Torsdag

Veckan har rullat på bra, utbildning, träning och jobb :) Var sista dagen på utbildningen i tisdags.. Gött att jobba nu istället ;)
Träningen har gått väldigt bra än så länge. Ben i månsdags med Victoria, träningsvärken börjar väl släppa lite nu ;) Körde dropset i benpress, härligt svidande känsla :)
Blev armar i tisdags, inte favoritpasset men gick bra ändå.. Är en övning som Victoria tipsat om som jag verkligen gillar, vet inte vad den heter men man ligger på en bänk och kör biceps med rak stång i cable crossen, dra stången mot pannan :) Kontakt och pump är bara förnamnet ;)
Igår vad det dags för ryggen att jobba lite, gillas starkt :) Blev även lite mage efter. Sen kom även Louise på besök, hon opererade sig för inte så jättelängesen men är nu på fötter och rastlös igen ;) Tyvär så kan hon inte börja träna än, utan får vänta några veckor till.. Dock så erbjöd hon sig att prova sin nya kamera på mig, inget jag tackar nej till :D Bilderna i headern är nästan ett år gamla nu.. :P

Nu ska jag städa lite och sen ta mig en dusch, jobb kl 15-19 sen ska axlarna få spö :) 


          
                 Bild från oktober


Pain

Kommer antagligen ha få ett rejält kvitto imorron från dagens benpass, ojoj vad fint det gick :) Körde med Victoria, väldigt kul att träna tillsammans med någon ibland, framförallt när man kör ben! Mycker mer peppande än när man kör själv :)
Dock så märktes det att jag inte ätit ordentligt idag, blev yr som satan efter varje övning, men det var bara att bita ihop :) Det är väl nackdelen när man går utbildning, kosten blir lite lidande.. Men imorron är det sista dagen så det är ju bra :)
Blev en del praktik idag som sagt, mycket trevligt.. :)

Imorgon blir det armar och mage (körde inte mage idag) ser nästan fram emot det lite extra nu när vi fått nya hantlar haha ;)



Endorfiner :)

Kändes bra att vara tillbaka i gymmet idag, tur att man inte var sjuk en längre tid :) Det blev axlar och bröst, gick väldigt bra, bättre än väntat :) Imorgon så är jag tillbaka i matchen på riktigt, inleder veckan med ett ban och magpass :) Men innan dess är det dags för näst sista dagen på utbildningen, blev ingen praktik förra veckan så det blir det imorgon tydligen.. :)



Bra nu

Känner mig mycket bättre nu, ingen feber iallafall. Kan förhoppningsvis träna imorron igen.
Har nu tagit en lång dusch och ska snart göra mig iordning för jobb, vaknade ganska tidigt så var väl bra att gå upp.



Jävla skit

Min plan gick inte så bra.. Med 39,6 graders feber igår så fattade jag att både jobb och träning skulle få vänta =/
Men nu börjar jag känna mig mycket bättre, har inte alls lika hög feber och hostan är mycket bättre.
Har inte gjort så mycket idag, bara sovit typ.. Imorron är det jobb på gymmet, 12-22. Tror dock jag får vänta med träningen, så jävla typiskt, när men vill träna som mest så kan man inte pga av löjlig feber.



Sjuk..

Jävla skit säger jag bara.. Trodde bara jag fått lite hosta igår men sen lite senare fick jag även feber :( Somnade tidigt i hopp om att jag skulle bli frisk till idag men det gick sådär. Men eftersom det var utbildning idag med så var det inte läge att vara sjuk, så knaprade i mig lite ipren och inbillade mig att jag var frisk =) Thina på utbildningen har samma skit som som mig, men förhoppningsvis så räcker det med att somna tidigt ikväll men så är jag frisk imorron =) Dock så blir det ju ingen träning idag.. :( men enligt min plan så är jag frisk och redo för träning imorron igen ;)



Tisdag

Andra dagen på utbildning, vi slutade ju kl 12 så det gick väldigt fort ;) Imorron är det 09-16 igen, och så ska vi även hinna med lite praktiska övningar, ska bli intressant ;)
Pratade även med Elnaz om lite tider i Björkekärr, kommer ju bara jobba 50% i Lerum och vill självklart ha mer.. Men jag fick ett gäng så jag slipper gå hemma 50%, hade jag aldrig pallat.. Usch! Dock så var det rätt mycket 15-19 tider men bättre än inget :)

