Att en skrivare kan göra en så..

... förbannad!! Har nu krigat med skrivaren här på jobbet i ca en timma. Min förtjusande syster skulle skriva ut lite saker igår och när det inte funkade så klickade hon på "skriv ut" minst 378 ggr.. Funkade som sagt inte igår men idag när jag drog igång skiten så började den spotta ut hela "Teorilektion nr 2" helt hysteriskt. Gjorde allt i min makt för att få stopp på skiten men inget funkade ju, kan även tillägga att knappen "Avbryt" är helt jävla meningslös. Att dra ut kontakten likaså. Men nu verkar fanskapet lugnat ner sig, färgpatronerna är slut-  stor eloge till min kära syster!!
Men men, jag är inte bitter! Fick ju rengjort tangentbordet ordentligt under tiden, gjorde det inte för att jag tycker det är roligt utan mer för att sysselsätta mig med någonting annat så jag inte skulle slå ihjäl skrivaren. 



                                           



Helt okej..

Jorå det blev ett helt ok pass, inte superbra men inte dåligt heller. Bra, kort och gott ;) I slutet fick jag någon konstig energikick så det blev en del mage ikväll med, dags att börja ta tag i det ordentligt nu så man kan visa sig i bikini i sommar ;)
Blir till att försöka somna tidigt ikväll med, har ingen feber längre men den här förkylningen gör mig galen, kan jag inte få bli helt frisk snart?!
Såg även att gymmet kommer vara öppet hela påsken, trodde det skulle vara stängt nån dag men icke de! Har ju inte några storplaner för helgen så då kan man ju lika gärna träna ^^ För nått festande kommer det väl inte bli för mig, jag är ju nykterist (?!) Eller en nykterist som dricker lite vin ibland? Hur går det ihop? :O
Haha ni får nog ta det sista med en skopa salt, godnatt på er! ♥



    

Back in game :)

Ja det var mig en konstig feberfrossa som attackerade mig igår, idag mår jag bra igen! Brukar alltid bli så in i helvetes sjuk när jag väl får feber men det slapp jag denna gången! Dock var matintaget igår katastrof så jag får försöka kompensera upp det idag :P Gick upp i tid idag iaf så jag hann med en stooor frukost, men självklart så glömde jag lunchen istället.. Får helt enkelt bli sushi eller thai idag! 

   
   



Feber

Ja det var visst lite mer än en vanlig förlylning, har sovit ett par timmar ikväll och ska snart försöka somna igen.. Förhoppningsvis så sover jag bort skiten till imorron och är mer taggad för att pumpa lite boobs då istället ;)



Inte igen :(

Fan förkylningen har återvänt! Jag som trodde att jag var helt bra nu... Känns dock inte lika jävligt denna gången men det känns som att jag har lock för öronen konstant.. Jaja, bara hoppas på att det blir bättre snart.


Höll på att försova mig imorse med, vaknade när klockan ringde men istället för att snooza en stund så råkade jag stänga av skiten istället.. Hann drömma en smått sjuk dröm, drömde att jag vaknade och kände mig riktigt sjuk och ville stanna hemma från jobbet, men det gick min kära mor inte med på? (som även är min "chef") hade feber och mådde verkligen skit men var helt enkelt tvungen att gå till jobbet annars så skulle jag bara få ut 60% av min lön, fan vilken schysst morsa jag har haha!
Sen helt plötsligt så var hela nyårsgänget 08-09 hemma hos mig? Inte riktigt alla men nästan.. Hände massa sjuka grejer, var rätt skönt att vakna sen faktiskt haha! Dock så var det ju inte lika kul när jag kollade på klockan och insåg att jag sovit en timma för länge..!

Men men, nu sitter jag här på jobbet, seg som attan men slutar om två timmar iaf. Ska få i mig lite mat när jag kommer hem och sen blir det boobsen som ska pumpas upp lite till på gymmet höhö ;)

     


Johan Falk och popcorn

Ja det blev det ikväll, och jag lyckades att kolla på hela filmen utan att bli rastlös och börja pilla med annat :P
Tyckte inte den var lika bra som de andra dock, men helt ok :)

Benpasset gick fint förut, tror det kommer göra bra ont imorron ;)
Är verkligen inte sugen på att jobba imorron, helgen gick alldeles för fort! Men men, denna vecka går ju fort förhoppningsvis, fick även reda på att jag slutar kl 15 på torsdag istället för 18, tack mamma! =) Inte för att jag har några planer men ändå.. 

