...









Energi!

Idag har det inte vart segt en sekund, fattar inte vart all energi kom från? Är inte heller trött nu för fem öre :) Blev ett innebandy-pass på hälsocoach-timmen och sen ett till på idrotten, var nog första gången som jag tyckt innebandy vart riktigt kul?! Sen på gymmet blev det ett rygg-pass som hette duga, trodde jag skulle va lite halvseg med tanke på att jag redan kört två pass men icke! Idag gick det riktigt bra, grym kontakt och ingen seghet som kom smygandes! Även 10 poäng på allt under passet... ;)






Axlar =)

Lite smådrygt att jag glömt mitt nya program hemma, kommer inte riktigt ihåg alla övningar så körde lite random idag! Men det gick ganska bra, dock kom segheten som en våg i slutet men kämpade in i det sista ;) Vet inte om jag ska köra ben eller rygg imorron.. Det är min största fråga just nu :P En sak är iaf säker, kommer ha sån jävla träningsvärk i hela kroppen på fredag så det står härliga till! Nu börjar iofs måndagens pass att släppa lite, kanske tom kan köra lite mage igen imorron? :)



Onsdag

Har idag vart på två föreläsningar på Borås högskola, var väldigt bra måste jag säga! Dagen har gått väldigt fort och gött är ju det för ikväll väntar ett hårt axelpass =) Igår var det armar som spöades och det gick väldigt bra :) Var helt slut efter passet och nu börjar träningsvärken smyga sig på, lovely! ;)
Såå vad ska jag göra nu då? Är ju lite trötter så en powernap hade ju inte suttit fel.. Dock finns ju risken att jag sover fram till middag (17.00) och då är jag ju pigg som en duracellkanin ikväll när vanligt folk går och lägger sig..
Eller ska man ta en runda och se vad alla andra internatare har för sig? :)




Med rätt att kalla Emelie fetto

Japp, det har jag fått och det kommer hon ångra ^^
Saker jag sagt till Emelie idag som normalt skulle såra normala männiksor:
"Du är inte bara fet, du är jävligt äcklig också!"
"Du är så jävla fet att Greenpeace kommer och puttar i dig i vatten när du ligger på stranden"
"Om jag vart lika fet som dig skulle jag fan bosätta mig på Hälso!"

Men oroa dig inte Emelie, det kommer mera ;)




             Emelie

Back in the game

Japp, jag är inte bara tillbaka här på bloggen igen utan även när det gäller träning och mat. Förra veckan kändes inte så bra, var konstant seg och aldrig hungrig. Men nu är både träningsgnistan och matlusten tillbaka, lovely! Blev ett väldigt bra bröstpass idag, kommer garanterat kännas imorron.. Blev även en rejäl omgång för magen så just nu känns det väldigt bra :)
Nä, dags att hoppa in i duschen och sen plugga lite!
Kram på er! ♥




Tillbaka :)

Är nu tillbaka i matchen igen, har vart så grymt irriterad på blogg.se de senaste! Har gjort tre tappra försök att skriva ett inlägg, men det har bara raderats efter jag tryckt på Spara & Publicera?! Så resten av dagarna har jag helt enkelt struntat i att försöka uppdatera, har vart för grinig för det :P Men det ska bli spännande o se om detta kommer iväg nu :)
I övrigt så har allt flytit på här, har vilat nu i helgen från träningen så det ska bli skönt att köra ikväll :) Har ju även fått ett nytt program kan jag tillägga, tjohoo =) Synd bara att jag är så jävla klantig och glömmer det hemma i Lerum, men jag tror jag kommer ihåg allt? Aja det löser sig :)
Nu vill nog Emma att vi ska åka så nu är det dags att kila ;)
Hörs sen gullungar ;)





Detta finger har 
jag gett blogg.se
de senaste..



