Övertrött?

Gaah ge mig ledighet! Blir galen av att vakna av väckarklockan varenda jävla dag! Längtar till lördag, då är jag ledig.. Efter 19 dagars jobb :D Och på fredag är det julbord med Life, på lördag julbord med ena sidan av familjen.. På söndag är det jobb igen :P Men nästa helg.. Det är inte vilken helg som helst, nej nej! Då är det Fitnessfestivalen för hela(?) slanten som gäller! ;)


Ingen styrketräning idag, blev bara konditionsträning. Gick bra men har fått bättre tid. Imorron blir det vila, även onsdag blir träningsfri.. Sen på torsdag gäller det ;)

Längtar till nästa vecka, då kan jag återgå till det vanliga med träningen igen. Hoppas även att aptiten kommer tillbaka igen då, den har vart på vift typ en vecka nu.. Kommer tyvärr in i sånna perioder ibland, skitjobbigt men det är ju bara att tvinga i sig maten :)



                           
                                       


Jobb jobb jobb..

Inte mycket till ledighet här inte! Blir jobb hela helgen lång denna vecka med på gymmet. Skulle egentligen bara jobbat idag 15-22 men fick även ta lör+sön 10-18 :) Hade vart ganska skönt med en ledig dag eftersom jag även jobbade hela förra helgen men ska väl inte klaga :) Behövde inte jobba på trafikskolan idag så jag slapp gå upp så tidigt iallafall.. Sen att det ändå inte blev många timmars sömn inatt är en annan femma :)

Eftersom fysterna närmar sig så har styrketräningen blivit lidande denna vecka.. Ska bli gött sen när man gjort dom så man kan återgå till den vanliga träningen igen.. Dock så kommer jag nog att fortsätta lite med konditionsträningen, men kanske bara 1-2 pass i veckan.

Men nu ska jag snart krypa ner under täcket och försöka ta igen några timmars missad sömn..
God natt! 


                                                        
                                       
Den där "ny på jobbet"-skylten gör en inte smartare direkt ;)



Bästa på länge :)

Ja idag blev det ett hej dundrande axelpass! Var trött som attan på jobbet idag med men även idag så kom enerigin från ingenstans när jag var på väg till gymmet ;) Blev även lite mage efteråt, det kan man ju aldrig köra för mycket av.. :)

                                                           

Imorron var tanken att jag bara skulle köra kondition men det lutar åt att det blir ett armpass innan. Är ju riktigt pisstråkigt rent ut sagt att bara köra kondition.. Och ett litet armpass innan kan ju inte skada? ;)


Igår hjäpte jag Victoria att ta lite formbilder, daamn vad den bruttan har har gått ner nu det senaste! Hon ska tävla på luciapokalen nu i december och det ska även Jessica och Frida från gymmet med.. Ska bli grymt roligt att se! Är riktigt taggad för tävling själv, dock så får jag vänta ett år :P
Jag får alltså nöja mig med att "bara" kolla på alla välsvarvade killar och tjejer under FF i år, inspration på hög nivå!
 

                                                



Seg måndag!

Kors i taket vad trött jag har varit idag! Somande till flera gånger på jobbet.. Jobbade ju hela helgen så det kanske är därför :) Men det gick bra i helgen iallafall, gjorde inte så månag stora misstag haha ;) Blir även jobb på fredag på gymmet igen :)
Efter jobbet så piggnade jag till lite, och tur var det eftersom att det var kondition som stod på schemat.. Gick helt okej faktiskt, dock så såg jag inte tiden jag sprang på?! Grymt störande.. Men jag vet att jag fick bättre tid än sist eftersom jag sprang på högre hastighet. På söndag blir det en dejt med Linda och banan i Alingsås igen och innan dess så blir det några till konditionspass på gymmet :) Lite trist att ta bort styrketräningen helt några dagar denna vecka men måste nästan det eftersom fystesterna är väldigt snart...

Haha lyckades även paja kranen på toaletten på gymmet idag.. Skulle tvätta händerna och så knakade den till rejält.. Sen gick det inte att stänga av.. Haha inte så förvånande att jag lyckades med det kanske? :P Men men, imorron kommer det någonoch fixar det.. :) 




Inte en siffra rätt...

