Kondition..?

Blev ett kondiotionspass idag och ja vad ska man säga.. Den har ju vart bättre ;) Men blev ändå lite positivt överraskad, dog ju inte.. ;) Men det är ju ändå ganska kul att springa, en gång i tiden så hade jag ju en riktigt bra kondition och sprang väldigt mycket.. Men det var då det! Hatade då allt vad styrketräning hette, tyckte det var skitfult med tjejer som hade muskler.. Haha! Har hänt lite sen dess :)

Annars har helgen vart väldigt lugn, jobbade igår på gymmet och efter det så gjorde jag inte många knop! Har vart en väldigt bra helg tycker jag :)

Nu ska jag kolla Beck, har sett den förut men kommer inte ihåg hur den slutar så den är ju värd att se igen.. :)


                                         
                                                  
                                                   Pauline Nordin, löjligt snygg! 

                                          




Hemmakväll :)

Blir en lugn kväll för mig, ska jobba på gymmet imorron (själv!) och jag är riktigt seg idag.. Så det blir lite fanta, dumlepuffar och sex and the city filmen ikväll, har redan sett den ett x antal ggr men den kan jag se mååånga gånger utan att tröttna ;) Har även lyckats dra på mig en huvudvärk som heter duga, så jag festar nog till det med lite ipren med.. ;) Skål!

             


Rygg!

Torsdag idag då! Tiden har rullat på fint och jag slutar om typ 20 min :) Sen bär det av mot gymmet för ett hej dundrande ryggpass :) Blir nog inte så mycket mage idag, känns att den fick sitt igår så att säga ;) Körde även bröst och biceps igår, bröst gick finfint men biceps.. njaa.. Kunde ju gått bättre om man säger så.. Kanske tar lite biceps på söndag igen.. :)
Och träningsvärken har nu börjat släppa lite sen måndagspasset, det var ju på tiden :P

I helgen blir det även lite konditionsträning, pisstråkigt men nödvändigt..


Skitväder!

Sicket skitväder det är då! Bara regn och blåst för hela slanten.. För mig spelar det ingen roll hur kallt det är, bara man slipper regnet! Men men, snart blir det istället riktigt kallt får vi hoppas ;)

Annars rullar allt på, jobbade ju på gymmet igår och det gick fint, eller ja.. Det är ju rätt så mycket man ska lära sig men det kommer väl?! Skulle ju egentligen jobbat med Jasmine men stackarn åkte på magsjuka och fick stanna hemma :(. Jobbade med Johan istället, han hade nån kund inbokad runt 17:30 och sen skulle även han träna själv med så jag fick hålla ställningarna själv ett tag, men det är väl då man lär sig mest kanske? =)

Innan så brände jag av ett fint pass för axlarna och triccarna, bra tempo, fin kontakt och ingen axel som strejkade, lovely! ;) Idag blir det antagligen bröst och biceps, även magen ska få jobba bra ikväll med.. :)



Ny vecka

Måndag igen, yey? Nja kanske inte riktigt men känns ändå bra ;) För denna vecka så är det full rulle med träningen igen, verkligen längtar till benpasset ikväll! :) Övertaggad kan man lugnt säga :)

Och imorron ska jag även jobba på gymmet, ska bli riktigt kul! Ska gå brevid Jasmine som ska lära mig allt hon kan :P Ska vara där 15-22 så det blir träning innan :)



Inte bästa veckan..

..vad det gäller träningen iallafall! Var ju sjuk sön-tis men i onsdags fick jag allt till ett riktigt bra axel och tricepspass, även magen fick jobba hårt :) Sen i torsdags så var jag ute och åt med flickorna, vi åt på Manãna och daamn vad gott det var! Första gången jag äter riktig tapas faktiskt :)

Skrev även svenskaprovet till polishögskolan i torsdags och det gick mycket bra :) Hoppas nu på att få hem ett brev där det står att jag gått vidare till fystesterna :) Men det känns gött, et steg närmare iallfall ;)

                                                          


Igår var det dejt med Emelie samt Susan, Lynette, Bree och Gabrielle, Desperate Housewives med andra ord ;) Det blir det även ikväll med, Emelie fick hem säsong 6 nu så vi har lite att plöja igenom :)
Men innan dess så väntar träning, lite tvätt och städ. Vet inte riktigt vad jag ska köra idag, det har ju inte direkt vart någon struktur på veckans träning så funderar lite på att köra något form av mixpass.. Tycker personligen att det inte är så jätteskoj så vi får se vad jag hittar på... :)



Frisk!

