Torsdag

Shit vad tiden går fort nu för tiden, denna veckan ha ju bara sprungit iväg! Men det är gött det, för imorron är det ju redan fredag igen ;) Imorron ska jag även fixa naglar, slutade med akryl innan sommaren nån gång men dom går ju inte att hålla fina. Flikar dig, tre går av och det ser bara för jävligt ut rent ut sagt! Så imorron kl 14 är det dags igen :)
Annars har allt rullat på bra denna vecka, är lite mer att göra på jobbet nu när vi är lite fler :)
Träningen har gått fint den med, igår så kände jag inte av axeln över huvud taget så det känns väldigt bra minst sagt.
Och idag är det dags för ryggen att få sitt och har jag tur så hakar Jasmine på? :)




Ursäkta...

...för en extremt dålig uppdatering!
Har vart fullt upp hela helgen.. Kom hem vid tre i fredags, var lite trötter så jag tänkte vila en stund.. En liten stund blev en lång stund, vaknade runt 17.20 igen :P
Tänkte egentligen ha en vilodag i fredags men efter min lilla powernap så fick jag en extrem energikick :) Så det var bara att fixa lite mat, på med träningskläderna och ner mot gymmet :) Körde veckans sista pass, bröst, vader och mage! Gick helt ok får jag säga, blev dock lite besviken på träningsvärken i vaderna dagarna efter, väntade mig lite mer så att säga.
Sen blev det tjöt med fina Jasmine fram till stägning, dvs kl 22. Sen hem, duscha, äta och sen filmkväll på det! Var faktiskt väldigt skönt att bara tillbringa kvällen helt själv, tycker det är väldigt skönt lite då då :)

I lördags så gick jag upp hyfsat tidigt. Kom in till stan runt 10.30 och då var det shopping som gällde.. Behövde verkligen nya höstkläder! Så jag kom hem med ett x antal cardigans/tröjor, ett par byxor och en kjol  :) Mycket välbehövligt som sagt! Ska även försöka få in bilder på det någon dag med kanske.. :)
Sen på kvällen bar det av mot Alingsås för en trevlig kväll med Emelie och lilla Lego (hunden) som blev påkörd förra veckan och överlevde smällen på nått vänster (änglavakt?).. Men det var en himla tur det, kändes bra att se lillplutten hyfsat pigg ändå :)

Och i söndags blev det en sväng till Allum, hade fortfarande inte fått tag på några skor/stövlar så det var mitt största projekt.. Hittade absolut ingenting som föll mig i smaken så jag åkte till Lerum och hittade faktiskt ett par stövlar där. Hade mer tänkt mig ett par kortare boots eller liknande eftersom jag redan har ett par stövlar från förra året. Men eftersom jag hittade ett par fina stövlar så orkade jag inte flänga omkring mer.. Kanske blir den kortare modellen på nästa lön ;)
Sen var det de vanliga söndagssysslorna som gällde, dvs handla mat, städa, tvätta, fixa matlådor för veckan och packa träningsväskan.
Var en mycket bra helg med andra ord :)


Idag var jag dock tillbaka i verkligheten, jobb till 18 och sen benpass på gymmet som gick mycket bra idag! Framförallt knäböjen, fick pass och pepp av Pontus som fick mig till att ta ett riktigt fint PB :) Tack!
Sen lärde Johan mig hur man stänger gymmet.. Varför? Jaa.. Kul? Förberedande syfte? Eller nått..

Nä, nu är det dags för ett avsnitt av Vänner och sen sova, det är ju trots allt en dag imorron med :)

Godnatt på er!


Äntligen torsdag!

...för vad är det för speciellt på torsdagar..?? RYYYGG!! Måste även ge magen en rejäl omgång, har slarvat lite med den denna veckan..
Armpasset gick riktigt fint igår, kontakt, pump och ådror! ;) Sen att Jasmine jobbade (helt oplanerat typ..) gjorde inte saken sämre heller! :) Så det blev lite mystime med henne efter passet :)
Har även vaknat upp från min matkoma nu så nu är jag med i matchen igen, åt nog lite väl mycket förut :P Blev thaimat till lunch idag, brukar vanligtvis äta kyckling ris o sallad men glömde helt av att ta med mig lådorna imorse.. Så idag blev det en lite onyttigare lunch (men ack så god!). Så förhoppningsvis blir det bra tryck i passet idag med :)




Rehabträning..