Haha nä denna dagen började väl sådär.. Gick upp en timma för tidigt, snurrig som man är så tänker jag inte på det.. Sen åkte jag hemifrån 07:50. Börjar kl. 09:00.. (tar ca 25-30 min att köra) Det hade hänt en olycka på vägen så det var lite köer, så jag blev lite stressad. Sen när jag har typ 5 min kvar så ser jag att klockan är 08:24. Haha vart var mina tankar imorse egentligen?! Sen har jag lyckats snurra till det med lite allt möjligt fram tills nu, haha skulle nog inte gått upp imorse?!
Men men, hoppas jag piggnar till i huvudet för efter jag slutat här så är det dags för mer jobb, ska jobba på gymmet 15-22 och sen även lör-sön 10-18, bye bye sovmorgon :D Nä men det är roligt, behöver komma in i det och på tre dagar så ska väl saker och ting fastna lite bättre? :)



  


Torsdag..

..och kallt är det! Men ska inte klaga, har ju som sagt hellre detta vädret än pissregn. :)
Blev ett riktigt bra armpass igår, det känns idag :) Axelpasset i tisdags på Hälso gick också fint, koncentrationen kunde kanske vart lite bättre men men ;) Idag blir det tyvärr ingen gym, ska till Alingsås och träna på Harres test med Linda och en annan tjej som också gått vidare till fystesterna.. Kan nog behövas, det där med kullerbyttor är ju inte rikrigt min grej.. Men med lite träning så ska la det vägen? ;)



                                                                  


Tisdag

Jaha, då var det höst på riktigt igen, inga 8 grader och pissregn utan -1 och frost när man kom ut imorse :) Då är man extra glad över parkeringvärmen! ;)
Benpasset gick fint igår, var väldigt seg till en början men vaknade till efter knäböjen :) Tog även en dejt med bandet efteråt.. Började att gå en stund med vikter på fotlederna, var inte så farligt men sen när jag började springa så var det ritkigt tungt :P Sprang 1 km med vikter och 2 km utan. Fick dock inte så jättebra tid, kanske inte så konstigt efter ett hårt benpass och 1 km med vikter? :P
Idag blir det ingen löpning iallafall, kör nog imorron igen.. Idag blir det istället axlar i Alingsås, tjiho! :) 


                                          


Måndag..

Måndag igen då, och fy vad trött jag är.. Har inte sovit allt för många timmar i helgen! Åkte till skåne i fredags men åkte även hem i fredags med.. Eller ja, lördag natt kanske man ska säga.. Var inte allt för många bilar ute, bara jag o lastbilarna typ så det gick ganska fort hem.. Så efter ett par timmar i bilen och miljoner tankar som snurrade i huvudet så var jag hemma runt 4, men somnade nog inte försen 5.30 typ..

I lördags åkte jag hem till Emelie för lite Desperate housewives, blev en väldigt lugn kväll.. (somnade dock väldigt sent då med)
Igår så sprang jag coopers med Linda i Alingsås och jag klarade faktiskt tiden! ;) Men det kanske beror på att hon sprang bakom och kastade sten på mig? ;) Jaja! Jag klarade det iallafall men tiden ska bli bättre..

Är faktiskt inte så taggad för träning idag, är riktigt seg men vem vet, det kanske vänder och jag får till ett riktigt rekopass? :)



Fredag..

Härligt värre.. Är dock ganska trött, har sovit en aningen färre timmar de senaste nätterna.. Men dags att piggna till snart, åker till skåne efter jobbet och jag har hört att det inte är så bra att somna bakom ratten? ;)

 Annars har veckan vart väldigt bra allafall, bara benpasset i måndags som gick lite segt men resten av dagarna har gått som en dans när det gäller träningen :)




Onsdag

Det var en trött Carro som masade sig upp när klockan ringde imorse, var inte alls sugen lämna min perfekt tempererade säng och dra mig till jobbet.. Usch! Men glad är jag iallafall, det är väl huvudsaken? ;)

Gårdagens pass gick finfint, bytte lite övningar också och det är ju alltid trevligt :) Det var inte bara axlarna som tränades, utan även käkmusklerna fick jobba, guuud vad jag pratar ibland! :P Käften går verkligen i ett på mig.. Men hur lätt är det att hålla tyst när både Louise och Victoria är där..?? Just det, inte så lätt ;)

Men idag ska jag satsa på lite mer fokus, kanske ska leta upp min iPod och börja använda den igen? Men jag har ingen musik på datorn som jag kan föra över så det suger ju. Har ju spotify i iphonen men den är lite klumpig att ha när man tränar...
Jaja, ska försöka fukusera bättre idag, armar och mage är det som står på schemat :)




Ja se det snöar...