Nä, om man ska ta och krypa ner under täcker och försöka sova kanske? Eller kolla Criminal minds som börjar snart..
Jaja, stänga av datorn ska jag göra iaf, puss och godnatt på er! ♥



                                                               




Söndag..

Usch, gick inte denna helgen väldigt fort? Aja, skönt att man bara jobbar 4 dagar denna vecka som kommer iaf :)
Blev rygg igår på gymmet, kände mig lite halvseg till en början men vaknade till mer o mer under passets gång :) Daniel var också där igår, han kör också mer i Lerum nu efter att ha flyttat från Alingsås.. Har aldrig kört marklyft innan men igår så presenterade Daniel oss för varandra ;) Känns som att det kommer ta ett par gånger innan tekniken sitter helt säkert men den tar ju bra, det känns idag trots att det inte var mycket vikter som åkte på stången! ;)

Idag blir det ben, körde ju det i tisdags (tror jag det var?) men efter att ha blivit erbjuden ett hårt och givande benpass med Daniel så kunde man ju inte tacka nej =)
Så nu är det dags för frulle, sov till 11.30 (!!) och nu är jag vrålhungrig! :)



  


Vågar ju knappt sova nu...

God kväll! Eller ja, godnatt blir det ju nu men det låter lite wrong tycker jag? Aja, kom hem för en stund sedan, har vart hos Emma ikväll och det var väldigt trevligt. Var ett tag sedan bara hon och jag sågs så det var trevligt med lite skitsnack och chips ;)
Blev ingen träning idag, tiden sprang iväg så jag tar det imorron istället :)

Ska snart försöka sova men jag har ett litet problem. När jag hängde upp mitt halsband så fick jag syn på en riktigt vidrig spindel, hatar verkligen spindlar! Visst, det är ingen gigantisk tarantel som klänger på väggen men den var tillträckligt stor för att skrämma skiten ur mig. Orkar inte heller gå ner och hämta dammsugaren och bli kvitt fanskapet på det sättet. Jag har ett tomt glas här som jag kan "fånga" den i men sen då? Ska jag bara stå där som ett fån och hålla det mot väggen och hoppas att den dör av syrebrist? Njae.. Jag får helt enkelt hoppas på att Tissie eller Tristan (katterna) kommer upp och tar saken i egna tassar. Herre gud här snackar vi i-andsproblem! Men men, om någon känner sig manad att rädda mig från odjuret så är det bara att slå en pling och komma hit.

Puss och godnatt! ♥



Helg!

Ja snart är det helg för min del, gött det :) Ska handla lite småsaker innan jag åker hem bara :) Sen blir det nog träning, ryggen ska nu få sitt :) Hade ju vilodag igår och det var väldigt skönt, gjorde absolut inget vettigt på hela kvällen! :P
Får se vad som händer ikväll, kanske ska träffa Linn och Emma men vi får se.. :)



                                          



Glad! =)

Vilken härlig dag säger jag bara! Nu är verkligen våren här, hade min höstjacka på mig idag men hade ju lätt kunnat ta skinnjackan utan att frysa :) När man åker längs avenyn så ser man också hur uteserveringarna börjar komma upp, UNDERBART :D Då är det verkligen vår =)

Blev axlar igår och det blev mer än bra, var verkligen taggad och fick en himla fin kontakt, en liten ökning klämde jag in med :) Idag blir det dock vila, det känns att kroppen behöver det nu!


  


Onsdag

Oj vad jag inte ville gå upp imorse.. Vaknade någon minut innan klockan ringde och hoppades innerligt att klockan var 4 eller nått, så jag kunde få sova ett par timmar till! Men icke, hann inte ens ta upp mobilen och kolla vad klockan var innan den började tjuta hysteriskt!
Men men, nu sitter jag här på jobbet och är hyfsat pigg iaf.. Sitter och funderar på vad jag ska köra idag, är sugen på rygg men efter gårdagens benpass så kommer det nog ta emot lite :P Lite axlar kanske? Blev ju inget axelpass förra veckan så de är nog redo för stryk idag :)



Aj aj aj!

