Frisk :)

Japp nu är jag frisk igen =) Har vilat tre dagar och nu är jag bara lite lätt förkyld kan man säga. Blev ingen träning igår, halsen strejkade fortfarande då. Åkte istället in med min syster till stan och handlade lite nya träningskläder samt protein. Vi var på Budo fitness men de hade inte så jättemkt så vi beställde lite från worldgym.se sen när vi kom hem med :)
Har vart lite segt denna helgen att bara gå hemma och inte göra någonting.. Visst har pluggat lite med det är ju inte så att man skriker av glädje när boken kommer fram direkt.. Har ätiti väldigt dåligt denna helg måste jag erkänna. Det är så lätt att trlla tillbaka på som det var förr, när jag kunde äta 1-2 mål om dagen för att jag helt enkelt inte var hungrig. Och nu när jag inte gjort något direkt ansträngande de här dagarna så kurrar de inte så jätte mycket i magen..
Idag blev det träning igen dock, hade energi så de hade räckt till en hel armé kändes det som! Blev ett hårt pass för bröst, triceps och mage, kändes riktigt bra att vara tillbaka efter tre dagar :) Funderade lite på vart gränsen går egentligen, när det gäller att träna vid förkylning.. Den gränsen kan man väl egentligen bara sätta själv, man känner ju när man kan träna eller inte? För jag menar, om man struntar i träningen varje gång man är lite snorig o hostig så skulle man ju i princip aldrig kunna träna? Eller? Enligt mig kan man köra på om inte halsen gör ont, eller har feber såklart :) Eller ja, att springa 2,8 mil på bandet men en medelhastighet på 11,5km/tim kanske inte är att rekommendera men ni fattar vad jag menar.. Dela gärna med er av era åsikter =)

Sjuk!

Usch vad har jag gjort för att förtjäna det här? Har jätteont i halsen och feber, icke bra! Är hemma i Lerum nu, mycket goare att vara hemma när man är sjuk istället för på internatet.. Blir väl för ovanlighetens skull en lugn helg igen, ska in och köpa lite nya träningskläder med min syster på lördag. Förhoppningsvis kan jag träna på lördag men vi får se :) 
Imorron blir et till att skriva klart psykologiuppgiften och skicka den till Jonas innan 13.00 eller vad det nu var. Ska även passa lilla Nikita imorron med, fast hon är inte så liten längre.. Tråkigt bara att det inte finns någon snö hon kan leka i längre, men så lättroad som hon är så kommer hon nog ganska så lätt hitta något nytt att roa sig med :)
Nä nu ska jag krypa ner under täcket o kolla på "En officer och gentleman" :)
Kram på er






.

       Vill ha, ska ha!      


Vart tog min röst vägen?!

Nä, jag fattar ingenting. Min röst är på rymmen sedan ikväll, bara sådär försvann den (?)
Körde ett bra pass med rygg och triceps ikväll. Nu kommer det eviga tjatet om träningsvärken, men jag kommer helt seriöst vara lika smidig som en lätt överviktig flodhäst imorron. Men vad säger man.. Lätt värt! ;)
Det blev ett väldigt kort inlägg idag men jag ska ta och försöka sova nu så kanske rösten återvänder. Eller så kanske den sprang bort på gymet och letar nu desperat efter mig. Det återstår och se.
God natt på er!

Träningsvärk så det står härliga till!

Ja det känns verkligen i benen idag må jag lova, och imorron kommer det nog vara ännu värre! Är nöjd med kvällens pass, axlar, vader och mage. Har en svag känsla av att jag inte kommer kunna röra mig över huvud taget på fredag! Men det känns väl bra på ett sätt också, då vet man att man tränat lagom hårt ;) Imorron blir det två pass som vanligt, först kondition på förmiddagen och sedan styrka på kvällen. Imorron bjuds det på rygg och triceps, ska nog kunna köra slut på mig själv då med ;) Funderar dock på att hoppa crosstrainen och gå på bandet istället, känns som om jag bränner lite onödigt mycket på crossen! Ska även prova ny kvällsmat imorron, det var Jessica som la upp ett bra tips på sin blogg som lät väldigt gott! Keso med strimlad skinka och grillkrydda, låter ju inte äckligt direkt :)
Nä nu ska jag se om John Blund har tänkt att komma och hälsa på mig någon gång, känner att det är dags att försöka sova :) Kram på er

Trevlig helg :)

Ja denna helgen var riktigt lugn men väldigt trevlig.. Var med Johanna och Åsa i fredags, riktigt mysigt, synd bara att Emma inte kunde vara med :( I lördags jobbade ja med Anna och Johanna, väldigt kul faktiskt! Det var firmafest för Arla och det var väl ett gäng som festade till det riktigt ordentligt kan man säga.. i söndags blev det träning efter två dagars vila, bröst och biceps stod på schemat, kändes väldigt bra efteråt. Sen idag var det ben som gällde, körde på Björns program så imorron kommer jag antagligen inte kunna gå över huivud taget :) Är helt slut nu, mina stackars ben har nog aldrig fått jobba så hårt förut! :)
Skönt att vi var lediga idag, har bara vart hemma och kollat tv och pluggat, samt passat lilla Nikita. Det har vart full rulle på henne hela dagen, först lekt med allt som gått och leka med inomhus och sedan jagat snöflingor som en galning utomhus, sötare valp får man nog leta efter! Hade tänkt att lägga in nån bild som jag lyckats få med henne på, men glömde tyvärr kameran hemma igen..
Nä om man ska ta och plugga lite historia kanske? Är inte så överdrivet sugen men har väl inte inget val..
Kram på er

Seegt..