Alla jävla hjärtans dag

Hatar vaerkligen denna dagen, måste vara den mest patetiska dagen någonsin?! Nää JAAG är inte bitter :D
Faktum är att denn dagen antagligen kommer bli väldigt trevlig, ska fira den med tre väldigt goda vänner, nämligen Johanna, Åsa och vin. Nu ska snackar vi riktig kärlek. Vet ej om vi kommer gå ut än, det märker vi. Om inte annat kommer jag inte bara supa mig sjukt snygg ikväll, utan även grymt odräglig. Har sagt det förut men säger det igen; ibland får ni ta mig med en skopa salt





Den som vill..

..Massera min rygg tänker jag inte hindra! Fick känna på en ny övning igår och den tog bra tydligen ;) Var btw ett väldigt roligt pass, tiden bara flög iväg :) Försöker just nu få K till ett stenhårt benpass man vi får se hur det går..
Idag har jag vart väldigt duktig, har snart läst ut min engelskabok så nu är det inte många sidor kvar! :)  Ska snart åka bort till Carina med lite papper som hon ska fylla i, lika bra att ha det gjort så fort som möjligt..





          Ja tack!

Trötter..

Det är vad jag är nu.. Kom på vid 22-tiden att jag var väldigt rastlös, så jag gav mig ut på en promenad på 90 min. Tycker det är gött att bara ta en promenad själv ibland, är oftast bara Ipoden som får göra mig sällskap :) 
Imorgon väntar det mycket plugg, har vart väldigt bra på att skjuta upp det denna veckan.. Men imorron blir det andra bullar, svenska och engelska för halva slanten ;)


Onsdagen fortsätter..

..Med de uppgifter jag inte gjorde igår.. Min fantasi svek mig så det blev aldrig något personligt brev, sen var jag alldeles för lat för att rensa ur garderoben och byrån! Men idag är det nya ryck :) Fick iaf tag på Carina som gärna kunde vara min referens, som hon sa, "säg bara vad du behöver och hur många timmar så skriver jag det.." Så nu har jag iaf 200 timmar fixade, tack där! =) 
Blir tyvärr ingen träning idag, måste vara hundvakt fram till typ 21 ikväll så det blir lite svårt.. Gårdagens pass var faktiskt ganska segt, visst jag tog mig igenom hela med jag jäspade ju inte bara en gång så att säga. Även något/någon som störde mig grymt mycket, och jag kunde inte släppa fanskapet och bara köra mitt race. Så tack för det, asshole.
Men imorron blir det nya tag på lilla gymmet i Lerum igen, ska bli kul =)







Dags att rycka upp sig!

Saker jag ska ha gjort idag:
[X] Åka ner med ett par byxor till sömerskan och be henne sy in dom
[X] Ringa Carina och be henne vara en av mina referenser
[ ] Börja med mitt personliga brev till au pair-grejen
[ ] Rensa ut min garderob samt byrå

[X] Leta sommarjobb
[X] Träna

Ja, det är la bara att börja, synd att den roligaste uppgiften är sist ut..



Monday

Har precis kommit in efter en promenad med lilla Nikita, när fan har våren tänkt att komma egentligen?! Det var ju lite isigt på vägarna nu.. Snart är det dags för frulle, är grymt trött så det känns som att man kommer somna en timma elller två här i soffan först :P



Dagens utelista

Tre saker som går fetbort:
1. Idioter som inte har bromsljus på sin släpkärra (skjut fanskapen!)
2. Man är på gymmet och inser att man glömt sin Ipod hemma (bra jobbat, klantarsel)
3. Att men efter passet inser att man glömt sin plånbok hemma= ingen Gainomax (rent under att jag fick med mig bilen!)



Men om man bortser från att jag glömde både Ipod och plånbok hemma så gick passet faktiskt väldigt bra. Blev bröst och biceps, ökade i biceps så det är ju synd att klaga ;)
Dock kände jag under passets gång att det var något som saknades.. Det var inte Ipoden, den hade jag redan kommit över. Kollade mig förtvilat omkring men allt såg ut att vara på sin plats, inget såg ut att vara försvunnet? Då insåg jag var det var, det var inte något, utan snarare någon. Nämligen den
blonda kaluffsen. Shit asså, sikket mysterium, men sedan kom jag uderfund med att jag faktiskt var på gymmet ganska tidigt idag. För inte skulle det gå en dag utan att denna blonda kaluffs besöker hälso? Icke!