Blev ett fint benpass denna vecka med, får se hur många dagar träningsvärken håller i sig denna gång? Men men, No pain No gain! ;) Ska snart göra lite mat, är inte ett dugg hungrig än men efter duschen så kommer nog magen allt gnälla efter mat :)
Börjar kl 10 imorron och slutar 17, skönt! Då kan jag vara på gymmet en timma tidigare än vanligt iaf.. Tanken var ju att dra till gymmet direkt efter jobbet men det har väl gått sådär, antingen så har jag med mig för lite mat eller så glömmer jag att packa o ta med mig träningsväskan.. Det där med planering är som sagt inte min grej :)

Nä, dags för dusch och sen mat, puss på er! ♥




Hej träningsvärk..

Ja idag känner jag att armarna fick sitt igår, härligt :) Dagen har gått ganska så fort idag, Maria var inne förut med Lilla Leo och Ebba, Leo är nu två månader och löjligt söt är han med! 
Och nu är det bara ca 3 timmar kvar tills jag slutar, lovely!

Tror bestämt att det blir benen som får mosas idag, är faktiskt riktigt sugen på det :) Bara att hoppas på att man får till ett likadant pass som förra veckan, tror jag hade träningsvärk i benen/rumpan i ca .. 5 dagar? Så fortsätter jag i den takten så kommer jag ha ett riktigt nice ass till sommaren :D

                             




Gick ju fin fint!

Men jorå, gymmet gick fint idag trots att jag var lite trötter innan. Men av någon konstig anledning så kände jag mig lite lätt irriterad när jag kom in på gymmet..? Men det är väl den bästa kryddan till ett bra pass, blev ett bra pass för armarna med fin kontakt och pump ;) Har fått mat i magen men inte duschat, kanske dags att ta tag i det innan jag börjar känna mig alltför äcklig? :P 



                                                              




Trött!

Usch vad trött och seg jag är då! Är riktigt sugen på att ta mig en powernap innan träningen men då finns ju risken att jag vaknar lite försent :P Så istället blir det till att fixa lite mat och sen dra sig neråt mot gymmet för att piska armarna lite :) Och en liten koffeintablett eller två på det .. :)



   



Måndag

Då var det måndag igen då, nice! Förra veckan blev ju ingen höjdare vad det gäller träningen (bortsett från benpasset med Jessica då) så nu är det all in som gäller! Känner mig nästan 100% frisk så det är härligt :) Tror jag ska inviga veckan med ett svidande armpass, kan behövas! ;)

Helgen var annars helt ok, var med Linn i fredags och i lördags blev det både lugnt och långtråkigt.. Igår blev det bio med Linn, Shutter island och den var helt ok.. Vet inte om jag tycker att den var bra eller dålig, både och kanske? 


    



Ge mig mat!

Klockan är snart 21 och vi har inte ätit än! Usch jag svälter ju ihjäl här :P Linn är också här, efter maten blir det väl att åka o handla lite gotta och sen kolla film o tjöta lite skit! :)
Blir tydligen ingen tripp till mormor imorron så jag får se vad som händer istället.. :)

Nä, nu ska jag vara lite social med Linn här, puss på er! :)


  



Ja bort med skiten!

Oj sicken grå fredag vi fått då, typ 5 grader och regn! Men jag gillar det lite ändå får jag säga, snön försvinner ju lite fortare då iaf :)
Blev en lugn kväll igår, åkte och köpte mig lite Ben&Jerrys och kollade Criminal minds, me like! Dock så nöjde sig inte förkylningen sig med det utan förföljer mig fortfarande som ett jävla bihang. Tror det blir en helt träningsfri helg så jag blir riktigt frisk, hatar att vara förkyld! En sak om man bara är lite snorig och hostar lite men när halsen börjar svida så är det inge kul längre..  


             



:(

Usch, ser inte ut att bli någon träning ikväll, trodde jag hade blivit mycket bättre men nu känns det värre igen, halsen känns inte helt hundra heller.. 
Såå.. det blir en vilodag idag, får se om jag kan ta det imorron istället :)
Nu ska jag äta lite och sen bädda ner mig tillsammans med några avsnitt av Vänner :) 


   




Hmm..

Torsdag idag, fredag imorron YEY! Helgen blir dock väldigt lugn (nähää?) ska tydligen åka till mormor på lördag för hon fyller år.. Sen har jag en fika inplanerad med Anna på söndag :) Sen ska jag även se till att träffa Linn med, hon har vart bortrest en vecka nu så vi har en del att snacka om så att säga ;)
Idag känns förkylningen mycket bättre faktiskt, inte helt bra men funderar starkt på att återigen trotsa fanskapet och försöka mig på ett armpass. 


