Upp till bevis!!

Ja, nu har snubben där uppe i det blå press på sig. Ber fan till gud att det ska vara fint väder ikväll. Är det inte det, nä, då finns det ingen skojare där uppe. Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen inte att det kommer regna, allt blir ju så mycket roligare när det är sol ;) Men enligt SMHI ska det vara fint ikväll. Det ska regna fram till 12 ungefär och sen ska det bli bättre tydligen. Bäst för som säger jag bara! ;)



                                                                                 Dags att vakna nu, gubbj*vel!




Den du!

Får nog säga att jag Sveriges mest softa sommarjobb. Har verkligen inte ett skit att göra. Vad har jag gjort idag?

11.00. Kom hit, gick och tog mig lite bubbelvatten, satte mig vid datorn och gick igenom alla bloggar.
11.30 Jag tar tag i dagens största uppgift, nämligen att ringa Clara L.R och ändra tid för hennes uppkörning samt teoriprov. Oerhört spännande.
11.45 Martin B kommer in helt överlycklig. Han klarade uppkörningen och har numera körkort. Stort grattis till Martin!
12.00 Seglar in på aftonbladet.se och läser det som är intressant i mina ögon. Svänger även förbi tjuvlyssnat.se och facebook.
12.45. Theresia kommer in. Vi snackar lite skit om allt från träning till korkade elever. Jag ser hennes grekiska sallad och blir grymt sugen på sallad själv, dock inte grekisk.
13.10. Jag ringer och beställer en kycklingsallad. Går ut och flyttar bilen ca 10-20 cm (står på en två-timmars parkering) går och hämtar salladen, in till Theresia igen.
13.20. Äter min sallad, kommer underfund med att sallad är grymt underskattat, kommer nu börja äta mer sallad i fortsättningen.
13.50 Diskar mina bestick, telefonen ringer kort därefter, jag svarar men till min besvikelse var det bara en elev som ville kolla när vi har nästa handledarkurs.
14.00 Sitter och skriver detta extremt meningslösa inlägg.




Snart så...

..Är det helg! Och denna helgen har jag sett fram emot väldigt länge nu, för vad händer då? Jo det är ju U2 PÅ FREDAG!! Det är jag och Linn som ska dit, oj vad jag längtar! Jag är även inne på SMHI.se ca 7 gånger om dagen nu och kollar vädret. Men än så länge så ska det vara fint på fredag kväll :) Sen efter det blir det utgång på det, och jag tror inte det kommer behövas så mycket alkohol eftersom vi nog kommer vara bra speedade ändå :D








Armar!

.. Är det som ska få spö idag! Slutar om ca en timma, och idag blev det 12 bitar sushi till lunch så nu ska det allt bli bra med tryck! ;) Har provat ytterligare ett Life-gym här i Gbg nu, Life som ligger här i Majorna, precis vid hängmattan. Riktigt nice det också får jag säga! Så idag blir det armar som sagt och imorron är det nog dags för ben igen! ;)



Ja se det regnar...

Vilket skitväder det är idag då! Men det gör inte mig alltför mycket faktiskt nu när man ändå jobbar.. Men imorron får det gärna bli fint eftersom vi ska fira våran söta Emma då! Först blir det middag hos henne och sen en liten utgång på det :)
Efter denna veckan har jag bara en vecka kvar här på Majornas Trafikskola.. Skönt men ändå inte. Skulle ju gått väktarutbildning i augusti men det var för få anmälda så dom sköt fram skiten till september istället... I slutet av månaden dessutom vilket innebär att jag kommer gå utan jobb och pengar fram till oktober. Skitkul verkligen, stort grattis till mig eller vad säger vi?! Nä, det suger faktiskt älgröv, hatar att vara arbetslös och tigga pengar av mina föräldrar. Känns som att man ska klara sig själv när man är 21 år gammal?!



Snart helg!

Jajamen här är vi positiva! Jobbar till kl 17 idag och sen är det bara två dagar kvar ;)
Blev träning på Life igår, eftersom jag inte körde ben i måndags så blev det ben igår istället! Gick helt ok men var rätt så seg under passet, bara att hoppas på att träningsvärken kommer som vanligt i eftermiddag ;)
Fick btw en liten trevlig surprise igår på jobbet, det kom en budkille från aveny blommor (tror jag dom heter?) och lämnade en liten påse. Tänkte såklart att det var någon elev som skickat det, (trafiklärarna här får blommor av färdiga elever varje vecka in princip) men icke då! Det var min snälla pojkvän som hade skickat fem röda rosor och en chokladkaka på det :D Blev väldigt glad över det såklart, det är ju inte varje dag man får blommor bara sådär =)



Måndag igen då!

Ja det är ju trevligt, bara två veckor kvar på detta jobb nu! Denna dagen har hittills gått ganska segt, fastän jag har haft saker att göra hela tiden! Idag blir det iallfall till att frysa kortet på Stenkullens gym igen, har bestämt mig för att börja på Lifeclub istället. Life i Lerum tycker jag personligen inte är så jättebra men det inne i Gbg är veeery nice! ;D Kommer nog bli att man tränar där en del, kan ju träna före/efter jobbet i höst plus att Jimmy snart kommer bo i Lunden så då kommer jag nog hänga en del där med :)
Men idag blir det till att mosa benen iaf, får se om jag får sådan träningsvärk som jag lyckades få sist igen? ;)



Jaha..?

