckor! Slängde in ett av gyllene tiders album i iphonen härom dagen med så nu är det verkligen sommar.. =)

Men träning blir det ikväll iaf! Efter ett uppehåll på två dagar nu så är jag redigt taggad för ett benpass! Tog med mig träningsväskan till jobbet så jag sticker till gymmet direkt efter jag slutat. Får alltid för mig att jag kommer hem mycket tidigare då men så blir det ju ändå aldrig. Eller jo, om inte Jasmine eller Johan jobbar så kommer man hem rätt mycket tidigare. :P



Ge mig semester..

Idag är det ju inte lite varmt eller så, borde vara olagligt att jobba i sånt här väder! Hade inte bangat att ligga vid havet och steka istället för att sitta här :) Men "snart" så har jag semester, v. 28-30, längtar verkligen!

Men men.. Filmen var var riktigt bra igår, har hört att en del blev lite besvikna men det blev varken jag eller Linn! Sen kanske ettan är lite bättre, händer lite mer i den men tvåan kommer man älska om man är ett äkta SATC-fan ;) Så den kommer jag garantrat köpa när den kommer ut :)

Annars så rullar väl allt på som vanligt, förutom med träningen då :( Hade ju vila igår och det blir det idag med, usch! Men imorron blir det ett redigt benpass iaf!
Sen skulle vi vara hos min kusin lite senare än vad jag trodde på fredag, men jag hoppas att jag hinner med ett pass efteråt!


SATC 2!

Woho idag är blir det bio med Linn och Elisa, SATC 2 blir det! Ettan var ju grym så det ska bli intressant och se om tvåan håller måttet? :) 





Så idag blir det vila från gymmet, det blir det även imorgon.. Min faster fyller år imorron så då ska vi dit direkt efter jag slutat. Lite störande att båda vilodagarna hamnar under veckodagarna, gillar annars att ha iallafall en dag på helgen.. Sen på fredag ska vi på min kusins student men jag tror jag hinner köra ett pass efter, gymmet stänger ju kl 22 :)

Men ryggpasset gick finfint igår, fin kontakt! Men jag måste nästan ta och skaffa mig ett par dragremmar, grymt störande när man känner att man orkar mer men greppet sviker, sen i de sista repsen så koncentrerar man sig mer på att inte tappa greppet än att utföra övning så strikt som möjligt.. Det är framför allt i marklyft och hantelrodden som jag känner att man bara glider i det sista!
Så det blir nog en sväng förbli Budo fitness eller MM sports på fredag :)



  


RSS 2.0