Då var julen över!

Japp då var julen över för detta året då, rätt skönt ändå :) Visst, julen är mysig men det är ju en del flängande fram och tillbaka under själva julfton eftersom man råkar vara skillsmässobarn :P Men i fredags så var det först ett mysigt uppvaknande, sen bar det av hem till min faster för julfrukost med pappa, syster, styvmor, min andra faster mfl. Mycket trevligt! Sen hem till mamma och efter Kalle så åkte vi hem till min moster.. Var väl hemma runt 21-22 någon gång tror jag. Fina klappar fick jag under dagen, jag måste ha varit väldigt snäll i år? :) Sen trodde jag att man fick färre klappar ju äldre man blir men så var visst inte fallet.. :D

I lördags var det klackarna i taket som gällde, åkte hem till Emelie runt 16 tiden, sen åkte vi och lämnade Lava (en av hennes hundar) till Patrik i Vårgårda, sen var det full karriär hem till Emelie igen för lite mat och förvandling (smink, hår och kläder ;)) Efter det så åkte vi hem till Sofia för förfest och efter det så var det Hotellet som gällde :) Mycket trevlig kväll var det man faan vad mycket människor det var.. Men kul ändå :)



                                     



Nu är det måndag igen och idag är det självklart träning som gäller :) Vet dock inte vad det blir än, suger fortfarande på den karamellen.. :)




Headache from hell

Ja usch säger jag :( Började få ont i huvudet redan igår och det sitter i bra kan jag lova! Tyckte det blev lite bättre förut men det var nog bara inbillning tyvärr..
Men men, det går nog över snart!
Benpasset igår gick bra, trots huvudvärken så rullade det på som vanligt :) Blev även lite ökningar också, gillas starkt :)

Idag är det axlar och vader som gäller.. :)




Jack3d

Fick prova på lite Jack3d igår, har hört och läst av flera att den ska vara bra och jag blev verkligen inte besviken! Kittlades så där gött i början med ju, framförallt i händerna haha :) Så en sån burk åker med i nästa beställning från gymvaruhuset, mitt Carbosyn är nästan helt slut så får nog lägga beställningen ikväll :)
Men som ni kanske förstår då så gick ryggpasset mycket bra igår :)
Idag bler det ben.. Men det känns bra, ben är tungt men ändå roligt nu tycker jag :) Och det är ju trots allt prio nu så man får helt enkelt tvinga sig själv att älska det ;)

 

 


Måndag

Måndag igen då! Helgen gick väldigt fort, var dessutom jobb på gymmet både i lördags och söndags så jag har väl inte hunnit med så mycket mer :) Eller jo, fick ju köpt lite julklappar i fredags faktiskt :)

                                                         

Slutar om ca 30 min, då blir det till att fräsa hem och dra på sig träningskläderna och sen bege sig mot gymmet :) Blir rygg idag, skulle egentligen kört det i fredags med blev bröst vader och mage då istället. Så idag ska ryggen piskas.. :) Även magen ska få sitt med :)
Snart ska mellanmålet ner i magen och sen är det nästan dags att plocka ihop för dagen här.. :)



Julhandel..

Det är verkligen inte min favoritgren det.. Brukar alltid vara ute i sista minuten (22-23 dec) men i år så tänkte jag vara ute i riktigt god tid.. En heel vecka innan julafton, inte illa :)

Hoppas det går som jag vill bara, har nog listat ut det mesta jag ska köpa, är bara en rackare som jag fortfarande klurar på... Lättaste julklappen att köpa är väl till min syster, bara att köpa nått jag själv vill så vet man att det blir bra :D

                                                           

Efter det så blir det träning, veckans sista pass och idag är det rygg som gäller :) Körde ju armar igår och det gick finfint, blev lite chockad när jag såg Victoria inne på gymmet, hon tävlade i söndags men är redan tillbaka =) 
Sen var även Louise och Henke där så ja.. Det blev en del tjöt med ;)



Utfall..

..var ett bra tag sedan jag jag körde! Men igår så ryckte jag åt mig hantlarna och körde några vändor fram och tillbaka, aj aj aj säger vi idag ;) Men jag vet ju även att träningsvärken har knapt börjat än, den brukar alltid gemig en fet smäll på käften på eftermiddagen :P Så imorron kommer det garanterat kännas :)   

För övrigt så började dagen långt ifrån bra idag, allt som kunde gå fel gick fel helt enkelt.. Men nu börjar det ordna upp sig och snart är det ju även dags för lunch ;)
Ikväll blir det armar på gymmet, finfint :) Ska se om jag kan få till samma tempo som jag hade igår, då gick det banne mig undan!


Onsdag

Onsdag idag och tiden rullar på bra, det gillar vi :) Ska iofs jobba i helgen så det är ju ingen större idé att jag börjar räkna ner till helg nu.. ;)
I måndags skulle jag egentligen kört ben på gymmet men jag var riktigt jävla osugen på ben rent ut sagt. Så nä, hoppade det och körde axlar istället. Väldigt bra val för det passet gick ju inte dåligt direkt, nej nej! Blev ett sjukt bra axelpass kan jag säga! Avslutade även med lite vader och mage också, det behövs ju det med :)

                                                      
                                                         Carbosyn-mage oh yes ;)



Igår blev det en vilodag som till en början var jävligt ovärd, men till slut blev en väldigt värd vilodag istället.. :)

Idag är det ben som gäller, inga ursäkter duger ;) Men är sugen på ben idag så det är inga konstigheter.. :) Får se om jag lyckas få till en träningsvärk som jag fick efter förra veckans benpass haha :P




Fitnessfestivalen!

