Tisdag!

Tisdag idag och tiden går sakta med säkert framåt ;) Slutar ju om lite mindre än tre timmar så det är skönt.. :)
Blev ben igår och damn vilken träningsvärk jag har idag! Känns att asset fick jobba bra om man säger så :)
Däremot så gjorde jag bort mig lite igår.. Tänkte att jag skulle slänga in ytterligare ett litet mellanmål innan träningen och det var ju en bra tanke så sätt.. Men det blev inte så litet mellanmål, var proppmätt/illamående under nästan hela passet vilket var lite lätt störande.. Men det gick ju fint ändå, dock så fick jag skippa bältet under knäböjen då illamåendet gick över till spyfärdig.. :P

Så idag gör vi inte om samma misstag, no no!
Men laddad för träning är jag iallafall, axlar och mage står på schemat =) Sen funderar jag på att slänga in lite mer vader under veckorna, kanske 2 pass? Ja vi får se, men kanske blir lite vader idag med.. :)



Höst!

Ja nu känns det verkligen att hösten är här, tycker det är väldigt mysigt faktiskt :) Sommaren var kanon, var kanske inte det bästa vädret alla dagar på semstern men det regnade iallafall inte så mycket :) Så sen när man kom tillbaka till jobbet så gjorde det mig inte så mycket att det regnade typ varje dag ;)
Så nu får man snart ta och införslaffa sig lite höstkläder, mamma köpte ett par löjligt snygga stövlar från gant och risken finns att jag köper ett par likadana :P Får se hur jag gör, jag behöver iallafall ett par till så jag inte sliter ut de som jag köpte förra året för snabbt :)

Helgen har vart väldigt mysig, R kom hit i fredags runt 20.. Så då blev det bara middag med päronen (eller ja, mamma och Mats) sen somnade vi båda runt typ 23 till Vänner, festlig fredag det :D
Igår blev det träning, jag körde bröst och mage o R körde rygg, gick helt ok! :)

Nu ikväll blir det till att tvätta lite, fixa lunchlådor och packa träningsväskan inför morgondagen :) 


                                  




Ta mig härifrån!

Usch det här är inge kul längre! Så fort ett problem är löst så kommer det genast ett nytt, why?
Har ca 1½ timma kvar sen ska jag försvinna i min bubbla för ett litet tag.. :)
Axlar & mage igår och rygg idag, bra skit! Eller som Josefine skulle sagt; hårdrock (på grov göteborgska)

Ciao.

 


Vad hände där?

Igår var det riktigt nära att jag ställde in träningspasset, efter jobbet på väg till gymmet så kände jag mig hur trött och seg som helst. Tänkte att det här kommer ju inte bli något historiskt pass direkt.. Men. Jag kom in på gymmet, svepte i mig före-tränings-drinken, bytte om och placerade mig framför spegeln med två hantlar i händerna för lite uppvärmning. Gick ju fint, greppade tag i nästa par för ytterligare lite mer uppvärmning och det var där någonstans som jag vaknade till på riktigt :D Resten av passet gick som en dans, hade energi som en duracellkanin, fin kontakt och pump så det stod härliga till! Ont gjorde det efter efter passet men gött äre!!
Så.. Har jag träningsvärk idag? Eh ja.

Och idag är det axlarna som står på tur.. Nu har träningsvärken i boobsen nästan försvunnit helt från bröstpasset så det är ju skönt iallafall :)
Ser nu till min förtjusning att det är mindre än 50 min kvar tills jag slutar, woho! Dags för lite mellanmål och sen så är det nästan dags att plocka ihop för dagen! :)





Tisdag

Så där ja, då vara det bara ca en timma kvar tills man slutar då.. :) Benen känns idag och värre blir det.. Tanken var att jag skulle köra axlar idag men eftersom jag fortfarande har träningsvärk från i söndags (bröstpasset) så blir det nog armar istället. Men vi får se, tror att det kommer ta emot rätt bra i tex axelpress m. hantlar! Så då blir det armar istället.. Är mer sugen på axlar men men :)

Rätt kul att vågen börjar gå åt rätt håll med (uppåt alltså) aptiten är väl inte riktigt helt 100 än men jag tvingar mer eller mindre i mig all mat :) Har alltid haft svårt för att gå upp i vikt men det är det väl både för och nackdelar med.. :) 



                                            


Måndag..