Wihoo! Äntligen frisk! =) Känner inte av halsen för fem öre! Är fortfarande snuvig men så länge man inte har ont i halsen eller har feber så är det ju inga problem att träna :) Väntar dock med de tyngre passen, dvs ben och rygg, börjar med något lite lättare som tex axlar eller bröst idag :) Så idag har jag vart glad hela dagen, ska bli skönt att slippa stanna hemma från träningen idag :)



                                                         



Åhh..

Fortfarande inte frisk, mycket bättre men inte helt bra! Får bli en till vilodag idag, men imorron SKA jag bannemig vara frisk! Känns väldigt konstigt att åka direkt hem efter jobbet och inte till gymmet.. Rastlös är bara förnamnet! Men igår somnade jag väldigt tidigt iofs, runt 21.30 tror jag :P Men det var väldigt skönt och välbehövligt, kände mig verkligen utvilad när jag vaknade imorse :) Men som sagt, halsen bråkar fortfarande lite med mig men den är mycket bättre och det är även snuvan.. Så imorron är jag fit for fight igen ;)


                                                   


   


Jahopp

Hepp, blir ingen träning idag :( Inbillade mig att jag var frisk imorse men nu när halsen gör svinont så går det inte längre att förneka.. Att träna med lite snuva, fine.. Men halsont? Nä, been there, done that. Man blir aldrig bättre, men däremot alltid mycket sämre..
Så det blir en lugn kväll för mig sen, somnar förhoppningsvis tidigt med. Just denna vecka så är det inte riktigt läge för att bli sjuk, hoppas verkligen att det går över tills imorron...
Men jag får ändå i mig maten hyfsat smärtfritt, alltid något det :)


                                                 



Vill inte..

Då var helgen snart slut då, drygt.. Har nästan fixat klart allt för mrgondagen, ska bara slänga i en till tvätt med.. Jag har även lyckats dra på mig en förkylning, snorig näsa och ont i halsen :( Så det blir till att försöka somna tidigt ikväll så man pallar med benpasset imorron :) Blir halsen värre så blir det självklart vila men vi håller tummarna för att sömnen ska göra sitt.. Har även köpt lite glass till ikväll, det av nått botar väl halsont? :D




Axlar på Hälso..

...blev det igår! Körde axlar vader och mage med Björn, och mina axlar fick precis vad dom förtjänade, stryk! Efter att ha haft en halvpajad axel ett tag nu så kändes det gött att ge dom en rejäl omgång ;)
Egentligen ska jag köra rygg idag men det blir bröst istället tror jag.. Kanske inte det mest optimala att köra bröst dagen efter ett axelpass men vi får prova och se hur det går.. :)


                                                        


Och snart är det äntligen helg! Visst, denna vecka har gått väldigt fort men det ska bli väldigt skönt att få lite sovmorgon! :)



Pain..

Det blev ett mycket bra benpass igår, hade energi så det räckte och blev över och jag kände mig stark som en oxe :D Så idag känns det bra om man säger så :) Inga problem med knäna heller, körde på som vanligt i knäböjen och allt annat gick också finfint!

Så idag är jag glader :) och ikväll blir det antingen armar eller axlar, tjiho! :)




Måndag igen då..

Segt! Var ganska lockande att ligga kvar o sova idag när klockan ringde.. Men inte det, upp o hoppa!
Helgen har vart bra iallafall, åkte till skåne i fredags efter jobbet, var lite trötter när jag kom fram men vi gick ut och åt en väldigt god middag på kvällen :) I lördags så tillbringade vi några timmar på R´s jobb, det var "öppet hus" eller vad man nu ska kalla det på regementet så de anhöriga till lumpenfolket var där och hälsade på.. Kallt var det trots att solen jobbade på bra, men det blåste kallt som attan.. Men det tog väl bara några timmar så jag överlevde ;) Sen bar det av till Kristianstad och sen blev det bio på kvällen "Wall Street Money never sleeps" blev det, jag tyckte den var väldigt bra!
Sen åkte jag hem vid 12 igår, var inte så mycket trafik så det tog inte så lång tid att ta sig hem, förutom husvagnarna och husbilarna som fläskade upp sig på de små vägarna i början, när ska fanskapen förbjudas egentligen?!

