Snart ledig!

Bara tre arbetsdagar kvar sen är jag äntligen ledig i två dagar! :) Är nu inne på min trettonde arbetsdag i rad vilket känns i kroppen, i huvudet med för den delen.
Träningen har ju tyvärr blivit lidande av jobb och matstrejk (ofrivillig sådan) har vart seg och okoncentrerad de senaste två veckorna. Men nu börjar aptiten komma tillbaka vilket känns väldigt bra :) Märks på träningen också att kroppen fått i sig lite mer näring ;)
Så det är väl full rulle som vanligt här antar jag, jobb o träning ;) I helgen vankas det utgång vilket ska bli riktigt trevligt, bara släppa allt som händer runt omkring för en kväll ;)

Ska även skärpa till mig med ego-picsen (uppdateringen med kanske?) vet att en blogg är mycket roligare om den innehåller lite bilder med :)


Where are you..?

Hittelön till den som hittar min matlust! Den är på vift och har vart det ett litet tag nu.. Märks på vågen kan jag lova, -3 kg nu.. Inte okej! Men idag fick jag i mig en hamburgare efter jobbet, alltid en början? :) Sen har det vart mest flytande föda, dvs min supersmothie (kesella, havregryn, banan och blåbärssoppa) proteindrinkar m.m.. Vet att det inte är bra men bättre att jag får i mig det än tre stackars tuggor av lunchen/middagen :)
Men den är nog tillbaka snart, känns så iallafall :)
Annars rullar allt på som vanligt, jobbar häcken av mig och tränar :) Har nu tio dagar kvar till två dagars ledighet, kommer sitta finfint kan jag lova :)

Har väl hänt lite sen jag skrev sist iofs.. Var och gjorde de sista testerna till Polishögskolan förra veckan och det kändes ändå okej tycker jag. Tycker dock att timman med poliserna var jobbigare än med psykologen, fick verkligen NOLL respons på det jag sa inne hos poliserna.. Men en kille som hade samma poliser som mig tyckte precis samma sak, skönt att man inte var ensam ;)
Sen har jag även fått mig en lägenhet i Alingsås, det var snabba ryck där men det känns jävligt bra! 1 maj så får killen som bor där nu sin nya lägenhet så jag kan flytta in runt den tredje maj :) Bra skit! ;)



Måndag

Måndag och jag är ledig! ;) Känns lite konstigt att vara ledig så många dagar i rad ju :) Men det blir det ändring på nästa vecka :P
Ska snart ge mig ut på en liten promenad, sen blir det gymmet vid 14-15 tiden tror jag :) Åker till käringberget redan ikväll, det börjar väldigt tidigt imorron så det är lika bra att sova där tycker jag :)

Igår körde jag ett spinningpass efter gymmet och fy satan vad kul det är :D Körde mitt första pass någonsin för ca två veckor sedan och jag fastnade väl ganska snabbt :) Ska iallafall försöka få in minst ett spinningpass i veckan, skadar ju inte direkt :) Blev även armar igår också, gick väldigt bra får jag säga :)
Har tränat väldigt många dagar i rad nu, brukar inte göra det men eftersom denna vecka kör ihop sig lite med träningen så blir det så.. Blir vila tis+ons och sen fre+lör..

Men idag kör vi ett pass för axlarna och magen ;) Lite vader på det med kanske?



Finally!

Nu så, så börjar huvudvärken släppa lite ;) Har haft en otrevlig huvudvärk större delen av dagen, störande..
Har vart ledig idag med, SKÖNT! :D Jobbar imorron 07-15 sen är jag ledig hela helgen med ;) Blir inte jobb försen på torsdag nästa vecka, ska till Pliktverket nästa vecka tis+ons.. Ska bli lite spännande faktiskt, grillning hos en psykolog en timma och sen en timma intervju med två poliser.. Och lite hälsokontroller m.m! ;) Får väl svar i vår/sommar någon gång tror jag, dock så är jag inställd på att få söka ett par gånger innan jag kommer in :)

Idag har dagen gått till att städa och tvätta, sen även träning med såklart :) Blev ett väldigt bra rygg och magpass trots huvudvärken :)
Imorron blir det bröst och axlar, har börjat köra axlar två ggr i veckan, ett pass med enbart axlar, eller ja, mage då också. Sen ett pass med bröst och axlar.. Är framförallt framsida axlar som jag vill bygga på mer, vilket jag får med ganska bra näår jag kör bröst med :)

Nu är det snar dags att sussa kudden, alarmet är ställt på 05:00 imorron..


Jobb jobb jobb!

Har ju bara 50% fast i Lerum men flänger även omkring en del på andra anläggningar i Gbg, var i Centrum förra veckan (Odinsplatsen) och jag trivs riktigt bra där får jag säga.. Har fått lite mer tider där så det är kul :)
Men allt rullar på som det ska, med jobb och träning då.. :) Är dock inte hemma så mycket så därför är jag världens mest värdelösa bloggare för tillfället ;)
Imorron är det jobb mellan 15-22 och innan det så ska ett armpass brännas av på Hälso, me like :)



RSS 2.0