Hoppsan!

Här var det inte uppdaterat på länge, sorry! Var ju i Skåne hela helgen och kom hem rätt sent igår tack vare SJ.. Skulle rullat in i Gbg kl 22.30 men blev istället 00.15, sjukt störande!
Men men, det var det ändå värt efter denna helg :) Men som vanligt så gick helgen alldeles för fort, och nu är det återigen två veckor kvar tills jag får träffa älsklingen igen :( Men nu ska vi inte vara negativa här, två veckor går fort ;)

Såå, tillbaka på jobbet- inte så jättekul kanske. Tillbaka på gymmet- gillas extremt mycket :D  Är riktigt laddad för kvällens pass, ben eller rygg blir det. Körde alltid efter ett schema precis när jag började träna men sen kom jag på att allt blir mycket bättre om jag kör det jag är sugen på, bara man drar igenom hela kroppen under veckan :) Och just nu så lockar rygg mest.. :)


                            



Just det ja, ny design här också, tack så mkt smartish! Är mkt nöjd ;)


En dag kvar..

Äntligen är det snart helg! Åker som sagt till Skåne imorron och jag kommer njuta av varje sekund hela helgen, som jag saknat älsklingen!
Men först ska denna dagen ta slut, är lite mindre än 4 timmar kvar tills jag slutar men tiden får ju gärna lägga på ett kol.. Igår var jag dock riktigt smart och packade min träningsväska och tog med till jobbet idag, mat har jag också med mig så det räcker så idag blir det till att åka direkt till gymmet efter jobbet :)

Benpasset gick väldigt fint igår, var nära ett PB i knäböj men eftersom jag inte hade någon pass så fick jag hoppa det, känns lite väl korkat att ge sig på det när man är själv.. Men det blev en bra ökning i benpressen iallafall, det var ett tag sen nu så det kändes bra... :) Kvitto har jag fått med, som vanligt så kände jag knappt någonting imorse men den kommer alltid mer och mer efter varje timma som går :)
Just det ja, jag provade den här grymt överskattade Celsius igår och Jag tycker bara att den innehåller 100% inbillning... Var nog första och sista gången jag köpte den.. Men men, alla är vi olika, är ju bra att den verkar funka för andra iallafall...

Ikväll blir det axlar, bröst och mage, är grymt taggad för axlar, mage är helt ok, bröst är ju mindre kul.. Men dom ska ju pumpas dom med! ;)




Biccar och triccar!

Sicket fint pass det blev igår, var laddad som attan och hade energi som en duracellkanin! Var nöjd med hela passet men framför allt med triceps, det verkligen sved i de sista övningarna och träningsvärk är bara förnamnet idag... :)
Så nu idag har jag laddat inför ett krossande benpass, är riktigt sugen på ben idag så det ska nog gå bra?
Nu ska jag även prova på den här (överskattade?) energidrycken Celsius, jag brukar vara ganska skeptisk till sånna här "mirakeldrycker" men jag måste ju prova innan jag uttalar mig ;) Men enligt Johan på gymmet så funkar den super första gången, sen efter ett par gånger (knappt) så känner man inte av så mycket.. Precis som en redbull då med andra ord..


                                                                 




Förbannelse?

Jag är nästan helt säker på att det vilar en förbannelse över över jobbet denna vecka! :P
Igår vart jag förbannad nästan hela dagen, men det berodde ju på ett visst gullpucko.. Sen idag trodde jag fan att jag skulle gå upp i atomer alltså. Skulle först boka biljett till skåne till nu på fredag. Kommer in på SJ, fyller i allting och sen när allt nästan är klart så står et bara att det är något tekniskt fel och att jag ska försöka senare. Jaha, jävla skit tänker jag men blev inte såå arg iallafall. Så jag tänkte att jag betalar min mobilräkning nu då så är det klart. Brukar bara gå in på 3's hemsida och logga in, sen klicka på "betala". Hur lätt och käckt som helst. Men inte idag inte, nä nä, då har de gjort om hela sidan? Står dessutom "Välkommen till mitt nya 3, nu har vi gjort det ännu bättre och mycket enklare för dig" IN MY ASS! Klickade på allt som gick att klicka på men inte fan fick jag betalat min räkning... Det var där någonstans som jag blev arg, hade god lust att slänga ut datorn genom fönstret kan jag säga.
Men iallafall, jag tog ett djupt andetag och klickade mig in på nästa sida, tänkte köpa biljetter för siesta i helgen, är lika bra att köpa de nu så vet man att man garanterat har sin biljett.. Men det sket sig det med, de skickar tydligen ut biljetterna och det är ju lite smådrygt om de inte hinner komma innan fredag.. Eller jo, de har två ombud här i Gbg men de har samma öppetider som jag jobbar.. Så det var ju kul, fick inte gjort ett piss. Eller jo, efter ca en timma så fick jag köpt mina tågbiljetter iallafall, gött att den viktigaste delen löste sig iallafall.. ;)