Jag, uttråkad? Inte alls! :D

Torsdag

Jahopp då var denna dagen avklarad! Fattar inte riktigt vart tiden tar vägen, det var ju precis torsdag?! Aja skönt är det iaf, imorgon fredag = kort dag och nästa vecka har vi lov, GÖTT! Kommer iofs spendera den mesta tiden med att plugga men ändå :)
Idag blev det lite tidigare träning, var där vid 15.30, så skönt när det inte är många där! Blev rygg och triceps idag, gick mkt bra!
Längtar väldigt mycket till våren och sommaren nu, är så SJUKT trött på snö och kyla. Sen har jag iofs lite smått ångest eftersom jag inte har nått sommarjobb än, men som jag brukar säga: Det lööser sig =)




Onsdag

Har nu slutat för dagen, blev en seg uppsatsskrivning på svenskan, så segt när det bara tar stopp och man låser sig, får hoppas att det går bättre på fredag när vi får fortsätta med den :)
Blev ett helt ok pass igår, axlar, vader och mage blev det och ikväll väntar ett benpass.. Har go träningsvärk i vaderna idag, jag är nog inte ensam om att tycka att vältränade vader är sjukt snyggt på både killar och tjejer?!

Sitter och kollar igenom ansökan till au pair-grejen och tjena vad dom frågar ut en! Väntar bara på att dom ska fråga vad det var för väder dagen jag föddes typ?!  Ska på infomöte på lördag, Linn är snäll och följer med mig som mentalt stöd ;) Men är rätt säker på att jag vill åka, får ta och printa ut ansökan och börja fylla i den snart.. :)




=)

Har vart en väldigt bra dag idag måste jag säga, skönt med dagar då man är på topp utan någon direkt anledning! :)
Blev bröst och biceps idag, gick väldigt fint :) Blev även positivt överraskad när jag stapla in på gymmet idag, Björn är hemma från Thailand och är nu tillbaka på sin plats på la gym! Mycket trevligt =)
Nä, dags att hoppa in i duschen innan jag segar ihop helt!
Kram på er! ♥





Sorry..

..Har vart väldigt dålig på att uppdatera mig de senasta dagarna, ska icke upprepas ;)
Har funderat lite nu ett tag, på vad man ska göra här i livet och inte.. Mitt mål är ju att bli polis, men det finns ju så mycket man kan göra innan man börjar plugga till sitt framtida yrke? Just nu är jag lite halvbitter på Sverige och det hade vart så gött att bra dra nånstans, inte en vecka eller två utan en länge tid.. Det är en person som har fått mig att tänka till lite extra, nämligen Nathalie.. Så nu har jag börjat spåna lite på USA, au pair i ett år, varför inte liksom? Det blir ju ett x antal flugor i en smäll, jag lär mig engelska, får förhoppningsvis ett grymt år med massa erfarenheter och goa minnen m.m.. Ju mer jag tänker på det desto säkrare blir jag på att åka! Har iaf bokat mig på ett informatinsmöte nästa vecka så vi får se hur det går :)

Haha rätt kul när jag berättade min lilla idé för Linn igår på telefon:
Jag: Jag funderar faktiskt på att dra till USA och jobba som au pair. Fatta va kul!
Linn: Ja absolut!!! Shit va ball! Det låter inte alls som en dum idé!
Jag: Nä jag vet, ska boka in mig på ett informationsmöte snart.
Linn: Låter ju skitbra!
Tystnad
Linn: Men... Är du borta typ ett år då eller..??
Jag: Ja det blir det ju. Minst.
Tystnad
Linn: Asså, du kan ju faktiskt hamna hos värsta psykofamiljen och bli mördad. Har du tänkt på det?
Hahah! Så skönt att jag vet att iaf en kommer sakna mig! :D





                 ?



RSS 2.0