      



Dead..

Ja det här passet gick ju inte till historian direkt.. Blev rygg idag och jag kände mig rätt så taggad när jag kom in på gymmet men på tredje övningen så dog jag helt, kände mig trött, svag och helt slut typ.. Men jag tog mig igenom passet, men det blev väl sådär bra.. Tror det är förkylningen from hell som spökar, mår jag inte bättre imorron så får det bli vila helt enkelt! :)
Har nu ätit lite och ska snart hoppa in i duschen, efter det så blir det sängen! Känner att jag skulle somna som ett litet barn om jag skulle lägga mig ner nu :)

Puss och godnatt!

  




Gråa onsdag!

Vart tog den fina solen vägen? :) Inte alls lika varmt och härligt som igår ju! Men men, den återvänder nog förr eller senare ;)
Idag blev det precis som jag trodde igår, jag har sjukt och i benen men röven är nog fan värst alltså.. Men det är gött, gillar att få kvitto dagen efter ;) Förkylningen vill inte riktigt ge sig, men har inte så ont o halsen så det är bara att tuta o köra! Idag blir det nog rygg tror jag, hade vart kul att köra det med Jessica men vi ska försöka få in det nästa vecka! Verkligen kul att man hittat en till man kan träna bra och hårt med, annars är det lätt hänt att det bara blir flams o trams.. Men både Jessica och Björn får bra pli på mig! =)

 


Tjo =)

Säger bara en sak.. Jag kommer ha ont i benen och framförallt i röven imorron! Passet med Jessica gick kanon, provade på övningar som jag tidigare undvikit pga av knät men jag kände knappt av det alls idag? Känns väldigt bra nu, träningen går bra det är bara maten jag ska bli ännu bättre med.. Ska upp några kilo till! 


     



Tisdag

Tisdag idag då, dagen har vart lite halvstressig hittills, Göran är sjuk idag så jag har tillbringat större delen av dagen med att ringa hans elever och försöka pussla in dom någon annan dag.. :)
Ska snart äta lunch, är inte alls hungrig men äta bör man annars dör man ;) Sen ikväll blir det förhoppningsvis träning med Jessica, hoppas på det iaf! :) 




   


What?

Kan det vara en förkylning som håller på att bryta ut tro? Näää! Hoppas inte det iaf, mådde jättebra när jag vaknade imorse men har under dagen känt mig täppt, häning och allmänt jävlig. Men jag tror det räcker med lite sömn, hoppade träningen idag men förhoppningsvis så blir det ett benpass med Jessica imorron! Någon förkylning har vi inte tid med så det är nog bra imorron ;)

Nä, nu ska jag ta mig en dusch och sen gå och lägga mig!
Puss på er! ♥


   




Hoppsan!

Lite dålig update här, ber om ursäkt för det!
Helgen har iaf vart bra, var som sagt ute och åt med Emma, Elin och Kajsa i fredags och i lördgas blev det träning och städning. Samma sak igår, tränade bröst, vader och mage, gick helt ok men hade väl inte någon überenergi direkt. Efter passet så stannade jag kvar en stund och kollade på Zumban, riktigt underhållande får jag säga. Johan tyckte jag skulle ta den sista platsen så han kunde få sig ett rejält skratt för dagen men jag tackade självklart nej, hade ju framstått som årets skämt om jag vart med! :P
Sen efter träningen blev det mat och sen städning igen, blev inte helt klar i lördags. Tror aldrig jag har gjort en sån rensning förut, vet inte hur mycket jag slängt nu! Men det känns bra, nu är det verkligen ordning och reda!

Och nu blir det jobb ett par timmar, sedan hem snabbt (tror jag kan åka med mor min hem idag så jag är hemma relativt tidigt) och sen gymmet. Tror det lutar åt ett benpass idag men vi får se.. :)



      





Fan vad kass jag är!

Haha ja det här med planering är ju inte min starkaste sida, tänkte jag skulle träna rätt tidigt idag så jag kunde komma igång med städningen hyfsat tidigt.. Och vad är klockan nu? 16! Haha jaja, blir så ibland ;) Träningen gick iaf bra, det var axlarna och magen som fick sig en omgång :) Sen åkte jag och handlade lite, kom hem, åt, tjötade med min syster ett bra tag och nu sitter jag här.. :P
Nä, om jag ska bli klar innan midnatt så är det dags att sätta igång nu! 