Måndag igen då! :) Känns väl helt ok, slutar ju om mindre än tre timmar nu ;)
Träningsvärk har jag verkligen idag, den är verkligen inte o leka med! ;) Passet gick alltså väldigt bra igår, körde samma variant som vi gjorde sist på bröstpasset- 12-3-3-3! Herre gud man är verkligen helt slutkörd efteråt! Men gött äre! =) Blev även lite mage med men där är träningsvärken inte så farlig.. :)

Idag är det benen som ska mosas, är riktigt taggad för det faktiskt :) Kände ingenting i knät förra veckan så jag hoppas att det inte strejkar idag heller.. :)



Helg!

Äntligen helg, underbart! =) Slutade kl 13 igår, drog då direkt till MM sport och köpte lite mer proteinpulver, trodde det jag hade hemma skulle räcka till nästa vecka men icke! Sen när jag kom hem så skulle jag egentligen bara ätit lite, slängt om till träningskläder och masat mig ner till gymmet för veckans sista pass- bröst och vader. Men jag kände mig inte alls taggad för träning. Var bara trött och kände att det var helt enkelt bättre att ta det idag iställlet.
Sen lite senare så åkte jag till Emelie, började med en promenad med de små vovvarna. Sen blev det en tur till Hjälmared, det är helt sjukt vad man fortfarande saknar den skolan... Tanken var att vi skulle kolla in Emelies nya lya men kunde självklart inte låta bli att kolla in skolan med ;)

Sen avslutade vi kvällen hos Ulrika, det var verkligen inte igår vi sågs! Oj vad jag saknat henne :) Det blev massa prat med lite mat och god efterrätt, sen även väldigt mycket skvaller med såklart.. ;)

Och idag blev det en lååång sovmorgon! Kan knappt med o skriva hur länge jag sov haha! Men det behövdes, nu känner jag mig som en helt ny människa ;)
Någon träning blir det inte idag heller som planerat... Kom på att Björn brukar ju köra bröst på söndagar, så jag ringde och frågade om jag kunde hänga på imorgon och det var ju inga konstigheter =)
Så nu ska jag ägna dagen till att städa o tvätta.. Skoj..! Sen kanske det bli en dejt med Emelie ikväll igen?


                                             
                                                 Ja, träning kan han ju en hel del om.. :)



Skitdag

Usch vilken jävla skitdag det vart idag! ALLT har verkligen krånglat eller gått käpprätt åt helvete rent ut sagt.. Önskar bara man kunde spola fram tiden lite, då vissa problem automatiskt försvinner...
Lyckades ändå på nått vänster hålla humöret uppe hela dagen så det var ju bra.. Var väl mest på väg från jobbet som allt kom som en våg över mig. Men så fort jag kom in på gymmet och såg Johans smile så blev jag glad igen :) Efter en laddningsdrink och tjöt så skuttade jag in på gymmet och glömde i stort sett hela skitdagen, försvann i min lilla bubbla och fick till ett bra armpass :) Och eftersom jag knappt hade någon träningsvärk i magen från gårdagens pass så fick den jobba lite idag med.. :)

Ska nu packa träningsväskan så jag slipper stressa med det imorgon, sen ska jag sova.. Och förhoppningsvis så kan jag sova hela natten, utan några jobbiga avbrott..

God natt..