Eller ja, nu har det slutat men ändå.. Kallt som attan var det imorse och helt vitt ute.. Men SMHI-torsk som man är så såg jag att det ska bli typ 7 grader och regn på torsdag igen.. Förvånande? Njaaee..

Benpasset igår gick väl sådär.. Kände mig svag. Framförallt i knäböjen.. Kanske lördagen som satt sina spår? :P Men men, idag är det nya tag som gäller, axlar och mage är det som står på schemat och det är jag minst sagt väldigt taggad för.. :)


                                                    




Bra helg.. :)

Måndag igen, tjiho! ;) Känns helt ok, vart ganska lugnt idag men tiden har ändå rullat på bra :)
Helgen var bra den med, lugnt i fredags och utgång i lördags.. Första gången på jag vet hur länge?! Men kul var det, först hem till Emelie där vi gjorde oss iordning och sen hem till Denice på förfest, och sen bar det av mot Hotellet ;) Var väldigt mycket folk, men kul! Var dock inte så kaxig igår, funderar fortfarande på om jag gjorde en touchdown på tågrälsen eller liknande, känns lite så i kroppen iallafall.
Men idag är huvudet med i matchen igen och ikväll är det dags för ett stenhårt benpass, me like!!



                                                          
                                                                 



Run B*tch Run!

Ja nu blir det lite mer konditionsträning för min del! Fick ett mail igår om att jag är kallad till fystesterna, så nu blir det till att ligga i! Tänkte även åka ut till stonehill och springa så jag får prova på en "riktig" bana med så att säga :) Sen har även Linda meddelat att hon kan hjälpa och pusha mig lite med, finns tydligen en bana i Alingsåstrakterna med som vi kan besöka ;) Men det är 2 km på 10 min, inte så jobbigt ändå.. Och har man inte konditionen så räcker det med vilja när det är en så kort sträcka.. :P Nä men jag ska se till att ha klarat det med god marginal innan jag åker dit, är ca en månad kvar :)
Men jag är nästan mer rädd för Harres test.. Det är ett koordinationstest och jag är ju inte den smidigaste på denna planet... Dockan däremot är jag inte rädd för, det är Coopers och Harres test som gör mig mer nervös..

                                                   


Men men, det kommer gå fint ;)
Idag blir det bröst, vader och mage på gymmet, och sen lite löpning på det :)
Ryggpasset igår gick finfint, lite mycket prat emellanåt men så blir det ibland.. :)



Torsdag

Gårdagens armpass gick riktigt bra, körde på lite lättare vikter och fler reps, bra med lite variation ibland :) Så resultatet blev riktigt fin kontakt och pump! Gillas starkt :)

Idag är det dags för veckans höjpunkt i träningen, rygg! Taggad som attan och laddad med kolisar, o yeah!
Men först så ska denna arbetsdag ta slut, "bara" 3 timmar och 45 min kvar...



              



Onsdag

Onsdag idag, helgen närmar ju sig med stormsteg ;) Härligt värre :)
Veckan har hittills vart bra, förutom att jag var på extremt dåligt humör nästan hela dagen igår, vet inte varför.. Men jag blev glad igen när jag kom in på gymmet och såg Jasmines härliga leende, rätt svårt att vara sur då :)
Blev ett riktigt bra axelpass igår, bra tempo och grym kontakt! Även benpasset gick finfint i måndags så jag hoppas att träningen fortsätter att gå lika bra resten av veckan :)
Idag är det armar som gäller, även magen ska få sitt ;)



Beeen!

Ja idag är det måndag och det betyder ben på träningsschemat! :) Är riktigt laddad, förra veckans benpass gav ju ett bra kvitto men hoppas på bättre denna vecka.. Förut så tyckte jag att ben var det tråkigaste passet men nu för tiden är det ju riktigt skoj, kanske beror på att jag nu äntligen börjar se/känna resultat efter allt slit? :) Bättre är det, men fortfarande inte bra ;)



RSS 2.0