Men men, nu är jag inte arg längre :D Resten av dagen har vart helt ok, lagom mycket att göra :)
Ryggpasset gick btw riktigt bra igår, får alltid sjuk träningsvärk i ryggen och det gillar vi skarpt! Idag var tanken att jag skulle köra ben men det kan bli lite tight med tiden.. Slutar ju 17 imorron så jag tar ben då och armar idag istället :) Sen får jag nog trycka ihop passet på torsdag, blir ju sista träningsdagen för denna vecka så jag får köra både bröst och axlar då. Och imorron kan jag nog få med lite vader i benpasset.. :)


                                                                 


   

Måndag

Ja då var det måndag igen och dagen har väl inte vart den bästa om man säger så. Vet inte varför men har bara vart sjukt irriterad nästan hela dagen. Eller jo, det beror nog väldigt mycket på en person som var inne här på jobbet förut, gaah vissa människor vill man bara strypa!! Sen har det vart sjukt mycket att göra och allt har bara vart allmänt jobbigt.. Men men, hoppas att träning går bättre och det tror jag nog, ibland är ju irritation den bästa kryddan på gymmet ;)
Blir ben eller rygg, vad det än blir så kommer det bli ett hårt och bra pass!



Hehe

Jag måste bara klämma in ett litet inlägg här innan jag går och lägger mig. Jag fick en liten rolig kommentar på senaste inlägget, kanske skulle vart lite tydligare när jag skrev det :P Den som skrev kommentaren (man kan faktiskt fylla i sitt namn btw) trodde att det är en studentbal jag ska på veckan efter midsommar men så är inte fallet! Så nej, min pojkvän är inte 91:a ;) Han är 86:a, alltså 24 i år! Och det är inte en studenbal jag ska på, utan kadettbal/examensbal.
Så, då fick jag sagt det med! ;)



                                              
                                                                      Min bara min!! ♥



Nu ska jag kolla klart på efterlyst och sen förhoppningsvis somna.. Godnatt!



Söndag

Ja då  var snart denna helgen över då! Men det gör mig inte så mycket, vill bara att tiden ska gå fort nu så det snart blir fredag, får ju äntligen träffa älskligen igen då =)

Idag har det vart en ganska så skön söndag. Sov rätt länge, tror jag vaknade runt 11, riktigt skönt! Sen gick jag ner till Emma för att prova hennes balklänning.. Ska ju på Rasmus bal veckan efter midsommar och jag kommer inte riktigt i min som jag hade på vår studentbal, jag har blivit lite större både här o där de senaste åren :P Men hennes klänning satt helt perfekt, liiite liten över brösten men det får gå, det är ju inte direkt så de trycks upp i hakan.. ;)
Så den blir det, tack Emma!

Annars har jag bara tvättat och städat lite, så nu behöver jag inte gå på reservlagret längre vad det gäller kläder ;) Tog mig även en tripp till solarieholmarna förut med, nu har de äntligen bytt rör så nu blir man ju även brun av att sola.. :P




Boobs..

Blev ingen paintball idag, den blev inställd.. Så jag körde veckans sista pass idag istället för imorgon :) Om det var varmt på gymmet? Kan man ju lungt säga.. Däremot så var det nästan inga där, vara bara jag och en till kille i början och sen så kom Jessica också, var ett tag sen jag såg henne nu ju! Hon hade haft poseringsträning med självaste Helene Ahlson tidigare idag, gud, jag vill också tävla snart :D Men ska bli lite större först ;) Kanske blir 2011 eller 2012, känns som att 2012 känns mest rimligt men vi får se... :)

Passet gick iaf fint, var som sagt boobsen som pumpades idag.