                                          



Tisdag

Tisdag idag och det har vart en helt ok dag än så länge, eller ja, det börjar ordna upp sig nu.. :)
Är laddad som attan för ett axel och magpass, axlar är ju absolut en favorit.. :)
Benpasset gick väldigt bra igår, men fick lite lätt panik på värmen, svettades som en.. ja, jag vet inte vad?! Men det gjorde inte så jättemycket ändå kanske, hade ett bra tempa genom hela passet och fick även till ett litet PB i knäböjen (tack för hjälpen Johan!) Och kvitto har jag med, dock så blir det bara värre o värre nu framåt eftermiddagen.. :) 

 


Måndag

Då var det måndag igen, känns bra ;)
Helgen var väldigt mysig i Skåne med älsklingen, kom hem runt 19 igår men lyckades ändå få en del gjort på kvällen.. Åkte först och handlade, sen fixade jag lunchlådor, tvättade 2 tvättar och sen packade träningsväskan ;) Blev även en lång dusch där hårinpackning ingick, det var på tiden! 

Och nu sitter jag då här på jobbet igen, väntar på att klockan ska bli 18 så man kan bege sig till gymmet för ett svidande benpass, ska väl äve ge asset vad det tål med.. Och efter helgens matintag så får man förhoppningsvis ett bra tryck i benen idag.. :)


                                          




Urladdning

Ja nått sånt kom ju inatt kan jag säga! Vaknade vid 3 av världens smäll, trodde ju nästan att det var krig först :D Tror nästan aldrig jag har vaknat av ett åskväder innan men inatt var det ett himlans liv!
Men jag lyckades somna om till slut iallafall, började ju nio idag så det var en tidig dag idag ;) Men slutar om ca 10 min gött gött :)
Tåget går vid 15 och innan dess så ska jag köpa en present till R eftersom han fyllde år i måndags :) Sen ska jag fixa lite annat smått o gott så det blir nog inte mycket dötid innan tåget går.. :)

Veckans sista träningspass gick väldigt bra igår, fick en riktig energikick och med lite endorfiner på det så kan det ju inte bli mer än bra ;)

Nä, dags att kila, ha en trevlig helg! ♥


 


Trött!

Fan det är änna dags att vakna till liv snart va? Var pigg när jag gick upp imorse (har btw blivit asgrym på att gå upp direkt när klockan ringer) Sen efter lunch vid 13-tiden hände det nått.. Matkoma? Tröttis blev jag iallafall! Nästan så jag ska festa till det lite extra och skölja ner en koffeintablett eller två :)
Fastän jag känner mig lite trötter så är jag ändå taggad för ryggpasset idag, har ju flera timmar på mig att vakna till ;) Bröst och biceps gick fint igår, kunde dock ha kört lite mer på biceps.

Sen ikväll blir det till att packa väskan för helgen, åker ju till ♥ direkt efter jobbet imorron :)



Onsdag

Onsdag igen då, vilket innebär att jag slutar kl 17 idag :) Regnar gör det också, men jag bryr mig inte så mycket faktiskt, har ändå redan haft min semester ;) Dagen har gått snabbt och bra, lite trist bara att en här på jobbet är så grymt sur hela tiden! Fattar inte hur man orkar lägga ner så mycket energi på att gnälla på precis allt och bli sur för minsta lilla? Ibland kan man ju faktiskt försöka se möjligheter istället för problem hela tiden :)
Men men, jag är glad iallafall :D
                                                   

Benpasset igår gick bra men inte kanon. Har träningsvärk idag men det går ju inte att jämföra med förra veckans värk haha! Men jag ska inte säga för mycket än, det har ju bara börjat än så länge :P
Idag blir det bröst och biceps, och imorron är det dags för mitt efterlängtade ryggpass.. :)



    


Tisdag

Ja då var snart denna dagen över då! Tiden har rullat på bra idag med :) Har haft lagom mycket att göra, har bla tjafsat med vägverket (verkar inte krävas så mycket för att få jobb där va?) sen har jag kört en storstädning här med. Efter som chefen är på semster (min mamma alltså) så tyckte jag att jag kan inta chefspositionen här under dessa två veckor (är dock ganska så säker på att jag är den ända som tycker det är ok). Därför har jag slängt allt det jag inte tycker passar in här på trafikskolan och fixat o donat lite :) Mycker bra initiativ tycker jag :D Så nu är det enligt mig ganska så fint här.