    
      




God morgon!

Vilken härlig dag =) Ska snart äta lite frukost och sen bege mig ner mot gymmet för lite axlar och vader :)
Sen blir det lite av en fixar-dag, ska rensa ut garderoben och byrålådan, just nu så ligger det kläder överallt så det är varekligen dags att slänga det som jag inte använder! Sen blir det ju alla andra roliga sysslor som hör till, städa som en idiot och tvätta som en galning! Usch, inte alltid så kul men gött efteråt :)

Igår blev det en trevlig kväll i stan, var ute o åt med Emma och hennes klasskompisar Elin och Kajsa, väldigt goa tjejer båda två! Åkte hem rätt tidigt, 00.17 tåget blev det och det var rätt skönt ändå :)

Nä, nu är det dags för frulle, puss på er sålänge!




Fredag!

Tjoho då var helgen äntligen här! Eller ja, om ca 3 timmar då ;)

Träningen gick fint igår, men tyvärr så blev det inget pass med Jessica :( Blev lite tight med tiden men varken jag, Jessica eller gymmet har ju planer på att försvinna så vi tar det nästa vecka istället! Skulle kört axlar igår egentligen men eftersom jag var mycket mer sugen på rygg så blev det så istället :) Kände mig lite seg och trött till en början men piggnade till mer och mer under passets gång :) Tror jag ska satsa på att dra direkt till gymmet efter jobbet hela nästa vecka, istället för att vara hemma kl 22.30 typ så är jag hemma runt 20.30-21.00 istället. Liite goare eftersom man ändå har lite av kvällen kvar då :)

Idag blir det nog axlar iaf! Men först ska jag fixa naglarna efter jobbet, ringde i måndags och fick tid idag vilket var väldigt tur med tanke på att jag har en inte så vacker spricka i tumnageln som jag fick igår när jag skulle rätta till träningsväskan på vägen hem.. I-landsproblem? -Oh ja!!


Sen vet jag inte vad jag ska göra mer ikväll, det är ju min första helg som singel nu efter ett tag och det känns ju lite konstigt minst sagt...



     


Sushi och blombud

Oj vad fort denna dag har gått, känns bra! Idag har jag tagit tag i äsch-jag-gör-det-en-annan-dag-uppgifter. Kände att det var dags nu, lite typiskt mig ändå, det är aldrig en fråga OM jag gör det, det är bara frågan om NÄR jag gör det ;) Men men, nu är alla tråkuppgifter gjorda så nu har jag bara ca 1 timma och 20 min kvar att slå ihjäl!

Var som sagt hos Emelie igår och kollade DH (väldigt trevligt var det btw) och när jag kom hem så var jag inte direkt sugen på att ställa mig och fixa lunchlåda. Så det fick helt enkelt bli sushi idag, mumma!! 12 fina bitar var det som slank ner men fick soja som om jag hade köpt typ 7 bitar, snålt!
  

                

              Första biten nere, 11 kvar ;)


Sen idag fick jag en liten rolig överraskning, det kom en en budkille med en bukett blommor vilket inte är så ovanligt iofs, oftast ett litet tack från en elev till sin lärare för att det klarat sitt körkort. Men idag var blommorna till mig? Har dock ingen aning om vem det är från med tanke på att det inte finns något kort.. Lite kul om det är från en elev med tanke på att jag suger på teroin, (ända delen där jag kan ha hjälpt dem med körkortet) jag har aldrig några bra svar när jag får en fråga :P Men som jag sa till Göran här på jobbet, "Teori är till för amatörer, jag kör på känsla!"
Nä skämt o sido, jag tror faktiskt inte jag är den ända som skulle fetkugga om man fick göra ett teoriprov idag igen efter snart fyra år?

  
       Sweet.. :)



En timma kvar..

..Tills jag slutar! :) Har nästan gjort klart allt för dagen vilket är ganska gött.

Vilodag idag som sagt, en mysig DH-afton väntar hos Emelie i Alingsås, ska bli riktigt nice :)

Imorron blir det ett pass med Jessica, denna gången ska vi se vad våra axlar går för.. ;) Sen får jag väl köra mitt efterlängtade ryggpass på fredag eller lördag, boobisarna och vaderna ska ju även få sitt nån dag med :)


                                  



Se där ja!

