Adressändrat!

Såå gott folk! Då är flytten klar, lite småfix kvar men här har ni nya adressen! http://fitnesscarro.shapemeup.se =)

It's over!

Nä, nu orkar jag inte med blogg.se längre! Har ikväll skaffat mig en ny blogg men håller fortfarande på att lära mig hur sjutton allt fungerar där :) Men jag kommer förhoppningsvis börja uppdatera där from imorgon! ;)

Gaaah!

Meeen ååhhhh... Skrev precis ett långt inlägg så raderades allt när jag skulle publicera det :( Allt krånglar ju fortfarande med märker jag, och detta inlägg lär ju bli som en degklump som gårdagens... Någon som har tips på en BRA bloggportal man kan byta till?!

Torsdag och ben

Herre gud, snart helg! känns ju trevligt men tiden går lite för fort nu, hänger ju inte riktigt med. Jag har väl vart med i matchen hyfsat bra idag dock, lite snurrig men det är man ju van vid nu? Började iallafall dagen med en bra mycket trevligare morgonpromenad än gårdagens. Igår pissregnade det i princip hela tiden och jag var helt dränkt när jag kom in igen, var lite lätt irriterad om jag ska uttrycka mig milt (läs svinförbannad). Som tur är så är jag inte särskilt långsint så det räckte med en varm dusch och frukost sen vart jag glad igen :) Men idag var det inget regn som störde så dagen började kanon får jag säga! ;) Tiden flög förbi på jobbet med, tjoff sa det bara så var Johan där och det var dags för mig att åka hem :) Och sen då.. Ben. Hade ställt in på ett brutalt jävla benpass och var bra laddad när jag gick dit. Dock så dog det lite när jag väl kom in på gymmet. För framför mig ser jag ett blått hav, och inte så där vackert som många kanske tänker nu utan ett hav av blåklintar, även kallat handbollslag.. Min glädje dog och istället kom den irriterade Carro fram. Suckar högt, ger onda ögat till (nästan) alla och ser nog bara allmänt dryg ut.. Insåg snabbt att fria knäböj kunde jag fetglömma, resten av schemat kunde jag iofs följa. Men jag störde mig hela passet, hade ställt in mig på djupa böj och så blir det inte så? Men irritationen tog ut sig bra på passet iallafall, för det blev ett jävligt bra pass :) Och jag lyckades även dela ut ett och annat leende i slutet, så då var glada Carro tillbaka :) Eller ja, nästan. Var lite annat som snurrade i huvudet men där hjälpte Victoria mig att komma på rätt köl igen, att ett litet samtal kan göra så mycket.. :) Men snart är det dags för sängen känner jag, har visserligen lite sovmorgon imorron men behöver ju inte sitta uppe till 02 för det.. :) edit; ser att hela texten är som en stor deg, blogg.se lever sitt egna liv idag och det går tydligen inte att göra varken styckindelningar eller andra tjusiga detaljer..

Vattenballong

Ja det är vad jag känner mig som just nu, en guppande vattenballong. Fattar inte riktigt vad det beror på, äter som vanligt, tränar som vanligt. Har inte ätit något extra salt och kretatin kör jag ju inte heller på. Har iofs stressat upp mig över ett och annat den senaste veckan så det kan ju bero på det, kroppen har ju tyvärr en tendens till att samla på sig vätska om man stressar.. Så jag får väl helt enkelt köra på mitt gamla motto, "äh, det löser sig".. Har ju alltid gjort det innan så varför skulle det inte göra det nu? ;) sen har jag iofs fått lite good news så fr.o.m. igår så jag känner mig lite mer lugn nu :)
Är dock tråkigt när man kollar sig i spegeln, förra veckan kändes det bra, nu känns det inte lika bra. Men va fan, ingen idé att sura över det, får spöa skiten ur löpbandet ikväll och bara tänka positivt, tror det blir bra :) Imorgon har jag även lite sovmorgon, börjar inte kl 7 så då får jag sova till 06 iaf, har inte känt mig så överdrivet trött denna vecka men jag tror ändå att kroppen kommer uppskatta det väldigt mycket :)


Keep on walking!

Tisdag idag då! Tiden har gått väldigt fort idag tycker jag, eller ja, det gör de flesta dagar nu känns det som. Jobbade 07-15 idag så det var först tidig morgonpromenad och träning nu ikväll. Körde rygg idag, gick väldigt bra, finfin kontakt och PB i hantelrodden, lite oväntat men jag klagar inte :)
Avslutade med 40 min på bandet i lutning, var bra trött efter det kan jag lova! Vill egentligen öka morgonpromederna men det får bli nästa vecka när jag inte börjar kl 07, är inte direkt sugen på att ställa klockan på 03:00 får jag säga..

Nä, dags att försöka sova! Natti natt!


