Finally!

Yey äntligen fredag! :D Som jag har väntat på att denna vecka ska ta slut! Eller ja, helgen är ju kvar men den är ju fullbokad så tiden kommer nog rinna på bra! Jobbar till kl 13, sen ska jag ta en tripp till systemet för lite shopping och kl 15 är det dags för naglarna att bli fina igen! Efter det ska jag möta upp Linn i stan, sen hem till mig och äta lite och (försöka) göra oss hyfsat snygga ;) Och när allt det är klart så är det mot Emma som gäller! Vet inte om det blir någon utgång lite senare men det känns som att det bara kommer vara idioter och amatörer ute så jag kommer ju inte hänga läpp om det blir hos Emma hela kvällen.. :) Sen så är det ju iofs alltid samma sak, man sitter och dricker lite och har det hur trevligt som helst och sen kommer ju alla på att krogen lockar lite trots allt.. Men vi får se!

Blev iaf axlar igår på gymmet och det gick mkt bra! Fin kontakt och en ökning. Blir ingen träning idag eller imorron men på söndag ska jag nog hinna med ett pass! 



                                                              






Vill hem nu!

Usch vilken seg och tråkig dag det vart! Igår flög tiden iväg och idag är det helt tvärtom... Dagens största sysselsättning var att leta fram ett kvitto från 2004. Oerhört tråkigt får jag säga. Men men det kom fram till slut och allt löste sig :) När jag ändå sitter här och gnäller så kan jag ju även tillägga att jag hade med mig för lite lunch idag, mätt var det sista jag blev! Så jag funderar starkt på att springa över till 7-eleven och köpa en apelsin eller två kanske? Kan ju iofs lika gärna slå på stort och dra ihop en stor fruktsallad så har jag nått att göra iaf :D

Men men, är ju inte såå långt kvar tills jag slutar och sen är det ju träning =) Ångrar lite att jag inte tog med mig träningsväskan till jobbet så jag kunde dra dit direkt men så långt tänkte jag såklart inte imorse :P




Häcken upp!

Idag har det vart full rulle på jobbet kan jag lova! Det går verkligen i vågor, ena dagen så är det jättelugnt och man dör nästan av uttråkning, sen nästa dag så hinner man knappt ha lunch! Men det gillar vi, denna dagen gick sjukt fort!

Var även lite duktig imorse, tog mig en 56 minuter lång (och svettig) morgonpromenad ;) Tror det får blir det iallafall 3 ggr i veckan, känns för jävligt när alarmet börjar tjuta men gött när man kommer in igen :)
Idag är det vilodag från gymmet. Ganska gött eftersom benen känns bra idag från gårdagens pass och bröstpasset i måndags gör sig fortfarande påmint så fort jag rör på mig :) Men imorron är vi tillbaka igen, rygg eller axlar, me like!

   
                                      


Så vad ska man hitta på ikväll nu då? Håller på att tvätta just nu, gött att ha det gjort :) Sen blir det väl lite TV och en efterlängtad telefondejt senare ikväll med :D
En vecka kvar! :)



Bröst och triceps..

...blev det igår! Bröst är verkligen inte favoritpasset men det gick fint igår får jag säga! Tricpes gick också fint, sjuk pump och det gillar vi.. :)
Nu är det ca 4 timmar kvar till jag slutar och det hade ju vart rätt skönt om tiden kunde ta och få upp flåset lite..

Tror det blir axlar idag, är lite sugen på ben men det kan nog bli lite tight om tid, vill ta en tripp till solarieöarna ikväll med ;) Dessutom så måste jag ta tåget hem idag och då är jag ju inte hemma försen typ 19:30 =/  Men lite axlar och mage hinner man allt med! ;)  Får ta ben imorron istället, slutar kl 17 så då har man ju lite mer tid.. :) Tyckte ju btw att förra veckans benpass blev sådär men att döma av träningsvärken så blev det tydligen ett bra pass, får se om det går att få till ett ännu bättre denna vecka? =)

Nä, nu ska jag jobba vidare här så kanske tiden går lite fortare..? :P


   




 

Söndag..

