Oj oj oj..

Ja det var ju inte igår jag skrev ett inlägg här ;) Har vart pinsamt dålig hela sommaren och det märks ju ganska bra på statistiken :P
Men men, vad har jag haft för mig på senaste nu då? Först kan jag ju meddela att jag började jobba på Provoice förra för en vecka sedan. Går helt okej, säljer lite mer än väntat faktiskt :) Jag ska även få gå över till Glocalnet nu, börjar med det nu på måndag och det ska bli ritkgit kul!
Träningen har jag vart riktigt dålig med denna vecka, eftersom Jimmy nu mera bor i stan så har det blivit att jag hängt en del där med. Blir nog det nästa vecka med men nu ska jag packa ner lite av mina träningskläder för nästa vecka så det ska nog bli bra igen ;)
I tisdags var jag ute och åt med Johanna och Linn, mycket trevligt! Tanken var att vi skulle ha avskedsmiddag för en vän som nu flyttat till Halmstad men hon kunde inte vara med så det sket ju sig... Men vi hade riktigt trevligt iaf! ;)
Sen igår var jag hos Emma, hon kom hem från USA i tisdags och då var man ju självklart  tvungen att hälsa på henne så fort som möjligt! Hon var iofs bara borta i tre veckor men det är ju sin lilla tid det med! ;)
Ikväll väntar en helkväll med Johanna och Desperate Housewives, älskar den serien! Har fått låna säsong 1-3 av Emelie så jag har ju att göra ett tag framöver nu ;)
Nä, det var en liten update (hoppas du blir nöjd nu Emelie? ;P ) Nu är det dags att slänga in en till tvätt och efter det är det hem till Johanna som gäller! =)


Ben!

Japp nu har benen fått sitt! Känner redan nu att det kommer bli problem med att gå imorgon :P Men det är ju iofs bara gött det :)
Imorgon blir det träning lite tidigare, ska vara inne i stan för säljarutbildning på mitt nya jobb kl 14 och efter det är det raka vägen hem till Emelie i Alingsås som gäller! Ska bli kul att träffa henne imorron, vi ses på tok för lite :)
Nä, nu ska jag burra ner mig med en av de nya böcker jag köpt, "När ingen annan ser" heter den. Det är en sann berättelse och det är oftast de böcker jag tycker är bäst.. :)



Saknar..

..Hjälmared så det skriker om det! Visste att jag skulle sakna allt och alla väldigt mycket precis efter vi slutat men jag saknar alla minst lika mycket nu! Det var garanterat ett av de bästa åren i mitt liv och jag önskar bara man kunde få spola tillbaka tiden ett år. För ett år sedan visste jag inte vad som väntade. Minns första gången hela klassen var samlad och jag tänkte; jasså, det är dom här jag ska tillbringa ett år med.. Inte trodde jag att jag och Emma som jag bodde mittemot skulle komma så bra överens, enligt mig var hon en bonnjävel och jag en jetset brud enligt henne haha! Första dagarna tänkte vi båda; aja, vi ska ju bara dela badrum och tur är ju det. Men vi hade ju bra fel båda två. Det dröjde inte länge innan vi märkte att vi är ungefär lika sjuka i huvudet båda två, har samma humor och vi hade skitkul tillsammans istället!
Jag saknar tom maten på skolan, i början var den jättebra i början men efter ett tag blev den bara sämre, standardkommentaren var ju alltid "fan jag som var hungrig!!"  Det är nästan så jag saknar måndagarna, när man vaknade på morgonen var man hyfsat pigg och var nästan taggad för en skolvecka (inte alla måndagar kanske men ibland så! ;) Sen när man väl kom in på Bertils lektion a la Livsåskådning så kändes det helt plötsligt som om att man inte fått sova på 17 dygn haha!
Jag saknar Emelies asgarv, då hon skrattade så mycket att tårarna sprutade och hon fick helt enkelt gå ut från klassrummet. Jag saknar vår projektsarbets-grupp, där det alltid gick överstyr, när jag och Ulrika bröt ihop totalt och Alex som bara skakade på huvudet och suckade högt. Jag saknar Jonas psykologilektioner, stackarn fick ha oss sista lektionen i veckan och det var ju inte en gång som hela klassen misstolkade allt och allt slutade bara i ett stort jävla asgarv (han kommer ju garanterat sakna oss när han ser den nya polisklassen!) Jag saknar bilresan hem från gymmet, då vi oftast hade en överdos av endorfiner och skrattade oss igenom hela resan hem, varje gång jag ser ett stopp-ljus som lyser gult kommer jag alltid tänka på "DU HIIINNNEEEEER!!!!" Emma förstår det roliga där ;)
Jag saknar (nästan) hela klassen och alla andra elever, lärarna, skolan och ja.. Allt helt enkelt.
Nä usch, kan inte någon smart jävel ta och uppfinna en tidsmaskin snart?






Tisdag

Usch vad jag blir trött på detta väder!! Trodde att det fina vädret som kom förra veckan skulle hålla i sig ett tag men icke.. Man kan ju säga att jag prickade in rätt helg i smögen iaf, varmt o skönt dygnet runt!


                                                           
         Första kvällen, Charlotta                  Andra kvällen, Annelie &                         Fina Charlotta igen!  :)
                       & Elin                                                 Anna-kajsa =)                                 



Nä, om man ska ta och äta sig en rejäl frukost nu kanske? Sedan blir det till att dra ner mot gymmet och köra ett redigt pass för axlar och vader! ;)



Oj oj!

Oj vad pinsamt dålig jag vart på att uppdatera det senaste! Men men, så blir det ibland :P
vad har hänt sen sist då..? Var ju U2 förra helgen, sjukt bra!!

                                       
Mycket folk var det.. :)             Norsken, bögen, skåningen,         Ni får ursäkta bildkvalitén :P
                                                   kärt barn har många namn ;)  


                                         
Efter det var det bara till att dra hem till Annelie och byta om, höja promillen lite och sen dra ut. Vi hamnade på Lounge, väldigt lyckat!

                            
Vi sprang på Johanna &                     Linn är på topp! ;)                                Kryckan! =)
 A ganska så omgående :)


Vet att jag är lika dålig på att ta bilder som på att uppdatera bloggen men man måste ju börja nånstans iaf ;)
Nä, nu ska jag rimga Johanna och se om hon vill leka med mig idag, puss på er så länge!


RSS 2.0