49 dagar kvar

Ja nedräkningen har börjat.. Men det känns bra, jag ligger i fas och jag känner mig relativt lugn. Men det är ett annat datum som gnager mig i bakhuvudet, nämligen den 9 november.. För då mina vänner, då har våra übergrymma coacher fixat så att vi ska få plåtas för Body! Sjukt roligt! Och självklart vill man ju ha en så bra form som möjligt så nu slänger vi i en högre växel :) Och den 12 november ska vi till Kristianstad och plåtas för Dcore! Så vad ska man säga, det går bra nu! :D




Körde lite poseringsträning idag, det är fan inte lätt det alltså! Var iofs mest fokus på t-walken, vet inte hur många gånger jag gick den men den kan man ju inte träna för mycket på!


Ville ju självklart ha musik under tiden men eftersom min Iphone inte riktigt kom överens med stereon på gymmet så fick jag ta det jag hittade.. Kände mig inte så jättecool när jag gick runt till små grodorna, bä bä vita lamm, pappa gillar pop osv.. Men va fan.. Bättre än inget.. Tror jag? ;)

Ska snaaart gå och lägga mig, ska bara fixa lunchlådorna för imorgon och fixa lite annat för morgondagen, så jag kommer med andra ord inte ligga i sängen försen ca 22.30 om jag känner mig själv rätt..

 


Underbara torsdag :)

Har vart en väldigt lugn och skön dag :) Helt ledig från jobb idag så jag tog mig en sovmorgon till 8, låg dock och drog mig till 9 ;) Hade jag inte ställt klockan så hade jag väl säkert sovit till 11-12, och då blir ju hela dagen knepig vad det gäller kosten. Så upp o hoppa runt 9 som sagt och jag började dagen med en morgonpromenad i det härliga höstvädret. Soligt och fint var det men vindarna var bra kalla, tycker ändå att det känns väldigt mysigt med hösten i år :)
Sen när jag kom hem gjorde jag absolut inget vettigt alls, hur skönt som helst.. Eller jo, jag städade lite. Knepigt det där, tycker jag städar hela tiden men helt plötsligt så har soffan förvandlats till en garderob, kläderna verkar trivas bra där? Så plockade undan allt igen, får se hur lång tid det tar innan kläderna smiter från den riktiga garderoben igen..

Runt 17-tiden var det dags för gym iallafall, körde ben med Fredrik idag och det gick fintfint, gött att vara två när man kör ben, kan behövas ibland när man tror att man är helt slut :)

 

Imorgon är det jobb igen som gäller, 07-15. Så imorgon ringer klockan 03.20 så det är nog dags att gå och lägga sig nu, är alltid lika svårt att komma i säng i tid men så blir det när man heter segröv i andranamn och alltid tänker "jag ska bara..."

Så nä, säger god natt här!

 

 


Ord som värmer

Oj vilken dag det har vart idag.. Dagen började bra, klockan ringde 03:20 och det kändes helt ok. Promenaden gick fint den med men sen på jobbet var jag inte lika kaxig längre. Min energi försvann helt runt 8, kunde utan problem somna stående. Piggnade till runt 9:30 men då var jag bara irriterad istället. Lyckades hålla det för mig själv iallafall, alltid något. Sen när jag skulle boka en tågbiljett till sthlm så brast det, försökte boka redan igår men då stod det bara "tekniskt fel, var god försök senare bla bla.." hela dagen. Sidan var tydligen inte fixad idag heller och det gjorde mig inte gladare direkt.. Drog dom grövsta svordoms-ramsor ni kan tänka er (tyst för mig själv tack o lov..) och jag höll till slut på att börja lipa, och nej, jag överdriver inte.. Känns ju verkligen stabilt att börja störtlipa för en tågbiljett? Det är ju inte heller så att jag ska åka imorgon, utan den 7e nov.. Om typ en månad med andra ord. Hmm.

Men jag tog några djupa andetag, stängde ner sidan och började pyssla med annat en stund. Provade en timma senare att boka och då funkade det utmärkt, började då nästan skratta åt mitt tidigare beteende, haha!

På gymmet var det också lite upp och ner, kände mig som en liten halvfet gris som yrade omkring inne på gymmet och jag funderade på vad fan jag gjorde där egentligen. Valde att ignorera min spegelbild för en stund (händer ju inte alltför ofta nu för tiden höhö) och körde på så det blev ett bra pass iaf. Efter armpasset så var det dags för cardio, blir ju inte bättre av att gå hem och sura liksom. Skulle hämta mina hörlurar i skåpet innan och på vägen möter jag Ingvar, han hälsar snabbt och säger sen "det ser riktigt bra ut, fortsätt så!" Att några få ord kan göra en så glad, den halvfeta grisen försvann och jag kände mig inte värdelös längre :) det är alltid kul att få positiva kommentarer men när det kommer från någon som tävlat så värmer det nästan lite extra, kändes väldigt bra igen iallafall och mina 30 min på crosstrainern kändes inte alls så jobbiga! :)


Lite lätt svamlande inlägg men så kan det bli ibland.. :)


Dead!