Axeln är mycket bättre nu men inte riktigt helt bra.. Så det fick bli babyvikter igår igen :)
Övningarna jag körde:

Hantelpress

Hantellyft åt sidan

Press bakom nacken (stående)

Rep rodd

Shrugs


Så det blev ändå ett bra pass tycker jag. Längtar dock till att axeln är helt bra igen så man kan kötta på ordentligt :) Men får gå sakta men säkert upp.. :)
Idag är det armar som gäller, kommer nog bli ett bra pass om jag bara vaknar till lite innan dvs ;)

 

 


Tisdag

Tisdag idag då, veckans segaste dag om du frågar mig. Gårdagen var långt ifrån seg, var full rulle på jobbet hela dagen :) Sen bar det av mot gymmet för en benpass och oj vad mycket bättre det gick igår än förra veckan.. Hade mycket mer energi, blev inte yr för minsta lilla och det blev ett TUNGT pass :D Så idag känns det bra i benen o asset ;)
Lite störande att jag inte kunde sova igår, eller ja, jag slumrade till lite sen vaknade jag av att MacGyver började på tv, är det btw bara jag som tänker på Piff och Puff när man hör introlåten?
Stängde iallafall av tv:n men sen var jag ju pigg som en lärka ett bra tag.. Vet inte när jag somnade men det kändes inte helt ok när klockan ringde imorse..

Idag blir det till att försöka sig på ett axelpass, hoppade över det föra veckan. Men jag tror att även vänsteraxeln är så gott som helt bra nu :)




Söndag

Då var helgen snart över då! Helgen har vart bra, Linn kom hem till mig i fredags och det blev middag, film och tjöt :) Sov riktigt länge i lördags, sen gjorde jag inte så mycket vettigt fram till 20:30 ungefär. Hade tänkt att bara vara hemma igår och bara ta det lugnt helt själv, men jag tröttnade runt 18 ungefär :P Runt 20:30 så bestämde jag mig för att åka hem till Linn så det var bara att köra plattan i mattan så jag inte skulle missa färjan.. Jag är ju inte den som skryter men jag hade nog kunnat bli en ganska så bra rallyförare :D Trots att jag körde "fel" (blev inte insläppt i rätt fil så jag var tvungen att köra till stigs center och vända)  så hann jag med färjan :D


                                               
                                                                Jag & Linn i somras



Och idag har jag röstat, ska faktiskt bli riktigt inressant och se hur det går nu.. :)
Så snart är det dags att börja laga matlådor inför veckan, har redan vart o handlat så nu väntar jag bara på att kyckligen ska tina :) Ska även tvätta lite och packa träningsväskan, sen är jag redo för en ny vecka!




Fredag

Fredag idag då och dagen började väl sådär.. Brukar vanligtvis gå upp direkt när klockan ringer men idag så var jag mer död än levande så jag ställde om klockan så jag fick sova i 30 min till.. Vaknade sen igen av mig själv, kändes som att det hade gått mer än 30 min och det hade det gjort med.. Ställde tiden men satte aldrig skiten på alarm :@ så 30 min blev istället 1½ timma haha! Så upp o hoppa, hade 15 min på mig och jag kom iväg i tid iaf.. Lite köer på väg in till jobbet men lyckades ändå komma in 5 min för tidigt ;)
Sen lyckades jag även hälla ut halva proteindrinken när jag kom in på jobbet, hade inte skruvat åt locket ordentligt.. :P
Men jag är ändå glad, det är ju trots allt fredag :D

Vila från träningen idag, får se om jag kör axlar denna vecka, det blir imorron isf.
Ryggpasset gick väldigt bra igår, hade bra med energi och fick väldigt fin kontakt. Var lite extra kul igår, fick två väldigt positiva kommenatarer och sånt gör en alltid extra glad :)

Nu ska jag fixa dagordningarna inför måndag och sen är det inte långt kvar tills jag slutar! =)



Regn regn regn..

Ja vädret har ju verkligen inte vart på topp de senaste dagarna.. Men det gör mig inte så mycket faktiskt, brukar ju inte vara ute så värst mycket ;)
Kom o tänka på att jag har inte vart på Liseberg i år (tror inte jag var där förra året heller iofs) lite trist ändå, det är ju trots allt jävligt kul där. För nu känns det lite drygt o gå dit, inte så ball i pissregn kanske ;) Vi sa som vanligt att vi skulle dit, i slutet på sommaren då man slipper alla turister men vi glömde visst av det eller nått :(
Men men, Jul på Liseberg är ju också mysigt? :D

Nu är det bara ca två timmar kvar tills jag slutar, niice! Tror jag ska svänga förbi Smycka på vägen hem och hämta mitt Pandora-armband som jag lämnade in för nån vecka sen, låset hade pajat men nu ska det tydligen vara fixat igen :)

Nä, dags för lite melllanmål (keso och en banan) och sen fixa klart allt för morgondagen :)





En flamberad Carro..