Söndag idag då, vaknade imorse och önskade att jag vore någon annanstans.. 11 dagar kvar!
Ska snart dra mig ner till gymmet och få tiden att gå lite fortare :) Har inte kört varken rygg eller armar denna vecka så jag är lite inne på ett monsterpass. Har ätit en rejäl brunch så det ska nog gå vägen.. :)

Helgen har vart väldigt lugn, var inne i stan och köpte mig en ny bh igår, hade av någon anledning spetsat in mig på en röd men det gick sådär "nä, det har vi bara på hösten och vintern" Vaa..? Tror knappast jag är den ända tjej som vill köpa en röd nu på våren..? Jaja, fick ge upp mina drömmar om en röd bh, fick bli en svart istället.
Fick även jobb som fyllechaffis åt min kära syster och hennes vänner igår. Satt och funderade på om jag också pratar så högt när jag druckit samt luktar så jävla mycket sprit?! Tyvärr så tror jag att jag är snäppet värre. Rätt skönt att man typ aldrig festar då med andra ord...


Nä, dags att byta om och sen dra sig ner till gymmet =)

      



Ett år äldre...

...men inte ett skit klokare! Precis som det ska vara! 22 år nu alltså, herre gud nu börjar man bli bra gammal ;)
Men men, ska fira dagen med ett bra pass på gymmet, blir antagligen ben! :) Har inte tränat nått denn veckan (!!) och det beror på att mamma och Mats är i Egtpten.. Jag kommer hem från jobbet ca 19.30 och då ska Nikita ha mat, sen när hon ätit upp så är det dags för promenad, och efter det så är klockan 20.30-21.00.. Lite tight med tid med andra ord ;) Men idag så ska Therese ta henne och då är det träning som gäller! :)



               



Skitdag!

Usch vilken jävla skitdag det vart idag! Ingenting har gått som jag velat och det är dessutom svinkallt igen? Skinnjacka är ju inte att rekommendera idag! Nä, tycker att våren ska komma tillbaka, det här känns ju inte riktigt ok! 
Så idag har det verkligen inte vart någon höjdardag, usch! Eller jo det är en sak som vart bra idag.. Har bokat biljett till Sthlm 5-9 maj! :) Och det är ju utan tvekan dagens mest roliga händelse.. :)


    


Sega måndag..

Idag var det inte lätt att ta sig upp ur sängen kan jag lova, perfekt temperatur och trött som attan var jag med.. Men jag tog mig upp tillslut, mamma och Mats är i Egypten nu så jag fick börja dagen med att ta en promenad med Nikita, då vaknade man ju till lite iaf!

Ikväll ska benen mosas på gymmet, har laddat rätt bra idag med mat tycker jag.. ;)



Hemma igen...

Jahopp då var man hemma i Lerum igen då! Skulle skriva ett inlägg innan jag drog i torsdags men det gick sådär med tanke på att vårat internet inte funkade över huvud taget.. Och hur fan skriver man ett inlägg med iPhone?! Det var ju lättare sagt än gjort så att säga.

Men men, helgen i Sthlm var iaf över alla förväntningar, nästan lite för bra får jag säga, var inte så sugen på att åka hem idag.. Men men, som tur var så är det ju inte allt för svårt att ta sig dit igen!

Nä, nu ska jag försöka sova här, jobb imorron ju..

Puss och god natt! 


  



Onsdag

Snart bara tre timmar kvar tills jag slutar! Gött äre :)
Dagen har gått bra än så länge, började dagen med att kriga lite med polisrekryteringen, jag kom och tänka på att jag inte fått tid för svenskaprovet vilket jag borde fått vid detta laget.. Så jag ringde och frågade vad som händer och då påstår 08:an att jag inte skickat in allt som man ska? Vilket jag gjorde för längesen... Sen när hon inte kom på något bra att säga så kopplade hon mig vidare till nästa stjärna som sa att jag inte var behörig av andra anledningar.. Undra såklart av vilka anledningar men hon sa bara att det var "någonting med betygen" så jag var inte behörig sökande? Efter ytterligare lite argumenterande så sa hon att dom skulle ringa tillbaka under dagen för hon visste helt enkelt inte (kunde hon inte klämt ur sig det lite tidigare?)
Men men, till slut så ringde det upp en trevlig dam och sa att de gjort fel och bad dessutom om ursäkt för det, så då blev jag glad igen! Så nu kommer jag inom kort få en tid för svenskaprovet! :)