Gårdagen var btw mycket trevlig. Det var jag, Emma, Johanna, Linn och Åsa som tog oss en lite after work på el carazon. Blev mycket tjöt och skratt, satt och pratade om gamla minnen en hel del och herre gud säger jag bara.. Unga, dumma och naiva var vi, men fan vad kul vi hade :D 


                                   






Fredag!

Härligt härligt, denna vecka gick väldigt fort tycker jag! Är ca två timmar kvar tills jag slutar och sen vid 17 så blir det lite after work på el corazon :) Sen fyller ju Johanna år idag så vi ska väl skåla för henne en gång eller två med.. ;) 

                                                                   
                                                                     Grattis honey!

Men det blir ändå ganska lugnt för min del idag, imorron är det paintball med gamla klassen vit 10-tiden, ska bli grymt roligt =)

Så det blir alltså vila idag och imorron från gymmet men på söndag ska jag avklara det sista passet, bröst och vader ;) Axelpasset gick btw riktigt fint igår, det regnade ju rätt bra på kvällen så det kom in lite frisk luft när man öppnade fönstret iaf! :)

Tycker att denna vecka har gått väldigt bra vad det gäller träningen och kost, det går riktigt bra nu... :)


HOT!!

Känns som sommar idag med, lovely! :)

Passet igår var bra svettigt kan jag säga, räckte med uppvärmingen av knäböj så kändes (och såg ut som) som att jag hällt en hink vatten över mig! Men trots värmen och lekstugan* som befann sig inne på gymmet så gick det väldigt bra! Dock så var det mer folk än vad jag väntat mig, trodde som sagt att avenyns uteserveringar skulle locka mer än gymmet för en del men icke.. Men idag har jag ett bra kvitto från gårdagen och det känns mycket bra ;)

* En sk lekstuga består oftast av en grupp killar på ca 3-6 st som är mellan 16-19 år. Gillar att synas och höras. Har dessutom väldigt svårt för att lägga tillbaka vikterna på rätt plast. 



                                                                  


Gjorde en liten dum grej igår med får jag säga.. För ca ett år sedan så var jag en riktigt torsk på koffeintabletter men slutade sen nästan helt med det. Igår kände jag dock att jag kanske skulle behöva lite extra energi på gymmet med tanke på värmen så jag tog mig ett par stycken och svalde ner med lite vatten.. Sen dricker jag ju inte kaffe heller så min kropp fick väl sig en liten chock där så att säga haha! Visst, det funkade ju skitbra under träningen men sen somnade jag inte försen typ 03:00 heller :P
Men men, får nog försöka ta dem lite tidigare nästa gång så ska det nog gå bättre ;)

Ikväll blir det nog axlar iaf, känner att det rycker bra i axel-levern nu.. ;)



Vår?

Nej nej, idag är det SOMMAR :D Helt underbart, det var 23 grader när jag åkte hem! Lite trist bara att man måste jobba när det är så här fint.. Men idag har det vart bra mycket att göra så tiden har rullat på bra :) Bara två dagar kvar nu sen är det äntligen helg.. :)

Blev inte ben igår på gymmet, piggnade till lite mer på eftermiddagen men kände att något benpass fanns det inte energi till. Tänkte köra bröst och vader istället men när jag väl kom in på gymmet så blev jag grymt sugen på armar istället.. Och jag får väl säga att det var ett tag sedan som det gick så bra som det gjorde igår! Pump så det vissla om det och kontakten var inte illa den heller! Precis när jag började träna så tyckte jag att armar var ett av det roligare passen men så är det inte längre.. Men igår tyckte jag det var riktigt roligt tom ;) 


                                                                   


Men idag blir det nog ben, känner mig piggare idag :) Dock så lär jag ju dö av värmeslag på gymmet,  luftkonditioneringen är ju inte den bästa (finns inte ens någon?) plus att solen legat på hela dagen.. Men men, bara till att fylla vattenflaskan och köra så det ryker ;) 


                                                                 





Pain!