Haha ja det är vad jag är just nu, flamberad! Skulle sola efter träningen idag och frågade Jasmine om de krämerna som finns om dom är bra.. "JAAA dom är SKITBRA! Prova denna, den har jag haft och den är suuuper!" Fan va gött tänkte jag, lite extra färg är ju inte dumt? Sagt o gjort, på med smörjan och hopp in i solariet.. Hettade ganska rejält under tiden jag låg där och när jag kom ut så var jag helt knallröd... Haha hoppas det lägger sig till imorron?! :D
Om inte annat så kommer Jasmine åter igen få sig ett gott skratt imorron =)

Träningen gick fint, blev bröst, vader och mage idag. Körde inte vråltungt, utan en aningen lättare vikter och fler reps som igår, för axelns skull.. :) Men det kändes ganska bra, ska även prova att sova utan tigerbalsam inatt :)

Och imorron är det dags för favoritpasset: RYGG, lätt veckans höjdpunkt vad det gäller träning ;)
Och snart är det dags för kvällens sista mål, kesella, funligt och krossade linfrön, mumma!
Ska även kolla "Kungaran av Tylösand" på kanal5play, missade det nu.. Förnedringstv är ju bara så underbart underhållande ibland, efter man sett det så inser man att ens liv är ju inte så dumt ändå, jag menar- det kunde tydligen vart bra mycket värre... ;)



Carro <3 Tigerbalsam

Ja det är ju utan tvekan min nya bästa vän.. Har ju haft lite problem med vänster axel men i torsdags (tror jag det var?) så började även höger axel/arm bete sig lite smått underligt.. Gjorde inte ont när jag tränade men däremot så kunde jag vakna flera ggr under natten för att det gjorde så sjuukt ont, strålade i axeln och ut i armen :S Köpte Voltaren i lördags och det hjälpte väl lite, fick iallafall sova mer än en timma innan jag vaknade av den minst sagt skumma smärtan.. Mitt tigerbalsam var slut och jag hade inte fått tummen ur att köpa ngt nytt men igår så kom jag på att det ligger nog banne mig ett någonstans.. Började riva i en låda, hittade inget, öppnade nästa och kände en svag doft av tigerbalsam :D Hittade en stackars övergiven burk längst in och lyckan var total, likt en heroinist som hittat sina sista gram heroin så gjorde jag ifrån mig ett glädjetjut och log stoort =) Sen smetade jag in axlarna och knäna ordentligt så det brände gött sen kan jag lova =)
Men jag tror att högeraxeln/armen gör ont pga av att jag alltid bär träningsväskan på högeraxeln och det blir ändå en bra bit jag går varje dag om man tänker efter.. Så denna veckan har jag bilen varje dag och sen får jag väl försöka tänka på att inte ha väskan på enbart högersidan..

                                                              

Benpasset igår var btw inte det bästa jag skådat.. Hade ätit bra under dagen men blev yr för minsta lilla, kände mig riktigt seg i både kropp o knopp =/ Knät strejkade i benpressen trots att jag la all vikt på hälarna så det blev lite lättare men fler reps. Känner av passet idag ändå men har fått bra mycket bättre kvitto förr om man säger så..

Kör vanligtvis axlar på tisdagar men jag avvaktar lite och ser om det blir bättre, inte värt att sllita sönder den totalt.. :) Så idag blir det armar istället, visst axlarna är ju inblandade där också men gör det inte ont så är det ju bara att köra på.. :)



Finally..

Äntligen så börjar det mesta lösa sig här på jobbet, den svarta svackan är snart över tror jag :)
Dagen har gått fort, måndagar brukar vanligtvis bara susa förbi :)

Så snart är det dags att bege sig till gymmet för ett benpass, är riktigt laddad får jag säga trots att jag inte sov särskilt bra inatt.. 