Kände mig hur trött och seg som helst idag på väg hem från jobbet, var riktigt sugen på att klämma in en vilodag idag! Men efter lite mat så tog jag mina sista krafter och gick ner till gymmet vilket var väldigt bra initiativ :) Blev armarna som fick spö och det gick som en dans, hann dock inte med så mycket triceps men men. Funderar på att dra och träna direkt efter jobbet varje dag istället, ska jag hem emellan så kommer jag dit så sent..
Men men, imorron blir det iaf vilodag, ska hem till Emelie efter jobbet och ha lite DH-maraton! ;) Älskar den serien, lätt en av de bästa :) 
                   



                                                                   






Har ett fint kvitto från träningen igår!

Ja idag tar det emot att sätta sig ner och det ser nog lite roligt ut när jag går.. Ja ni fattar nog att det var benen som mosades igår och det gick helt ok. Knät kände jag fortfarande av lite så jag körde inte på för fullt i benpressen och i hackliften. Satsade istället på flera reps och placering vad det gällde tossingarna, så jag tycker ändå att det blev ett bra pass :)
Idag vet jag inte vad det blir för roligt på gymmet, får se :)


 


Mot gymmet!

Så där ja, nu har jag fått lite mat i magen och slurpat i mig en proteindrink så nu är det dags att traska ner till gymmet =)


    




Måndag!

Ny vecka, nya möjligheter, det gillar vi! Dagen började sådär får jag säga, jag skulle ta tåget som gick 09.52 från Lerum men det var inställt av någon anledning. Fick vänta på nästa tåg som skulle gå 10.22 men det var ju självklart försenat i 10 min.. Sen väl inne i stan så hoppar jag på trean, kommer till Järntorget och då kör han plötsligt in mot Linné? Visade sig att det var "tvärstopp" i Majorna han körde tillbaka till Järntorget så fick alla hoppa av där. Så kom elvan istället, hoppar på den och den tar sig utan problem ända till Mariaplan.. Har väl bara en sak att säga till Västtrafik; NI SUGER!!

Så där, då fick jag avreagera mig lite där också ;)
Annars har dagen vart ok än så länge, men med en halvkass start så känner jag mig ändå lite lättirriterad.. Men det går nog över snart, har precis ätit lunch och känner mig redan på bättre humör ;)

Gymmet ikväll då, vet inte vad jag ska köra.. Rygg får jag ta i slutet på denna vecka, blev två rygg-pass förra veckan :)


   
                    Lite axlar ikväll kanske?




Hemma efter en dag i Alingsås :)

Ja då var man hemma igen :) Blev först träning med Linda på underbara Hälsostudion, kändes lite konstigt att vara där igen faktiskt, nostalgi på hög nivå ;) Vi körde lite random men fokuserade ändå mest på tuttisarna, de måste komma i form igen :)
Efter det så blev det kinabuffé på nått ställe, kommer inte ihåg vad det hette men gott var det! Sen så mötte vi upp Emelie som frisknat till från förkylning från helvetet m.m och begav oss till Sofie, blev en liten trevlig pratstund där :)

Och nu sitter jag här hemma i Lerum, undra om det kommer någon bra film ikväll? Fast det är nästan skit samma, av någon anledning så blir jag alltid rastlös när jag kollar film själv och börjar alltid pyssla med annant istället.. :P
 


                              
     Linda in action ;)                            Alltid glada :)




Träning med Linda idag =)

Ja idag bär det av till Alingsås igen, trevligt värre! Idag blir det dock ett besök på Hälsostudion, ska bli riktigt kul att köra ett pass där igen =)
Frågan är vad vi ska köra, om det blir lite blandat eller om man ska satsa på bröst och vader? Hmm det får vi se när vi kommer dit :)

Nä, dags att äta lite innan jag drar, puss på er så länge!

 
      




Fredag =)

Ja då var helgen här igen då! =) Har redan slutat egentligen men ska ta tåget som går 14.17 så jag sitter kvar här på jobbet så länge :) Ska som sagt till Alingsås idag, först ska jag förbi fitnessbutiken och byta handskarna som kom igår, de var på tok för stora =/ Sen blir det träning med Björn och ikväll vet jag inte vad jag ska göra än faktiskt, är sugen på att bara vara hemma och kolla vänner typ hela kvällen :P Lugnt blir det iaf!