Axel och tricepspasset gick för övrigt väldigt bra igår, kontakt så det hette duga och pump med för den delen.
Idag blir det som sagt ben och det råder väl lite delade känslor angående det. Är pigg, har ätit bra idag, sov bra inatt, känner mig taggad för träning men... Ben? Är jag sugen på det? Njaee.. Egentligen inte. Men eftersom det är prio nu så får jag helt enkelt inbilla mig på väg till gymmet att jag är helt löjligt taggd för ben.. Vem vet, jag kanske lyckas få till ett benpass som är lika bra som förra veckans pass med Björn? :)



Måndag

Måndag igen, tjiho! :P Dagen har gått väldigt fort får jag säga, har vart lagom mycket att göra och allt har vart jämt fördelat under dagen så att säga :)
Slutar om ca en timma och nu laddas det för fullt inför axelpasset! Men eftersom det bara blir fyra dagars träning denna vecka (åker till skåne i helgen) så får jag nog klämma in triceps idag med.. Imorron blir det ben (+ vader?), på onsdag bröst och biceps och sen på torsdag rygg. Sen kör jag mage ca 3-4 ggr i veckan.
Jag brukar ju köra det jag känner för men måste nog lägga upp ett schema nu. Eftersom ben är prio så kommer jag börja med det varje vecka. Sen får jag klura på hur resten av veckan ska se ut :)
Men denna vecka så kommer jag köra som jag skrev ovan :)





Bra helg.. :)

Vilken härlig helg det varit, känner inte alls för att jobba imorron!
Slutade som sagt kl 13 i fredags och tog mig en tur till MM sport innan jag hoppade på tåget till Alingsås :) Kom ut med ett par byxor och två linnen,  sen fick jag även en rosa smartshake med :)
Ryggpasset med Björn gick väldigt bra, fick prova på två nya övningar som jag ska fortsätta med.. :)
Blev även lite poseringsträning för första gången! Hehe det är ju inte det lättaste om man säger så.. Men träning ger färdighet, så nu är det bara att träna på! 


                                                        
                                      Såå snyggt! Risken finns att det blir det blå med.. ;)



                                              
                              10kg Carbosyn + ALA FX och en shaker som dom skickade med :)


Sen efter träningen så blev det en myskväll med Jasmine, Josefine och Jennifer, väldigt trevligt! Det blev tacos till middag och sen mycket prat, skratt och lite sång o gitarr på det :)

                                


Och igår fick jag en efterlängtad dejt med Johanna, blev lugnt där med, middag, prat och film :)
Sov där så jag kom hem runt 14 idag tror jag? Då blev det till att tvätta, handla och städa lite :)

Ja det var nog helgen det, kort o gott! Och nu är det dags o sussa kudden så man orkar gå upp imorron..
God natt på er! ♥



Fredag!

Äntligen helg! Rätt gött att man slutar kl 13 på fredagar :)
Blev ett helt okej bröst och vadpass igår, men det var ju bättre förra veckan.. Blev som vanligt att jag kommer till gymmet i hyfsad tid men ändå så är jag kvar tills de stänger? :P Men det är svårt att slita sig från Jasmine ibland ;) 

                                                   

                                     Först blev det en kreatindrink och mys med löjligt söta Maja :)



Blir som sagt ett pass i Alingsås idag men jag ska inte vara där förrän kl 16 så jag har lite dötid där emellan! (just därför jag sitter kvar lite längre här på jobbet..) Tänkte ta mig en sväng till MM sport och köpa lite nya träningskläder, alltid trevligt!
Och ikväll blir det myskväll med Jasmine, Josefine och Jennifer, mysigt värre! Och imorron blir det en efterlängtad dejt med Johanna, usch vad längesen det var nu!

Nä, nu ska jag kila, ciao ciao!



Bra vecka!

ja än så länge har det vart en väldigt bra vecka vad det gäller träningen.. Blev armar igår och det gick oväntat bra :) Cp-pump var min första spontana tanke efter passet :D Idag är det boobisarna och vaderna som ska få jobba, även magen ska få sig en sväng..
Fick ett sms precis från Servett där det står att mitt paket från gymvaruhuset har kommit, 10kg Carbosyn :D Så nu har jag nog så det räcker ett tag? Kommer nog inte hämta det idag dock, har ingen bil och jag orkar inte släpa på det och imorron hinner jag nog inte.. Får bli på lördag helt enkelt!

