Toppenstart..

Nja, det blev det väl inte idag kanske! Vaknade av att min chef ringer mig och frågar om jag är i Lerum.. Klockan var då 07.13, jag börjar jobba 07.. Så jag flög upp ur sängen, på med kläder, packa ner maten och sen var det plattan i mattan till jobbet! Det pågår även ombyggnader på vägen till Lerum och jag var ju inte dirket ensam på vägarna.. Kan säga att jag var lika förbannad som en nyduschad kissekatt, inte bara på mina medtrafikanter utan även på mig själv, HATAR att komma försent och framförallt till jobbet, det var första och sista gången jag försov mig så länge!!
Men sen när jag väl var på plats så gick resten av dagen bra ;)

Sitter nu och laddar inför ett axelpass, ska egentligen köra mage med men har fortfarande en grym träningsvärk sen i söndags så vi får väl se hur det går! ;)
Efter ryggpasset igår så tog jag en dejt med rullbandet, vill inte kalla det löpband för det kommer nog endast bli promenader där för min del! ;)

                                        
                                                                   Min nya kompis! :)


Nu blir det Celsius och sen gym!


Busy week!

Jajamen har haft fullt upp denna vecka! Men idag har jag ingenting planerat och det känns ganska skönt :)
Kom hem från Stungsund runt 13 tiden, åt lite och sen drog jag till gymmet och körde ett väldigt bra bröstpass! Tog även tag i det stora tråk-momentet: mage.. Fyyy vad tråkigt det är men känns ju gött när man äntligen är klar.. :P 

                                                    


Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tvättat och städat är det redan, lunchlådorna är lagade och jaa.. Alla vanliga söndagssysslor är klara :) Men en sak ska jag göra väldigt snart iaf.. ÄTA! ;)


Måndag

Oj vad tiden går fort, man hinner ju inte med alls?! Vore tacksam om dygnen ibland kunde vara en timma längre eller fem :)
Helgen var iallfall mycket bra, var ju ledig i fredags så det blev Stenungsund i fredags :) Grillfest var planerat, och sen en lugn utgång på det.. Ja, min tanke var ju att det skulle bli lugnt men det blir aldrig som man tänkt sig! Blev allt förutom lugnt men jag hade sjukt kul iallafall! Sen jobbade jag i lördags, var ju lite ångestladdat när klockan ringde kl 07:00 på lördagsmorgonen.. Men upp kom jag, kom även till jobbet efter många om och men! På kvällen sen vart jag helt död, kom hem från jobbet vid 19, åt en rejäl portion carbonara och sen tillbringade jag resten av kvällen i soffan :) Somnade tidigt gjorde jag, så på söndagen var jag lite mer taggad för jobb ;)
Efter jobbet så blev det Stenungsund igen, dock bra mycket lugnare kväll denna gång. Kollade på "Serbian film" och ja.. Jag rekommenderar verkligen ingen att se den! Den mest vidriga och brutala film jag någonsin sett, man mådde ju fan psykiskt dåligt när man kollade på den! Men men, bättre sällskap kunde jag ju inte få iallafall :)

Imorgon är det jobb 7-15, känns lite sådär.. Har ju jobbat kväll de senaste två veckorna vilket innebär att man har ju inte kommit i säng förrän 1-2 på nätterna. Är just nu pigg som en lärka men måste verkligen sova snart, kl 05:00 ringer klockan imorgon och det finns inte riktigt tid för att vara trött och snooza då..
Så nu när kvällsmaten ligger i magen så är det dags att borsta tänderna och sen hoppas på att John Blund kommer och tar mig med storm! ;)



Fredag!

