Wiie =)

Igår blev det hej dundrande benpass kan jag säga! Var ju en aningen svårt att ta sig upp ur sängen idag och värre kommer det bli! Det brukar ju vara ganska lugnt på morgonen och sen på eftermiddagen så smäller det till, så jag vågar ju knappt tänka på hur det kommer kännas sen! :P Men det var kul, låg inte kvar på exakt samma vikter som för ett tag sedan men det kommer :)

                                                                     

Idag efter jobbet blir det full rulle. Ska först hem till Jimmy, äta och sen ner till gymmet och köra axlar(?), efter det ska jag även ta en tripp till solarieöarna. Sen efter det är det tillbaka till Jimmy som gäller, äta, färga håret, duscha och sist men inte minst packa inför morgondagen! Det bli en favorit i repris, upp till kungshamn/smögen och fira nyår! Åker direkt efter jobbet imorron och kommer hem på lördag, ska bli sjukt nice :)

Sen blir det till att ta tag i mina nya mål här.. Har tappat en del i vikt på senaste, icke bra.. Så nu blir det till att äta regelbundet och köra igång med träningen på allvar :) Nu när jag inte kunnat träna så har jag glidit tillbaka till de gamla vanorna, äter typ 1-3 ggr per dag just för att jag inte är hungrig helt enkelt. Men man märker ju vilken skillnad det blir på en själv, man är bara trött och hängig konstant. Men nu har jag fått grönt ljus för att träna igen så snart är jag tillbaka!




Då var (äntligen) julen över!

Yes då återgår man till det vanliga igen då! Denna julen var iofs väldigt mysig i år så man ska la inte klaga egentligen. Fick en väldigt mysig jul med älsklingen också med finfina klappar! Den killen snappar verkligen upp ALLT jag säger (och vill ha!) =)


Är ju även tillbaka på gymmet igen, och det känns ju mer än bra! Igår blev det pass för armarna, och det känns ju idag kan jag säga ;) Trodde jag skulle kunna köra rygg utan problem men jag får nog vänta några dagar till.. Men idag blir det till att ladda inför ett benpass, ska nog köpa mig lite thai eller sushi till lunch idag, redigt med kolhydrater ska det vara ;)

Sen måste jag även ta mig en tripp till onoff eller expert eller liknande. Jag råkade totalslakta min stackars laptop i lördags så nu får man bita i det sura äpplet och köpa sig en ny! Har också fått lära mig att man aldrig ska ha datorn i tex sängen eller soffan, det var tydligen bara en tidsfråga innan den skulle dö sa doktorn. Jag gav alltså stackarn en långsam och plågsam död!




Det var ju typiskt..

Idag var ju den stora dagen här, dagen då jag äntligen fick börja träna igen! Kom hem rätt sent, slutade redan 12.30 men jag och mamma drog runt på massa småärenden innan vi kom hem! Gick in på Life´s hemsida och där verkade det som att de skulle ha öppet som vanligt men icke.. När jag kom ner till gymmet så tänkte jag boka en soltid till efter träningen men fick då höra att de stängde kl 19 idag.. Jag var där ca 18.30 så det var ju typiskt! Så jag fick snopet gå därifrån med enbart en solning rikare.

Men men, det har vart full rulle här hemma, har städat, tvättat och fixat med lite annat smått och gott =) Ser faktiskt fram emot morgondagen, ska bli skönt med en lugn jul!





Yey!

Tjoho, snart onsdag! Och vad händer då? Jo, jag får TRÄNA igen :D Tror faktiskt jag kommer kunna köra ett ryggpass med, kan det bli bättre? Men innan träningen så ska jag inhandla den sista julkappen, slutar kl 13 så jag gör det i stan innan jag åker hem bara :)

Igår var det bio med Jimmy, det blev Paranormal activity och den hade säkert vart skitäcklig om inte hela Göteborgs fjortisarmé vart där. De skrek, pratade ständigt med varandra, prasslade som idioter och var bara allmänt dumma i huvudet. Sedan efter när filmen var slut och lamporna tändes så insåg man ju att det var helt fel dag att gå på bio, verkar som att alla äckelbarn fått jullov nu? Jaja, trist var det iaf, för de sabbade ju hela filmen..

Men men, snart är julhelgen här och det ska bli skönt :) Och sen nyår, känns väldigt gött att allt är färdigplanerat faktiskt! =)

     
    






SNÖ :D

Oj vad glad man blev imorse när det var helt vitt ute, blir det en vit jul trots allt? :) Igår var det jul på Liseberg, det var himla mysigt måste jag säga! Dock lite kaos eftersom vi var ganska många som gick, tror det räcker med två, max tre par!