                              


Söndag

Då var snart denna helgen slut då :( Har vart väldigt lugnt, R kom hit i fredags och då åkte vi direkt till Emma. Där var även Johanna och Åsa, mysigt värre! Vi åt lite, tjötade lite skit och sen kom även Linn och Kristofer, blev lite mer tjöt och sen en film på det :)
Igår bar av hem till pappa och Ulrika, där bjöds det på kräftor och annat gott.. =)

Idag har jag inte gjort allt för mkt, lämnade R vid tåget runt 17:30 och sen åkte jag och inhandlade veckans lunch.. Ska snart börja fixa med lunchlådorna och sen blir det nog en film och chill :)

Ny vecka imorron då alltså och även ny träningsvecka =) Inleder som vanligt veckan med benpass och det känns än så länge väldigt bra ;) 


                                               



Torsdag

Tiden har rullat på väldigt bra denna veckan, det gillar vi :)
Trött som attan var jag imorse, försökte snooza i 10 min men blev lite lätt stressad eftersom jag följer en tight tidsplan varje morgon :D Så det var bara att gå upp gå igenom alla morgonrutiner :)

Ikväll är det dags för veckans höjpunkt: Ryggpass! Var riktigt sugen på att köra det igår men då var det armar som gällde.. Gick riktigt fint, framförallt triceps :) Skullle klämt in lite mage med men det blev lite väl mycket tjöt i slutet plus att cancergrillen anropade.. Får ta igen det ikväll helt enkelt :)




Kyckling..

..är väldigt gott! Drömde om just kyckling inatt, hade slängt in den i ugnen och ställ klockan på alarm.. Sen när det väl ringde så gick det inte att stänga av, fortsatte bara att tjuta.. Sen vaknade jag och insåg att det var inte min kyckling som var klar, det var dags att gå upp o jobba.. Snacka om besvikelse.
Men det var bara att masa sig upp, usch vad trött jag var!
Men har vaknat till lite nu och åt lunch för en stund sedan, gissa vad..? Kyckling :D

                                                        


Slutar kl 17 idag så det är ju inte så lång tid kvar, skönt!
Blev ju axlar och vader igår på gymmet men det gick väl inte riktigt som jag ville, vänsteraxeln strejkar fortfarande :( Så det blev inte så tungt igår, körde istället lite fler reps och lättare vikter. Sen är det lite konstigt för i vissa övningar känner jag inte av det alls, så då körde jag på som vanligt.. Men jag tycker ändå att det kändes liite bättre än förra veckan så förhoppningsvis så går det över av sig själv :)

Ikväll blir det iallafall armar, hoppas på ett riktigt dunderpass med cp-pump! :)



Ny favoritfrulle :)

Jag är en riktig periodare vad det gäller mat, framförallt frukost. Kan äta gröt ett tag och tycka att det är det godaste som finns men sen helt plötsligt så tål jag det bara inte. Idag så vaknade jag bra mycket tidigare än nödvändigt (06:30!!) jag låg och drog mig i typ 40 min och kom underfund med att jag var grymt hungrig.. Gröt var jag inte sugen på, inte heller äggröra, grova minibaguetter med kesella eller nånting annat. Men smoothie, det var jag allt sugen på =) Så jag gick upp, fräste iväg till ICA och handlade lite smoothie-stuff:)
Idag blev det en blåbärsmodell som jag vart sugen på ett tag, i hade jag;
250 g kesella
1 dl havregryn
blåbärssoppa (oklart exakt hur mkt)
Krossade linfrön
Och eftersom det inte är på tal om någon diet för min del så skivade jag även i en banan med :)
Sen är det bara att hysta i allt i mixern och sen dricka o se glad ut :)

Så denna kommer jag nog hålla mig till ett tag nu, väldigt mättande men inte lika "matigt" som tex gröt.
Sen tar jag alltid en proteindrink direkt på morgonen och efter jag gjort mig i ordning så äter jag den "riktiga" frullen :)

     
                                                         


Men men, nog om min frukost!
Tisdag idag och än så länge har tiden rullat på ganska så bra! Benen känns från gårdagens pass så jag har inte så mycket att klaga på tycker jag. Idag blir det axlar, hoppas att inte vänsteraxeln får för sig att strejka bara.. 


