Fredag

Eller ja, det är ju faktiskt redan lördag ;) Lugn kväll för mig iallafall, jobbade till 22 idag och ska även jobba imorron 10-18. Riktigt trist att jag jobbar just imorgon för jag missar ju MM sports brännboll :( Ska dock vara med på kvällen på Valand så får vara med lite iallafall ;)
Så jag ska snart ta en dusch och sen sova.. Var dock smart nog att ta fram kläder till imorgon (åker in till stan direkt efter jobbet) för det var ju inte det lättaste att hitta linnet som jag ville ha imorron.. Var helt säker på att det hängde i garderoben men icke.. Slet ut den andra garderoben plus byrålådan men det var fan spårlöst försvunnet.. Efter ett x antal suckar och svordomar så tittade jag en sista gång i garderob nr 1 igen och där hängde det snyggt och prydligt! Men man får se det positivt, nu ligger allt i ordning plus att jag hittade ett träningslinne som jag saknat ända sen flytten :)

För övrigt har dagen vart väldigt bra, körde baksida ben + mage i förmiddags och det gick fint. Hoppas dock verkligen att mitt knä är bra till nästa vecka så jag kan köra som vanligt igen :)

Nu blir det dusch och sen sussa kudden, natti natt! ♥



Lite smågrinig..

Ja det har jag vart idag, lite grinig och småsur! Varför vet jag inte, man har väl bara sånna dagar ibland helt enkelt :) Men nu är jag iallafall hemma från jobbet och ska snart ta en kall dusch, fan vad varmt det har vart idag! Men ska väl inte klaga antar jag ;) Men jag får erkänna att jag längtar lite till hösten faktiskt, mysigt med höst ju :) Fast jag kommer antagligen känna helt annorlunda i november när det bara regnar och är allmänt jävligt ;) Men i år kommer väl allt kännas helt annorlunda mot vad det brukar vid den tiden, för i november är det ju inte långt kvar till Luciapokalen.. Kommer förhoppningvis ha annat i tankarna än vädret just då ;)

Träningen gick iallafall bra idag, var som sagt bröst och axlar som stod på schemat. Lite mage fick jag med också :) Imorgon blir det baksida ben och vader, nästa vecka kan jag enligt min plan köra ben som vanligt igen!




Onsdag

Onsdag 27 Juli= lön för min del :) Märkte dock att jag fått för lite i lön så blir till att meddela chefen detta så fort hon är tillbaka. Men det innebär ju lite extra nästa månad istället?! Men känner iaf att jag fått en del gjort idag, gick upp vid 08.30 och drog igång några tvättar, betalade räkningar, sen frulle, träning, sola (lyckades även halvt som halvt paja myntboxen, well done!), handlade mat, dusch, laga några till lunchlådor och sen jobb 15-22! :) Saker som vanligtvis kan ta mig en hel dag när jag är ledig.. :P
Idag var det rygg och mage som stod på schemat, gick finfint! Inga ökningar men det bryr jag mig inte så mycket om så länge jag får bra kontakt :) Visst, alltid kul med lite ökningar men är ju inte det viktigaste som sagt :)

Var en lugn dag på jobbet, fick besök av min kära syster så tiden rullade på bra :)
Imorron blir det  bröst och axlar på gymmet, nu ska mina små axlar allt växa! Prio prio prio.. :) Mitt knä känns btw lite bättre, har visserligen inte provat att köra några övningar men nu gör iallafall inte konstant ont längre. Så tigerbalsam och vila kanske var rätta medicinen? Blir dock bara baksida på fredag för säkerhets skull :)


                                           Nu blir det en dusch, sen några avsnitt av vänner och...

                                               
                                                                              ;)



Nostalgi! :D

Kom hem från gymmet för en stund sen, var armar som gällde idag och det gick mycket bra :) Det slår dock inte gårdagens axelpass, vilket nog var det bästa på länge som känns idag om man säger så! :)
Nått lite kul som hände på gymmet idag var att jag hittade mitt första träningsschema :D Fick syn på "lådan" där allas scheman ligger och tänkte att mitt kanske ligger kvar där trots att det var evigheter sen jag fick det. Men låångt bak i "S" högen låg det :D

                              
Väldigt kul att titta på nu efter ett par år, lite har man allt utvecklats! ;)  Det här var ju ett två-delat schema, minns dock att det inte tog många veckor innan jag körde på 4-delat istället :)


                                   
                                                                 Sommaren -08


Nu är det som vanligt dags för lite mat innan jobbet! :)



Nya tag, nya drag!