Kommer somna vilken sekund som helst känner jag, började 07 idag så klockan ringde 03.30, sen promenad, jobb och sen träning.. Trots att det inte blev så många timmars sömn inatt så blev det ett riktigt bra pass, körde axlar och mage och det gick som sagt mycket bättre än väntat :) Avslutade med 30 min på crosstrainern och efter det så var jag helt död! Så nu har jag duschat och ätit, det är snart dags för sängen och oj vad jag kommer somna gott :)

Det var en riktigt kort update men är lite för trött för att skriva nu! ;)

Natti natt! ♥



Kanondag!

Idag har det vart en riktigt bra dag! Började med att klockan strax efter 5 för morgonpromenad, regnet öste verkligen ner så jag beslutade mig för att köra morgoncardion på gymmet istället, dom öppnar kl 6 så jag traskade bort och körde 60 min på crosstrainern. Trots att det var ganska tidigt på morgonen så hade jag bra med energi, de har ju dessutom tv precis vid konditionsmaskinerna så jag trampade på samtidigt som jag blev lite allmänbildad av nyheterna ;)
Sen var det dags för frukost m.m och jag slumrade väl även till i ca 40-50 min igen, väldigt skönt ;) (dock så hade jag sånna där konstiga drömmar igen)
Sen var det dags för gymbesök nr 2 och idag var det dags för ben.. Och vilken energi jag hade idag då?! Var ett av de bästa benpassen kan jag säga, energi som en duracellkanin och fick även till ett PB i hackliften, inte illa!

 

Glad, nöjd och svettig så gick jag vidare mot crosstrainern, efter 30 min på den så var jag helt slut, och sjukt hungrig! Så hem för mat och dusch sen var det jobb 15-19!

Har vart hemma en stund nu och ska snart gå över till Bella (vi bor grannar så jag slipper ju gå alltför långt;))

 

Sen är jag ledig imorgon, ska bli väldigt skönt.. :)

 

 


Storm!

Tror änna det blåser lite idag va? Riktigt höstväder har det vart hela dagen :)
Började dagen med en morgonpromenix 60 min, när jag kom hem igen så bestämde jag mig för att sova en stund till :) Brukar göra det när jag börjar sent men jag drömmer så sjukt konstiga och verkliga drömmar under dom två timmarna så tror nästan jag hoppar det härdanefter :P
Sen var det iallafall dags för gym, och idag var det rygg som gällde för hela slanten (plus cardio då) I slutet av passet kom även my dear neighbor dit så det hanns även med lite skitsnack :)

Sen var det jobb 15-22 och idag flög tiden fram, märkligt :)

Just det ja, fick ju ett godispaket levererat från Olimp igår med!


 

Har hört väldigt mycket bra om NO preloaden och jag blev inte besviken, brukar annars vara mer "pulverbrud" (missuppfatta mig inte nu ;)) men den här kommer jag nog fortsätta med ett tag :) Allt kommer från sportkost och de har även en del extra priser nu så passa på! :D

 

Idag körde jag även cardion efter gymmet direkt istället för nu ikväll, känner nu att det var ett väldigt bra initiativ, är sjukt trött och slö i kroppen så jag kommer nog somna ganska så fort snart.. Ska bara slänga i mig kvällsdrinken sen blir det sängen!

Natti natt! ♥

 


Hej käftsmäll

Då var vi inne på vecka 40 då, trevligt.. Började dagen med morgonpromenad, sen hem o tvätta lite + frukost m.m sen blev det axlar på gymmet. Trots mycket tjöt så gick det väldigt bra :)

Sen var det jobb, bara 4 timmar idag men kändes snarare som 104 timmar.. Fick mig en härlig käftsmäll som sved ordentligt under de timmarna, att en vän man gillar så mycket kan backstaba en jävla så hårt känns inge vidare alltså. Och hon verkar inte ens bry sig, känns kul att vänskapen var ömsesidig! 
Men det känns bra att jag vet vart jag har dig. Och du, om 4 veckor slipper vi se varandra helt, bra va? 


Sudda sudda sudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om





Ben ben ben

Vilket bra avslut jag fick på denna vecka, ett hej dundrande benpass som gick mer än bra, får jag inget kvitto imorgon så det är det någor som är fel ;)
Efter passet så tog jag tag i något som jag fruktat en längre tid, vi har gått och småsneglat på varandra men idag var det dags. Att se skräcken i vitögat, ta tjuren i hornen. Jag pratar givetvis om en dejt med crosstrainern. Jag har ju bara kört rullbandet i lutning samt promenader men kände att nu var det dags att vidga mina vyer lite..


Min nya kompis (?)

Jobbigt var det, svetten rann och jag flåsade som en gris, MEN! Jag överlevde! ;) I 30 min kämpade jag och jag dog som sagt inte. Så jag är sjukt nöjd.

För övrigt så har helgen vart väldigt bra, härligt sällskap i fredags, jobb i lördags, och idag har jag inte gjort så mycket vettigt förutom morgonpromenad och gymmet :)


RSS 2.0