Vet inte riktigt vad det är med mig idag, allt har bara vart segt o trist. Träningen gick inte heller bra, var inte motiverad alls och jag fattar inte varför.. Kanske är det för jag lessnat lite på programmet.. Men men, får nytt imorron, då blir det fyrdelat så då kommer nog gnistan tillbaka ;)
Prov i engelska imorron, känns ganska bra faktiskt, började i tid denna gången.. Värre blir det nog å fredag med psykologin.. Har inte riktigt hunnit med det än och ikväll är jag på allt förutom plugghumör..
Måste även ta och inskaffa lite nya idéer vad det gäller mat efter träningen, är inte den mest fantasifulla vad det gäller mat men jag tycker jämt att Jessica verkar hitta på så goda och nyttiga grejer! Får helt enkelt ta och snoka lite mer i hennes blogg o fråga ut henne nästa gång vi ses :)

Nä nu ska jag a och försöka plugga lite, får se hur det går..

En helt okej tisdag..

Ja, det var ju inge kul när klockan ringde idag, fick bara ca tre timmars sömn inatt så jag var ju inte överdrivet sugen på att kliva ur den perfekt tempererade sängen :) Men så blir det om man är så dum o sover middag på ca tre timmar dagen innan :P
Men denna dag har gått ganska fort, först var det datakunskap som var ganska så okej.. Efter det var ju tanken att vi skulle hålla på med alla dessa bildäck (ursäkta stavningen till däck i gårdagens inlägg) men regnet öste ner och jag var inte så sugen på att slänga mig ner i leran med ett däck på benen samtidigt som jag gör situps. Så jag (och 85% av klassen) körde en fuling och struntade helt enkelt i det. Efter det var det polistimma, och idag var trafikpolisen från Borås på besök.. Mkt trevligt måste jag säga :)
Är även nöjd med träningen idag igen, förutom att mitt knä strejkar lite.. Riktigt störande för jag orkar inte med nått knä som ska hålla på och krångla och ha sig. Imorron blir det två pass, först kondition på förmiddagen och sen styrka på kvällen, blir ju hur bra som helst :)
Nä om man ska ta och plugga lite psykologi och sen försöka sova, lär ju somna lite tidigare ikväll iaf :)
God natt på er!

Övertrött

Ja det blev ju som jag väntat mig, sov ju ca 3 och en halv timma förut så nu är jag inte trött för fem öre.
Träningen gick bra idag, var riktigt laddad hela dagen så det var kul. Det blev bröst, axlar och mage idag och äntligen så börjar man känna lite resultat :) ska dock ändra mitt program till tre eller fyradelat snart, verkar vara dags för det.
Sen när vi kom hem var jag riktigt hungrig, det var ju ingen höjdarmiddag som serverades idag om man säger så.
Så jag fick mina efterlängtade knäckebröd med makrill med tomatsås, en burk kesella och en rejäl protte på det!
Är nästan hungrig hela tiden nu så nu sitter jag här och trycker i mig en till kesella, mums!
Imorronblir det tydligen ett ganska så kort men intensivt pass på hälsocoach-timmen, vi ska använda oss av deck, släpa deck, bära deck, ja det blir deck på höjden längden o tvären helt enkelt! Ska bli intressant och kul!

Nä nu ska jag ta och plugga lite mer engelska o sen försöka sova.. Kommer antagligen få klubba mig själv till söms men men.
Godnatt på er!

Braa där!

Eller inte. Brukar inte sova någonform av middag längre men idag vart jag verkligen jättetrött.. Kom upp på rummet vid halv 1 kanske o slocknade kort därefter.. Vaknade nu halv fem och vågar inte tänka på hur grymt pigg jag kommer vara ikväll/natt :P Men men, får väl helt enkelt ta och passa på att plugga då, har ju både historia och psykologi dennna veckan.. Men nu är det snart dags för mat och sedan träning runt sju, kommer en update sen igen ;)

Då var det dags...

Yes, nu har även jag skaffat mig en blogg. Känns som att det var hög tid för det nu ;)

Denna dagen ser inte ut att bli så jätterolig, kommer få plugga i princip hela dagen. Men idag åker jag inte tillbaka till skolan försen ikväll, riktigt skönt! Är ju inte så kul att sitta där helt själv. Emma brukar ju inte komma dit försen vid 9 typ.

Denna helgen har vart väldigt lugn, är så seg nu förtiden så jag orkar aldrig göra nått.. Var och tränade i fredags och igår.. Igår var det även invigning för de nya salarna så det var väldigt mycket människor där, dock inte så många som tränade så det var bara att ta för sig.. Känner av axlarna ganska mkt idag från i fredags, har hoppat över en övning några ggr för att jag inte riktigt fattade den men nu visade Björn mig hur jag skulle göra och det var ju inte så svårt faktiskt :P Det är fortfarande ganska så många frågetecken både när det gäller mat och träning, men som tur är så står Björn ut med alla mina krågor och fuderingar :D 
Idag har jag vilat, ätit både gott och onyttigt :P Men det har jag inte så dåligt samvete över, det var lite av en besvikelse att ställa sig på vågen förut och se att jag inte gått upp ett gram, står fortfarande kvar på mina ynka 55 kg. Men men det är la bara till och äta ÄNNU mer och träna hårdare och skippa cardio helt och hållet?! För ett litet tag iaf :)

Vi hämtade även lilla vovven igår, Nikita som hon numera heter! Hon är en svart, långhårig schäfer, men ser just nu mer ut som en liten nallebjörn än en hund! Det är ju även rätt fascinerande o se hur en hund på 13 veckor lyckas styra en hel familj! :P Just nu blir hon väl lite bortskämd med det mesta, men det får hon bli nu i början :) 

Nä nu är det dags för lite mat o sen åka till skolan o fortsätta plugga :)
Kram


 

RSS 2.0