Fredag idag då! Var ju ledig idag så jag tog mig en rejäl sovmorgon, riktigt skönt! Men hade så sjuka drömmar hela natten, var riktigt skönt att vakna faktiskt.. Blev iallafall gymmet nu på förmiddagen, veckans favoritpass idag, RYGG! ;) gick kanoners :) Jobb hela helgen lång men eftersom jag fick två lediga dagar nu så gör det mig inte så mycket, är bara glad över att jag slapp ytterligare ett 12-dagars race :) Sitter nu på tåget mot stenungsund, mycket trevligt :) eller ja, trevligt när jag kommit fram då.. :)

Jahopp..

Trodde att denna dag skulle bli ganska så lik de tidigare dagar denna vecka men icke! Vaknade imorse, åt frulle, drog på mig träningskläderna och stack till gymmet. Kom hem, duschade, åt och åkte till jobbet. Kommer dit och får frågan "men.. vad gör du här?" Hoppsan, var visst ledig idag, OCH imorgon ;) Såå.. Vad ska man hitta på idag nu då? Tränat har jag ju redan gjort men är bra sugen på ett pass till :) Har dock lite saker som ska fixas, sånna där "äh, jag gör det imorgon.."-saker så nu är kanske det passar bra att göra alla dom sakerna?! ;) 


                                          



Nu kör vi!

Idag ringde klockan ganska så tidigt, men likt ett barn på julafton studsade jag glatt upp ur sängen! För idag var det dags för ett litet möte med självaste Ingvar Larsson för ett nytt upplägg för mina små ben! :) Har känt det senaste att jag måste verkligen ta tag i det, de släpar efter alldeles för mycket.. Man hör ju från flera "kör så här, så tungt, så många reps.." osv. Men istället för att ta till sig tips från typ 5 olika personer så är det ju bättre att be EN person om hjälp? Och jag är mycket nöjd med upplägget, eller uppläggen får jag säga, fick två olika som jag ska köra varannan vecka. Frågan är ju bara varför jag inte tagit tag i detta tidigare?! Men men, ingen idé att lipa över det, nu kör vi! ;)


                                       
                                                 Ja han vet ju vad han pratar om.. :)



Axlar och armar!

Ja idag blev det ju ett litet längre pass än vanligt, brukar ju aldrig köra axlar och armar samtidigt men så fick det bli idag av olika anledningar :) Gick helt ok, var taggad till tänderna på väg till gymmet men energin dog lite efter axlarna. Men det är ju inställningen som räknas så det var bara att köra på! ;) 

                                  


ny vecka

Då var vi inne på ny vecka då! Jobbar 15-22 denna veckan plus helgen så det är ju trevligt ;) Var iallfall en bra dag på jobbet idag, var väldigt trött men känns bra då att man har massa fina medlemmar på gymmet som håller en sällskap :)
Helgen har vart väldigt bra, var ju garanterat den bästa söndagen på länge! En väldigt god middag på Musses här i Alingsås och ett väldigt bra sällskap på det :) Så jag är nöjd!
Imorgon blir det självklart gymmet innan jobb, armar som står på schemat och ska även försöka få in lite axlar på det.

Nu väger ögonlocken väldigt mycket så nu är det dags att sussa kudden! Natti natt! ♥


Glad!

Vilken härlig dag det vart idag! :) Kasst väder med det bryr jag mig inte om för fem öre eftersom jag ändå jobbade ;) Råkade bli en rejäl sovmorgon idag, tyckte jag var pigg nog för att inte somna om så stängde av alarmat, vaknade ca 2 timmar senare.. Så upp o hoppa, i med frullen samtidigt som jag sprang runt som en förvirrad höna och försökte få på mig träningskläder. Men kom iväg till gymmet hyfsat fort och brände av ett bra armpass, me like :) Imorron är det dags för det absoluta favoritpasset, nämligen rygg. Enligt mig finns det inget roligare än att träna rygg, är redan nu taggad som attan ;) Ska väl även få in lite mage på det som är betydligt tråkigare att köra men ack så snyggt när resultatet kommer ;)

Nu är det dags för lite kvällsmat innan det är dags att sussa kudden, god natt på er! ♥



Spiror..