Efter utbildningen så åkte jag till Alingsås, blev ett pass vid 15 tiden men lite stressigt tyvärr.. Körde rygg istället för axlar men kommer nog körde det igen lite lätt om det finns tid för priopass ;) Men eftersom jag är ledig i helgen så ska det inte vara några problem.. :)

Frågan är vad man ska göra nu? Brukar ju alltid träna på kvällarna? Hade jag inte haft den här jobbiga hostan (som attackarede mig idag från ingenstans) så hade jag nog åkt ner till gymmet för ett konditionspass.. men vill inte riskera att halsen börjar strejka så jag hoppar det.. :)



Måndag

Måndag och första dagen på utbildningen, var intressant och bra :) Pratade om Lifes "historia" hade ganska bra koll märkte jag men var några småroliga saker jag inte visste :)
Slutade kl 15:20, då bar det av mot ica för lite shopping, sen hem, äta och sen ner till gymmet :)
Blev ett väldigt lyckat benpass, dog helt efter passet men under passet var jag hur pigg som helst :)
Imorgon är det en kort dag, vi börjar kl 09 och slutar redan kl 12. Härligt med kort dag ;)
Efter jag slutat så rullar jag mot Alingsås där det förhoppningsvis blir ett axelpass på Hälso ;)



Trött..

Ser fram emot en väldigt lugn och skön kväll.. Har jobbat i helgen och sov skitkasst igår så jag är lite trötter nu :)
I fredags var det sista dagen på trafikskolan, känns jättekonstigt att inte åka dit imorron? Men jag kommer hoppa in lite extra när det behövs och inte jobbar på gymmet :) Imorron börjar utbildningen "Start for Life", ska bli intressant.. :)
I fredags blev det en lugn hemmakväll, somnade riktigt tidigt :P Igår blev det en tjöt och filmkväll med Linn, hon var i Frankrike och åkte skidor förra veckan så blev ju lite skvaller om den resan med :)

Ingen träning i helgen, men imorron inleder vi veckan med ett ben och magpass.. :)



Torsdag :)

Detta inlägg skulle egentligen kommit upp på bloggen runt 17.30 tiden men datorn fick fnatt så det sket sig ganska rejält :P Men nu så kommer det :)



Igår blev det ett bra armpass med Victoria, blev ett bättre pass igår än i lördags tycker jag allt :)
Stod även och smygkikade på spinningen lite, måste säga att det såg väldigt kul ut, nästan så man ska boka in sig på ett pass snart? ;) Annars är jag verkligen ingen "passtjej" kanske mest för att jag har så fruktansvärt dålig taktkänsla? Fast på spinning så känns det inte som att det kan gå så fel.. :)

Idag blev det rygg och det gick väldigt bra, hela denna veckan har gått väldigt bra vad det gäller träningen, jävla go kurva jag är inne i nu =)


                                                  
                            Dags för lite nya bilder snart kanske? Denna är från oktober iaf :)




Tisdag

Lite mindre än två timmar kvar tills jag slutar, gött :)
Har en härlig träningsvärk i benen efter gårdagens pass, gillas starkt :) Idag blir det axlar, vader och mage, inte tråkigt ;) Hoppas att denna känslan som jag har nu (och haft ett bra tag) håller i sig läänge, är glad och motiverad som bara den ;) Försöker även inbilla mig att våren snart är här, är ett bra tag kvar till dess men just nu är det iallafall inte så kallt.. :)




Söndag..

Snart var denna vecka slut då.. Har vart en väldigt bra träningsvecka tycker jag, inte något pass som gått direkt segt, gillas mycket :) Körde armar igår med Victoria, gick finfint :) En del tjöt med men så blir det ibland när man kör två..? ;) Igår kväll så blev det tacokväll med de fina kollegerna Jasmine och Johan, mycket trevligt! Kom hem rätt tidigt men körde fast med bilen big time (hatar detta väder) men efter ett tag och lite hjälp så fixade sig allt :)

Idag har jag gjort det som jag brukar pyssla med på söndagar, dvs tvätta, städa och handla. Även fixat lunchlådor för veckan med of course :)
Nu väntar även sista veckan på trafikskolan, känns lite konstigt.. Konstigt men "bra" typ.. Eller nått.



Fredag!

