Onsdag

Onsdag idag men det känns verkligen som typ torsdag eller fredag? Igår blev jag helt förvirrad när jag stod och tänkte igenom veckan haha. Men det blir väl lätt så när man jobbar helg med :)
Men idag är jag ledig och det var väldigt skönt att slippa vakna till väckarklockan idag, sov till 9:30 och nu känner jag mig bra utvilad ;)
Blir gymmet lite senare, idag ska jag ta hand om tvätt och städ som blev lidande i helgen.. Sen är det jobb imorgon igen, ledig fredag och sen jobb i helgen! :)
Ska även vara i Centrum nästa vecka två dagar (ligger precis vid Odinsplatsen) och det ska bli intressant att jobba där, även fast det är samma kedja och vi gör samma jobb så jobbar alla anläggningar på olika sätt, får se vad som skiljer Lerum och Centrum åt :)

Har blivit en del förmiddagsträning det senaste, har jobbat kväll (eller ja, 15-19 eller 15-22) nästan hela tiden så
då har det passat bäst med förmiddagen. Kör nästan bara på Hälso nu, gött med lite omväxling, blir ju en bit att åka varje dag men men.. :)

                                                        

Träningen går iallafall väldigt bra just nu, inga dippar här inte (än?) har däremot vart lite slarvig med kosten det senaste, blir ändring på det med en gång, går ner väldigt lätt i vikt när jag slarvar minsta lilla, icke bra! Men sen är det ju lite störande att en viss anläggning man jobbar på inte ens äger en micro..

Nä, dags att ta tag i städningen och tvätten! :)


Helg (?)

Jobbade 15-22 idag, kom ut från duschen för en stund sedan och ska snart krypa ner under täcket.. :) Är jobb hela helgen med 10-18 lör+sön :)
Har bara vart ledig onsdag denna vecka men nästa vecka så är jag nog ledig två dagar tror jag, skönt :)
Träningen har gått fint denna vecka, har bara kört på Hälso och det har vart skönt, gött med lite omväxling miljömässigt ;)
Har som vanligt vart totalt värdelös på att uppdatera bloggen denna vecka men har haft många tankar snurrandes i huvudet men nu börjar det mesta ordna upp sig :) Bara en liten del kvar att ta hand om...

Nä, dags att sova så jag kommer upp imorgon :)


  
Bild på nya hårfärgen :) Är lite ljusare i verkligheten än på bilden :)



Jobb jobb..

..men jag klagar inte.. :) Var ute i Björkekärr och jobbade idag, blir även det imorgon och sen tors-sön är det Lerum som gäller igen :)

Helgen var mycket bra, var ute och åt med favoriterna i fredags, blev mycket mat och mycket prat :)
I lördags så åkte jag och Victoria till Hälsostudion i Alingsås och tecknade kort, tränar ju ändå en hel del där så det var väl lika bra :) Sen på kvällen blev det en dejt med Emelie, inte fy skam det heller ;)

Var även och fixade håret i fredags, är nu blond igen, dock inte "vitblond" för det passar jag inte i.. Såg inte direkt varmhjärtad ut när jag hade det :P Skulle egentligen sätta i löshår med men det var lite för ljust så jag ska tillbaka nu på fredag och göra det lite mörkare så det passar in mer i mitt hår.. Försökte ladda upp en bild på nya färgen men det gick sådär..

Blev ett väldigt bra bröstpass idag efter jobbet, gick bra mycket bättre än väntat :)
Imorron är det ben som gäller.. :)



Helg!

Ja nu är det helg för min del, skönt! Skulle egentligen vart ledig idag men fick jobba ändå, 07-15 :) Efter det så åkte jag till MM sports för att inhandla ett par byxor som jag gärna vill ha men de fanns inte i min storlek tyvärr.. De skulle beställa dom idag så jag kunde hämta dom på måndag eller tisdag men de ringde sen och sa att de kommer inte in försen i april nästa gång =/ Lite trist! Men men, får väl bara kolla budofitness och fitnessbutiken med ;) Men kom ut med lite nytt protein iallafall, går ju åt en hel del så det var väl lika bra att köpa när man ändå var  där :)

Idag blev det vila från träningen och det blir det imorron med.. På lördag ska jag och Victoria köra ett pass på Hälso och även teckna ett kort, lika bra :) Tror det kan bli lite trist att både jobba och träna på samma gym ibland :)
Och imorron är det dags för en liten förändring för mig, kl 13 börjar omvandlingen och jag är nästan lite nervös haha :P




Sorry

Okej jag har visst mina bloggperioder har jag märkt :P Nu det senaste har jag inte vart alltför aktiv, I know ;)
Men men, nu bjuder jag på ett litet inlägg iallafall!
Har jobbat 07-15 denna vecka och det gör jag idag med, sen är jag ledig ;) Träningen har gått finfint, var och körde ett benpass med Björn i söndags på Hälso, känns fortfarande ganska bra kan jag lova! Men det är ju ingenting vi gnäller över :) Verkar även som att han har lust att hjälpa mig med dieten till luciapokalen, tacksam är bara förnamnet :)
Idag blir det bröst och vader efter jag slutat och imorgon blir det nog en vilodag :)
Körde armar igår, var riktigt trött och otaggad innan men när jag väl kom igång så blev det fart på grejerna ;)



                                     


Nä, dags att pallra sig iväg till jobbet snart då! :)



RSS 2.0