Det händer grejer

Ja det kan man lugnt säga att det gör! Shit, de senaste dagarna har vart som en karusell, dock är denna mycket roligare än den jag åkte på senast! ;) Två sjukt roliga saker är på G, kan dock inte säga vad ännu ;) Men kan säga att jag utbrast ett litet glädje-tjut på jobbet igår när jag läste ett väldigt speciellt mail :D

Sen fick jag ett annat väldigt roligt besked i tisdags, kan inte säga för mycket där heller än för det är en liten puck som ska lösas först.. Hoppas att allt går som jag vill imorgon..

Annars har allr rullat på som vanligt! Träningen känns väldigt bra, motivationen är på topp och allt känns så jävla bra rent ut sagt! :)
Promenaderna går också bra, än så länge spyr jag inte på dom iallafall ;) Men denna veckan har vart lite tyngre än innan, beror nog på att jag jobbat kväll mån-ons. Börjar då först med en morgonpromenad kl 05:30, (gillar ju som sagt att gå när det fortfarande är mörkt..) sen gym runt 09.30, sen jobb fram till 22 (kommer hem 23:00) och sen kvällspromenad på det. Känns som att benen vägt flera ton och promenaderna har bara vart tunga och jobbiga! Igårkväll blev den dock mycket trevligare, hade sällskap av bästa grannen Bella och vi gick la ca en timma. Sen blev det tjöt om allt i ca två timmar på trappen :P Väldigt trevligt och.. välbehövligt? Ja, det var det allt...
Idag började jag kl 11 på jobb nr 2 och jag bestämde mig igår för att ta en sovmorgon till 08:00 och det var nog ett bra initiativ :) var nog bara lite extra sömn som behövdes för idag kändes benen lätta igen och jag hade ett bra mycket bättre tempo på promenaden än vad jag haft tidigare i veckan :D


Nä, dags att laga lite lunchlådor nu, ciao!


Helg!

Då var helgen äntligen här! Är ledig denna helgen så det känns ju mer än bra minst sagt.
Kom hem från gymmet för ett litet tag sen, blev ett väldigt segt benpass idag.. Energin fanns väl inte riktigt där och jag vara bara allmänt opepp! Så den mesta tiden gick till massa tjöt och smsande typ :P Men körde iallafall igenom hela passet och när jag väl körde så körde jag "ordentligt", råkade bara bli lite väl mycket vila mellan varje övning.. :P


gött att dom fixat bra vikter så man slipper springa med alla rödingar hela tiden när man kör knäböj HÖHÖ :P


Ikväll blir det iallafall lugnare än lugnast, är riktigt trött. Har haft svårt o sova de senaste tre nätterna, har tagit evigheter innan jag somnat och sen har jag vaknat flera gånger under natten. Tror dessutom varje gång att jag försovit mig big time så jag flyger upp ur sängen helt förvirrad och panikslagen :P
Men imorgon är jag ledig som sagt så nu står inte klockan på 03:30 ;) Dock så tycker jag det är väldigt skönt att ta morgonpromenaden när det fortfarande är mörkt och inte så mycket folk ute (ja jag vet, jag är lite konstig..) så blir en relativt tidig promenad imorgon ändå! Sen är det lite småsaker som ska fixas imorgon så det är väl lika bra att komma upp i tid ;)

Och imorgon är det lördag och det är ju = ätardag :D Dock sista riktiga "svullodagen" så imorgon ska jag allt passa på (eller?). Man är ju jävligt sugen på veckordagarna ibland, framförallt på kvällarna, iallafall jag. Men sen när lördagen väl är här och man får äta så tycker jag ändå att det tar emot lite, får dåligt samvete efteråt? Känns typ som att hela veckans cardio har vart förgäves, att man sabbar precis allt. Jag vet att det inte är så illa men det är ändå något som gnager i bakhuvudet, och frågan man alltid ställer sig efteråt är "var det verkligen värt det?"
Någon som håller med mig?
Aja, imorgon ska jag iallafall försöka njuta av både mina dumlepuffar och kinder maxi, för den är det bye bye med det ett tag.. :)


Hatkärlek





Onsdag

Onsdag idag och jag har vart ledig, väldigt skönt :) Började dagen med en morgonpromenix runt 07:30 (i ösregn ska tilläggas). Sen efter frukost och fix, och sen bar det av till Allum för lite shopping. Fick som planerat med mig ett par höstskor hem :)
Var hemma igen redan vid 11:30 och då var det tvätt och städ som gällde i ett par timmar ;) Tråkgöra men väldigt skönt när man är klar :)

Kom till gymmet runt 17-tiden, var verkligen jättelugnt där idag? Brukar ju alltid vara mest folk vid den tiden men inte idag, skönt på ett sätt men lite småtrist med :P
Blev iallafall ett bra armpass och 30 min förbränning efteråt! :)


Suddig bild men magen börjar tighta till sig iaf!