Ja det känns att ryggen fick sitt igår kan jag säga .. ;) Men det känns bra, då har man inte mesat sig igenom passet :)
Vet inte varför men jag har vart riktigt trött hela dagen, somnade nästan på vagnen och det är inte riktigt likt mig :P Men jag hoppas jag piggnar till snart iaf, vill köra ben ikväll men det är helt meningslöst om jag är lika seg ikväll som nu.. Men men, har fått i mig en stor lunch nu iaf, den kanske gör så att jag piggnar till lite snart =)


                                     






Back in town!

Ja denna helgen gick som väntat på tok för fort! Det är väl den absolut största nackdelen med distansförhållande, att man inte kan ses så mycket som man vill.. Men men, om två veckor så får jag träffa älsklingen igen =)

Men helgen var väldigt lyckad iaf, blev först en lugn kväll hemma hos Rasmus, middag med hans syster och sen gick resten av kvällen till lite tv-tittande och massa mys =)

I lördags däremot så var det mer livat! Först ut till hans vänner i Höör, en liten fördrink och sen blev det bowling.. Trodde jag var absolut sämst i hela världen på bowling men tydligen så är Erik sämre, kändes mycket bra! ;)

Efter det så var det tillbaka hem till Sofia, grillen åkte på direkt eftersom alla var hungriga som djur :P Men maten blev riktigt god (jag och Rasmus delade på 1 kg kött, bra jobbat!) och efter middagen så var det all in som gällde. Hade riktigt kul, första gången jag träffade de flesta men de var ju störtsköna hela högen!

Nu däremot så är det back in business, jobb och träning! Känner mig riktigt laddad för dagens pass, tror bestämt att det blir ryggen som ska piskas ;)
Ska även försöka planera in ett pass med Björn snart och kanske få lite inspiration? =)


                                                           



Ca en timma kvar..

...tills jag slutar! Gillar verkligen fredagar, jobbar från 09-13, perfekt ;) Idag fick jag dock tillåtelse från min mamma/chef att gå 30 min tidigare för att inte missa tåget, hade vart väldigt jobbigt att missa det minst sagt..
Men det märktes idag på tåget och vagnen att många är lediga, var bara jag och några till stackare som var på väg till jobbet :P
Men men, behöver inte känna mig stressad sen iaf, skönt det :) Sen blir det några sega timmar på tåget men det är det värt! :)


           




Skåne!

Vilken go dag det vart får jag säga! Vaknade rätt sent, men det var gött att sova ut lite.. :) Gick upp, vinkade av Linn, sen gjorde mig en riktigt stor och go frukost.. Sen blev det gymmet, axlar och armar var inplanerat men blev bara axlar och biceps. Axelpasset gick riktigt kalasbra, biceps gick också fint men sen så fanns det inte någon energi till triceps :P Men det gjorde mig inte så mycket, är grymt nöjd med passet ändå, framför allt axlarna :)


                                                                   



Sen har dagen gått till att tvätta och packa, åker ju ner till skåneland imorron för ett hembesök hos my lovely boyfriend =) Veckan har gått lite småsegt men imorron är det äntligen fredag.. :)
Lite klantigt av mig bara att tvätta och packa samma dag.. Blev ingen tvätt igår så fick ta allt idag istället men det tar ju ett tag innan skiten torkar.. Planering, vad är det?




  

Ben..

..blev det igår! :) Gick fint, märktes också inne på gymmet att det var strålande väder ute, hur lugnt och skönt som helst :) Idag är det vilodag, axlar och/eller armar står på schemat imorron, satsar på både och!
Är ju ledig imorron så snart kommer Linn hit.. Blir väl till att hyra en film eller två, självklart lite skitsnack och skvaller på det med ;)


     


Nä, ska ta och slänga i en tvätt sen tror jag att Linn anländer vilken sekund som helst här.. :)




Tisdag

Tjoho, redan tisdag! ;) Har vart rätt mycket att göra idag så tiden har gått hyfsat fort än så länge!
Blev rygg och mage igår på gymmet, gick fint till en början men i slutet var jag riktigt seg.. Men det känns idag att det blev ett bra pass iaf.. :)

Har bara vart borta en helg men oj vad grönt och fint det blivit under tiden?! Tänkte på det igår, träden är ju mer gröna än bruna nu :)

Frågan är om det blir ben ikväll..? Har känt mig grymt trött och seg hela förmiddagen men börjar nog piggna till lite nu tror jag.. Vi får se, har jag energi så det räcker blir det ben, annars så får det bli bröst och vader.. :)


 

Bra jobbat..