I lördags blev det en shoppingdag, blev ett par nya jeans, en väst, kavaj, en söt vardags-tröja och lite annat smått och gott! Sen såg jag även den perfekta nyårsklänningen på Sisters igår, dock fanns den inte i min storlek såklart men expediten gjorde ju allt för att jag skulle få den. Hon ringde runt till varje butik, men självklart var den slut.. Sen så hade de en klänning i min strl undanhängd till en annan brud men hon sa att hon tar mitt nr ifall att hon inte kommer och hämtar den! Sen ringde hon kl 20 och sa att den fanns kvar så nu var den min :D Sprang in och hämtade den innan jobbet idag, gud vad glad jag är nu, en stor eloge till den oerhört serviceinriktade tjejen på Sisters säger jag bara! =)


Helg!

Jahopp då var det fredag nu då, skönt! Hoppade in och jobbade hos mamma idag, var iofs bara tre timmar men ändå rätt bra för nu har jag nog rätt bra koll på vad jag ska göra på jobbet framöver ;)

Idag blir det iaf lugnt (nähä?!) och imorgon så ska jag möta upp Linn i stan för en lunch. Ska åka in lite tidigare och handla lite innan, ska försöka komma in precis när alla affärer öppnat så slipper man den värsta trängseln iaf! Ska bli riktigt nice att träffa Linn med, bara sitta o ta det lugnt och snacka av sig lite!





    
        Hehe, det var ett tag sedan den bilden togs :)




Inte långt kvar nu!

Nä, nu är det inte långt kvar till jul och det ska ju bli himla mysigt! Men det är inte heller långt kvar tills jag får börja träna :D Om allt känns bra på onsdag ska jag nog inviga med ett ryggpass, men vi får se!
Ska nog ta mig en promenad på bandet idag med, är hos Jimmy nu och gillar som sagt inte att gå långpromenader i stan :)
Sen vet jag inte vad jag ska göra för mer vettigt idag.. Hade gärna velat fixa den sista julklappen men jag får nog inte pengar försen på måndag så det bli lite svårt.. Men om jag fjäskar lite med mamma så kanske man kan få lite förskott? :) Vi får se, jag har även sett ett par grymt snygga jeans som jag bara måste köpa!
Nä, nu ska jag bege mig ner mot gymmet för en långpromenad, kanske ska passa på och sola när jag ändå är i farten? :)



            
                                       Snart så!!




TRE JÄVLA VECKOR?!

-Okej, en fråga till, kan jag börja träna ben typ nu eller?
-Nä det får du inte, om ca en vecka får du börja träna.
-Men om jag kör ett lätt pass då?
-Nej, men promenader är jättebra, yoga är också okej.
Jo men tjena, ofta jag skulle gå på ett jävla yoga-pass..

Japp, så lyder domen, ingen träning på tre veckor, alltså så får jag börja träna nästa onsdag, yey?!

 


Söndag

Jaha då var det redan söndag igen då! Idag har et inte vart alltför mycket action, var först i stan och köpte en julklapp till Jimmy.. Får säga att det var förvånansvärt LITE folk i stan idag? Klockan var ju 11.30 och det är ju vid den tiden man brukar få panik på alla människor som alltid är ivägen för en ;) Jaja efter det så åkte jag hem till Jimmy men blev snabbt ganska så rastlös.. Ville ta en promenad men jag gillar faktiskt inte att promenera i stan, det är bara massa rödljus överallt, bilar, idioter till cyklister osv.. Så jag gick faktiskt till gymmet och tog min promenad istället :P Det blev 90 min på bandet, var riktigt gött :)
Nu saknar jag gymmet väldigt mycket får jag säga, kändes väldigt skumt att gå till gymmet men inte köra någon styrketräning! Men snart är jag tillbaka! :)


Men men, nu sitter jag här igen iaf. Är extremt godissugen, har inte ätit just lösgodis på evigheter men nu känns det nästan värt att gå ner till ICA! Kan jag nog behöva efter mina spydagar förra veckan ;)




Julbord..

Yes idag var jag på julbord och det var la trevligt men jag är fortfarande trött på julmat sen förra året känns det som? Tror jag åt lite för mycket rödbetsallad förra året för inte ens den lockade nu..

Idag blir det för övrigt en lugn kväll. Emma har glögg-kväll men jag är inte riktigt redo för det än tyvärr =/ Men snart kommer allt vara som vanligt, det blir ju bara bättre för varje dag som går! :) 



                 




Yay :D

Det visade sig att min sista kväll på Provoice blev igår istället! Trodde jag skulle sluta på tisdag men när jag kollade intranet så visade sig att måndag var min sista dag. Sen så sa Kent att det var sista kvällen för retention igår, vi har kört slut på alla adresser nu så jag slipper komma in på måndag! ;)
Så igår var det ju såklart en väldigt bra dag, märkte också påväg till jobbet att jag nu kan gå i normal takt, jag slipper alltså se ut som Agda som är mellan 90 och döden när jag kommer gåendes.
Så om en liten stund så ska jag ge mig ut på en riktigt långpromenad, ska bli jävligt gött! Och har jag riktigt tur så är jag tillbaka på gymmet på onsdag kanske? =)