Nä, dags att jobba vidare, ciao!



Man tackar..

Ja tack Björn för benpasset igår, har en sjuk träningsvärk idag.. Men jg gillar det ;) Visst, det ser ju lite kul ut när jag går men det bjuder jag på! ;)
Idag blir det armar för hela slanten, biccarna och triccarna ska allt få visa vad dom går för :) Imorron blir det bröst och vader och på fredag blir det återigen ett pass med Björn, och då är det ryggen som ska få sitt.. Självklart på Hälso igen.. :)

Idag slutar jag ju kl 17 så det är inte så långt kvar.. Har vart riktigt segt idag dock, har inte haft ett skit att göra.. 


                              




Sushi!!

Nu mår jag bra igen, tryckte i mig en 12-bitars sushi till lunch förut :) Illamåendet från igår satt kvar lite lätt när jag vaknade imorse, usch! Men jag lyckades få i mig lite frukost iaf :) Efter 12 nångång så mådde jag som vanligt igen, aptiten har vart med den med :) Dock så är det ju väldigt störande att komma hem och må illa, hoppas det slutar snart..
Dagen har gått väldigt fort idag, har vart riktigt mycket att göra ;)
Slutar om ca 40 min, då bär det av mot Alingsås för benträning med Björn =) kan även säga att axlarna är möra från igår, framför allt baksida! Men det gillar vi.. :)




Why?

Kom hem från gymmet för ett litet tag sedan, har duschat och känner mig nu fräsch igen :)
Min tanke var ju även att jag skulle få i mig lite mat nu men jag mår jävligt illa :S fattar inte varför, har känt så här flera gånger efter träningen, bara tanken på mat får mig helt spyfärdig.. Men jag undrar varför det blir så, jag mår prima när jag går från gymmet men så fort jag sätter mig ner när jag kommer hem så kommer det.. Inte efter varje pass men ganska så ofta ändå?
Jaja.. Annars har jag skött kosten väldigt bra, har nu klämt in lite fler mellanmål.. :) Jag får väl säga att det var den svåraste biten när jag började träna- maten.. Jag var van vid att äta 1 max 2 ggr per dag och helt plötsligt så var man "tvungen" att äta hur mycket som helst. Men jag får ändå säga attt jag gör framsteg, har ju ändå gått upp ca 8 kg sen jag började träna :) *klapp på axeln* Men bättre ska det bli, har nu börjat äta en större frukost och ska även få in vanan med mellanmålen.. Men det går ju ändå rätt fort att komma in i de rutinerna :)

Nä, ska kika på nått avsnitt av Vänner nu och se om illamåendet lägger sig.. :)


                                                           





Back to work...

Jaha ja, första arbetsdagen på tre veckor idag! Känns ändå helt okej får jag säga..
Helgen var mycket bra, R var ju här i helgen :) Blev lugnt i fredags, och i lördags var det ju MM sports brännboll.. Vi åkte in med Björn och Janne och tog en brunch innan vi åkte till slottsskogen, blev kinamat faktiskt, brukar inte äta det så ofta men damn vad gott det var! Det stället kommer jag garanterat gå till igen :)
Sen var vi i slottsskogen runt 14 nångång tror jag, var inte där så jättelänge men det var trevligt!
Sen blev det lugnt på kvällen, hade ingen hundvakt så det fick bli en myskväll hemma med god middag och film :)

    
                                

Igår var det väl en lugn söndag tycker jag.. Lämnade darling vid stationen runt 17.30, sen så handlade jag mat för veckan och resten av kvällen gick till att tvätta lite och pyssla med lite annat smått o gott ;)
Idag är det även träning som gäller, efter två dagars vila så är kroppen återställd igen och jag är taggad som attan :) Imorron blir det en benpass i Alingsås på underbara Hälso med Björn så idag tror jag att jag skippar rygg (brukar ju köra det på måndagar vanligtvis) utan det blir nog armar istället.. :)




RSS 2.0