O nu då..? Har verkligen ingenting att göra här på jobbet. Allt är fixat för morgondagen och dagens uppgifter gjorde jag klart för länge sedan.. Alla bloggar är kollade 10 gånger om och jag har nog inte missat en ända händelse på facebook :P
Så då är frågan vad jag ska sysselsätta mig med i 2 timmar och 25 min?!








.....

Är på jobbet nu och är måttligt irriterad på en viss person här på jobbet.. Ja vad ska man säga. Släkten är värst..
Men men, jobbar knappt två veckor till sen slipper jag se fanskapet på ett tag hoppas jag..




Jag dödade min vän

Eller ja, den är ju inte död egentligen, men kommer garanterat aldrig få det liv den haft innan. Blev helt ekelt trött på fanskapet, har krånglat nått så in i helvete det senaste! Så jag var helt enkelt tvungen att dra skiten i väggen, hårt dessutom. Ja, några av er fattar att jag snackar om min mobil som jag både har älkat ovh hatat! ;) Men nu har jag iaf hittat en ersättare, en riktigt fräsch sådan! =)

                         
Rest in peace, sucker                   My new pink precious



Nä, jag ber om ursäkt, som ni kanske förstår är jag drymt uttråkad just nu. Vad ska man hitta på? Träning får jag som sagt var hoppa pga av min jobbiga hals.. Städa lite kanske? Nja, för tråkigt. Kolla tv? Hmm är nog för rastlös för det.
Nä, jag ska gå ner och hämta mig en Ramlösa och efter det får vi se vad som händer i mitt  otroligt spännande liv....




Vill sluta nu!

Guud vad tiden går långsamt just nu! Sitter på jobbet och har svintråkigt, vill bara hem! Tyvärr blir det ingen träning idag heller, min hals strejkar fortfarande.. Men imorgon är jag nog redo igen :) Nu börjar även träningsvärken i benen släppa, så nu kan jag iaf gå normalt! ;) Ska även ta och ringa min kära syster idag tror jag, tänkte lämna tillbaka hennes gymkort och börja köra på Life så snart som möjligt.. :)

Nä, om man ska ta och fortsätta rulla tummarna i 25 min till kanske?



Måndag

Jahopp då var det måndag igen och jag sitter nu här på jobbet.. Dagen har gått ganska fort känns det som, slutar ju om ca två timmar :)
igår var jag och provtränade på Lifeclub i Gbg, det som ligger precis vid Odinsplatsen typ. Får säga att det var riktigt nice! Lämnar antagligen Stenkullen till hösten och börjar på life istället, det är ju rätt bra att man då kan träna både i Lerum och Gbg! Igår var det rygg och axlar som spöades, även magen fick sig en omgång. Jag tränade ben i lördags och träningsvärken är ju inte att leka med.. Idag känns det en smula bättre men nu värken även ryggen och axlarna med haha! Det blir nog ingen träning idag, för det första så känner jag mig rätt så mörbultad och för det andra så hade jag väldigt ont i halsen när jag vaknade imorse. Riktigt skumt det där, mådde hur bra som helst igår men när jag vaknade så mådde jag piss! Helt tjock i halsen + att jag var snorig som fan! Det börjar redan bli mycket bättre, men jag tror jag väntar till imorgon med träningen eftersom jag fortfarande känner av halsen :)




Abstinens!!

Nu känner jag att det var på tok för längesedan jag hade en dejt med gymet!! Har vart så jävla varmt det senaste så man blev ju helt genomsvett efter bara några övningar.. Men idag slutar jag kl 17, efter det är det raka vägen hem, byta om och sen kasta sig till gymet (äter gör jag här på jobbet precis innan jag slutar) så ska jag köra ett redigt pass för armarna!! Känner att det är skärpning som gäller, att träna två ggr i veckan är inte mycket att hänga i granen.. Men men, till hösten kommer man förhoppningsvis in i alla rutiner igen :)



Sista dagen!

Då var det äntligen helg snart då! Det blir till att jobba här hos min kära mor hela sommaren, eller ja, 5 veckor sammanlagt :) Slutar klockan 13.00 idag och efter jobbet blir det lite shopping.. Har till min förtvivlan märkt att jag kommer inte i ett endaste par jeans från förra sommaren (var jag verkligen så mycket mindre då?!) så idag blir det till att kika lite efter jeans, och i denna värmen så sitter nog ett par korta jeansshorts ganska så bra? Ska även försöka hitta mig ett par gladiator-sandaler, både med och utan klack.
Fick även ett litet ryck i onsdags, blev lite sugen på att köpa någon fin partyklänning (då många av mina klänningar också är åt helvete för små) så jag gled in på nelly.com och kikade runt lite. Resulterade med att jag köpte två klänningar, måste säga att jag är väldigt nöjd med båda! 

 
                                                                                        Riktigt söt tycker jag :)

   

Kärlek vid första ögonkastet!!




På tal om kärlek.. Nu har det skett ett under mina vänner, grästet är nu bränt på andra sidan, nu får jag kolla menyn ute men äta hemma, se men inte röra. Ja ni fattar, jag är icke längre singel! Den lycklige (?) har även ett namn, Jimmy. Det är fortfarande ganska oklart hur det kunde bli vi, vi gick i samma klass i nio månader utan att det var något mellan oss.. Men sen så kände vi väl helt enkelt för att chocka vår omgivning och röra om lite i grytan (vilket vi lyckades jävligt bra med). Jag tror att några i min omgivning är lite förvånade, att jag skaffar pojkvän är ungefär lika troligt som att Jessica skulle lägga ifrån sig hantlaran och satsa på att gå upp 20 kg fett.
Men skenet bedrar! ;)


RSS 2.0