                         



Jobba idag :)

Yes idag blir det jobb igen för min del! Ska bli skönt att få komma ut lite, börjar bli sjukt uttråkad av att sitta här hela dagarna! Kanske  inte et roligaste jobbet att komma tillbaka till men jag får se det från den ljusa sidan, jag har 3 arbetsdagar kvar på Provoice nu så jag har börjat se ljuset i tunneln nu ;)


Idag har jag även funderat lite på vad som händer nu framöver.. Nu ska jag ju jobba hos mamma i ett år, men vad händer sen? Det är så himla mycket man vill göra men ibland så blir det inte riktigt som man tänkt sig av olika anledningar. Ibland känns det som ett självklart val att man inte gjorde det man ville just DÅ. Men ibland kommer också den där känslan varför? Varför gjorde jag det inte? Något som är positivt för min del är ju att jag bara 21 år gammal, 21 är ingen ålder egentligen. Det jag ville göra för ett tag sedan kan jag utan problem göra om ett år.

"Hellre ångrar jag saker jag gjort än saker jag aldrig gjorde"


Nä, dags att kila till jobbet, puss på er! ♥


Det går framåt :)

Igår tog jag min första promenad på väldigt länge! Gick helt ok, fick gå väldigt långsamt bara :P Det var inte heller den längsta promenad gudarna skådat utan det var en liten liten kortis ner till nobelplatsen för att hämta ut ett paket som kommit :) Men det känns bra att det bara blir bättre och bättre, snart kan jag nog börja köra ben på gymmet med! =)

Idag ser det ut att bli lite julbak med älsklingen, mamma gjorde lussekatter nu i helgen så nu har jag tjatat på Jimmy att det måste han ha här också! :) Är inte så förtjust i pepparkakor men lussekatter är ju olagligt gott ;)
Sen är det ju väldigt fint väder idag med.. Hade vart himla skönt att dra på sig Ipoden och ge sig ut på en riktig långpromenad och rensa tankarna lite! Men jag får nog nöja mig med mina små 10-15min promenader i några dagar till :(
Nä, dags att hoppa in i duschen, vilket också tar sin lilla tid.. Puss på er! ♥




                   

 


En promenad hade suttit fint!

Men jag tror jag får vänta med det tyvärr! :( Börjar bli sjukt rastlös nu, det här är inge kul längre! Jag är grymt sugen på att träna också, men det kommer jag inte heller kunna göra på ett tag.. Eller jo, BEN kommer jag snart kunna köra om jag har tur! =) Kommer bli till att träna ben i ca 4-6 veckor, jävla vilka ben jag kommer få ^^ Nä, kommer väl inte köra det 5 dagar i veckan men 2-3 iaf ;) Sen kommer det bli en del spinning med, det är också ok :) 
Men jag är inte riktigt redo för det än tyvärr, blir till att ta det lilla lugna i några dagar till :(


                               
                         Hej kompis :D
  



Spyflugan lever!

Fy fan säger jag bara, idag har det nog vart den värsta dagen på länge! Vaknade vid 05-tiden imorse och mådde väldigt illa. Kände att det var ju lika bra att springa in på toa och förbereda sig för ett seriöst snack med keramikstolen ifall att liksom. Och tur var ju det, för jag spydde som en jävla idiot kan jag säga. Sedan trodde jag att allt var guld och gröna skogar men det kunde jag ju fetglömma. Har spytt som en riktigt fyllekaja hela dagen, och jag har nog aldrig velat dö lika mycket som jag velat idag :P
Men nu är allt bättre, fick sova ca fyra timmar förut och efter det så kändes allt bättre, fick i mig en fralla med leverpastej och gurka och jag får ju säga att den smakade riktigt jävla bra. Även stort plus att den fick ligga kvar i magen! ;)
Sådär, nu har ni fått en bild av hur underbart jag haft det idag!

Är även bitter för att jag missar fitnessfestivalen imorron, men jag tror inte att det är någon större idé att jag försöker gå. Antingen så kommer jag la bara spy eller så sitter jag där som en stelopererad vandrande pinne och kvider!

Nä, nu ska jag kolla på SATC-filmen, har sett den en x antal ggr redan men jag tröttnar aldrig ;)
Puss på er!♥

Btw, världens bästa Emelie fyller år idag (eller ja, igår blir det nu) och jag måste ju passa på att säga grattis till henne igen =)



Ett år äldre men inte ett skit klokare, precis så som det ska vara ;)








Fy faan...

..Vad nervös jag är nu, mår illa gör jag också!
Dags att dra, puss ♥

 


RSS 2.0