Måndag igen då! Jobbar 15-22 mån-fre vilket innebär träning innan jobb. Idag var det axlarna som fick piskas lite och oj vad bra det gick :) Var riktigt taggad redan när jag vaknade och det höll i sig bra hela passet minst sagt. Kändes väldigt bra efter gårdagens besvikelse :)
Efter träningen igår så var det städ och fix som gällde, är inte ledig förrän nästa helg nu så jag passade även på att njuta av min sista lediga dag innan 12-dagars racet :)

Så nu är det dags för lite mat innan det är dags att bege sig till gym nr två, dvs jobbet ;)


                                            



:(

Usch mitt knä har blivit värre :( Körde ju ben med Victoria idag men blev bara baksida igen för mig.. Benspark, knäböj, hacklift m.m går bara inte, en smärta som inte går att ignorera helt enkelt.. Så det känns inge vidare nu, det finns absolut ingen tid för strulande knä just nu?! Tänker inte ödsla tid till att gå till läkaren, "jasså du styrketränar säger du, men prova att vila i sisådär 3 år så ska du se att det blir bättre"  pff! Den funkar väl alltid när de inte har en aning om vad det kan vara?
Så jag får väl helt enkelt fortsätta att smörja in det med tigerbalsam och bara köra baksida denna vecka med. Och blir det inte bättre efter det så vet jag fan inte vad jag gör.

Nu blir det städ och laga lunchlådor, ciao!



Armar

Torsdag idag då! Snart helg, ska bli väldigt skönt :) Vart en lugn dag på jobbet, mest städ som gällde och sen kom även Jasmine runt nio tror jag det var. Imorron jobbar jag själv fram till 15, man har ju blivit lite bortskämd det senaste med att jobba två så det känns lite trist ;) Men sen är det lördag, och guud vad skönt det ska bli att inte behöva ställa klockan.. ;)
Efter jobb var det gymmet som gällde, var armar som stod på schemat idag! Gick väldigt bra, fin kontakt och bra pump ;) Har väl aldrig vart överförtjust i armpassen men tycker faktiskt det är riktigt kul nu.. :)

     
                                                          Finns ju även alltid tid för ego pics! :D


Igår tränade jag rygg med Victoria, gick riktigt bra det med, var lite trötter i början men piggnade till ganska så bra efter en stund :) Lite trist att hon ska flytta till Kållered tycker jag, kommer inte se henne alls mycket nu längre :( Hon tränar mest i Lerum där jag jobbar men nu blir det ju lite för långt att åka såklart! Men iofs, man kan ju faktsikt ses utanför gymmet med ;) 


                                 


Nu är det dags för mat! ♥
 


Ben!

Ajjemen idag var det ben som stod på schemat. Var tyvärr inte så mycket att hurra över för mitt knä var inte riktigt med i matchen =/ Det har en tendens till att krånga lite ibland men brukar hjälpa att smörja in skiten med liniment och sen värma upp som en idiot innan jag börjar köra tungt. Hoppas det funkar denna gången med.. Blir två benpass denna vecka, kör med Victoria på söndag igen och då är knät förhoppningsvis bättre! :)

                            


Annars har dagen vart bra, var lite trötter på jobbet men lyckades hålla mig vaken med att göra rent hantelställen ;) Sen kom fina Jasmine runt 10 och då är det ju svårt att inte vara pigg :)
Slutade kl 15 och runt 17 var det dags för gym, trots att passet inte var det bästa så blev
det ändå en trevlig timme med härligt sällskap :)

Nu är det dags för mat och film! :)


Ny vecka, nya tag!

Ja då var denna efterlängtade måndag här! ;) Har vart en väldigt bra helg, jobbade lör-sön men var väldigt lugnt båda dagarna :)
Denna vecka är det mån-fre 7-15 som gäller, är sen ledig i helgen :)
Förra veckan var bra vad det gällde träningen, men denna ska bli bättre! Ska även köra veckans benpass med Victoria, alltid både bra och kul att köra två! :)
Idag blir det axlar och mage, och idag är det tungt som gäller.. ;)


                           

Nu blir det celsius och sen gym! :)



Men bra Carro..