Blev även en spontan dejt med Emelie igår kväll, mycket trevligt! Kollade på Ensam mamma söker och Flightplan som gick på fyran, har redan sett den men de är ju ändå helt ok :)
Åkte hem runt 23.30 eftersom det var jobb idag som gällde..

Nä, nu ska jag fortsätta jobba här och ladda inför benpasset ikväll! :)



Torsdag

Torsdag idag och inget ryggpass, blev ju rygg igår istället :) Gick mycket fint!

Idag är det axlar och bröst som gäller, ska bli riktigt kul att köra axlar nu när axeln är helt bra i princip! Ska även försöka klämma in lite vader med, lika bra när man ändå är i farten? ;) Blir ingen mer träning sen denna vecka, jag fräser ner till skåne imorron efter jobbet så det blir tre vilodagar i streck.. :) Får satsa på mycket vila och mat så ska nog benpasset bli lite bättre på måndag.. Har inte använt stövlarna med klack någonting efter i måndags och knäna känns redan mycket bättre.. Så på måndag blir det knäböj för (nästan) hela slanten igen :D 



                                  




Den du..!

Sicket armpass jag lyckades få till igår då! Grym kontakt och pump :) Fick även provat på en ny variant av tricepsövning(ar) och den tog bra om man säger så! Så efter måndagens skitpass så kändes gårdagen väldigt bra :)
Onsdag idag då, brukar vanligtvis köra rygg på torsdagar men ska nog ta det idag isället.. Och sen axlar och bröst imorron :) 

Tiden har tickat på ganska bra idag tycker jag, har vart väldigt lugnt får jag säga.. Har istället fått åka fram o tillbaka till Bilia och lämnat in/hämtat bilar som vart på service, gött att få lämna kontorsstolen och komma ut och "röra" lite på sig istället :P 

Och nu är det inte så lång tid kvar tills jag slutar, dags för lite mellanmål nu! :)



                                                

 


Jaha..

Ja det var ju ett festligt benpass man fick till idag då.. NOOOT! Usch, det var verkligen inte något att hänga i granen.. Men det beror enbart på att båda mina knän strejkade.. Köpte ju ett par stövlar typ förra veckan som har en klack på typ.. 6 cm? och sen jag började använda dom så gör knäna ont ganska ofta.. Så det blir till att köpa ett par nya på nästa lön! Gick inte att köra knäböj över huvud taget, dom var ju långt ifrån djupa så det var bara att hoppa över det :)
Satsade mer på baksida ben och mage istället, gick mycket bättre :)

Men men, nu glömmer vi detta passet och satsar för fullt på morgondagens pass istället! ;)



Måndag!

Måndag igen och det känns som att det är lite varmare ute nu? Gillas inte om man frågar mig, jag har hellre en ritktig höst med max 7 grader typ..
Men helgen gick fort som vanligt, var och fixade mina naglar direkt efter jobbet i fredags, blev mycket nöjd! :) Dock så funderar jag på att ta steget till glitternaglar nästa gång ;) Men men, nöjde mig denna gång med fransk och lite rosa stenar :)

                                                                    

Sen på kvällen bar det hem till Linn på Öckerö, Emma var också med =) Blev god mat och massa prat :)
Och i lördags var det dags för återträffen på Hjälmared, gud vad man saknar allt och alla...

Och igår såg väl ut som söndagar brukar göra, tvätta, städa, handla, fixa matlådor osv.. Blev även en sväng till gymmet för lite tjöt med Jasmine och en tripp till solarieöarna :) Sen kom det även en olagligt söt valp på besök och det gjorde det ju inte lättare att lämna gymmet ;)

                                           




Ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka till det bästa året. Året då man levde i en bubbla med underbara människor och problem knappt existerade..
Usch, vill inte vara här nu, spola tillbaka tiden 2 år tack! 


      



RSS 2.0