Då var Fitnessfestivalen över för i år! Var där idag och kollade och det var mycket trevligt! Får erkänna att jag var nästan lite nervös inför BF-klasserna, fastän jag inte ens tävlade själv haha! Men det var ju för att våra fina Lerumsflickor skulle upp på scen, Jessica, Victoria och Frida! De var verkligen jättesnygga och kämpade bra! Så stort grattis till er tjejer :)

     
Om vi hade bra platser? Satt precis bakom juryn, tack Jasmine ;)


    


     
     Jessica efter andra ronden, Louise brevid ;)

Var väldigt inspirerande att sitta och kolla, nu är man extremt taggad för nästa år! :)
Så nu är det full fräs på gymmet igen ;)



    
Fick köpt mig ett par mysbyxor och lite celsius med :)



Lördag

Vilken sovmorgon det blev idag.. :) Vaknade runt 10.30 när mobilen ringde men efter jag lagt på så råkade jag somna om igen, runt 12.30 gick jag upp istället :P Men det var skönt, kändes som att det behövdes ;)
Igår var det en väldigt lugn men trevlig kväll, var hemma hos Emma för lite tacos och skvaller, Linn var också med :)
Idag har jag storstädat, tvättat och handlat, fick inte gjort mer vettigt än så :)

Imorron är det Fitnessfestivalen som gäller, ska bli galet roligt :) 



                                                  




Torsdag

Veckan har rullat på bra tycker jag, snart helg och jag är ledig hela helgen! Ska bli väldigt skönt :) Dock så blir det bara Fitnessfestivalen på söndag, var inte så många som jag känner som skulle gå på lördagen och nu är biljetterna ändå slut :P Men det gör mig inte så mycket, ser mest fram emot att se våra fina Lerumsflickor Victoria, Frida och Jessica! Alla tre tävlar i BF :) Eller ja, det ska bli kul att se ALLA som tävlar i BF såklart ;)
Och nästa år.. Då är det min tur?!

Ryggpasset igår gick fint, väldigt lite folk inne på gymmet men det var bara skönt :) Sen trevligt sällskap på det med, alltid kul :)

Idag blir det armar och mage, sen blir det vila imorgon.. :)


                                                      



No pain no gain..

Ja det är väl så antar jag. Men den här träningsvärken i benen är ing lek alltså. Tror helt seriöst att det här är den värsta träningsvärk jag någonsin haft haha! Vägrade ju mjukstarta med lite lättare vikter, istället så körde jag ju på precis som innan :P Inte smart jag vet, men jag gillar inte mjukstarter..

Axelpasset gick finfint igår, körde även lite mage med :) Idag är tanken att jag ska köra rygg men vi får se hur det går.. Måndag-ben tisdag-axlar onsdag-rygg.. Inte den bästa planeringen kanske? Haha. Men får skippa marklyften iallafall, det är en sak som är säker.. Funkar det inte alls så för jag väl helt enkelt köra armar istället :)

 

                                      





Skärpning..

Ja nu är det skärpning med allt som gäller.. Uppdatering av bloggen, träningen och kosten ;) Började bra med träningen och kosten igår. Har ju vart lite sisådär de senaste två veckorna pga fystesterna, tränade bara kondition då. Men nu är de som sagt avklarade så nu ger vi oss in i leken igen.. :) Matlusten har också återvänt, min stackars kropp fick väl sig en chock igår när det helt plötsligt var massa mat och hård styrketräning som gällde igen haha :P Var benen som fick sitt igår och det gick mycket fint får jag säga. Trodde jag skulle ha tappat en del med icke! Samma vikter, och även lika strikt som innan med såklart.. Däremot så tänker jag inte ställa mig på vågen försen om typ två veckor eller något, känns som jag gått ner en del =/
Men nu är det bara att äta och träna som vanligt så är jag snart uppe på 64 kg igen ;)



Glad :)

Idag är jag glader, klarade fystesterna utan några större problem igår! :) Fick faktiskt rätt mycket bättre tid på löpningen än vad jag trodde jag skulle få :) Harres test gick också finfint, och dockan var inte heller några problem ;) Så nu är det bara att vänta och se om man får gå vidare till plikverket! :) Får svar på det i februari, så det är ett tag kvar..

                                                        


Kom hem rätt sent igår, vägunderlaget var ju inte det bästa så vi fick köra väldigt lugnt så att säga.. Var inte särskilt svårvaggad när jag gick och la mig, tog inte många sekunder innan jag somnade :)

Slutar jobba om lite mindre än en timma, då ska jag hem, försöka ta en powernap och ikväll är det julbord med Life :) Blir dock inte så jättesent för mig tror jag, känner mig lite lätt sliten :P



Iscarro

Är det bara jag som tycker det är extremt kallt nu? Inte bara utomhus utan även inomhus.. Usch! Fryser i princip hela tiden, fattar inte varför..
Igår var det som sagt vila från både styrka och kondition och det blir det även idag.. Idag ska jag inte göra någonting efter jobbet förutom att fixa en passbild som jag ska ha med mig imorron.. Sen ska jag hem, ta en låång varm dusch, sen bädda ner mig i sängen med varm choklad.. ;) Målet är väl att försöka somna tidigt med, säger det varje kväll men idag hade det nog vart ganska bra. Så somnar jag runt 23 idag så är det väldigt bra minst sagt :)
Och imorron runt 8:00 bär det av till Växjö för att springa 2 km, hoppa idiotbanan som jag kallar den och sen släpa en docka 15 m. Men dett fixar la jag? ;D Haha nä men det ska gå bra, kommer hata mig själv om jag kuggar..




RSS 2.0