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och förberett morgondagens lunchlådor, torsk o ris, mm... Sen ätit kvällsmat och nu ska jag snart sova. Börjar kl 07 imorgon så klockan är åter igen ställd på 03:30.

God natt!



Powernap..

Ja att ta en liten powernap ibland kan ju vara skönt, segt bara när den blir 3 timmar lång istället för för typ 20 min :P var ju med Petra och Lina på jobbet idag och det gick fint (tror jag? :P) Kom hem runt 12 igen, åt lunch och skulle efter det bara "vila ögonen" lite, gick ju sådär :P Drömde att jag hade fått en p-bot på 7200:- så var ganska skönt att vakna sen faktiskt :D
Men men, vaknade till liv runt fyra och då var det bara på med träningskläderna och med lite mat och Celsius! Sen blev det ett ryggpass på gymmet, tror den 3-timmars napen gjorde susen för det gick jävligt bra :) Avslutade med 30 min på bandet med :)

Imorgon är jag ledig, ska ut och gå morgonpromenad med grannen 07:30, sen är dagen ganska oplanerad :) Eller ja, jag ska in och köpa mig ett par höstskor, sen tvätta och städa. Och träna såklart! ;) Så dagen kommer nog rulla på ganka bra ändå :)



Måndag

Måndag idag och det har vart en riktigt bra dag! :) Började dagen med 60 min morgonpromenad, sen dusch, frukost och sen jobb! Tiden gick riktigt fort idag, tjoff sa det bara så var klockan tre helt plötsligt :)
Kom till gymmet runt 17-tiden, körde axlar och mage, gick väldigt bra! Full med energi och allt kändes bara sådär väldigt bra :) Sen är det ju alltid trevligt när det är härliga människor på gymmet, vilket det var idag! :) Avslutade med 30 min på bandet i 11% lutning, det låter väldigt lite men när man väl går där så är det sjukt jobbigt! Svetten forsade och det var lite ansträngade att prata samtidigt kan jag lova :P

Snart är det dags för sängen, klockan är ställd på 05:30 och efter det så är det dags för jobb. Dock inte på Life utan på 25e timmen, det är tack vare Petra som jag fått en fot in där och det är jag väldigt tacksam för.. :)
Så imorgon ska jag åka med henne och Lina och se hur allt fungerar :)
Är självklart kvar på Life men tanken är att fylla upp mina lediga timmar på 25e timmen helt enkelt :)

Nu är det dags för kvällsdrinken, natti natt! ♥





Söndag!

Då börjar denna vecka lida mot sitt slut då! :) Har jobbat hela helgen så den har vart lugn o sansad :)
Fick till riktigt bra benpass i fredags dock, var hur seg som helst när jag kom hem från jobbet men sen fick jag en riktig energikick och brände av årets hittills bästa benpass :D Kommer nog ta ett par dagar till innan jag är helt "fri" från denna träningsvärken! ;)




Lite ändring i upplägget nu också! Istället för 60 min traskandes på bandet efter gymmet så blir det nu 60 min morgonpromenad varje morgon, samt 30 min på bandet i lutning efter varje styrkepass :) Taggad som attan så nu kör vi! :D
Ska dock försöka sova snart, klockan är ställd på 03:30!
Natt natt! ♥





Boobs!

Japp, idag var det boobisarnas tur att få jobba lite! Det är ju inte favoritpasset direkt men gick fint ändå, fick även med lite mage på det. Sen 40 min på bandet i lutning, kändes riktigt lätt idag! Skulle handla på hemvägen, äggen tog slut i typ tisdags så det var ju hög tid att handla lite nu. Köpte allt som jag skulle, mjölk, kesella, blåbärssoppa, funlight m.m.. Skulle nu göra en omelett till mellanmål imorgon och inser nu att jag glömde köpa ägg såklart.. Kommentar på det; röööv. Men men, bättre lycka nästa gång!
Blev även en kvällspromenad med grannen ikväll (därför körde jag bara 40 min på bandet) kan ju inte Alingsås så bra så hon visade mig en trevlig runda på ca 60 min, så nu kan jag en runda iaf! ;) Alltid kul med trevligt sällskap på promenaden med :) 


                                         


Nu när jag då kan en runda på 60 min så är det ju snart dags att sätta min karaktär på prov, börjar ju 07 ibland och då går jag upp runt 04:45.. Skulle jag då ta en morgonpromenad så betyder det att jag får gå upp ca 03:45, intressant och utmanande :D Tror banne mig att jag ska försöka mig på det på måndag! ;)