Idag har det inte vart min dag vad det gäller mat. Började kl 9 idag, var helt säker på att jag hade typ en liter blåbärssoppa på jobbet så jag kunde äta frullen där (mixar kesella, havregryn & blåbärssoppa) Men icke! Hade väl en sisådär 8 cl kvar och det kommer jag ju inte långt på.. Jahopp tänkte jag, får duga med en "kesellashake" då (kesella, funlight och vatten, skaka ordentligt i en shake;)) sen var det dags för mellanmål, knäckebröd med makrill i tomatsås. Men nä, då har jag ju såklart glömt makrillen hemma. Jobbade ju bara fyra timmar så överlevde gjorde jag ju men var ju bra hungrig på hemvägen. Redan på jobbet så blev jag extremt sugen på hamburgare.. Kunde inte riktigt övervinna suget så det fick bli inte bara en utan två hamburgare (130+90 gram) :D Tänkte att det var bättre med en till istället för pommes ;) Så nu sitter jag här i soffan mätt och belåten. Ser nog ut som det ligger en liten bebis i magen men så är inte fallet ;)

Var annars väldigt lugnt på jobbet, Johan var sjuk stackarn så blev fyra lugna timmar :)
Träning blir det såklart idag med, ska bara vakna ur min matkoma innan jag rör mig till gymmet :)



Snurrande kugghjul och knastrande triceps

Haha ja så kan man beskriva min dag hittills :) Vaknade runt 9 men låg och drog mig en stund innan jag masade mig upp för frukost och lite mer slappande i soffan :) Till slut så fick jag en energikick från ovan (eller celsius?;)) och knatade iväg till gymmet. Blev ett hejdundrande bra armpass, kände mig stark som en oxe och endorfinerna flödade :) Men min triceps var lite knepig idag, den nästan bokstavligt talat knastrade? :S Kändes typ som små stötar, inte i muskelfästet utan i själva muskeln typ haha! Men eftersom det inte gjorde ont så var det ju bara att köra på :) Svävade sedan hem på mina små rosa moln och nu efter duschen så är det dags för lite mat innan jobbet :) Jobbar bara 15-19 idag så det känns ju inte alltför tungt ;) Men det brukar det iofs inte göra, framför allt inte när man har världens bästa kollegor :) Och medlemmar med för den delen!


                                      




   


Måndag

Då var denna helgen över då! Har vart en lugn helg, blev ett fint avslut på den med middag och tjöt hos Emma igår :)
Jobbade bara 4 timmar idag, kommer göra det fram till torsdag, sen jobbar jag helgen med..
Ny träningsvecka med, inledde den med ett väldigft bra axelpass, även mage på det! Blev ett sånt där bra pass där man har bra med energi hela tiden och allt känns så där bra :)
Har lagat lunchlådor ikväll med, slipper man göra det resten av veckan :)
Ska väl försöka sova snart men har lyckats vända på dygnet lite, är hur pigg som helst nu och är inte alls sugen på att sova! :P



Axlar!

Ja axlar och vader idag som sagt! Gick finfint, kontakt var bara förnamnet :) Segt att det är så jäkla varmt inne på gymmet bara, känns ju som att man ska smälta bort typ! Men nu efter en kall dusch så känner man sig fräsch igen ;)
Nu blir det mat och sen jobb.. Lite trist att jobba till 22 en fredag får jag säga.. Men men cash is king? ;)

  
                                          



Hemma :)

Då var man hemma från jobb igen! Denna dagen gick riktigt fort, var inte så mycket att göra men hade ju massa fina medlemmar (plus en kollega) att spendera tiden med så tiden flöt på väldigt bra :)
Ska snart hoppa in i duschen och sen är det dags för sista målet mat! :)
Imorron är det axlar som står på schemat, lite vader på det med ;)
Sen är helgen här, jobbar dock till 22 imorron så lär ju inte bli så livat för mig imorron kväll direkt.. :) På lördag blir det träning mm med Victoria, ska även försöka ta lite nya bilder till headern då, dom jag har nu är ganska så gamla ;)

Nä, dags för dusch och mat innan jag fastnar helt i soffan!