Idag lyckades jag gå upp en timma för tidigt.. Antar att jag var lite väl trött i huvudet igår när jag ställde klockan? Och jag reagerade inte på det imorse heller utan gick snällt upp.. Kanske hade lite annat i tankarna? :) Men men, blev en härlig morgonpromenad med Nikita, sen kunde jag avnjuta en lååång frukost!

Och nu sitter jag här på jobbet, har precis lyckats installera trådlöst tangentbord och mus utan att få några större utbrott, bra där!
Träning ikväll med, känner att det är ryggen eller benen som ligger risigt till idag! ;) Var lite dåligt med magträning förra veckan får jag säga, det får vi ändra på denna vecka.. :)



  

Hemma igen!

Då var man hemma från Sthlm igen, oj vad denna helgen gick fort! Blev lite allt möjligt denna helg, träning, bio x2, utgång m.m! Känns riktigt trist att vara hemma igen men nästa helg blir det Skåne.. =) Får se om jag får visa min absolut bästa sida (?) igen då, slalom på högklackat, bra skit säger bara!

Nu blir det till att packa upp, duscha och lite annat smått och gott. Kommer nog soman ganska tidigt men det är ju skönt det för imorgon börjar en ny vecka med jobb och träning! :)



ONSDAG

Ja men gött, då var det äntligen onsdag då!! Lite minde än 5 timmar kvar på jobbet sen går tåget till Sthlm 17:42 för att vara exakt ;) Men innan dess så ska jag väl försöka få lite vettigt gjort här på jobbet? Eller ja, det beror ju på vad som räknas som vettigt, kolla facebook och bloggar är ju vettigt på sitt sätt? ;)


Måste säga att jag blev lite imponerad av mig själv igår, skulle köpa mig ett par jeans och det gick fan undan alltså. Tror jag var inne på allum i ca 15 min, sen kom jag ut med ett par vita fina jeans!
Jag blev dock inte lika imponerad av mig själv imorse får jag säga.. Tvättade mina söta vita tygskor igår och de blev ju verkligen jättefina.. MEN.. Istället för att låta de stå på badrumsgolvet och torka fint så lägger jag dem på elementet istället.. Fråga mig inte varför men jag tyckte väl det var en skitbra idé? Synd bara att de var helt pissgula när jag tog upp dom imorse?! Så dom skorna fick stanna hemma, vet inte om det kanske försvinner i tvätten?

Jaja, världen går väl inte under för det hoppas jag (men den gjorde det under ca 47 sekunder imorse) man får helt enkelt bara tänka om lite i valet av skor och kläder ;)

Nä dags att fördriva tiden lite, får väl hitta en låda eller två att rensa ut eller nått..



                                




Bra helg!

Ja denna helgen gick ju bra fort får jag säga! Blev en väldigt lyckad kväll i fredags, vi var som sagt hos Emma och Marcus och förfestade och sen blev det Valand.. Hade ju sagt tidigare att det bara är skit att gå ut på Valborg men jag hade faktiskt jävligt kul :D Sen har ju Johanna äntligen kommit hem efter fem månader, oj vad jag sakant henne! Tyvärr så blev det ju inte så mycket prat om allt och ingenting i fredags så jag får helt enkelt försöka boka upp henne nästa helg eller nått :)
I lördags så blev det en total slappardag med Linn, sov rätt länge båda två och det var rätt skönt.. Sen resten av dagen så satt vi mest och garvade åt saker som hänt kvällen innan och dessutom så var 3-reklamen hysteriskt rolig just då. Så det blev en inte allför seriös dag med andra ord.
Igår så åkte jag, mamma och Mats och hälsade på min styvfarbror på hans tjusiga lilla all inclusive hotell i Högsbo, ett riktigt trevligt place med taggtrådar runt byggnaden och inlåsning kl 20. Men det var riktigt kul, ibland så får man försöka se personen bakom all skit.. :)

Men nu är det ny vecka, nice! Inleder träningsveckan med ett bröst och magpass sen.. :) Sen i övermorgon blir det Sthlm, men det kommer garanterat bli träning där med, iaf på torsdag och fredag :)


Nä, nu har jag dragit en fin update här tycker jag, dags att jobba vidare nu! :)



RSS 2.0