Ska bli gött med helg snart :) Slutar om ca 40 min sen bär det av till nästa jobb! Men jag är iallafall ledig imorron och på söndag :) Imorron blir det först en sväng in till stan för att inhandla ett par nya träningsskor.. Träningskläder är skitkul att köpa men skor är lite tråkigare tycker jag allt :P Sen efter det blir det ett bröst och armpass :) Och efter det, en dejt med Jasmine kanske? ;)

Träningsvärken i ryggen känns fortfarande rätt bra sen i onsdags kan jag säga.. Har inte kört marklyft på vet inte hur länge (ingen aning om varför egentligen) men i onsdags gick jag på det igen ;) Men träningsvärk är ju trots allt den bästa smärtan så klaga ska jag absolut inte göra ;)



Torsdag

Snart helg! :) Var ju ledig från trafikskolan idag men jobbade på gymmet 10-18. Dagen började lite annorlunda kan man säga men slutade bra iallafall ;)
Var först lite sugen på att dra ett pass efter jag stängt men eftersom kroppen är bra mör efter veckans träning så håller jag mig till den tidigare planen :) Dvs vila idag och imorron, sen på lördag kör jag ett arm samt bröstpass :)
Morgondagen blir ju lagom festlig, jobb på trafikskolan 9-13 sen gymmet 15-22.. Hade gärna skippat 9-13 passet.. ;) Men men, ska inte klaga :)



Ge mig vår!!

Guud vad jag är trött på snön nu!! Kom ju sjukt mycket med inatt med, usch! Vill att all snö ska smälta bort, höra fåglarna kvittra och att träden ska bli gröna :) Men det ser tyvärr ut som att vi får vänta ett tag på det..

Men men.. Igår blev det ben på gymmet och med den energin så kunde det ju inte gå annat än bra :) Favoritövningarna för ben är just nu knäböj och benspark, fiina grejer det :)
Idag blir det nog rygg och mage, kanske lite dum planering men men. Blir vila både imorgon och på fredag eftersom jag jobbar på gymmet då. Blir armar på lördag och ska väl även försöka klämma in bröstpasset där med så det blir en till vilodag innan nästa vecka drar igång igen..

Jaja, det bli nog bra :)



In love!

I riskakor!! ♥ Tyvärr inte dom "nyttiga" utan dom med smak, just nu så är jag mer eller mindre besatt av ostsmaken.. ;) Hade dom bara vart lite nyttigare så hade jag lätt kunnat trycka i mig 2 paket om dagen.. :P

Men men, nog om riskakor ;)
Årets första träningspass igår då! Blev axlar och mage, gick mycket bra får jag säga :) Inte så överdrivet många nyårsamatörer än heller, men det är ju bara en tidsfråga innan det är helt propfullt på gymmet.. Dock så fattar jag inte varför man bara kör gärnet i 3-5 veckor.. Varför inte börja lite mjukare så man håller igång hela året? :)

Idag blir det ben.. Brukar ju köra det som förstapass men kände nu för lite omväxling helt enkelt :)
Fick även mitt paket från gymvaruhuset igår, 10 kg Carbosyn och Jack3d, nu kör vi.. :)



2011

Hoppsan, var ett tag sen jag uppdaterade här ja :) Men nu gör jag ett försök igen ;)

Nytt år då, känns bra.. 2010 var ett både bra och dåligt år.. Men nu blickar vi framåt ;)
Har inte gett några nyårslöften, känns rätt meningslöst. Men ett och annat mål har jag väl, fast dom har nog funnits där ett tag..

Nyårsafton i år var iallafall.. LUGN.. haha ;) men trevligt :) Vi var ett gäng hemma hos en tjej som heter Sanna, blev lite mat och tjöt, trevligt trevligt :) Sov hos Emelie, vi gick hem till henne sen på natten men stannade på Statoil för lite mat, mycket välbehövligt! ;)

                                          

Igår blev det en väldigt lugn dag fastän men inte var direkt seg.
Idag var jag inne med min kära syster en snabbis i stan, köpte en pikétröja och en ny bh.. Trodde dom skulle ha mycket mer inne på Change men fick bara med mig en stackars bh ut.. Men fin var den iallafall ;) Gillar inte att köpa bh på H&M och Lindex och allt vad det är, kass billig kvalité och dåligt utbud på storlekar!

Imorron är det dags för årets första pass :D Avlutade årets sista på nyårsafton, vilket jág inte var ensam om! Men alltid kul med liiite liv och folk på gymmet ;) Får se vad det blir imorron, lutar åt ben men man vet aldrig.. :)




RSS 2.0