Rygg

Ja idag var det ryggen om fick sitt! Var en aningen seg genom passet men med lite jävlar-anamma så är ingenting omöjligt ;) Så fick till ett rätt bra pass ändå. Sov rätt länge idag med men var uppe ovanligt sent igår så det var väl inte så konstigt kanske :)
Kort uppdatering men nu är det dags att bege sig mot jobbet.. :)


Hoppsan!

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon! Brukar vanligtvis vakna runt 8-8:30 när jag inte ställer klockan men det gjorde jag inte idag.. Vaknade och trodde att klockan var runt 8 men icke! 10:28 visade den och jag fick väl lite smått panik :P Visst, jag hinner ju gott och väl äta frulle, träna, duscha och äta innan jag måste åka till jobbet men tycker ändå det är ganska skönt att ha någon timme eller två där jag inte behöver göra nånting innan jobb :)
Så upp o hoppa, i med frulle och på med träningskläder! 
Idag var det bröst som stod på schemat, gick väldigt bra, pushade mig själv så gott jag kunde och fick faktiskt till några ökningar, tänk vad psyket gör mycket ändå..?  


     


Övningarna som jag körde idag blev
Lutande och liggande bänkpress (smithmaskin)
Peckdeck
Lutande och liggande hantelpress

Brukar även köra mage när jag kör bröst men har bra med träningsvärk sen igår så det får vänta tills imorron :)

Nu är det dags för mat innan jobb! :)


Tisdag

Kl 8 ringde klockan och jag inledde dagen med att tvätta, kul kul ;) Lite senare, med en rejäl frukost i magen så traskade jag iväg till gymmet och där brände jag av ett väldigt bra arm och magpass! Kände mig lite svårflörtad till en början men efter några uppvärmningsset så vaknade jag till :)
Igår vad det ben som gällde, hade dock lite träningsvärk kvar sen i lördags så jag tänkte ta en liten revansch lite senare i veckan. Passar ändå bra med två benpass i veckan för nu är det prio ben till max som gäller! Och axlar ;)
Jobb 15-22 mån-fre denna veckan, ledig i helgen, gött gött :)

Nu är det dags för mat och sen iväg till jobbet! :)



Grym dag!

Blev en väldigt lyckad dag igår! Vi började ute i skatås för ett riktigt hårt utomhuspass, sjukt jobbigt men även sjukt kul! Jag kör verkligen ingen kondition alls så jag var bra trött redan efter uppvärmingen kan jag lova ;) Det blev även ett "litet" styrkepass med armhäningar, crunhes, "svinga med kettlebell" och mycket mer.
 
Efter 1,5 timmas krälande, springade och slit så tog vi en välbehövd dusch och efter det en välförtjänt lunch, oj vad den lunchen satt fint! Bakad potatis och kyckling med curry blev det för mig ;)

            



Efter det så åkte vi till World Class gym för 1,5 timmas poseringsträning, prat om tävling och lite individuella snack om dietstarter, vad som behövs prioriteras med träningen m.m 
Vi fick även en goodiebag med fina grejer i, stort tack till Dalblads, Olimp, Enervit Löplabbet mfl =)
'

     


                                   
  


Sen var det dags för middag på Bryggeriet, väldigt god mat och väldigt trevligt sällskap minst sagt! :)

                               
                                    Petra och jag, lånade lite bilder från hennes blogg ;)

                               
                                                                      Mumma!


                               


                               
                                                               Victoria och Minette :)


Stort tack till Madeleine och Minette våra underbara coacher! Det var verkligen en helgrym dag och jag hoppas vi ses hela gänget snart igen!! :)
    

                         







    


Kickoff!

Då var det dags för Team Pure fitness kickoff! Det är bara under dagen/kvällen men ser väl ut som jag ska vara borta 3 dygn om man kollar på väskan ;) Vanliga kläder, träningskläder, kläder till middagen ikväll, bikini, 3 (!) par skor, högklackat till poseringsträningen, gladiatorsandaler till den "vanliga outfiten" och sen ett par till middagen ikväll ;) Sen mina träningsskor som jag åker dit i med :P Och sen lite andra nödvändigheter ;) 

Men taggad som attan är jag, ska bli kul att träffa alla andra med:)
Ska även försöka komma ihåg att ta massa bilder!



RSS 2.0