Jaja nog pratat om det! Axelpasset igår gick fint med bra kontakt och lite ökningar. Blev även mage igår igen, den ska hårdtränas nu ett tag framöver.. :) Idag blir det vilodag, kanske blir en långpromenad men vi får se.. :)

Nä, dags att jobba vidare här, puss på er!


                                                 
                                        




Nice..

Tisdag idag, tiden går hyfsat fort! Ryggpasset gick fint igår, känns bra idag! Däremot så vet jag inte om jag råkade sträcka någon stackars muskel på slutet av passet, gjorde bra ont i sista övningen! Johan kände lite och tydligen så var det en liten knuta som dykt upp.. Trodde det skulle bli bättre till idag men nu strålar det istället i hela ryggen om jag tar ett djupt andetag :S sjukt störande! Och på golvet tänker jag inte sova, nej nej då letar jag hellre upp ett offer som får massera ryggen istället!
Men men, det löser sig, imorron känns nog allt bra igen ;)



Monday!

Jajamen då var måndagen här igen! Idag har det vart lite att göra här på jobbet så tiden har gått rätt så fort tycker jag. Snart är det ju "bara" tre timmar kvar tills man slutar ;) Något som däremot är rätt så gött denna vecka är att jag bara jobbar tre dagar, på torsdag bär det nämligen av till Sthlm, ska blir väldigt trevligt minst sagt.. :)

Träning står ju självklart på schemat ikväll med, tror nog att det blir ryggen eller axlarna som får sitt idag :)
Såg att Jessica ska köra ben imorron kväll, tror jag ska fjäska med henne lite och se om man kan haka på..




Jahopp

Jaha då var det redan söndag igen då! Eller aa, nästan måndag tom ;) Men får väl säga att helgen har vart bra, väldigt lugn men det har vart rätt skönt.. Idag har jag iaf tvättat och städat som en tok, men fint blev det :) Tog mig även en riktig långpromenad i det underbara vädret förut, hur gött som helst! Hoppas verkligen att denna sommaren blir riktigt bra med tanke på vintern vi fick...
Har även firat min kära syster som fyllde 23 idag, lite pinsamt bara att jag glömde säga grattis imorse när hon kom hem.. Men men, hur ska man kunna hålla ordning på alla andra när man knappt har koll på sig själv? ^^

Ska försöka sova snart också men jag är pigg som en lärka så vi får la se hur det går..
Jaja, godnatt på er iaf.. :) 


  


Lördag

Blev en väldigt trevlig kväll hos Emma igår, åkte dock hem ganska så tidigt men det var ganska skönt eftersom jag var trött som ett as..
Idag har jag fixat lite småsaker i stan och snart ska vi åka hem till min kära far.. Jag, Therese och pappa fyller år nu i april så vi firar alla på samma gång, lika bra..
Imorron blir det träning och städning, även lite tvättning på det, fin söndag det! ;)


                              




Äntligen...

...fredag! Tjoho, slutar ju kl 13 på fredagar och det är ju mer än gött så att säga.
Blev ett pass igår, skulle kört armar men hann bara med biceps, hade bokat soltid och trodde jag skulle hinna med triceps också men det gjorde jag visst inte.. Men men, har bröst och vader kvar denna vecka så vi tar det då istället ;) Idag blir det iaf vila från gymmet och det ska bli rätt så skönt.. Träningen har gått väldigt bra hela denna vecka får jag säga, annars brukar det ju alltid vara iaf ett pass som går käpprätt eller åtminstone väldigt segt.. Men sånna här veckor tack :)


                                              



Seega torsdag..