Snurrig

Haha ja det kan man kalla mig nu! Har ingen koll på vilken dag det är, blir nästan alltid så när jag jobbat helg, har trott att det är torsdag i typ fem dagar nu.. Men imorgon, DÅ är det torsdag! Inte för att det händer något speciellt då men då är jag iallfall i fas.. :P
Denna onsdagen har iallafall vart kanon, gymmet på morgonen, först ett armpass som gick väldigt bra och sen cardio 60 min. Sen var det jobb fram till 19 med fina Jasmine och sen efter det ett litet "möte", verkar nästan som att det är lite medvind för min del nu :)
Har fixat lunchlåda till imorgon nu ikväll, min planering är ju inte alltid den bästa.. Lax och ris serveras av mästerkocken imorgon! ;)

Imorgon så jobbar jag 07-15 så jag ska snart försöka sova, är dock hur pigg som helst så vi får la se hur det går.. :)
Men men, natti natt på er! ♥



Cravings!

Tisdag idag då! Har vart en väldigt bra dag får jag säga! Började dagen men ett väldigt bra ryggpass, endorfinerna flödade och en timma på bandet kändes inte så jobbigt. Eller ja, jag kan ju inte påstå att det kändes jättelätt men jag var åtminstone inte självmordsbenägen efteråt iallfall ;)


Dagens cardio, ignorerar dock kalorimätaren för den vet vi alla att den snackar skit ;)

Sen var det dags att knata hem i ovädret, trodde jag skulle blåsa bort där ett tag men jag klarade mig! :P


Jobb idag med och idag var det ett par tuffa timmar på jobbet får jag säga! Det var nämligen så att min förtjusande kollega och vän Jasmine hade med sig chokladmuffins till jobbet.. Tror att jag tänkte på de jävla muffinsarna 90% av tiden jag var på jobbet!



Men jag stod emot, luktade på dom ett par gånger men det fick räcka :D Måste säga att jag är lite stolt över mig att jag stod emot, trodde jag aldrig om mig själv :)
Men på lördag får jag äta, och då har Jasmine dessutom lovat att ta med sig specialdesignade muffins till jobbet för min skull :D

Nu är det iallafall snart dags för kvällsdrinken och sen sängen! :)

Btw, det kommer ju upp ett fönster som säger att man måste ha användarnamn och lösen för att komma in på min blogg, som ni kanske märkt så funkar det att komma in utan att fylla i någonting. Har mailat fram och tillbaka med blogg.se men det verkar inte lösa sig, det är tjejen som gjort min design som ställt till det lite verkar det som. Kommer troligtvis byta adress helt inom kort och då kommer ni alla bli informerade om vilken adress det är som gäller! ;)



Trötter!

Ja nu är Carro trött.. Har vart hur pigg som helst hela dagen, kom till gymmet runt 9:30 och körde ett riktigt bra axelpass :) efter det var det 60 min cardio som gällde, sen hem, duscha, äta och sen jobb-time :) Slutade klockan 19 idag och eftersom jag fortfarande hade bra med energi så traskade jag iväf till gymmet för lite kvällscardio, 60 min på bandet igen blev det! Så NU är jag trött! Ska snart ta kvällsdrinken sen blir det sängen! Och vilket jävla skitväder vi fått då?! Har ju regnat konstant sen i eftermiddags! Eller ja, har ju vart storm mer eller mindre :P Så nu känns det att hösten är gär på riktigt ;)

Nä, tror jag hör sängen skrika efter mig, bäst att lyda :)



Back on track

Har vart lite frånvarande det sista men är nu tillbaka igen :) Har väl vart lite mycket det senaste, som en karusell som gått åt helvete för fort.. Glad som vanligt en dag, förbannad och besviken den andra, sen glad igen och sen.. tom typ.. För många saker som hänt på för kort tid helt enkelt! Men det finns ju två sätt att resa sig upp efter ett fall.. 1: man reser sig upp, borstar av sig och går vidare. 2: man reser sig upp, borstar av sig och ser sig sedan för vart man sätter fötterna. Jag kör på sistnämnda alternativet :)

Något som däremot gått väldigt bra det senaste är träningen! Måste vara den bästa terapin någonsin? :D
Har även dragit igång med cardion och det känns bra faktiskt. Började lite lugnt med 40 min efter träningen 3 ggr i veckan men har nu höjt till fem dagar, går 60 min på bandet med lutning, flåsar och svettas som en gris men det känns ändå bra! ;) Får se när morgonpromenaderna kommer in i bilden med.. ;)
Så nu blir det snart sängen och imorgon väntar ett härligt axelpass ;) Plus mage då.. :P

 





RSS 2.0