Ja idag var det dags för dom små spirorna att jobba lite. Gick faktiskt väldigt bra, ben tillhör ju inte favoritpassen direkt men höll ett bra tempo och hade bra med energi! Dock så fick jag hoppa knäböj och benpress, mitt knä gillar inte de övningarna alls. Provade alla möjliga placeringar i benpressen men nope, totalstrejk från knät. Känns väl ändå lite bättre än vad det gjorde för ca 3-4 veckor sedan men är ingen idé att ignorera det eftersom det med största sannolikhet bara kommer bli lika kasst som innan..

Men men! Sen var det som vanligt dags för jobb och idag kändes väl 7 timmar som 4 typ, härligt när tiden bara flyger fram ;)


Måndag

Oj vilken dålig uppdatering det vart det senaste, har haft fullt upp :)
Helgen har vart väldigt bra, tog det bara lugnt i fredags, var ganska seg så jag gjorde inte många knop den kvällen.
I lördags så gick jag upp hyfsat tidigt för att möta upp Jasmine i stan för att sen åka till IKEA, jag var väl inte ute efter någor speciellt men eftersom Jasmine ska flytta snart så ville hon kika runt lite.. Blev dock inte så mycket vettigt gjort, vi satt och åt köttbullar med mos och tjötade i en sisådär 1,5 timme sen provsatt vi en soffa i kanske 30 min ;) Gjorde iallafall ett litet tappert försök att vara lite seriösa men jag tror faktiskt vi mest bara var i vägen för folk.. 
                    
           Jasmine hittade en söt men en aningen för liten säng :)
                   

Efter ett par timmar så tog vi Jasmine räcermaskin (ja, just den stavas så) och åkte till ett betydligt trevligare ställe än IKEA, nämligen Stenungsund. Eller ja, det hade lika gärna kunnat vara Skövde för det var väl sällskapet som var det trevliga. :)
 
                                   
                                     Han är inte bara snygg, han kan laga mat också!


                                   
                                                           Robert och Jasmine! :)

Väldigt trevlig kväll blev det iallafall!
Kom hem runt 17 igår och konstigt nog så fick jag ett riktigt städryck, fixade och donade här hemma och somnade sen väldigt tidigt.
Efter nästan 12 timmars sömn så var det dags att masa sig upp för frulle och sen knata iväg till gymmet. Inledde som vanligt veckan med ett axelpass och det gick finfint.
Ska snart äta lite och sen är det dags för jobb! :)


wonderful

Vilken kanon dag! :) Tiden har bara sprungit iväg och snart är det dags för gym! Är liite trötter så en powernap hade inte vart helt fel, finns dock inte tid till det idag!
Blev armar istället för ben igår, känns som att armpassen bara går bättre o bättre för varje gång? :O Aja, jag klagar inte iallafall ;) Är faktiskt nästan lite nervös inför dagen benpass, hoppas verkligen inte mitt knä fortfarande strular.. Men det återstår att se, börjar väldigt lätt iallafall! :)



Måndag!

Måndag idag då! Jobbar tidigt denna vecka, dvs 7-15 så jag kom hem för en stund sen :) Denna dagen har gått riktigt fort, tjoff sa det bara så var det dags att pallra sig hem igen :)
Helgen har vart mycket bra, blev ju väldigt lugnt i fredags och det var ganska skönt.. I lördags var det först jobb och sen utgång efter det! Var MM Sports som anordnade det och det blev en väldigt lyckad kväll! :) Var dock väldigt trött på jobbet i söndags men det var det helt klart värt ;)
Efter jobbet igår så åkte jag hem till världens bästa mamma som fyllde år ♥  

                                      
                                                          Jag och söta Matilda!


Men idag är det dags för gymmet igen och idag är det axlar vader och mage som gäller.. Är ju så sjukt varmt ute bara så tror nästan det blir ett lite senare pass idag.. :)



RSS 2.0