Tycker alltid att tiden bara flyger iväg men denna vecka har gått väldigt långsamt känns det som?! Klockan är dessutom bara 15.30 så det är ju en stund kvar tills man slutar..

Benpasset gick iaf fint igår, träningsvärken blir värre för varje timma som går ;)

Har idag funderat på om jag ska ha vilodag idag.. Imorgon blir det ingen träning iaf, ska fixa naglarna efter jobbet och efter det ska jag träffa Linn och Emma, nice nice! Känner mig ändå ganska så taggad för träning idag, armarna har ju inte fått sitt än.. Hm, får fundera en stund till helt enkelt.. :)


                                                       




Onsdag

Jo men denna dagen har väl inte vart fy skam, nu har ju även solen vågat sig fram igen :)

Slutar kl 17 idag, ska inte sega sen när jag kommer hem utan ska försöka vara på gymmet hyfsat tidigt.. Får väl se hur det går, Blixten är ju inte mitt smeknamn direkt.. Tror bestämt att det blir benen som får lida idag, är helt mör i ryggen och axlarna så det blir nog fint att vila överkroppen någorlunda idag iaf!

Sen är det bara två dagar kvar till helgen.. Vill ha helg nu!

 


Duracellkanin?

Ja jag började nästan undra var ifrån all energi kom ifrån på gymmet ikväll! Kom dit lite senare än planerat så jag hade bara dryga timmen på mig.. Men det gick kanoners får jag säga! Gillar även när det går undan, men sen så kom det där som får en att gå ner en växel.. "Jasså du kör också ett sent pass idag, allt bra med dig eller?" Så var man fast! Det där med max 30-60 sek vila existerar inte längre :P Men men, det blev ett jävla bra pass iaf :) Har redan ätit så nu är det dags för en lång o go dusch!



En glad Caroline!

Ja idag är jag ovanligt glad, vet inte varför egentligen men men!
Vaknade kl 06.20 idag av att fåglarna hade firmafest utanför fönstret, var ett jävla liv på dom! Lite lätt störande när man egentligen kan sova till 08.30.. Men jag låg kvar i sängen och drog mig en timma sen så gick jag upp och åt en låång frulle. Ryggen känner jag av bra idag, den fick så den teg igår kan man säga..
Får se vad det blir ikväll, tyckte inte alls det var kul att köra ben förut men nu tycker jag det är skitkul helt plötsligt? Så risken finns att det blir just ben ikväll.. :)



Vaaa?

Fan, har nästan ingen hörsel alls på höger öra, vad händer? Antagligen är det förkylningen som jävlas ytterligare lite mer med mig, kul! Jag som tyckte att det började kännas bättre nu, har bara en redig hosta kvar och lite täppt näsa :)
Snart ska jag äta mkig en stooor frulle och sen traska ner till gymmet, riktigt skönt att vara ledig från jobbet idag med! Blir rygggen som får sitt idag, ska även klämma in lite mage på det.. :)


   




Ojoj..

Blev en rätt så bra kväll igår tycker jag, började med att jag kom hem till Emelie med vin och cider. Kollade lite DH och sen bar det av mot Hotellet.. :) Var rätt mycket folk men kul ändå, man var ju bra rund under fötterna också! Men lyckades iallafall hinna med tåget hem till Lerum så det var ju bra iaf!
Idag har jag inte gjort något vettigt alls, bara kollat tv och slappat.. Ser ut som att restan av kvällen kommer att tillbringas i framför tven, kanske åker och köper lite fanta sen om jag orkar..



Sorry...

...för värdelös uppdatering! Har mått skit rent ut sagt de senaste dagarna, undra om jag någonsin kommer bli frisk?! Senaste passet jag körde var nog i onsdags då det blev armar, bortsett från förkylningen så gick det väldigt bra, pump så det vissla om det! :)
Igår hjälpte jag Emelie och Patrik att flytta hela dagen, blev ingen träning på gymmet men fick mig ändå lite träning med alla flyttlådor och trappor :P
Men det blev riktigt nice, de har inte fått upp allt i den nya lägenheten men det kommer nog gå undan :)



            




RSS 2.0