Torsdag

Så då var denna arbetsdag avklarad! Kändes lite småsegt när klockan ringde 05:00 men det var bara att masa sig upp. Har vart en lugn dag på jobbet iallafall, inte så många som var där och tränade så jag började hugga in på den lilla extra städlistan som vi har nu under sommaren.. De andra hade ju börjat så flitigt så det var ju bara att haka på ;)

                                           

Nu finns det väl en liten risk att det blir en liten powernap innan träningen, är lite trötter :) Eller så halsar jag en celsius och beger mig till gymmet på en gång? Hmm svårt val.. Har för övrigt slutat nästan helt med pre workout, förut så drack jag celsius som det vore vatten och Jack3d var ett måste innan träningen.. Nu känner jag efter att ha provat ett tag utan så är det faktiskt inte så stor skillnad.. Sen tror jag iofs att skulle jag ta Jack3d idag så skulle jag nog verkligen känna av det eftersom det var ca 1,5 månad sen jag tog det. Men oftast så sitter det bara i huvudet om det ska fungera eller ej :) Men å andra sidan, tycker man att det funkar skitbra så är ju det kanoners, skit samma om det bara är psykiskt då ;)
Men som sagt, idag känner jag att en celsius hade suttit fint, får inbilla mig att det är det bästa uppåttjacket som någonsin uppfunnits ;)



Älskar detta väder!

Guud vad skönt det är att sommaren är här igen! Den kommer säkert försvinna lika fort igen så nu njuter vi så länge det varar ;) Blev en riktigt lyckad dag ute vid havet igår med, massa sol och massa prat :) Brände mig dock ganska så ordentligt, varför ska jag alltid vägra solskyddsfaktor?! Idag ska jag iallafall gå och införskaffa mig en..
Efter havet så åkte vi hem till Emma där det blev lite dusch och fix och efter det så anlände Linn så gick vi och handlade lite mat :)
Mycket bra dag som även avslutades med lite pannkakor.. :)


                                 


Och inget gym igår som sagt men det blir det idag, är ben som gäller och med tanke på hur mycket jag åt igår så borde det finnas bra med energi lagrad.. ;)


Here we go again!

Okej, jag ger det ett sista försök! Det var väl en sisådär 3 månader sen jag uppdaterade och varför vet jag faktiskt inte. Har väl inte haft lust helt enkelt kanske :) Men jag blev ändå förvånad när jag kollade statistiken, förvånansvärt många besökare faktiskt! Kul kul! :)

Men även fast jag inte bloggat något så har väl allt rullat på bra med jobb träning m.m.. :)
Nått kul som hänt dock är att det är att jag ska tävla för Team Pure Fitness! :) Känns verkligen jättekul och är nu taggad som attan ;) Vi ska även ha teamträff nu på lördag, ska bli kul och se vilka mer som är med i teamet! Dock så vet jag ju Victoria och Petra, de tränar båda på Life där jag jobbar ;)

På tal om jobb, har en riktig glidarvecka nu, jobbar endast torsdag och fredag(!!!) så imorron bär det ut till havet med fina Emma, sen på kvällen blir det middag och skitsnack och då kommer även Linn och joinar oss :)
Så det blir troligtvis inget gym imorron men eftersom jag 'r ledig i helgen så tar jag igen det på söndag :)





Nu är det dags för mat! :)



RSS 2.0