 

Oj så bra det blev!

Ja passet med Jessica blev bra mycket bättre än väntat, i vanliga fall har jag en tendens till att bara flamsa mig igenom passet när jag kör med någon men icke idag! Visst det blev lite snack och skratt mellan övningarna men vi körde ändå hårt, maxade gjorde vi båda två :)
Så mer sånna pass tack =)

   
                          



                   
                      Snygg-jessi, tror allt att det blir glitter med va?! =)





Torsdag!

Ja då var det torsdag igen då! Vaknade idag innan klockan ringde och kände mig verkligen helt utvilad, somnade redan vid 23 igår tror jag så det blev många timmars sömn inatt! :)
Idag blir det till att ladda inför arm-passet med
Jessica, pasta i stora lass ;)
Imorron blir det som sagt träning med Björn i Alingsås och på söndag åker jag dit igen för ett pass med Linda, kanske lika bra att flytta dit? ^^
Men innan träningen så kanske jag ska få lite vettigt gjort här på jobbet?


         

     


Ändring i schemat :)

Japp det blir lite ändring i schemat här! Blir vilodag idag istället för i helgen.
Så imorron blir det arm-pass med Jessica och på fredag så kör jag med Björn i Alingsås och sen valfri dag av helgen helt enkelt :)


       




Möra axlar och försenade tåg

                                                  Godmorgon sunshines!        
                                                                                                           
Sol idag med, inte illa! Men trots att solen lyser glatt så är det fortfarande kallt som attan vilket västtrafik självklart noterat.. Tåget var sent imorse, eller ja, jag kom lagom till det tåget som skulle gå en halvtimma före det jag skulle med så det blev ju bra ändå. Vanligtvis så tar resan ca 15-20 min men idag blev det en resa på 40 min istället, fråga mig inte varför.
Men men vad gör det när man fick till ett dunderpass för axlarna igår? =) Idag är det ben som står på schemat så jag laddar för fullt med kolhydrater och protein, lär ju behövas ;) Hoppas dock att mitt knä är med på noterna, tycker det har krånglat tillräckligt nu..



    


Sool!

Oj vilken härlig dag vi fått idag då? :) Solen lyser härligt och det droppar för fullt från tak och träd (om det inte rasar ner då vill säga)
Även denna dag har börjat bra bortsett från att jag försov mig lite imorses, men jag körde plattan i mattan och kom i tid till jobbet ;)
Igår blev det ryggen som fick sitt, gick mycket fint, bra kontakt och en liten stackars ökning ;) Träffade även Jessica på gymmet och vi bestämde en dejt på torsdag då armarna ska få veta att de lever ;) 
Tror det blir axlar idag och ben imorron, och sen på fredag är det bara tuttarna och vaderna kvar.. Men eventuellt så kanske det blir ett litet prio-pass i helgen? :) 



        




Uttråkad!

Nu är det inte långt kvar tills jag slutar och jag känner mig lagom uttråkad här på jobbet!

Men för att tiden skulle gå lite fortare så gick jag in och beställde lite grejer från fitnessbutiken, var först inne på budo & fitness men tycker att 130 spänn (tror jag att det var) i frakt är lite overkill när jag bara beställt ett par byxor och ett par handskar? Gick in på fitnessbutiken och där hade de tom rea på byxorna och frakten är endast 29 kr ;) Snacka om kap :P Så det blev ju bra iallafall, byxor är ju alltid bra att ha och mina nuvarande handskar är bra sletna nu så det var på tiden att jag köpte mig ett par nya :)





                         

 


En helt okej måndag än så länge!

Jo men veckan har börjat ganska så bra tycker jag men bättre blir det :)
Väldigt tråkigt väder dock, när jag drog upp rullgardinen imorses så möttes jag av ett vitt kaos, snöade och blåste som bara den.. Men det var lite bättre när jag traskade ner till tåget iaf :) Bara att hoppas på att skiten regnar bort snart :)

Det är ca fyra timmar kvar tills jag slutar och nu sitter jag är och klurar på vad som ska köras på gymmet ikväll.. Är grymt sugen på rygg (för ovanlighetens skull :P) men tror att det får vänta lite, kanske lite bröst och vader idag? 

 
 

            

RSS 2.0