   


Måndag

Ja denna helgen gick väldigt fort får jag säga!
Var ju i skåne hela helgen, tog det lugnt i fredags och i lördags så var det höstmiddag med R's jobb, mycket trevligt! Dock så blir det en ny klänning till nästa middag, den börjar bli alldels för liten nu..
Men men! Kom hem vid 20 igår, först åt jag middag och sen var det fullt upp resten av kvällen, åkte o handlade, fixade lunchlådor, tvättade, packade träningsväskan för idag m.m.. Träning ikväll då of course, och idag är det ben som står på schemat :)



Fredag :)

Slutar om ca 10 min, skönt! :) Åker till skåne vid 3, rätt mycket dötid där emellan men då hinner jag även fixa lite småärenden och få i mig lite mat innan tåget går!
Så nu blir det tre dagars vila, ska bli rätt skönt eftersom jag är helt mör i hela kroppen efter veckans träning :)
Ryggpasset gick fint igår, la till en ny övning som jag ska köra på nu ett tag.. :)

Nä, dags att fixa i ordning här på jobbet innan jag beger mig..
Puss på er!



Då och nu...

För ett litet tag sedan så satt jag inne på FB och kollade gamla bilder, fick många goa skratt och härliga flashbacks. Men jag konstaterade även att det hänt en del sen de av bilderna togs, framförallt utseendemässigt.. Hittade några bilder från -08 (framförallt sommaren) och tappade nästan hakan när jag såg mig själv på några bilder. Ibland känner man att det inte händer så mycket i träningen, att man inte utvecklas osv. Men nått jag måste börja göra är att ta bilder. Så jag kan jämföra och se vad som har hänt.. 
Här kommer lite bilder från tiden då träning inte existerade och jag levde för festandet mer eller mindre :)



   
    Här vägde jag ca 52-54 kg. Bicepscurl, vad är det? :O

  


 
  Ja ni ser ju mina köttiga axlar, watch out :D (snygg min jag fick till btw)


  
 Ca 1½ år efter jag börjat träna.. Vägde nog runt 58-59 kg.



Hmm mars-april kanske..?



 
Tagen 31/8, nu väger jag 61,6 kg :)



 


Har fortfarande en bra bit kvar men det går åt rätt håll tycker jag :) Förr så åt jag 1-2 ggr per dag och träning var absolut inte något som intresserade mig.. Men sen hände det något.. Jag började på Hjälmared och efter ett besök på Alingsås Hälsostudio så vände jag helt.. Började äta ordentligt, festade mindre och tränade regelbundet..   
Vågen gick uppåt och jag blev faktiskt väldigt glad över det, det hade jag absolut inte blivit för ca 3 år sedan. Första gången jag körde bicepscurl så körde jag med 4 kilos hantlarna, men det tog inte så lång tid innan man ökat med  x antal % ;)
Min största inspirationskälla då var Anna-maria Lacatus, hon tränade ju på Hälso innan hon flyttade till Sthlm. Haha kommer ihåg första gången jag såg henne och tänkte typ "oj, en SÅN kropp vill jag ha!" :D
Men jag kände ändå att jag var för liten och tanig, att jag aldrig skulle kunna komma upp på till den nivån, men.. Jag stog och småpratade med henne under ett pass en gång, vi pratade om att det tar tid att komma i sån form och att man aldrig ska ge upp. Det var en grej hon sa som verkligen fick mig att lysa upp, hon log och sa "ja alltså jag såg ju ut precis som dig innan jag började träna, men nu efter några år så har jag lyckats få till både rumpa, höfter och lår"  Den kommentaren betydde antagligen ingenting för henne men för mig betydde den väldigt mycket. Det tändes ett litet hopp där inne och om man man bara ligger i och aldrig ger upp så hamnar man där!
Jag säger absolut inte att jag är i närheten av Annies fysik, så jävla självgod är jag inte! ;)
Det jag menar är att efter att ha sett dessa bilder där jag knappt orkade lyfta en stekpanna så inser jag att det har hänt en del sen jag började träna. Rom byggdes inte på en dag och allt tar sin tid.
Men med vilja, disciplin och mål så är ingenting omöjligt!




No no..

Axlar igår som sagt.. Gick ju fint men dock så har vänsteraxeln börjat strejka (igen!) Men jag orkade faktiskt inte bry mig om det allför mycket utan körde på som vanligt, skippade kanske 2 övningar då det gjorde som mest ont. Men jag tror inte det är så mycket fel på den egntligen. Känns mer som att nånting "ligger fel" eller vad man ska säga.. Får se hur det känns nästa vecka, om det fortfarande gör ont så får jag väl be någon "trycka till" den typ :) 


           
Säger som alla andra, ser mycket bättre ut live :D


Jaja, nog om det :) Ikväll blir det armar, undra om jag kan få till ett liknande armpass som förra veckan? Hoppas det!



RSS 2.0